Profhilo Utrecht

2 september 2021

Ben je op zoek naar een Profhilo behandeling in Utrecht Klik hier om alle klinieken en artsen in Utrecht met elkaar te vergelijken.

Vul je adres in en vergelijk klinieken

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Een Profhilo behandeling is een behandeling tegen verslapte huid. De arts injecteert een klein beetje Profhilo in het te behandelen gebied. Daarmee wordt de huid geactiveerd. De huid maakt vervolgens collageen en elastine aan. Daardoor wordt de huid steviger. In Utrecht zijn in een straal van 15 kilometer rondom hartje stad meer dan 100 artsen en klinieken die zich bezighouden met injectables behandelingen. Profhilo is een injectables behandeling, het past in het rijtje met botulinetoxine en fillerbehandelingen. Per jaar worden in Nederland meer dan 600.000 injectablesbehandelingen uitgevoerd. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken vergelijken die in Utrecht Profhilo behandelingen aanbieden. Lees in deze blog meer informatie over Profhilo Utrecht!

profhilo-utrecht

Profhilo Utrecht

Profhilo is een duurzame behandeling voor de huid. Profhilo wordt in de omgeving van Utrecht bij meer dan 15 klinieken aangeboden. De behandeling wordt veel toegepast bij mensen die net een verslapte huid krijgen (35-55 jaar) en bij mensen die een verslapte huid willen voorkomen (25-35 jaar). Het is een behandeling die door cosmetisch artsen wordt uitgevoerd. Vergelijk alle artsen die een Profhilo behandeling uitvoeren op Injectablesbooking.nl. 

Wat is de prijs van een Profhilo behandeling in Utrecht?

De kosten van een Profhilo behandeling in de omgeving van Utrecht variëren tussen de € 250 en € 350. Omdat een Profhilo behandeling technisch niet heel ingewikkeld is kun je best een kliniek kiezen met een concurrerende prijs. Het is wel raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie en goede reviews. 

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Profhilo Utrecht ervaringen

Bekijk ervaringen van consumenten met een Profhilo behandeling in Utrecht. Wat is hun mening? Zijn zij tevreden over de behandeling, arts en kliniek? Bekijk alle ervaringen:

Profhilo Utrecht reviews

Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al! Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend... Toon meer »
Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al!
Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend vriendelijk en geduldig, dat maakte echt het verschil. Ik kreeg 2 kleine verdovingsprikjes en daarna werd de filler ingebracht. De behandeling was geheel pijnloos.
Ik heb helemaal geen last van blauwe plekjes of zwelling en ik ben nu al heel blij met het resultaat (officieel duurt het een aantal weken voordat het eindresultaat zichtbaar is). Voortaan kom ik voor al mijn behandelingen naar Dr. Gamze! Toon minder »
Emina Dencic
SkinSensible
16 december 2022 10:10
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk... Toon meer »
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk op de website voor het resultaat. Dank dr Marc tot de volgende keer. Toon minder »
14 maart 2021 15:03
Imraan is vriendelijk, informeert je eerlijk en volledig en is enorm kundig! Ik ga zeker terug. Voor Botox, fillers en Profhilo. Echt een fijne plek waar je je gewaardeerd voelt en je alles kunt vragen. Je wordt serieus genomen.
Elma Niessen
Vinci Kliniek Leiden
21 februari 2022 15:03

Huid verstevigen Utrecht

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Niet tegen huidoverschot. Huidoverschot moet worden opgeloste met plastische chirurgie. Profhilo activeert de eigen huid tot het aanmaken van collageen en elastine. Profhilo is dus geen filler maar een duurzame manier om Waar sommigen wat gereserveerd zijn ten opzichte van botulinetoxine of fillers, zijn veel mensen wel geïnteresseerd in Profhilo. Profhilo is namelijk geen filler, het is een werkzame stof. Profhilo activeert de huid tot het aanmaken van collageen en elastine. 

Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. Na verloop van tijd worden rimpeltjes zichtbaar en wordt de huid dunner. Profhilo kan dit proces omkeren en vertragen. Profhilo is gemaakt van Ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. De Profhilo wordt volledig door het lichaam opgenomen. 

In dit artikel lees je alles over Profhilo behandelingen. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo Den Haag aanbieden met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

Profhilo behandeling Utrecht

Een Profhilo behandeling is het verstevigen van je huid. Profhilo is geen filler. Het activeert je huid om steviger te worden. Verslapte huid wordt hiermee gecorrigeerd. De meeste artsen behandelen verslapte huid in het gezicht met de BAP techniek. De BAP techniek bestaat uit 5 prikjes per wang. Er wordt een kleine hoeveelheid van 0,2 ML Profhilo in de huid gespoten. De Profhilo verspreid zich in de huid en activeert de cellen die het collageen en elastine aanmaken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hersteltijd na Profhilo behandeling

Profhilo wordt 2x uitgevoerd. De 2e keer ongeveer 4 weken na de eerste keer. Daarna kijkt de arts om de ca. 6 maanden of je weer een Profhilo boost nodig hebt.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Botoxbehandeling Utrecht

Fillers Utrecht
Injectables Utrecht
Traangoot behandeling Utrecht

Lipfillers Utrecht

-----------------------

Profhilo Body Utrecht

Profhilo Body wordt ook in Utrecht aangeboden. Profhilo Body is een huidverstrakkende behandeling dmv kleine Profhilo injecties, zodat de huid wordt gestimuleerd om te verstevigen. Populaire Profhilo Body behandelingen zijn:
Profhilo Body handen
Profhilo Body décolleté
Profhilo Body armen
Profhilo Body buik
Profhilo Body benen

Afspraak maken Profhilo Body Utrecht

Via Injectablesbooking.nl kun je de klinieken en artsen die een Profhilo behandelingen aanbieden vergelijken. Ook kun je direct een afspraak maken in de agenda van de kliniek die jou het meeste aanspreekt. 

Adres Injectablesbooking Utrecht

Injectablesbooking.nl Utrecht
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Dikrama Clinics
5
Dikrama Clinics
Utrecht, Zakkendragerssteeg 13
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Doctors at Soap Utrecht
5
Doctors at Soap Utrecht
Utrecht, Oudkerkhof 48
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Botox Injectables Utrecht
5
Botox Injectables Utrecht
Utrecht, Kromme Nieuwegracht 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Derma Medical Clinics Utrecht
3.9
Derma Medical Clinics Utrecht
Utrecht, Moskeeplein 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over Profhilo in Utrecht

Welke kliniek Profhilo in Utrecht?

In de omgeving van Utrecht zijn meer dan 40 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek waar medische professionals werken. Vergelijk de reviews en kwaliteit van alle klinieken. Kies voor een arts met de nodige ervaring, aan wie je alle vragen kunt stellen en waarbij je een goed gevoel hebt. 

Wat kost een Profhilo behandeling in Utrecht?

De kosten van een Profhilo behandeling in de omgeving van Utrecht variëren tussen de € 250 en € 350. Vergelijk de Profhilo tarieven van alle klinieken in de omgeving van Utrecht op deze site. Bekijk ook welke actuele acties en aanbiedingen er zijn. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt