Traangoot filler kosten

11 september 2021

Traangoot filler kosten vergelijken? Lees alle tips in onderstaand artikel. Of voer je locatie in en vergelijk alle tarieven:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler kosten

De kosten van traangoot filler behandelingen liggen ver uiteen in Nederland. De duurste kliniek kost ca. € 550 per behandeling en de goedkoopste kliniek € 179. Hoe komt het dat de prijs van traangoot fillers ver uit elkaar ligt? Hoe kan ik de klinieken goed vergelijken? Waar kan ik op letten voordat ik een consult plan bij een arts of een kliniek? Hoe wordt de prijs van traangoot filler behandelingen bepaald? In dit artikel lees je informatie over traangoot filler kosten.

Traangoot filler kosten

Traangoot behandeling kosten

Hoe wordt door de kliniek de prijs per behandeling bepaald? Niet alle artsen voeren traangoot behandelingen uit. Het resultaat van een cosmetische behandeling luistert uiteraard nauw. Een traangoot behandeling is een behandeling in de dunne huid onder de ogen. Iedere millimeter verschil zie je direct. Daarom voeren minder ervaren injectables artsen deze behandeling nog niet uit. Zij willen dit eerst leren met trainingen en cursussen. 

Aan de andere kant van het spectrum zijn er cosmetisch artsen met vele jaren ervaring. Zij doen al 10 jaar lang niets anders dan cosmetische behandelingen met injectables. Zij hebben een goede reputatie en vele vaste klanten. Deze klinieken zitten vaak aan de duurdere kant. Het is dus gewoon een kwestie van vraag en aanbod.

-------------------

Meer traangoot filler informatie

Traangoot filler behandeling
Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler voor en na
Traangoot filler ervaringen
Traangoot filler complicaties

-------------------

Behandeling

Een behandeling is meestal 9-15 maanden effectief. De traangoot filler is gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature ook in het lichaam voor. Na 9-12 maanden is de filler door het lichaam opgenomen. Na deze periode kun je ervoor kiezen om je weer te laten behandelen. Tijdens een consult met de arts kun je alle voor- en nadelen van de behandeling bespreken. Ook kun je tijdens een consult vaak traangoot voor en na foto's zien.

 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler prijs

Toch is het zaak om je niet blind te staren op de traangoot filler prijs. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken en artsen vergelijken op basis van ervaring. Hoe lang voeren zij dit werk al uit? Daarnaast kun je vergelijken met welk merk filler de diverse klinieken werken. Er zijn in Nederland enkele A-Merk fillers. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die één van deze fillers toepast. A-Merk fillers zoals Aliaxin, Belotero, Teosyal, Juvéderm en Restylane. Hieronder een overzicht van de gemiddelde kosten die je kan verwachten voor een traangoot filler behandeling, per filler merk: 

MerkPrijs per behandeling
Saypha€ 250 - € 350
Stylage€ 275 - € 375
Aliaxin€ 300 - € 400
Belotero€ 300 - € 400
Restylane€ 350 - € 450
Teosyal€ 350 - € 450
Juvéderm   € 400 - € 500

 

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Traangoot behandeling Amsterdam
Traangoot behandeling Den Haag
Traangoot behandeling Rotterdam
Traangoot behandeling Utrecht
Traangoot behandeling Eindhoven
Traangoot behandeling Groningen
Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Traangoot behandeling prijs

Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken in Nederland met elkaar vergelijken en direct boeken. Voer je plaatsnaam in, selecteer op de behandeling ‘traangoot / wallen onder ogen’ en vindt direct alle klinieken die in deze behandeling zijn gespecialiseerd. 

Lees hier een persoonlijke ervaring met een traangoot filler behandeling

Traangoot filler kosten

Traangootfiller korting

Een traangoot filler behandeling is een delicate behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een professionele kliniek met BIG-geregistreerde artsen. Het is in Nederland niet toegestaan om korting te geven traangoot fillers. Voer je locatie in en vergelijk de aanbiedingen bij alle klinieken.

Lees verder:
Rokerslijntjes

Informatie video over de prijs van een behandeling

Dokter Margaritha Adams geeft in onderstaande video antwoord op de vraag: Wat kost een traangoot filler?

Veelgestelde vragen traangoot filler kosten

Hoe duur is een traangoot filler?

De gemiddelde prijs voor een traangoot filler is in Nederland tussen de € 350 en € 500. Het is raadzaam om te kiezen voor een BIG geregistreerde arts. Kies een kliniek bij jou in de buurt.

Welke filler is het beste voor traangoot?

Gerenommeerde merken zoals Teosyal, Juvéderm, Belotero, Restylane en Aliaxin hebben een bewezen kwaliteit. Vraag de kliniek om met één van deze merken te worden behandeld.

Zijn er traangoot filler aanbiedingen?

Diverse klinieken hebben regelmatig artsen en aanbiedingen. Vul je locatie in en vergelijk de aanbiedingen bij jou in de buurt.

Waar is goedkoopste traangoot filler?

Diverse klinieken passen regelmatig de tarieven aan. Het loont de moeite om de prijzen te vergelijken. Voer je locatie in en vergelijk de traangoot filler prijzen. Kies de kliniek die bij jou past. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt