Profhilo Utrecht

02-09-2021

Ben je op zoek naar een Profhilo behandeling in Utrecht Klik hier om alle klinieken en artsen in Utrecht met elkaar te vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Een Profhilo behandeling is een behandeling tegen verslapte huid. De arts injecteert een klein beetje Profhilo in het te behandelen gebied. Daarmee wordt de huid geactiveerd. De huid maakt vervolgens collageen en elastine aan. Daardoor wordt de huid steviger. In Utrecht zijn in een straal van 15 kilometer rondom hartje stad meer dan 100 artsen en klinieken die zich bezighouden met injectables behandelingen. Profhilo is een injectables behandeling, het past in het rijtje met botulinetoxine en fillerbehandelingen. Per jaar worden in Nederland meer dan 600.000 injectablesbehandelingen uitgevoerd. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken vergelijken die in Utrecht Profhilo behandelingen aanbieden. Lees in deze blog meer informatie over Profhilo Utrecht!

Profhilo Utrecht

Profhilo Utrecht

Profhilo is een duurzame behandeling voor de huid. Profhilo wordt in de omgeving van Utrecht bij meer dan 15 klinieken aangeboden. De behandeling wordt veel toegepast bij mensen die net een verslapte huid krijgen (35-55 jaar) en bij mensen die een verslapte huid willen voorkomen (25-35 jaar). Het is een behandeling die door cosmetisch artsen wordt uitgevoerd. Vergelijk alle artsen die een Profhilo behandeling uitvoeren op Injectablesbooking.nl. 

Huid verstevigen Utrecht

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Niet tegen huidoverschot. Huidoverschot moet worden opgeloste met plastische chirurgie. Profhilo activeert de eigen huid tot het aanmaken van collageen en elastine. Profhilo is dus geen filler maar een duurzame manier om Waar sommigen wat gereserveerd zijn ten opzichte van botulinetoxine of fillers, zijn veel mensen wel geïnteresseerd in Profhilo. Profhilo is namelijk geen filler, het is een werkzame stof. Profhilo activeert de huid tot het aanmaken van collageen en elastine. 

Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. Na verloop van tijd worden rimpeltjes zichtbaar en wordt de huid dunner. Profhilo kan dit proces omkeren en vertragen. Profhilo is gemaakt van Ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. De Profhilo wordt volledig door het lichaam opgenomen. 

In dit artikel lees je alles over Profhilo behandelingen. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo Den Haag aanbieden met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

Profhilo behandeling Utrecht

Een Profhilo behandeling is het verstevigen van je huid. Profhilo is geen filler. Het activeert je huid om steviger te worden. Verslapte huid wordt hiermee gecorrigeerd. De meeste artsen behandelen verslapte huid in het gezicht met de BAP techniek. De BAP techniek bestaat uit 5 prikjes per wang. Er wordt een kleine hoeveelheid van 0,2 ML Profhilo in de huid gespoten. De Profhilo verspreid zich in de huid en activeert de cellen die het collageen en elastine aanmaken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hersteltijd na Profhilo behandeling

Profhilo wordt 2x uitgevoerd. De 2e keer ongeveer 4 weken na de eerste keer. Daarna kijkt de arts om de ca. 6 maanden of je weer een Profhilo boost nodig hebt.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Botoxbehandeling Utrecht

Fillers Utrecht
Injectables Utrecht
Traangoot behandeling Utrecht

Lipfillers Utrecht

-----------------------

Profhilo Body Utrecht

Profhilo Body wordt ook in Utrecht aangeboden. Profhilo Body is een huidverstrakkende behandeling dmv kleine Profhilo injecties, zodat de huid wordt gestimuleerd om te verstevigen. Populaire Profhilo Body behandelingen zijn:
Profhilo Body handen
Profhilo Body décolleté
Profhilo Body armen
Profhilo Body buik
Profhilo Body benen

Afspraak maken Profhilo Body Utrecht

Via Injectablesbooking.nl kun je de klinieken en artsen die een Profhilo behandelingen aanbieden vergelijken. Ook kun je direct een afspraak maken in de agenda van de kliniek die jou het meeste aanspreekt. 

Adres Injectablesbooking Utrecht

Injectablesbooking.nl Utrecht
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Kliniek
witte-druppel-in-groen
profhilo-logo

Dikrama Clinics

5
Zakkendragerssteeg 13, Utrecht (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Jocelyne Dikrama

Drs. Jocelyne Dikrama

Dikrama Clinics (<1 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijkenAfspraak maken
Arts
Petra Dikrama

Drs. Petra Dikrama

Dikrama Clinics (<1 km)
Functie
Dermatoloog
Ervaring
6 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
logo_doctorsatsoap_RGB kopie
profhilo-logo

Doctors at Soap Utrecht

5
Oudkerkhof 48, Utrecht (<1 km)
Behandelingen per jaar
1000
Kliniek opgericht
2012
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt