Botox Utrecht

Vergelijk alle cosmetische klinieken in de omgeving van Utrecht. Lees alle informatie en maak direct een afspraak!

Utrecht

Boekingen binnen 15 km van Utrecht:

Aantal afspraken in Utrecht in de afgelopen periode
1.061
Gemiddelde prijs per zone Botox in Utrecht
€ 153,75
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Utrecht
132
Bekijk klinieken in de buurt van Utrecht

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Utrecht 7% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,33).

Kraaienpootjes verwijderen in Utrecht

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Utrechtlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox

Vergelijk Botox klinieken in Utrecht

Vergelijk de Botox tarieven in de buurt van Utrecht. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Utrecht

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Utrecht staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Maison du Belle
Wordt nu
bekeken
4.7
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
De Gezichtskliniek - Utrecht
D5381471-31AD-4C47-B4C2-5054B34D82DA
Wordt nu
bekeken
4.9
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Botox arts in Utrecht

In een straal van 15 km rond Utrecht zijn 87 artsen werkzaam waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Het is verstandig om de reviews en ervaring van de artsen goed te vergelijken.

Recente geboekte afspraken in de buurt van Utrecht

Welke 5 klinieken in de omgeving van Utrecht zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox behandeling in Utrecht

Boek een Botox behandeling in Utrecht. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Utrecht. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Utrecht. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Utrecht.

Populairste behandelingen in Utrecht

Sinds Botox in december 1989 werd goedgekeurd als medicijn wordt het bij vele behandelingen toegepast. Onder andere in de neurologie en urologie heeft botulinetoxine medische toepassingen. Cosmetisch gezien zijn de volgende 10 behandelingen het populairst:

 1. Fronsrimpels
 2. Kraaienpootjes
 3. Voorhoofdsrimpels
 4. Lipflip
 5. Faceslimming
 6. Hangende mondhoeken
 7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
 8. Platysma bands
 9. Baby Botox
 10. Wenkbrauwlift

Botox Utrecht

Utrechters houden van cosmetiek. Dit blijkt ook uit het aantal cosmetische klinieken in de stad. Van Overvecht tot de Binnenstad en van Wilhelminapark in Oost Utrecht tot Botox Leidsche Rijn. Er is aanbod genoeg van cosmetische behandelingen in Utrecht. Wat zijn de beste Botox klinieken in Utrecht? Wat zijn de tarieven? Lees ook de Botox reviews van alle klinieken. Lees alle informatie over een geslaagde behandeling in Utrecht.

botox behandeling utrecht

Botox behandeling Utrecht

Een behandeling met botulinetoxine is 12-16 weken effectief. Gemiddeld kiezen cliënten 3x per jaar voor een behandeling. 

Beste Botox kliniek Utrecht

In Utrecht kun je bij meer dan tien klinieken terecht. De volgende klinieken hebben een goede reputatie:
Dermaclinic Utrecht
Dikrama Clinics Utrecht
Jeannette Hessels Kliniek
De Gezichtskliniek

Botox injectables Utrecht

Injectables is de verzamelnaam van botox, filler en skinbooster behandelingen. In de omgeving van Utrecht zijn er meer dan 100 artsen en klinieken die zich bezig houden met injectables behandelingen. De meeste klinieken bieden behandelingen voor mannen en vrouwen. Lees de Google reviews van alle Botox injectables klinieken in Utrecht bij jou in de buurt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Utrecht prijs

Qua cosmetische behandelingen heb je in Utrecht veel keuze. Botox is een merknaam botulinetoxine. Er zit een groot verschil in de botulinetoxine prijs tussen de verschillende klinieken in Utrecht. Dit merkt de consument ook terug in de behandelingen. Er kan verschil zijn in het merk botulinetoxine of hyaluronzuur, de behandellocatie kan luxe of wat soberder zijn en er zit mogelijk verschil in de garantievoorwaarden na een behandeling. De diverse klinieken in Utrecht variëren tussen de € 90 en € 220 Botox kosten per zone. Dat is een erg groot verschil. Het loont dus de moeite om de Botox prijzen in Utrecht regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Botox Kliniek Utrecht 

Botulinetoxine is in 1989 goedgekeurd als behandeling tegen scheelzien. Een oogarts vond de operatie die daarvoor moest worden uitgevoerd te ingrijpend. Het overactieve spiertje (waardoor het scheelzien ontstond) behandelde hij met botulinetoxine. Het scheelzien was vervolgens verleden tijd. Sindsdien is botulinetoxine één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. Botulinetoxine wordt ook toegepast tegen spasmes. En sinds 2000 natuurlijk veelvuldig als cosmetische behandeling. 

botox-utrecht

Botox Utrecht voor en na

Een botulinetoxine behandeling zorgt ervoor dat de mimische rimpels niet meer zichtbaar zijn. Mimische rimpels zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. (Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure, Bocouture en Alluzience). Ook in Utrecht is een Botox behandeling populair! Een behandeling werkt 3-4 maanden. Daarna is de botulinetoxine uitgewerkt. 

Fronsrimpel Botox Utrecht

Met een botulinetoxine behandeling kunnen de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden verwijderd. Een behandeling duurt vaak ca. 15 minuten.

Mooie binnenstad Utrecht

Waar in Utrecht vele gebouwen de stad verfraaien, zijn er slechts een aantal zeer bekend. Iedere Utrechter kent Gevangenis Wolvenplein, de Inktpot, waar nu ProRail gevestigd is naast het Centraal Station (ook wel bekend als Gebouw met Ufo (omdat er sinds 2000 een surrealistisch ogend kunstwerk in de vorm van een ufo op het dak staat) en natuurlijk de Domtoren. Het is absoluut een aanrader om eens de treden van de hoogste kerk van Nederland (gebouwd in 1382) te beklimmen voor een adembenemend uitzicht.

Botox lippen Utrecht

Veel mensen denken dat een lipvergroting is uit te voeren met botulinetoxine. Botox wordt niet in lippen gespoten om ze op te vullen. Lipbehandelingen worden uitgevoerd met lipfillers. Dat zijn fillers die speciaal voor de lippen zijn ontwikkeld. Deze fillers zijn ca. 9 maanden effectief, daarna zijn ze door het lichaam opgenomen. Lees deze blog over lipfillers Utrecht. Lippen kunnen wel iets worden gekanteld met botulinetoxine. Dit heet een lipflip.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Injectables Utrecht
Lipfillers in Utrecht

Fillers Utrecht
Traangoot behandeling Utrecht

Profhilo Utrecht

-----------------------

Afspraak maken Botox kliniek Utrecht

Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen uitvoeren in Utrecht, loont het de moeite om klinieken te vergelijken. Vergelijk de ervaring van de arts, van de kliniek, het merk botulinetoxine en de prijs per zone botulinetoxine in Utrecht. Zoek, vergelijk en boek een cosmetische kliniek Utrecht!

Injectables Utrecht

Injectablesbooking.nl heeft voor jou de artsen en klinieken die injectables uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je super eenvoudig zoeken, vergelijken en boeken. Injectablesbooking.nl streeft er naar een compleet overzicht van cosmetische klinieken in Utrecht. Injectables is de verzamelnaam voor behandelingen met botulinetoxine en fillers. Deze website streeft ernaar voor alle consumenten die geïnteresseerd zijn in injectables het meerst transparante overzicht te publiceren. Dus zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Utrecht!

Adres Injectablesbooking Utrecht

Het adres van Injectablesbooking.nl in Utrecht is:

Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht (provincie Utrecht)
info@injectablesbooking.nl

botox-kliniek-utrecht

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Utrecht

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Utrecht. In willekeurige volgorde:

Klik op een kliniek en bekijk de reviews en lees kliniek informatie.

Botox ervaringen Utrecht

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Utrecht die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Nadelen Botox

Aan een Botox behandeling zitten niet alleen maar voordelen. Een groot deel van de mensen is tevreden over de behandeling, zie kiezen op een zeker moment voor een vervolg behandeling. Als je ontevreden bent dan doe je dat natuurlijk niet. Hierbij de top 5 van nadelen en potentiële complicaties van Botox:

 1. Blauwe plekjes na een prikje
 2. Kans op een hangend ooglid (zeldzaam, trekt binnen enkele weken weg)
 3. Overbehandeling (behandeld gezicht, krijg je niet zomaar voor elkaar)
 4. De kans dat je ontevreden bent (dan hoef je de behandeling nooit meer te herhalen)
 5. De kans dat je tevreden bent (de meeste mensen herhalen de behandeling 2-3 keer per jaar

Het aantal Botox behandelingen groeit zeer snel wereldwijd (en ook in Nederland). Daaruit blijkt dat veel mensen tevreden zijn over het resultaat van de behandeling.

Botox reviews Utrecht

Lees ervaringen met Botox van andere mensen in Utrecht. Zijn zij tevreden over hun behandeling? Vergelijk reviews van behandelaren en klinieken in Utrecht. Bekijk ervaringen bij 132 esthetische praktijken in de buurt van Utrecht.

Vergelijk meningen:

Een supergoede ervaring met mijn moeder gehad bij Dokter Petra Dikrama..
Wat een lieve,rustige maar vooral! Kundige arts..
Echt een aanrader voor eenieder die botox en/of fillers overweegt.
Voor ons geen andere arts meer..
Bedankt Petra voor de super goede zorgen,én de prachtige resultaten.
Truda Van der kooy
Dikrama Clinics
1 augustus 2022 17:05
Bij Dikrama clinics, werken professionele, kundige en vooral ook fijne artsen. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen voor een mooi en natuurlijk effect. Ik heb al verschillende behandelingen gedaan, zoals Botox, Prophilo, en fillers. Altijd zeer tevreden de deur uit. Een echte aanrader.
19 oktober 2022 18:06
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden ov... Toon meer »
Vorige maand voor het eerst geweest voor een lipfiller behandeling en botox van mijn voorhoofd. Ik ben super tevreden! Er werd goed door de arts geluisterd toen ik aangaf dat ik een natuurlijk resultaat wilde.. in het begin was ik nogal angstig dat het er te onnatuurlijk uit zou zien.. maar mijn lippen zijn onwijs mooi en de botox ben ik ook heel tevreden over. Ik blijf zeker terugkomen! Toon minder »
27 januari 2021 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Utrecht

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Derma Medical Clinics Utrecht
3.9
Derma Medical Clinics Utrecht
Utrecht, Moskeeplein 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dikrama Clinics
5
Dikrama Clinics
Utrecht, Zakkendragerssteeg 13
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Doctors at Soap Utrecht
5
Doctors at Soap Utrecht
Utrecht, Oudkerkhof 48
2 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Botox Injectables Utrecht
5
Botox Injectables Utrecht
Utrecht, Kromme Nieuwegracht 9
2 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Utrecht

Wat zijn de kosten van Botox in Utrecht?

De prijs van een zone Botox in Utrecht is gemiddeld € 153,75. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Utrecht.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Utrecht?

In de omgeving van Utrecht zijn 45 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Utrecht en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Utrecht op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Utrecht?

Kies de beste Botox arts in Utrecht op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Utrecht te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Is een spierontspanner hetzelfde als Botox?

Botox is eigenlijk een spierontspanner. Veel rimpels, zoals fronsrimpels of kraaienpootjes, worden veroorzaakt door actieve spiertjes. Met een cosmetische spierontspanner kun je deze rimpels voor 12-16 weken inactief maken.