Traangoot filler kosten

11-09-2021

Ben je op zoek naar traangoot filler kosten? Klik hier om alle klinieken bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken.

De kosten van traangoot filler behandelingen liggen ver uiteen in Nederland. De duurste kliniek kost ca. € 550 per behandeling en de goedkoopste ca. € 200. Hoe komt het dat de prijs van traangoot fillers ver uit elkaar ligt? Hoe kan ik de klinieken goed vergelijken? Waar kan ik op letten voordat ik een consult plan bij een arts of een kliniek? Hoe wordt de prijs van traangoot filler behandelingen bepaald? In dit artikel lees je informatie over traangoot filler kosten.

Traangoot filler kosten

Traangoot behandeling kosten

Hoe wordt door de kliniek de prijs per behandeling bepaald? Niet alle artsen voeren traangoot behandelingen uit. Het resultaat van een cosmetische behandeling luistert uiteraard nauw. Een traangoot behandeling is een behandeling in de dunne huid onder de ogen. Iedere millimeter verschil zie je direct. Daarom voeren minder ervaren injectables artsen deze behandeling nog niet uit. Zij willen dit eerst leren met trainingen en cursussen. 

Aan de andere kant van het spectrum zijn er cosmetisch artsen met vele jaren ervaring. Zij doen al 10 jaar lang niets anders dan cosmetische behandelingen met injectables. Zij hebben een goede reputatie en vele vaste klanten. Deze klinieken zitten vaak aan de duurdere kant. Het is dus gewoon een kwestie van vraag en aanbod.

-------------------

Meer traangoot filler informatie

Traangoot filler behandeling
Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler voor en na
Traangoot filler ervaringen
Traangoot filler complicaties

-------------------

Behandeling

Een behandeling is meestal 9-15 maanden effectief. De traangoot filler is gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature ook in het lichaam voor. Na 9-12 maanden is de filler door het lichaam opgenomen. Na deze periode kun je ervoor kiezen om je weer te laten behandelen. Tijdens een consult met de arts kun je alle voor- en nadelen van de behandeling bespreken. Ook kun je tijdens een consult vaak traangoot voor en na foto's zien.

 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler prijs

Toch is het zaak om je niet blind te staren op de traangoot filler prijs. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken en artsen vergelijken op basis van ervaring. Hoe lang voeren zij dit werk al uit? Daarnaast kun je vergelijken met welk merk filler de diverse klinieken werken. Er zijn in Nederland enkele A-Merk fillers. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die één van deze fillers toepast. A-Merk fillers zoals Aliaxin, Belotero, Teosyal, Juvéderm en Restylane. 

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Traangoot behandeling Amsterdam
Traangoot behandeling Den Haag
Traangoot behandeling Rotterdam
Traangoot behandeling Utrecht
Traangoot behandeling Eindhoven
Traangoot behandeling Groningen
Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Traangoot behandeling prijs

Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken in Nederland met elkaar vergelijken en direct boeken. Voer je plaatsnaam in, selecteer op de behandeling ‘traangoot / wallen onder ogen’ en vindt direct alle klinieken die in deze behandeling zijn gespecialiseerd. 

Lees verder:
Rokerslijntjes

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling