Goedkope Botox? Vergelijk alle klinieken!

2 februari 2024

Vergelijk eenvoudig de Botox prijzen op Injectablesbooking.

Vind de goedkoopste kliniek bij jou in de buurt:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Goedkoopste Botox kliniek

De goedkoopste Botox behandeling in Nederland kost € 59 per behandeling. Dit is een zogenaamde 'halve zone'. Daarvan kun je een baby botox behandeling laten uitvoeren of bijvoorbeeld een wenkbrauwlift. Gemiddeld kost een Botox behandeling van één zone € 143,34 in Nederland (peildatum januari 2024).

Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’70 gebruikt in de medische wereld. Sindsdien zijn er wereldwijd miljoenen mensen mee behandeld. Ook is er zeer veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar botulinetoxine. Je kunt dus wel concluderen dat botulinetoxine bij deskundig gebruik een hoog veiligheidsprofiel heeft. Maar is het wel verstandig om te kiezen voor de allergoedkoopste Botox? En bij welke kliniek vind je goedkope Botox tarieven? Je leest er alles over in deze blog!

Goedkope Botox? Vergelijk alle klinieken!

Goedkope Botox

Op Injectablesbooking.nl kun je de tarieven van alle klinieken in Nederland. Voer je adres in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt. Klik hier om alle Botox aanbiedingen te vergelijken.

Het is goed om te weten wat belangrijk is voor een succesvolle rimpelbehandeling met botulinetoxine. Jij kunt vervolgens de tarieven en de kliniek kiezen die bij jou past!

Er zijn meerdere merken botulinetoxine. De meeste klinieken in Nederland werken met de merken Botox, Azzalure of Bocouture. Naar deze botulinetoxine merken is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Dit zijn gerenommeerde A-merken botulinetoxine. Wij raden aan om altijd voor een arts of kliniek te kiezen die met één van deze drie merken werkt. 

Botulinetoxine heeft als rimpelbehandeling bij deskundig gebruik een hoog veiligheidsprofiel. Toch is het niet aan te raden om altijd te kiezen voor de goedkoopste Botox, de beste botulinetoxine aanbieding of de hoogste korting. Het is natuurlijk belangrijk dat er een A-merk botulinetoxine wordt gebruikt (Azzalure, Bocouture of Botox), dat de arts hygiënisch werkt, dat de juiste dosering botulinetoxine wordt gebruikt (niet verdund) en dat de arts op de juiste plekken de injecties zet. Dat zijn allemaal factoren die bepalen of de rimpelbehandeling succesvol is.

Korting op botulinetoxine

Vul je adres in en filter op 'ACTIES' om lopende kortingen, deals en acties te zien bij klinieken in heel Nederland.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------
Vind een Botox aanbieding bij jou in de buurt

Aanbieding Botox Groningen
Aanbieding Botox Eindhoven
Aanbieding Botox Amsterdam
Aanbieding Botox Utrecht
Aanbieding Botox Den Haag
Aanbieding Botox Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Botox goedkoop

De tarieven voor één zone botuline toxine variëren in Nederland tussen de € 80 en € 250. Natuurlijk positioneert de ene kliniek zichzelf als de Louis Vuitton en de andere kliniek als de Action. Toch kun je je afvragen of je wel echt voor de goedkoopste moet kiezen. Waarom zijn zij de goedkoopste? Injectables zijn toch zo populair? Afijn, het is belangrijk om je eigen afweging te maken! Lees deze blog over 10 redenen om botulinetoxine tarieven te vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------

Lees verder:

Botox voor en na
Botox aanbieding
Beste botox arts
Botox voor mannen
Hoelang werkt Botox?
Complicaties
Beste Botox kliniek
Lipflip
Botox prijs vergelijken
Wat is Botox?

-----------------------

Goedkope Botox kliniek?

Ben jij toch benieuwd waar je terecht kunt voor de goedkoopste Botox, fillers, Profhilo of Skinboosters? Voer je adres in en vergelijk de tarieven van alle artsen en klinieken bij jou in de buurt.

Bekijk hier het onderzoek naar Botox tarieven in Nederland in 2023

Veelgestelde vragen goedkope botox

Wat is de goedkoopste botox kliniek?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt