Fillers prijzen vergelijken loont!

16 november 2023
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk filler prijzen bij alle klinieken eenvoudig op Injectablesbooking.nl

Voor/na foto's

Jukbeenderen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Jukbeenderen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Fillers prijzen vergelijken

Veel mensen zijn benieuwd naar de prijzen van fillers. Fillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de huid voor herstel en verjonging van de huid. Er zijn veel verschillende merken fillers. En alle fillers hebben weer andere kenmerken. Veel mensen zien daardoor door de bomen het bos niet meer. Hoe worden de kosten van fillers bepaald? Hoe kan ik de prijzen van fillers vergelijken? Vergelijk ik de fillers prijzen per behandeling of per milliliter? In deze blog lees je alles over de 3, 2, 1 filler prijzen vergelijking.

Fillers prijzen vergelijken loont!

Filler kosten vergelijken

Wanneer je goed de kosten per fillerbehandeling wilt vergelijken, hanteer dan de volgende 3, 2, 1 regel:
3. Welk merk filler wordt gebruikt?
2. Wat is de prijs per milliliter?
1. Hoe is de reputatie van de cosmetisch arts?

3. Welk merk filler wordt gebruikt?

Er zijn wereldwijd misschien wel 100 versschillende merken hyaluronzuur fillers. Welke merken zijn betrouwbaar? Injectablesbooking.nl heeft een overzicht van de bekende merken in Nederland. Dit zijn merken die al sinds jaar-en-dag worden gebruikt. Naar deze fillers wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan en worden geproduceerd door bonafide fabrikanten. 

2.Wat is de filler prijs per milliliter? 

Sommige klinieken zijn er vaag over. Andere klinieken berekenen de prijs niet per milliliter maar per behandeling. Ook zijn er klinieken die vinden dat je betaald voor de handeling. Word je behandeld door een vooraanstaande arts met ervaring en een goede reputatie? Over het algemeen is het tarief dan hoger. 

1. Hoe is de reputatie van de cosmetisch arts?

Dit is het belangrijkste element in jouw zoektocht naar een goede fillerbehandeling. Iedereen kan tekenen, maar er is maar één Picasso. Dit geldt ook bij artsen. De handen van de meester geven de doorslag. Bij een cosmetische behandeling in je aangezicht telt iedere millimeter. Zowel qua veiligheid als qua cosmetisch resultaat. Kies daarom voor een arts met een adequate specialisatie (bijvoorbeeld dermatoloog, cosmetisch arts KNMG of plastisch chirurg) én kies voor een arts met relevante werkervaring. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kosten van fillers 2024

Bekijk de gemiddelde filler prijzen per behandeling en merk in Nederland (2024). Vul bovenstaand je locatie in om prijzen per kliniek te vergelijken.

Filler prijzen in Nederland (2024)

 

 

Behandeling

Eenheid

Prijs

Filler behandeling

0,5 ML

€ 169 (laagste prijs)

Filler behandeling

1 ML

€ 199 (laagste prijs)

Lipfiller

1 ML

€ 311 (gemiddelde prijs)

Traangoot filler

1 ML

€ 384

Wallen onder ogen

1 ML

€ 384

Jukbeenderen

1 ML

€ 350

Kaaklijn

2 ML

€ 592

Lippen opvullen

1 ML

€ 311

Neuslippenplooi

1 ML

€ 350

Marionetlijnen

1 ML

€ 350

Rimpels onder ogen

1 ML

€ 384

Rimpels bovenlip

1 ML

€ 384

Neus filler

1 ML

€ 396

 

 

 

Merk

Eenheid

Gemiddelde prijs

Saypha

1 ML

€ 280

Stylage

1 ML

€ 298

Aliaxin

1 ML

€ 333

Belotero

1 ML

€ 343

Restylane

1 ML

€ 385

Teosyal

1 ML

€ 385

Juvéderm

1 ML

€ 445

 

 

 

Saypha

2 ML

€ 473

Stylage

2 ML

€ 503

Aliaxin

2 ML

€ 562

Belotero

2 ML

€ 580

Restylane

2 ML

€ 651

Teosyal

2 ML

€ 651

Juvéderm

2 ML

€ 769

Context

Fillers zijn zeer populair tegenwoordig. Eigenlijk winnen fillers al meer dan 20 jaar aan populariteit. In 2024 worden naar schatting meer dan 750.000 injectables behandelingen in Nederland uitgevoerd, waarvan meer dan 300.000 met fillers. Met de toegenomen populariteit zijn er vanzelfsprekend ook meer filler merken op de markt verschenen. Omdat fillers medische hulpmiddelen zijn, is de toelatingscontrole door de Nederlandse overheid dan ook streng. De meeste merken fillers die in Nederland worden gebruikt hebben dan ook een zeer hoog veiligheidsprofiel. Op deze website hebben wij een overzicht van alle grote merken in Nederland gepubliceerd. 

De kosten voor fillers zijn vaak onduidelijk. Zijn de kosten per behandeling of per milliliter? En hoeveel milliliter is er per behandeling nodig? Vooropgesteld; het duidelijkst is het om de prijs per merk per milliliter duidelijk te hebben. Zo kun jij als consument verschillende merken en verschillende klinieken goed vergelijken. 

fillers-vergelijken

-----------------------

Vind een filler behandeling bij jou in de buurt

Fillers Amsterdam
Fillers Den Haag
Fillers Rotterdam
Fillers Utrecht
Fillers Eindhoven
Fillers Nijmegen
Fillers Maastricht

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Kosten per fillerbehandeling

Iedereen is uniek. Je kunt je voorstellen dat iemand met een kleine rimpel minder filler nodig heeft dan iemand met een diepe rimpel. En dat een verslapte huid meer filler nodig heeft dan een niet verslapte huid. Om de kosten per filler behandeling te communiceren is dus helemaal niet in het belang van ‘jongere’ mensen of van mensen met een mildere indicatie. In dit geval betaald namelijk iedereen hetzelfde bedrag voor een specifieke behandelen, bijvoorbeeld de neus-lippenplooi, lipfillers, wallen onder de ogen of neuscorrectie met fillers.

Maar ook iedere dokter is uniek. Sommige artsen kunnen met een minimale hoeveelheid filler, door de juiste techniek te gebruiken, de juiste locatie te kiezen en de juiste huidlaag te behandelen, een optimaal resultaat behalen. Daarentegen is het geen kunst om veel milliliters filler op een verkeerde locatie of in een verkeerde huidlaag te injecteren, zodat er nauwelijks resultaat is.

Op injectablesbooking.nl staan alle klinieken en alle artsen die in Nederland injectables behandelingen uitvoeren. Zoek, vergelijk de fillers prijzen per behandeling en boek direct je behandeling! Voer je adres in en vergelijk de klinieken bij jou in de buurt:

Lees verder:
Lipfillers aanbieding

Veelgestelde vragen fillers prijzen

Wat zijn de kosten van fillers?

De prijs van fillers is v.a. € 145 per 0,5 ML. Gemiddeld ligt de prijs van 1 ML is € 350 in 2024. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Wat kosten fillers voorhoofd?

De prijs van een voorhoofdsbehandeling met fillers is v.a. € 195. De gemiddelde prijs van 1 ML fillers is tussen de € 350 per ML in Nederland. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Hoeveel kost 1 ML filler?

De prijs van één ML filler is gemiddeld tussen de € 350. Het is raadzaam om goed te kijken met welke merk filler de arts werkt en hoeveel ervaring de arts met cosmetische behandelingen heeft. Té goedkoop is vaak geen goede reden om voor een kliniek te kiezen. Het is echter ook niet zo dat de duurste kliniek de beste kwaliteit levert. 

Hoeveel kost 2 ML filler?

2 ML filler kost gemiddeld € 700 in Nederland. Er zijn zowel klinieken veel goedkoper als veel duurder. Het is raadzaam om de reviews, merk filler en ervaring van de artsen goed te vergelijken. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt.

Wat kost 1 ML hyaluronzuur?

1 ML hyaluronzuur kost v.a. € 195. De prijs van één ML filler is gemiddeld tussen de € 300 - € 400. Vergelijk de prijs van alle klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Waarom zijn fillers zo duur?

Fillers zijn zo kostbaar omdat ze gekwalificeerd zijn als medische hulpmiddelen (medical devices). Het zijn implantaten waar veel wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan, waarvan de productiefaciliteiten aan de hoogste standaard moet voldoen en wordt ingebracht door medische professionals.

Waar zijn de goedkoopste fillers?

Fillers kosten in Nederland v.a. € 145 per behandeling. Het is raadzaam om niet zomaar voor de goedkoopste kliniek te kiezen. Het is belangrijk dat je blij bent met je filler behandeling, het resultaat luistert nauw. De goedkoopste kliniek werkt mogelijk niet met één van de A-Merk fillers en mogelijk ook niet met de beste artsen van Nederland. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en kies een kliniek die bij jou past.

Hoelang blijft een filler zitten?

Gemiddeld geeft een filler behandeling 9-12 maanden resultaat. De mate van duurzaamheid ligt aan het merk filler, de indicatie (lippen, wangen, voorhoofd, etc) en de arts (juiste huidlaag). Sommige fillers blijven bij diverse indicaties wel 12-15 maanden effectief. Andere fillers, bijvoorbeeld lipfillers, geven soms ongeveer 6 maanden resultaat.

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logostylage logo
Bekijk agenda
Onlangs 7x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
profhilo-logostylage logo
Bekijk agenda
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 29x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Utrecht
City Clinics Utrecht
Utrecht, Oudwijk 27
11 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Hilversum
City Clinics Hilversum
Hilversum, Oude Enghweg 2
13 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 15x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 5x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 79,00
Filler per ml v.a.
€ 165,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
Belotero logoprofhilo-logostylage logo
Onlangs 42x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 21x geboekt

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt