Botox Purmerend

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Purmerend op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Purmerend in de afgelopen periode
1.513
Laagste prijs per zone Botox in Purmerend
€ 90,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Purmerend
€ 154,48
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Purmerend
50
Vergelijk klinieken in de buurt van Purmerend

De gemiddelde prijs in Purmerend voor een Botox behandeling ligt 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,42).

Boek je injectables behandeling in Purmerend

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
Onlangs 9x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
ZuiderC Kliniek
ZuiderC Kliniek
Edam, Voorhaven 141
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Word de beste versie van jezelf, stijlvol en authentiek.
Profhilo (2 ML)
Onlangs 8x geboekt
MediDerma
MediDerma
Purmerend, Zambezilaan 189
3 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Belotero
Bekijk agenda
 
Look Like You Kliniek Volendam
Look Like You Kliniek Volendam
Volendam, Dirk Visstraat 8
6 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Marina Clinic
Marina Clinic
Volendam, Pieterman 11
7 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Dokter Snel
Dokter Snel
Landsmeer, Noordeinde 128H
8 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 0,00
Profiel bekijken
Saen Kliniek
Saen Kliniek
Zaandam, Bristolroodstraat 164
11 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Lana Skyn
Lana Skyn
Amsterdam, Bezaanjachtplein 281
11 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Botox reviews Purmerend

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Purmerend. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 50 praktijken in de omgeving van Purmerend.

Lees ervaringen:

Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met vee... Toon meer »
Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met veel plezier! Toon minder »
Corinne Eckes
30 maart 2022 13:01
Ik kom 2x per jaar bij Christa. Er wordt rustig bekeken wat er gedaan moet worden. Elke keer weer stelt ze je enorm gerust en verteld ook wanneer je een prikje kunt verwachten. Wat fijn is om dan extra op m'n ademhaling te focussen.
Rimpels weer wat vervaagd dmv botox en bovenlip rimpels geïnjecteerd met filters.
Tot over een half jaar!
Silvana Pleijster Lelijveld
ZuiderC Kliniek
14 juli 2023 10:10
Ik kom al 2 jaar bij Dokter Snel en wil nooit meer iemand anders! Mega blij met mijn lipfillers en Botox. Dokter Snel neemt de tijd voor je en stelt je heel erg op je gemak. De beste arts ooit!
29 juni 2023 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Purmerend

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Purmerend? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Purmerend

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Purmerend. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 23 klinieken binnen 15 km van Purmerend.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 90,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 275,00
Fronsrimpels1 zone€ 90,00
Kraaienpootjes1 zone€ 90,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 90,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 350,00

Botox voor en na Purmerend

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Purmerend.

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Purmerend

In de buurt van Purmerend zijn 27 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Purmerend

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Purmerend is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Purmerend

Een behandeling met Botox in Purmerend is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Purmerend. Binnen 15 km rond Purmerend zijn 23klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Purmerend, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Purmerend.

Populaire botox behandelingen in Purmerend

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Purmerend zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Purmerend v.a € 90,00

De laagste prijs per zone Botox in Purmerend is momenteel € 90,00. In Purmerend kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 154,48. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Purmerend

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Purmerend is momenteel € 90,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Purmerend te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Purmerend.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Purmerend

Kies een Botox kliniek in Purmerend. Injectablesbooking heeft alle cosmetische klinieken in de omgeving van Purmerend in kaart gebracht. Vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak. Purmerend wordt ook wel de Marktstad genoemd. Dit komt doordat Purmerend bekend staat om haar markten. In Purmerend wonen meer dan 80.000 inwoners. Befaamde mediapersoonlijkheid Brit Dekker komt uit deze mooie gemeente. Purmerend is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland. In de regio rondom Purmerend zijn er meer dan 55 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. In deze blog lees je alle relevante informatie over botox Purmerend.

Botox Purmerend

Botox Purmerend

Met botulinetoxine worden mimische (bewegende) rimpels behandeld, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat de spiertjes die de rimpels veroorzaken tijdelijk niet meer geactiveerd worden. Een Botox behandeling geeft ca. 12 tot 16 weken resultaat. Een Botox behandeling zorgt toch voor een frisse en fitte uitstraling. De bezorgde fronsrimpel is dan verleden tijd! 

Botox Kliniek Purmerend

Het is raadzaam om zorgvuldig alle artsen en klinieken in de omgeving met elkaar te vergelijken. Er zijn vele Botox klinieken in Nederland die al vele jaren een goede reputatie hebben. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft veel ervaring met injectables. Bij een cosmetische behandeling in het aangezicht luistert iedere millimeter natuurlijk nauw. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox voorhoofd Purmerend

Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels 100 miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Purmerend

Wanneer je ouder wordt, verliest de huid aan volume. Filler zorgen ervoor dat dit volume aangevuld word. Het ‘hangende’ effect is zo ook verleden tijd. Ook kun je met fillers de contour van het gezicht verbeteren. Bijvoorbeeld met kaaklijn fillers, lipfillers, traangoot fillers, fillers voor rimpels op de bovenlip en rimpel fillers. Traangoot fillers en lipfillers zijn in Purmerend erg populair. Met traangoot fillers kun je de donkere kringen of wallen onder je ogen corrigeren. Met lipfillers kunnen lippen vergroot worden, maar kunnen ook rimpels rondom de mond worden verwijderd. Bij het ouder worden neemt het lipvolume af, dan is het fraai om de liplijn iets te accentueren. 
Gerenommeerde klinieken in Purmerend en Volendam:
MediDerma Purmerend
ZuiderC Kliniek Edam
Waterland Kliniek Volendam (tip)

Lipfillers Purmerend

Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lippen opvullen is een populaire behandeling in Purmerend. Daarmee kun je heel subtiel de liplijn iets ‘aanzetten’. Bij de meeste mensen valt dat niet op. Het moet er ‘natuurlijk’ uitzien. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van Hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

----------------------------

Andere steden in de buurt:
Hoofddorp
Amstelveen
Amsterdam
Alkmaar
Leiden
Zaandam
Haarlem

Botox Kosten Purmerend

De tarieven van botulinetoxine behandelingen liggen soms behoorlijk uit elkaar. Dit verschil is te verklaren doordat er diverse merken botulinetoxine zijn. Daarnaast komt het prijsverschil door de ervaring van de arts en de reputatie en de locatie van de kliniek. Het is aan te raden om te kiezen voor een big geregistreerde arts met de juiste opleiding en ervaring. Vergelijk je arts op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Purmerend

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Purmerend. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Purmerend goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Purmerend

Wat zijn de kosten van Botox in Purmerend?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Purmerend?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?