Hangende mondhoeken behandeling

21-09-2020

Zoek je een arts of kliniek die jouw hangende mondhoeken kan behandelen? Vergelijk alle kliniek op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Afhangende mondhoeken kunnen een ongewenste uitstraling geven. Sommige mensen vinden dat zij er daardoor chagrijnig, treurig of zuinig uitzien. Hangende mondhoeken komen vaak met de jaren. Vaak ontstaan omlaagstaande mondhoeken doordat de spiertjes de spiertjes die de mondhoeken naar beneden trekken, permanent aangespannen blijven. Maar de reden kan ook zij dat de huid slapper is geworden doordat de jaren toenemen of door gewichtsverlies. Daardoor kunnen de mondhoeken ook gaan hangen. 

Hangende mondhoeken behandeling

Behandeling tegen hangende mondhoeken 

Eigenlijk is een behandeling tegen hangende mondhoeken een zeer dankbare. Veel mensen storen zich enorm aan hun mondhoeken. Zij verliezen zelfvertrouwen of stralen op zijn minst niet uit wat zij graag willen uitstralen; positiviteit. Wanneer de mondhoeken door de spiertjes omlaag getrokken worden, dan is een botulinetoxine injectie een goede oplossing. De spiertjes worden ontspannen, de mond komt weer in een ontspannen en natuurlijke positie te staan. Botox wordt nooit echt in de lippen gespoten, ooguit in een spiertje in de buurt. De cosmetisch arts kan uitleggen waarom dat zo is. Wanneer de hangende mondhoeken worden veroorzaakt door huidverslapping of na gewichtsverlies, dan kan een filler de oplossing zijn. De filler wordt subtiel ingebracht, zodat de hangende mondhoeken verleden tijd zijn. Dat kan zeer precies en ziet er erg natuurlijk uit. Vaak is een correctie van één of enkele millimeters al zeer effectief. 

Filler hangende mondhoeken 

De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Een hyaluronzuur filler werkt ca 6-18 maanden. Hyaluronzuur fillers worden al meer dan 15 jaar in Nederland gebruikt. De A-merk hyaluronzuur fillers hebben bij deskundig gebruik een hoog veiligheidsprofiel.  

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox hangende mondhoeken

Botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) is een veelvuldig toegepaste behandeling om de spiertjes die de mondhoeken omlaag trekken te ontspannen. Een botulinetoxine behandeling is ca. 12-16 weken effectief.  
Behandeling mondhoeken 
De behandeling van hangende mondhoeken wordt uitgevoerd door een arts. Het is aan te raden daar een ervaren arts voor uit te kiezen. Tijdens een vrijblijvend consult kun je je klachten en verwachtingen bespreken. Het is belangrijk dat je een klik hebt met de arts. Er kunnen na de behandeling kleine blauwe plekjes ontstaan van de prikjes. Na 2 – 12 dagen is de behandeling effectief.  
Indien er een combinatie is van (te) gespannen spiertjes en volume verlies onder de mondhoeken, dan kan er ook worden geadviseerd om ook een filler toe te passen.  

Lees verder: 
Kaakspier behandelen (slimming)

Hangende mondhoeken kosten behandeling 

Bij veel klinieken is de prijs van een hangende mondhoeken behandeling onduidelijk. De meeste klinieken die botulinetoxine en filler behandelingen uitvoeren voeren ook de behandeling van hangende mondhoeken uit. Zorg dat je tijdens het consult goed duidelijk hebt wat de prijs van de behandeling is. Een behandeling van alleen de botulinetoxine moet wel voor ca. € 100 mogelijk zijn. 

Kliniek hangende mondhoeken 

Zoek je de beste kliniek of arts om je afhangende mondhoeken te laten behandelen? Voer je adres in en vind alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling