Botox Purmerend

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Purmerend. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Purmerend

Boekingen binnen 15 km van Purmerend:

Aantal afspraken in Purmerend in de afgelopen periode
130
Gemiddelde prijs per zone Botox in Purmerend
€ 145,50
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Purmerend
48
Bekijk klinieken in de buurt van Purmerend

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Purmerend 1% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,47).

Kraaienpootjes verwijderen in Purmerend

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Purmerendlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Purmerend

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Purmerend. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox arts in Purmerend

In een straal van 15 km rond Purmerend zijn 27 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Purmerend

Welke 3 klinieken in de omgeving van Purmerend zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Purmerend

Boek een Botox behandeling in Purmerend. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Purmerend. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Purmerend. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Purmerend.

Populairste behandelingen in Purmerend

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Purmerend

Kies een Botox kliniek in Purmerend. Injectablesbooking heeft alle cosmetische klinieken in de omgeving van Purmerend in kaart gebracht. Vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak. Purmerend wordt ook wel de Marktstad genoemd. Dit komt doordat Purmerend bekend staat om haar markten. In Purmerend wonen meer dan 80.000 inwoners. Befaamde mediapersoonlijkheid Brit Dekker komt uit deze mooie gemeente. Purmerend is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland. In de regio rondom Purmerend zijn er meer dan 55 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. In deze blog lees je alle relevante informatie over botox Purmerend.

Botox Purmerend

Botox Purmerend

Met botulinetoxine worden mimische (bewegende) rimpels behandeld, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat de spiertjes die de rimpels veroorzaken tijdelijk niet meer geactiveerd worden. Een Botox behandeling geeft ca. 12 tot 16 weken resultaat. Een Botox behandeling zorgt toch voor een frisse en fitte uitstraling. De bezorgde fronsrimpel is dan verleden tijd! 

Botox Kliniek Purmerend

Het is raadzaam om zorgvuldig alle artsen en klinieken in de omgeving met elkaar te vergelijken. Er zijn vele Botox klinieken in Nederland die al vele jaren een goede reputatie hebben. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft veel ervaring met injectables. Bij een cosmetische behandeling in het aangezicht luistert iedere millimeter natuurlijk nauw. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox voorhoofd Purmerend

Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels 100 miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Purmerend

Wanneer je ouder wordt, verliest de huid aan volume. Filler zorgen ervoor dat dit volume aangevuld word. Het ‘hangende’ effect is zo ook verleden tijd. Ook kun je met fillers de contour van het gezicht verbeteren. Bijvoorbeeld met kaaklijn fillers, lipfillers, traangoot fillers, fillers voor rimpels op de bovenlip en rimpel fillers. Traangoot fillers en lipfillers zijn in Purmerend erg populair. Met traangoot fillers kun je de donkere kringen of wallen onder je ogen corrigeren. Met lipfillers kunnen lippen vergroot worden, maar kunnen ook rimpels rondom de mond worden verwijderd. Bij het ouder worden neemt het lipvolume af, dan is het fraai om de liplijn iets te accentueren. 
Gerenommeerde klinieken in Purmerend en Volendam:
MediDerma Purmerend
ZuiderC Kliniek Edam
Waterland Kliniek Volendam (tip)

Lipfillers Purmerend

Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lippen opvullen is een populaire behandeling in Purmerend. Daarmee kun je heel subtiel de liplijn iets ‘aanzetten’. Bij de meeste mensen valt dat niet op. Het moet er ‘natuurlijk’ uitzien. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van Hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

----------------------------

Andere steden in de buurt:
Hoofddorp
Amstelveen
Amsterdam
Alkmaar
Leiden
Zaandam
Haarlem

Botox Kosten Purmerend

De tarieven van botulinetoxine behandelingen liggen soms behoorlijk uit elkaar. Dit verschil is te verklaren doordat er diverse merken botulinetoxine zijn. Daarnaast komt het prijsverschil door de ervaring van de arts en de reputatie en de locatie van de kliniek. Het is aan te raden om te kiezen voor een big geregistreerde arts met de juiste opleiding en ervaring. Vergelijk je arts op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 7 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Purmerend

Dit zijn 7 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Purmerend. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Purmerend

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Purmerend die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Purmerend

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Purmerend. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Purmerend. Bekijk ervaringen bij 48 esthetische praktijken in de buurt van Purmerend.

Vergelijk meningen:

Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met vee... Toon meer »
Super goede nagelstudio. Je wordt er goed, vriendelijk en deskundig geholpen. Er zit ook een schoonheidsspecialiste, pedicure, wimper- en wenkbrauw styliste. Ook kun je je tanden laten bleken en komt er meer regelmaat een cosmetisch arts voor filters of botox. Zaak ziet er schoon en fris uit. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kom er al jaren met veel plezier! Toon minder »
Corinne Eckes
PrettyOne
30 maart 2022 13:01
Als moeder al veel gebroken nachten gedraaid en dat was tot voor kort goed aan me te zien. Na een botoxbehandeling bij Dr Dapper (frons & kraaienpootjes) al na 9 dagen een uitgeruste blik. Wat een verrassing iedere keer als ik in de spiegel kijk! Heel subtiel gedaan, erg blij met het resultaat. Dit kan ik iedereen aanraden.
Yvonne Vroegindeweij
Botox Clinique Amsterdam
28 juni 2022 18:06
Persoonlijk, eerlijk en professioneel! Dit is mijn ervaring met the botox Clinique. Ik kan niet anders zeggen dan dat dokter Dapper zeer professioneel handelt. Ze adviseert, vertelt uitgebreid en duidelijk wat de behandeling inhoudt en hoe ze te werk gaat. Ik heb gekozen voor een botox behandeling aan de voorhoofdsrimpel en fronsrimpel. Ik ben erg tevreden o... Toon meer »
Persoonlijk, eerlijk en professioneel! Dit is mijn ervaring met the botox Clinique. Ik kan niet anders zeggen dan dat dokter Dapper zeer professioneel handelt. Ze adviseert, vertelt uitgebreid en duidelijk wat de behandeling inhoudt en hoe ze te werk gaat. Ik heb gekozen voor een botox behandeling aan de voorhoofdsrimpel en fronsrimpel. Ik ben erg tevreden over het resultaat! Toon minder »
sabine lansbergen
Botox Clinique Amsterdam
9 maart 2022 06:06
Bekijk meer Botox ervaringen in Purmerend

Boek je injectables behandeling in Purmerend

Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Volendam
Waterland Kliniek Volendam
Volendam, Heideweg 1B
6 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
MediDerma
4.6
MediDerma
Purmerend, Zambezilaan 189
3 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
 
ZuiderC Kliniek
4.8
ZuiderC Kliniek
Edam, Voorhaven 141
6 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 375,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Look Like You Kliniek Volendam
Look Like You Kliniek Volendam
Volendam, Dirk Visstraat 8
6 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Purmerend

Wat zijn de kosten van Botox in Purmerend?

De prijs van een zone Botox in Purmerend is gemiddeld € 145,50. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Purmerend.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Purmerend?

In de omgeving van Purmerend zijn 21 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Purmerend en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Purmerend op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Purmerend?

Kies de beste Botox arts in Purmerend op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Purmerend te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.