Fillers prijzen vergelijken loont!

07-08-2020

Wil je fillers prijzen vergelijken? Voer je adres in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veel mensen zijn benieuwd naar de prijzen van fillers. Fillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de huid voor herstel en verjonging van de huid. Er zijn veel verschillende merken fillers. En alle fillers hebben weer andere kenmerken. Veel mensen zien daardoor door de bomen het bos niet meer. Hoe worden de kosten van fillers bepaald? Hoe kan ik de prijzen van fillers vergelijken? Vergelijk ik de fillers prijzen per behandeling of per milliliter? In deze blog lees je alles over de 3, 2, 1 filler prijzen vergelijking.

Fillers prijzen vergelijken loont!

Filler kosten vergelijken

Wanneer je goed de kosten per fillerbehandeling wilt vergelijken, hanteer dan de volgende 3, 2, 1 regel:
3. Welk merk filler wordt gebruikt?
2. Wat is de prijs per milliliter?
1. Hoe is de reputatie van de cosmetisch arts?

3. Welk merk filler wordt gebruikt?

Er zijn wereldwijd misschien wel 100 versschillende merken hyaluronzuur fillers. Welke merken zijn betrouwbaar? Injectablesbooking.nl heeft een overzicht van de bekende merken in Nederland. Dit zijn merken die al sinds jaar-en-dag worden gebruikt. Naar deze fillers wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan en worden geproduceerd door bonafide fabrikanten. 

2.Wat is de filler prijs per milliliter? 

Sommige klinieken zijn er vaag over. Andere klinieken berekenen de prijs niet per milliliter maar per behandeling. Ook zijn er klinieken die vinden dat je betaald voor de handeling. Word je behandeld door een vooraanstaande arts met ervaring en een goede reputatie? Over het algemeen is het tarief dan hoger. 

1. Hoe is de reputatie van de cosmetisch arts?

Dit is het belangrijkste element in jouw zoektocht naar een goede fillerbehandeling. Iedereen kan tekenen, maar er is maar één Picasso. Dit geldt ook bij artsen. De handen van de meester geven de doorslag. Bij een cosmetische behandeling in je aangezicht telt iedere millimeter. Zowel qua veiligheid als qua cosmetisch resultaat. Kies daarom voor een arts met een adequate specialisatie (bijvoorbeeld dermatoloog, cosmetisch arts KNMG of plastisch chirurg) én kies voor een arts met relevante werkervaring. 

Kosten van fillers

Fillers zijn zeer populair tegenwoordig. Eigenlijk winnen fillers al meer dan 20 jaar aan populariteit. In 2022 worden naar schatting meer dan 600.000 injectables behandelingen in Nederland uitgevoerd, waarvan meer dan 200.000 met fillers. Met de toegenomen populariteit zijn er vanzelfsprekend ook meer filler merken op de markt verschenen. Omdat fillers medische hulpmiddelen zijn, is de toelatingscontrole door de Nederlandse overheid dan ook streng. De meeste merken fillers die in Nederland worden gebruikt hebben dan ook een zeer hoog veiligheidsprofiel. Op deze website hebben wij een overzicht van alle grote merken in Nederland gepubliceerd. 

De kosten voor fillers zijn vaak onduidelijk. Zijn de kosten per behandeling of per milliliter? En hoeveel milliliter is er per behandeling nodig? Vooropgesteld; het duidelijkst is het om de prijs per merk per milliliter duidelijk te hebben. Zo kun jij als consument verschillende merken en verschillende klinieken goed vergelijken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------

Vind een filler behandeling bij jou in de buurt

Fillers Amsterdam

Fillers Den Haag

Fillers Rotterdam

Fillers Utrecht

Fillers Eindhoven
Fillers Nijmegen
Fillers Maastricht

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Kosten per fillerbehandeling

Iedereen is uniek. Je kunt je voorstellen dat iemand met een kleine rimpel minder filler nodig heeft dan iemand met een diepe rimpel. En dat een verslapte huid meer filler nodig heeft dan een niet verslapte huid. Om de kosten per filler behandeling te communiceren is dus helemaal niet in het belang van ‘jongere’ mensen of van mensen met een mildere indicatie. In dit geval betaald namelijk iedereen hetzelfde bedrag voor een specifieke behandelen, bijvoorbeeld de neus-lippenplooi, lipfillers, wallen onder de ogen of neuscorrectie met fillers.

Maar ook iedere dokter is uniek. Sommige artsen kunnen met een minimale hoeveelheid filler, door de juiste techniek te gebruiken, de juiste locatie te kiezen en de juiste huidlaag te behandelen, een optimaal resultaat behalen. Daarentegen is het geen kunst om veel milliliters filler op een verkeerde locatie of in een verkeerde huidlaag te injecteren, zodat er nauwelijks resultaat is.

Op injectablesbooking.nl staan alle klinieken en alle artsen die in Nederland injectables behandelingen uitvoeren. Zoek, vergelijk de fillers prijzen per behandeling en boek direct je behandeling! Voer je adres in en vergelijk de klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling