Traangoot filler klinieken in Eindhoven

1 maart 2022

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot fillers worden toegepast door cosmetisch artsen bij mensen met een vermoeide blik (wallen onder hun ogen). Cosmetisch artsen verdelen de dunne filler in de huid. Daardoor is de donkere kring niet meer zichtbaar. Een traangoot filler is ongeveer 9 maanden effectief. Daarna kun je je weer laten behandelen. In Eindhoven en haar directe omgeving zijn er ca. 70 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen. Vergelijk alle artsen en klinieken in de omgeving van Eindhoven en kies de beste kliniek voor jou voor een traangootfiller behandeling.

traangoot-filler-eindhoven

Traangootfillers Eindhoven

Fillers in de traangoten behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Deze populariteit is sinds het thuiswerken alleen maar gegroeid. Tijdens online vergaderingen zie je namelijk jezelf vaak in beeld. Dat blijkt voor veel mensen de aanleiding om iets aan de vermoeide blik te laten doen. Een traangoot is het geultje die vanuit de ooghoek bij de neus onder het oog langs loopt. Wanneer je vermoeid bent, een dunne huid hebt, vermoeid bent of wanneer de traangoten iets ingevallen zijn, dan kun je er vermoeid uitzien. Traangoot fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Deze stof is ca. 9 maanden effectief. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. 
Het is belangrijk om een goed merk filler te gebruiken. Verschillende merken hebben specifieke traangoot fillers ontwikkeld. Dit zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero. Wil je weten met welk merk traangoot filler jouw kliniek in Eindhoven werkt? Vergelijk hier alle klinieken.

-------------------

Meer traangoot filler informatie

Traangoot filler - ervaringsverhaal
Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler prijs
Traangoot filler voor en na
Traangoot filler complicaties
Traangoot filler ervaringen

-------------------

Traangoot behandeling Eindhoven

Wallen worden ook wel donkere kringen genoemd. Veel mensen vinden dat zij er vermoeid uitzien of dat zij er dankzij de wallen ouder uitzien dan dat zij zich voelen. Een traangoot behandeling is dan een oplossing. Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met de nodige ervaring. Traangoten hebben namelijk een dunne huid. Iedere millimeter is belangrijk, de behandeling moet dus zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Een gespecialiseerde arts, zoals een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog is dan een goede keuze. Vergelijk alle artsen in Eindhoven op Injectablesbooking.nl.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Eindhoven

Botox Eindhoven
Fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven
Profhilo Eindhoven

-----------------------

Traangoot fillers Eindhoven prijs

De kosten van fillerbehandelingen in Eindhoven zijn afhankelijk van de ervaring van de arts, reputatie van de kliniek en het merk filler. De goedkoopste traangoot behandeling in Nederland kost € 179. Maar de prijs zegt niks over de kwaliteit. Wij raden aan om alle klinieken te vergelijken op basis van deze elementen. Vul je adres in en vindt klinieken bij jou in de buurt.

Traangoot filler Eindhoven voor en na

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (na)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon Brunssum (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon Brunssum (na)
Deze foto's zijn van Stephanie's Salon Brunssum
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Traangoot filler reviews Eindhoven

Ik ben langs gegaan voor mijn traangoot bij Maite Mettepenningen. Ze gaat super professioneel te werk. Ze stelt je echt op je gemak en werkt zeer nauwkeurig.

Super tevreden van het resultaat! Ik kom zeker terug voor deze topper 🫶🏼
Elisa Van Slycken
Faceland Eindhoven
11 september 2023 19:07
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar i... Toon meer »
Heel tevreden! Zelf ben ik in mei voor de eerste keer behandeld met traangootfillers tegen de wallen, en botox in voorhoofd en frons. Aanvankelijk voor het "mooie" maar ook de hoofdpijn die ik heeel vaak heb werd door de botox stukken minder. Vandaag dus opnieuw weer laten doen en ik ga het zeker blijven doen in de toekomst. De eerste keer was ik bang maar ik werd op mijn gemak gesteld en het viel echt mee! Alex is ook een super lieve en spontane meid. Ik raad Alex' beautystudio zeker aan!! Toon minder »
17 september 2022 12:12
Ik ben bijzonder prettig ontvangen, en zeer tevreden met de traangootfiller behandeling die ik heb ondergaan, ik zie er vele malen minder vermoeid uit.

Na een duidelijke uitleg over de manier van werken, ben ik blij dat ik geweest ben, dankjewel The Body Clinic Eindhoven!
Esther Lammers
The Body Clinic Eindhoven
2 maart 2023 21:09

Behandeling tegen wallen Eindhoven

Wanneer je je stoort aan een donkere kring onder je ogen, dan kun je kiezen voor een consult met een cosmetisch arts. Hij of zij kan dan een traangoot filler adviseren. Niet iedereen krijgt wallen. Genetische aanleg is daarin belangrijk. Bijvoorbeeld als je anatomie zo is dat je traangoot ‘iets naar binnen valt’. Wallen onder de ogen worden ook verergerd door bijvoorbeeld vermoeidheid, alcohol gebruik, vocht tekort en structurele stress. Wanneer je er door deze wallen vermoeider of ouder uitziet dan dat jij je voelt, dan kun je een traangoot filler behandeling overwegen. Vergelijk hier alle klinieken in Eindhoven.

Beste kliniek voor traangoot fillers in Eindhoven

Het cosmetisch resultaat staat voorop. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts met ruime ervaring met fillers. Daarnaast iseen kliniek die al jaren bestaat en met een A-Merk hyaluronzuur werkt, te adviseren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Eindhoven vergelijken. 
De volgende gerenommeerde klinieken zijn een goede keuze in Eindhoven:
Doctors at Soap Eindhoven
Faceland Clinic Eindhoven
BM Clinics Eindhoven
Blush Injectables
Art de la Beauté

Lees hier een persoonlijke ervaring met een traangoot filler behandeling

Zoek, vergelijk en boek

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

Doctors at Soap Eindhoven
3.9
Doctors at Soap Eindhoven
Eindhoven, Nieuwe Emmasingel 15A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Skinfinity Eindhoven
5
Skinfinity Eindhoven
Eindhoven, Rechtestraat 50B
<1 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
MKA Kliniek Eindhoven
3.8
MKA Kliniek Eindhoven
Eindhoven, Ten Hagestraat 10
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Dokter Es Eindhoven
Dokter Es Eindhoven
Eindhoven, Wilhelminaplein 17
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen over traangoot fillers in Eindhoven

1. Is een traangoot behandeling gevaarlijk?

Een traangoot filler is niet gevaarlijk, maar ook niet zonder risico's. Erkende risico's van een tear trough behandeling zijn:

  1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
  2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
  3. Oedeem (vocht) vorming op de behandelde plek. Dit komt voor als je van nature (bijvoorbeeld bij het wakker worden) vaak dikke (vocht) ogen hebt. Ook kan vochtvorming worden getriggered door een behandeling.
  4. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
  5. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
  6. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
  7. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
  8. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt