Lipfillers voor en na

30 maart 2021

Vergelijk lipfiller klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfiller voor en na foto's

Lipfillers voor en na foto’s zijn veel gezocht op internet. Lipfillers zijn namelijk erg populair. Sinds Kyle Jenner in 2015 op haar social media kanalen deelde dat zij lipfillers heeft, is de populariteit wereldwijd ontploft. Injectablesbooking.nl biedt een compleet overzicht van alle artsen en klinieken in Nederland die injectables behandelingen aanbieden. Op deze website kun je alle artsen en klinieken eenvoudig en overzichtelijk met elkaar vergelijken. Lees onderstaand de informatie over 0,5, 1,0 en 2,0 ML lipfiller.

lipfiller-voor-en-na

Lipfillers voor en na foto’s

Lipfillers voor en na foto’s vergelijken is een goede methode om artsen en klinieken met elkaar te vergelijken. Maar er zijn nog meer elementen waarop klinieken en artsen vergeleken kunnen worden. 3 belangrijke overwegingen die belangrijk zijn in jouw keuze voor een arts of kliniek zijn:

  1. De kwaliteit van de behandeling wordt grotendeels bepaald door de vaardigheid van de arts. Welke opleiding heeft de arts gevolgd? Hoe lang bestaat de kliniek al? Hoe is de reputatie van de arts en van de kliniek? Heeft de arts al jarenlange ervaring met injectables?
  2. Het merk lipfiller is belangrijk voor de veiligheid, resultaat en duurzaamheid van de behandeling. In Nederland zijn er ca. 6 bekende en vertrouwde A-merk hyaluronzuur fillers. Dit zijn Stylage, Juvéderm, Belotero, Aliaxin, Teosyal en Restylane. Zij hebben specifieke lipfillers ontwikkeld. Lippen hebben een dunne huid, zijn gevoelig, zacht en dynamisch. Deze merken hebben lipfillers hebben optimale kenmerken voor een hoogwaardige lipbehandeling. Het is dus belangrijk om aan je arts te vragen met welk merk zij lippen behandelen. Check hier alle A-merken hyaluronzuur fillers.
  3. Als je een keuze hebt gemaakt voor een arts/kliniek, dan is het belangrijk dat jij en je arts elkaar begrijpen tijdens het consult. Wat is je wens? Wil je opvallende lippen? Of liever mooi gevuld, zonder dat de lipfillers opvallen? Als je een klik voelt met de arts dan kun je kiezen of je de behandeling wilt.

-----------------------

Lees verder:

Lipfiller complicaties
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Ervaringen over lipfillers
Lipfiller nazorg
Informatie over lipfillers
Lipfillers ervaringen
Lipfiller aanbiedingen
Lipfiller prijs

-----------------------

Lipfillers voor en na 0,5 ML

Een lipbehandeling met 0,5 ML geeft vaak een klein en genuanceerd resultaat. Dit is wel afhankelijk van de uitgangssituatie. Wanneer je al volle lippen hebt dan kan het toch net dát verschil maken. Met 0,5 ML kan ook een touch-up worden uitgevoerd. Of een tweede lipbehandeling, na bijvoorbeeld 6-9 maanden. Lippen opvullen met fillers is ca 6-15 maanden effectief, afhankelijk van het gekozen merk filler.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers voor en na 1,0 ML

Een lipbehandeling met 1,0 ML filler is een standaard behandeling. Dit geeft voor veel cliënten het gewenste resultaat. Online is welbekend de lipfiller journey. Dit is hoe veel cliënten het ervaren: De eerste 2-3 dagen na de behandeling zijn de lippen vaak opgezwollen. Dan heb je soms spijt van de behandeling! Na 5-7 dagen verdwijnt de zwelling en raak je eraan gewend. Tussen de eerste en tweede week vind je je lippen te gek! En daarna, dan mis je de zwelling vaak al weer… 

lippen-opvullen-voor-en-na

Lipfillers voor en na 2,0 ML

Veel influencers tonen hoe hun lipfillers zijn opgebouwd. Zij laten before / afters zien van 0,5 ML, 1,0 ML en 2,0 ML. Het resultaat hangt echter af van het moment van de foto. In de eerste dagen na de behandeling zijn de lippen nog wat opgezwollen. Dat geeft een vertekend beeld. Ook is de vraag hoe lang de behandelingen uit elkaar liggen. Misschien wel één of twee jaar. Dan is de eerste behandeling al bijna niet meer effectief. Ook is iedere mond anders. Bij kleine mondjes met dunne lippen kan 0,5 ML al een 'fake gevoel' geven. Bij anderen met natuurlijk volle lippen zal 1,0 ML niet of nauwelijks opvallen. 

lippen-opvullen-foto

Resultaat 2,0 ML lipfiller

2,0 ML lipfillers is voor de meeste mensen te veel. Zeker wannneer de behandeling kort na een eerdere behandeling met 0,5 of 1,0 ML lipfiller is gepland. 

Het resultaat hangt nauw samen met de behandeltechniek van de arts. Hoe is de filler verdeeld? Is het alleen de liplijn die wordt behandeld of de hele lip? Bespreek goed het gewenste resultaat en vraag de arts naar voor/na afbeeldingen die hij/zij heeft behandeld. Vergelijk vervolgens die lippen met jouw lippen om te beoordelen wat realistisch haalbaar is voor jou.

-----------------------
Vind een behandeling bij jou in de buurt

Lipfillers voor en na Eindhoven

Lipfillers voor en na Rotterdam

Lipfillers voor en na Amsterdam

Lipfillers voor en na Groningen

Lipfillers voor en na Den Haag
Lipfillers voor en na Almere

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Lipfillers voor en na resultaten

Veel klinieken tonen lipfillers voor en na resultaten. Het is belangrijk dat je daar niet blind op vaart. Soms zijn die foto’s zelfs niet van die arts! Belangrijkste is dat jij kiest voor een arts met de juiste opleiding en ervaring. Een arts die jouw begrijpt! Vergelijk alle artsen en kliniek op Injectablesbooking.nl.

Lees hier het verhaal van Elise (36) over haar ervaring met lipfillers

Veelgestelde vragen over lipfiller voor en na

Waar kan ik lipfiller voor en na foto's bekijken?

Op deze pagina staan lipfiller voor en na foto's. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Overleg met de cosmetisch arts wat jij kunt verwachten van een behandeling voor persoonlijk advies.

Wat zijn lipfiller voor en na?

Lipfiller voor en na foto's zijn foto's van voor en na een behandeling met lipfillers bij elkaar. Zo kun je het gemaakte verschil goed bekijken.

Hoe ziet lippen opvullen eruit?

Bekijk diverse voor en na foto's op Injectablesbooking.nl. Vergelijk alle klinieken in de buurt en maak direct een afspraak.

Hoe lippen groter maken op foto?

Er zijn diverse apps waarmee je de lippen voller kunt laten lijken. De app 'Fixthephoto' werkt daarin prettig. Klik op 'lippen vergroten' in het gereedschapsmenu.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt