Botox Purmerend

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Purmerend. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Purmerend in de afgelopen periode
71
Gemiddelde prijs per zone Botox in Purmerend
€ 159,31
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Purmerend
50
Vergelijk klinieken in Purmerend

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Purmerend 2% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 156,45).

Vergelijk Botox klinieken in Purmerend

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Purmerend. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Recente geboekte afspraken in de buurt van Purmerend

Welke 3 klinieken in de omgeving van Purmerend zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox kliniek Purmerend

Boek een Botox behandeling in Purmerend. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Purmerend. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Purmerend. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Purmerend.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Purmerend

Kies een Botox kliniek in Purmerend. Injectablesbooking heeft alle cosmetische klinieken in de omgeving van Purmerend in kaart gebracht. Vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak. Purmerend wordt ook wel de Marktstad genoemd. Dit komt doordat Purmerend bekend staat om haar markten. In Purmerend wonen meer dan 80.000 inwoners. Befaamde mediapersoonlijkheid Brit Dekker komt uit deze mooie gemeente. Purmerend is een stad en gemeente in de provincie Noord-Holland. In de regio rondom Purmerend zijn er meer dan 55 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. In deze blog lees je alle relevante informatie over botox Purmerend.

Botox Purmerend

Botox Purmerend

Met botulinetoxine worden mimische (bewegende) rimpels behandeld, zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat de spiertjes die de rimpels veroorzaken tijdelijk niet meer geactiveerd worden. Een Botox behandeling geeft ca. 12 tot 16 weken resultaat. Een Botox behandeling zorgt toch voor een frisse en fitte uitstraling. De bezorgde fronsrimpel is dan verleden tijd! 

Botox Kliniek Purmerend

Het is raadzaam om zorgvuldig alle artsen en klinieken in de omgeving met elkaar te vergelijken. Er zijn vele Botox klinieken in Nederland die al vele jaren een goede reputatie hebben. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een ervaren arts. Een Cosmetisch Arts KNMG of een arts die lid is van de beroepsvereniging NVCG heeft veel ervaring met injectables. Bij een cosmetische behandeling in het aangezicht luistert iedere millimeter natuurlijk nauw. Vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox voorhoofd Purmerend

Botulinetoxine wordt sinds de jaren ’80 veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn inmiddels 100 miljoenen behandelingen uitgevoerd en er zijn zeer veel wetenschappelijke publicaties over botulinetoxine gepubliceerd. Botulinetoxine voorkomt als medische behandeling overmatige spierspanning. Bij cosmetische behandelingen voorkomt de botulinetoxine heel lokaal dat de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes zichtbaar worden. Een botulinetoxine behandeling is ongeveer 12-16 weken effectief.

Veel gestelde vragen over botulinetoxine zijn:

Hoelang werk Botox?
Wat is één zone Botox?
Hoe werkt Botox?
Wat is Botox?
Waar vind ik de goedkoopste Botox of een Botox aanbieding?
Wie is de beste Botox arts?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler kliniek Purmerend

Wanneer je ouder wordt, verliest de huid aan volume. Filler zorgen ervoor dat dit volume aangevuld word. Het ‘hangende’ effect is zo ook verleden tijd. Ook kun je met fillers de contour van het gezicht verbeteren. Bijvoorbeeld met kaaklijn fillers, lipfillers, traangoot fillers, fillers voor rimpels op de bovenlip en rimpel fillers. Traangoot fillers en lipfillers zijn in Purmerend erg populair. Met traangoot fillers kun je de donkere kringen of wallen onder je ogen corrigeren. Met lipfillers kunnen lippen vergroot worden, maar kunnen ook rimpels rondom de mond worden verwijderd. Bij het ouder worden neemt het lipvolume af, dan is het fraai om de liplijn iets te accentueren. 
Gerenommeerde klinieken in Purmerend en Volendam:
MediDerma Purmerend
ZuiderC Kliniek Edam
Waterland Kliniek Volendam (tip)

Lipfillers Purmerend

Met fillers kun je rimpels opvullen, slapper wordende huid opvullen en de gezichtscontour nóg mooier maken. Lippen opvullen is een populaire behandeling in Purmerend. Daarmee kun je heel subtiel de liplijn iets ‘aanzetten’. Bij de meeste mensen valt dat niet op. Het moet er ‘natuurlijk’ uitzien. Fillers geven een tijdelijk effect, gemiddeld 9 tot 18 maanden. De meeste fillers zijn gemaakt van Hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van natura al in het lichaam voor. Lees hier alle informatie over fillers.

----------------------------

Andere steden in de buurt:
Hoofddorp
Amstelveen
Amsterdam
Alkmaar
Leiden
Zaandam
Haarlem

Botox Kosten Purmerend

De tarieven van botulinetoxine behandelingen liggen soms behoorlijk uit elkaar. Dit verschil is te verklaren doordat er diverse merken botulinetoxine zijn. Daarnaast komt het prijsverschil door de ervaring van de arts en de reputatie en de locatie van de kliniek. Het is aan te raden om te kiezen voor een big geregistreerde arts met de juiste opleiding en ervaring. Vergelijk je arts op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Top 7 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Purmerend

Dit is de top-7 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Purmerend in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Purmerend is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Purmerend

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Purmerend die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Purmerend

Kliniek
def logo voor merchand
Belotero logo

MediDerma

4.8
Zambezilaan 189, Purmerend (3 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
P.M.J.H. Kemperman

Dr. P.M.J.H. Kemperman

MediDerma (3 km)
Functie
Dermatoloog
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Renate Brandsen

Dr. Renate Brandsen

MediDerma (3 km)
Functie
Dermatoloog
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
logo (1)
profhilo-logo

ZuiderC Kliniek

4.6
Voorhaven 141, Edam (6 km)
Kliniek opgericht
2018
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 375
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Purmerend

Wat zijn de kosten van Botox in Purmerend?

De prijs van een zone Botox in Purmerend is gemiddeld € 159,31. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Purmerend.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Purmerend?

In de omgeving van Purmerend zijn 50 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Purmerend en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Purmerend op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Purmerend?

Kies de beste Botox arts in Purmerend op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Purmerend te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.