Profhilo Utrecht

2 september 2021

Vergelijk Profhilo klinieken in Utrecht

Een Profhilo behandeling is een behandeling tegen verslapte huid. De arts injecteert een klein beetje Profhilo in het te behandelen gebied. Daarmee wordt de huid geactiveerd. De huid maakt vervolgens collageen en elastine aan. Daardoor wordt de huid steviger. In Utrecht zijn in een straal van 15 kilometer rondom hartje stad meer dan 100 artsen en klinieken die zich bezighouden met injectables behandelingen. Profhilo is een injectables behandeling, het past in het rijtje met botulinetoxine en fillerbehandelingen. Per jaar worden in Nederland meer dan 600.000 injectablesbehandelingen uitgevoerd. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken vergelijken die in Utrecht Profhilo behandelingen aanbieden. Lees in deze blog meer informatie over Profhilo Utrecht!

profhilo-utrecht

Wat is de prijs van een Profhilo behandeling in Utrecht?

De kosten van een Profhilo behandeling in de omgeving van Utrecht variëren tussen de € 275 en € 325. Omdat een Profhilo behandeling technisch niet heel ingewikkeld is kun je best een kliniek kiezen met een concurrerende prijs. Het is wel raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie en goede reviews. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen per kliniek bij jou in de buurt!

Profhilo prijzen in Utrecht  
MerkEenheidGemiddelde prijs
Profhilo2 ML€ 327
Profhilo Body3 ML€ 458
Profhilo Body6 ML€ 802

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Vergelijk alle Profhilo klinieken in Utrecht!

Injectablesbooking is een vergelijkingswebsite. Vul je adres in en bekijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Rotterdam.

Profhilo Utrecht

Profhilo is een duurzame behandeling voor de huid. Profhilo wordt in de omgeving van Utrecht bij meer dan 15 klinieken aangeboden. De behandeling wordt veel toegepast bij mensen die net een verslapte huid krijgen (35-55 jaar) en bij mensen die een verslapte huid willen voorkomen (25-35 jaar). Het is een behandeling die door cosmetisch artsen wordt uitgevoerd. Vergelijk alle artsen die een Profhilo behandeling uitvoeren op Injectablesbooking.nl. 

Profhilo Utrecht ervaringen

Bekijk ervaringen van consumenten met een Profhilo behandeling in Utrecht. Wat is hun mening? Zijn zij tevreden over de behandeling, arts en kliniek? Bekijk alle ervaringen:

Profhilo Utrecht reviews

Petra Dikrama heeft mij uitstekend geholpen. Ik had een asymmetrische fronsrimpel, die ook zichtbaar was in ontspannen toestand. Deze heeft ze weggehaald! Daarnaast is de kleur en structuur van mijn huid enorm verbeterd door profhilo. Ze is erg vriendelijk, beantwoordde al mijn medische en cosmetische vragen en kwam zelf met ideeën. Dit gaf mij een prettig g... Toon meer »
Petra Dikrama heeft mij uitstekend geholpen. Ik had een asymmetrische fronsrimpel, die ook zichtbaar was in ontspannen toestand. Deze heeft ze weggehaald! Daarnaast is de kleur en structuur van mijn huid enorm verbeterd door profhilo.
Ze is erg vriendelijk, beantwoordde al mijn medische en cosmetische vragen en kwam zelf met ideeën. Dit gaf mij een prettig gevoel.

Voor een tweede keer ben ik behandeld voor mijn kin. Door een foutieve kosmetische ingreep was deze assymetrisch geworden (zowel spier als vorm). Petra Dikrama heeft dit prachtig gecorrigeerd. Ben extreem tevreden. Toon minder »
Tessa van der Heiden
Dikrama Clinics
3 juli 2022 12:12
Na éen uitstapje gedaan te hebben (met spijt) door de zwangerschap ben ik gelukkig weer bij anne op haar nieuwe prachtig rustige behandelplek beland. Na een prettig deskundig gesprek en advies heb ik met botoxbehandeling weer het perfecte en uitgeruste resultaat! Ook voor een profhilo behandeling (collageen) bent je hier op het juiste adres! Kortom , zeer vr... Toon meer »
Na éen uitstapje gedaan te hebben (met spijt) door de zwangerschap ben ik gelukkig weer bij anne op haar nieuwe prachtig rustige behandelplek beland. Na een prettig deskundig gesprek en advies heb ik met botoxbehandeling weer het perfecte en uitgeruste resultaat! Ook voor een profhilo behandeling (collageen) bent je hier op het juiste adres! Kortom , zeer vriendelijk, goeie intake, en zeer tevreden resultaten bij Anne de Reus. tot graag een volgende keer Toon minder »
ron van tessel
Clinique A
13 januari 2023 10:10

Huid verstevigen Utrecht

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Niet tegen huidoverschot. Huidoverschot moet worden opgeloste met plastische chirurgie. Profhilo activeert de eigen huid tot het aanmaken van collageen en elastine. Profhilo is dus geen filler maar een duurzame manier om Waar sommigen wat gereserveerd zijn ten opzichte van botulinetoxine of fillers, zijn veel mensen wel geïnteresseerd in Profhilo. Profhilo is namelijk geen filler, het is een werkzame stof. Profhilo activeert de huid tot het aanmaken van collageen en elastine. 

Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. Na verloop van tijd worden rimpeltjes zichtbaar en wordt de huid dunner. Profhilo kan dit proces omkeren en vertragen. Profhilo is gemaakt van Ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. De Profhilo wordt volledig door het lichaam opgenomen. 

In dit artikel lees je alles over Profhilo behandelingen. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo Den Haag aanbieden met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

-----------------------

Profhilo locaties in Utrecht

Maison du Belle Utrecht
Cosmetique Totale Zeist

De Gezichtskliniek Utrecht
YourFace Clinics Woerden

-----------------------

Profhilo behandeling Utrecht

Een Profhilo behandeling is het verstevigen van je huid. Profhilo is geen filler. Het activeert je huid om steviger te worden. Verslapte huid wordt hiermee gecorrigeerd. De meeste artsen behandelen verslapte huid in het gezicht met de BAP techniek. De BAP techniek bestaat uit 5 prikjes per wang. Er wordt een kleine hoeveelheid van 0,2 ML Profhilo in de huid gespoten. De Profhilo verspreid zich in de huid en activeert de cellen die het collageen en elastine aanmaken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Behandeling met Profhilo in Utrecht

Profhilo wordt met een dun naaldje in de huid verdeeld. In het gelaat krijg je meestal 10 prikjes, 5 per gezichtszijde. Dat noemt men de BAP-techniek. De Profhilo wordt op strategische plekken in de huid gebracht en verdeeld zichzelf. De Profhilo wordt volledig door de huid opgenomen, activeert het collageen en elastine en is na een paar dagen niet meer terug te vinden in de huid.

Resultaat van Profhilo

Het resultaat van een Profhilo behandeling is dat de verslapte huid iets verstrakt en dat er een 'glow' ontstaat.

Profhilo risico's

Profhilo is gemaakt van ultrapuur hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Profhilo wordt gezien als heel veilig en bevat geen chemische toevoegingen. Een blauw plekje door het prikken of een klein bobbeltje voor een paar dagen (als er te oppervlakkig wordt geprikt) zijn complicaties die af en toe voorkomen. Dat heeft geen invloed op het resultaat.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo voor na Utrecht

Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
Profhilo voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Den Haag (voor)
Profhilo voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Den Haag (na)
Deze foto's zijn van Skin+Surgery Clinics Den Haag
Profhilo voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Profhilo voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Deze foto's zijn van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek

Hersteltijd na Profhilo behandeling

Profhilo wordt 2x uitgevoerd. De 2e keer ongeveer 4 weken na de eerste keer. Daarna kijkt de arts om de ca. 6 maanden of je weer een Profhilo boost nodig hebt.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Botoxbehandeling Utrecht
Fillers Utrecht
Injectables Utrecht
Traangoot behandeling Utrecht
Lipfillers Utrecht

-----------------------

Profhilo Body Utrecht

Profhilo Body wordt ook in Utrecht aangeboden. Profhilo Body is een huidverstrakkende behandeling dmv kleine Profhilo injecties, zodat de huid wordt gestimuleerd om te verstevigen. Populaire Profhilo Body behandelingen zijn:
Profhilo Body handen
Profhilo Body décolleté
Profhilo Body armen
Profhilo Body buik
Profhilo Body benen

Afspraak maken Profhilo Body Utrecht

Via Injectablesbooking.nl kun je de klinieken en artsen die een Profhilo behandelingen aanbieden vergelijken. Ook kun je direct een afspraak maken in de agenda van de kliniek die jou het meeste aanspreekt. 

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Wordt nu
bekeken
Dikrama Clinics
5
Dikrama Clinics
Utrecht, Zakkendragerssteeg 13
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Best gewaardeerde en meest holistische kliniek van Nederland
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs 30x geboekt
Doctors at Soap Utrecht
5
Doctors at Soap Utrecht
Utrecht, Oudkerkhof 48
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Botox Injectables Utrecht
5
Botox Injectables Utrecht
Utrecht, Kromme Nieuwegracht 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Derma Medical Clinics Utrecht
3.9
Derma Medical Clinics Utrecht
Utrecht, Moskeeplein 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen over Profhilo in Utrecht

Welke kliniek Profhilo in Utrecht?

In de omgeving van Utrecht zijn meer dan 40 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek waar medische professionals werken. Vergelijk de reviews en kwaliteit van alle klinieken. Kies voor een arts met de nodige ervaring, aan wie je alle vragen kunt stellen en waarbij je een goed gevoel hebt. 

Wat kost een Profhilo behandeling in Utrecht?

De kosten van een Profhilo behandeling in de omgeving van Utrecht variëren tussen de € 250 en € 350. Vergelijk de Profhilo tarieven van alle klinieken in de omgeving van Utrecht op deze site. Bekijk ook welke actuele acties en aanbiedingen er zijn. 

Wat is het adres van Injectablesbooking Utrecht?

Adres Injectablesbooking Utrecht (bekijk alle Profhilo locaties)

Injectablesbooking.nl Utrecht
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt