Profhilo Utrecht

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk cosmetische klinieken in Utrecht die Profhilo behandelingen aanbieden. Bekijk van iedere kliniek de behandelaars, lees consumenten reviews en bekijk voor/na foto’s. Lees ook alles over de behandeling en algemene behandeladviezen.

Profhilo voor na Utrecht

Profhilo voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
Profhilo voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Profhilo voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Deze foto's zijn van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek
Profhilo voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Den Haag (voor)
Profhilo voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Den Haag (na)
Deze foto's zijn van SkinSurgery Clinics Den Haag
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics

Een Profhilo behandeling is een behandeling tegen verslapte huid. De arts injecteert een klein beetje Profhilo in het te behandelen gebied. Daarmee wordt de huid geactiveerd. De huid maakt vervolgens collageen en elastine aan. Daardoor wordt de huid steviger. In Utrecht zijn in een straal van 15 kilometer rondom hartje stad meer dan 100 artsen en klinieken die zich bezighouden met injectables behandelingen. Profhilo is een injectables behandeling, het past in het rijtje met botulinetoxine en fillerbehandelingen. Per jaar worden in Nederland meer dan 600.000 injectablesbehandelingen uitgevoerd. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken vergelijken die in Utrecht Profhilo behandelingen aanbieden. Lees in deze blog meer informatie over Profhilo Utrecht!

profhilo-utrecht

Wat is de prijs van een Profhilo behandeling 2024 in Utrecht?

De kosten van een Profhilo behandeling in de omgeving van Utrecht variëren tussen de € 275 en € 325. Omdat een Profhilo behandeling technisch niet heel ingewikkeld is kun je best een kliniek kiezen met een concurrerende prijs. Het is wel raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie en goede reviews. Vul je locatie in en vergelijk de prijzen per kliniek bij jou in de buurt!

Profhilo prijzen in Utrecht 2024

 

 

Merk

Eenheid

Gemiddelde prijs

Profhilo (laagste prijs in de buurt)

2 ML

€ 175

Profhilo

2 ML

€ 326

Profhilo Body

3 ML

€ 440

Profhilo Body

4 ML

€ 522

Profhilo Body

6 ML

€ 799

Vergelijk de Profhilo prijs per kliniek in Utrecht (klik hier)

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Profhilo deals en korting

Bekijk actuele Profhilo aanbiedingen en acties in Utrecht: Klik hier.

Vergelijk alle Profhilo klinieken in Utrecht!

Injectablesbooking is een vergelijkingswebsite. Vul je adres in en bekijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Rotterdam.

Profhilo Utrecht

Profhilo is een duurzame behandeling voor de huid. Profhilo wordt in de omgeving van Utrecht bij meer dan 15 klinieken aangeboden. De behandeling wordt veel toegepast bij mensen die net een verslapte huid krijgen (35-55 jaar) en bij mensen die een verslapte huid willen voorkomen (25-35 jaar). Het is een behandeling die door cosmetisch artsen wordt uitgevoerd. Vergelijk alle artsen die een Profhilo behandeling uitvoeren op Injectablesbooking.nl. 

Profhilo Utrecht ervaringen

Bekijk ervaringen van consumenten met een Profhilo behandeling in Utrecht. Wat is hun mening? Zijn zij tevreden over de behandeling, arts en kliniek? Bekijk alle ervaringen:

Profhilo Utrecht reviews

Laatste keer dat ik bij Anne was heb ik profhilo voor de nek gehad ( voor de 2 de x) Dit helpt dus echt tegen een vochtarme en rimpelige nekhuid. Omdat zij zo'n fijne actie heeft, zijn de kosten ook echt goed te doen. Het helpt beter dan al die dure creme en maskers, kan ik zeggen!
De Roode Haen
Clinique A
31 januari 2024 14:02
Na éen uitstapje gedaan te hebben (met spijt) door de zwangerschap ben ik gelukkig weer bij anne op haar nieuwe prachtig rustige behandelplek beland. Na een prettig deskundig gesprek en advies heb ik met botoxbehandeling weer het perfecte en uitgeruste resultaat! Ook voor een profhilo behandeling (collageen) bent je hier op het juiste adres! Kortom , zeer vr... Toon meer »
Na éen uitstapje gedaan te hebben (met spijt) door de zwangerschap ben ik gelukkig weer bij anne op haar nieuwe prachtig rustige behandelplek beland. Na een prettig deskundig gesprek en advies heb ik met botoxbehandeling weer het perfecte en uitgeruste resultaat! Ook voor een profhilo behandeling (collageen) bent je hier op het juiste adres! Kortom , zeer vriendelijk, goeie intake, en zeer tevreden resultaten bij Anne de Reus. tot graag een volgende keer Toon minder »
ron van tessel
Clinique A
13 januari 2023 10:10
Petra Dikrama heeft mij uitstekend geholpen. Ik had een asymmetrische fronsrimpel, die ook zichtbaar was in ontspannen toestand. Deze heeft ze weggehaald! Daarnaast is de kleur en structuur van mijn huid enorm verbeterd door profhilo. Ze is erg vriendelijk, beantwoordde al mijn medische en cosmetische vragen en kwam zelf met ideeën. Dit gaf mij een prettig g... Toon meer »
Petra Dikrama heeft mij uitstekend geholpen. Ik had een asymmetrische fronsrimpel, die ook zichtbaar was in ontspannen toestand. Deze heeft ze weggehaald! Daarnaast is de kleur en structuur van mijn huid enorm verbeterd door profhilo.
Ze is erg vriendelijk, beantwoordde al mijn medische en cosmetische vragen en kwam zelf met ideeën. Dit gaf mij een prettig gevoel.

Voor een tweede keer ben ik behandeld voor mijn kin. Door een foutieve kosmetische ingreep was deze assymetrisch geworden (zowel spier als vorm). Petra Dikrama heeft dit prachtig gecorrigeerd. Ben extreem tevreden. Toon minder »
Tessa van der Heiden
Dikrama Clinics
3 juli 2022 12:12

Huid verstevigen Utrecht

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Niet tegen huidoverschot. Huidoverschot moet worden opgeloste met plastische chirurgie. Profhilo activeert de eigen huid tot het aanmaken van collageen en elastine. Profhilo is dus geen filler maar een duurzame manier om Waar sommigen wat gereserveerd zijn ten opzichte van botulinetoxine of fillers, zijn veel mensen wel geïnteresseerd in Profhilo. Profhilo is namelijk geen filler, het is een werkzame stof. Profhilo activeert de huid tot het aanmaken van collageen en elastine. 

Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. Na verloop van tijd worden rimpeltjes zichtbaar en wordt de huid dunner. Profhilo kan dit proces omkeren en vertragen. Profhilo is gemaakt van Ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. De Profhilo wordt volledig door het lichaam opgenomen. 

In dit artikel lees je alles over Profhilo behandelingen. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo Den Haag aanbieden met elkaar vergelijken en direct een vrijblijvend consult plannen.

-----------------------

Profhilo locaties in Utrecht

Maison du Belle Utrecht
Cosmetique Totale Zeist
De Gezichtskliniek Utrecht
YourFace Clinics Woerden

-----------------------

Profhilo behandeling Utrecht

Een Profhilo behandeling is het verstevigen van je huid. Profhilo is geen filler. Het activeert je huid om steviger te worden. Verslapte huid wordt hiermee gecorrigeerd. De meeste artsen behandelen verslapte huid in het gezicht met de BAP techniek. De BAP techniek bestaat uit 5 prikjes per wang. Er wordt een kleine hoeveelheid van 0,2 ML Profhilo in de huid gespoten. De Profhilo verspreid zich in de huid en activeert de cellen die het collageen en elastine aanmaken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Behandeling met Profhilo in Utrecht

Profhilo wordt met een dun naaldje in de huid verdeeld. In het gelaat krijg je meestal 10 prikjes, 5 per gezichtszijde. Dat noemt men de BAP-techniek. De Profhilo wordt op strategische plekken in de huid gebracht en verdeeld zichzelf. De Profhilo wordt volledig door de huid opgenomen, activeert het collageen en elastine en is na een paar dagen niet meer terug te vinden in de huid.

Resultaat van Profhilo

Het resultaat van een Profhilo behandeling is dat de verslapte huid iets verstrakt en dat er een 'glow' ontstaat.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Bekijk informatie in andere steden

Profhilo Den Haag
Profhilo Rotterdam
Profhilo Amsterdam
Profhilo Eindhoven
Profhilo Groningen

Profhilo risico's

Profhilo is gemaakt van ultrapuur hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Profhilo wordt gezien als heel veilig en bevat geen chemische toevoegingen. Een blauw plekje door het prikken of een klein bobbeltje voor een paar dagen (als er te oppervlakkig wordt geprikt) zijn complicaties die af en toe voorkomen. Dat heeft geen invloed op het resultaat.

Hersteltijd na Profhilo behandeling

Profhilo wordt 2x uitgevoerd. De 2e keer ongeveer 4 weken na de eerste keer. Daarna kijkt de arts om de ca. 6 maanden of je weer een Profhilo boost nodig hebt.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Botoxbehandeling Utrecht
Fillers Utrecht
Injectables Utrecht
Traangoot behandeling Utrecht
Lipfillers Utrecht

-----------------------

Profhilo Body Utrecht

Profhilo Body wordt ook in Utrecht aangeboden. Profhilo Body is een huidverstrakkende behandeling dmv kleine Profhilo injecties, zodat de huid wordt gestimuleerd om te verstevigen. Populaire Profhilo Body behandelingen zijn:
Profhilo Body handen
Profhilo Body décolleté
Profhilo Body armen
Profhilo Body buik
Profhilo Body benen

Afspraak maken Profhilo Body Utrecht

Via Injectablesbooking.nl kun je de klinieken en artsen die een Profhilo behandelingen aanbieden vergelijken. Ook kun je direct een afspraak maken in de agenda van de kliniek die jou het meeste aanspreekt. 

Nieuwe behandeling:
Lemonbottle behandeling

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 13x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 8x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
14 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 77x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dikrama Clinics
Dikrama Clinics
Utrecht, Zakkendragerssteeg 13
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Best gewaardeerde en meest holistische kliniek van Nederland
Profhilo (2 ML)Restylane
Onlangs 12x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aever Clinics Utrecht
Aever Clinics Utrecht
Utrecht, Boven Vredenburgpassage 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen, toegankelijk en betaalbaar
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 26x geboekt
Injection Queen Utrecht
Injection Queen Utrecht
Utrecht, Smakkelaarshoek 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Doctors at Soap Utrecht
Doctors at Soap Utrecht
Utrecht, Oudkerkhof 48
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Botox Injectables Utrecht
Botox Injectables Utrecht
Utrecht, Kromme Nieuwegracht 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over Profhilo in Utrecht

Welke kliniek Profhilo in Utrecht?

Wat kost een Profhilo behandeling in Utrecht?

Wat is het adres van Injectablesbooking Utrecht?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt