10 tips die je moet weten als je Botox kosten vergelijkt

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk Botox prijzen eenvoudig op Injectablesbooking.

Er zijn grote prijsverschillen tussen klinieken die Botox behandelingen aanbieden. In deze blog leggen we uit hoe de Botox tarieven tot stand komen en waar je op moet letten als je een Botox behandeling boekt. Hoe worden Botox kosten bepaald? Welke prijzen zijn gangbaar voor een Botox behandeling? Hierbij 10 tips die je moet weten als je Botox kosten vergelijkt!

Baby Botox
v.a. € 59
Laagste prijs per zone
€ 75
Hoogste prijs per zone
€ 225
Drie zones Botox
v.a. € 170

Botox prijzen vergelijken

De Botox prijzen liggen in Nederland ver uit elkaar. Dit heeft enigzins te maken met kwaliteit, ervaring en reputatie. Bekende en goed lopende klinieken kunnen een hoger tarief vragen. Op deze pagina staan 10 tips om Botox prijzen vergelijken. Injectablesbooking.nl staat voor transparantie; op deze website kun je alle klinieken met elkaar vergelijken.

botox-prijzen

Botox prijzen

De Botox prijs wordt bepaald door de kliniek. De kliniek bepaald de prijs op basis van het gebruikte merk botulinetoxine (Botox is een merknaam, andere merken zijn Azzalure en Bocouture). Ook de locatie van de kliniek, de ervaring van de arts en de propositie van de kliniek zijn belangrijke elementen in het bepalen van de botox prijs. Vergelijk alle klinieken in Nederland op Injectablesbooking.nl.

Wat kost 1 zone Botox?

Botox wordt per zone berekend. De fronsrimpels is één zone, de kraaienpootjes is één zone en de voorhoofdslijnen is één zone. De gemiddelde prijs van één zone is in Nederland € 143,34 (peildatum januari 2024).

Hoe duur is Botox in je gezicht?

De prijzen van Botox verschillen flink tussen de verschillende behandelingen. Vaak is een kleine behandeling zoals een gummy smile of tegen hangende mondhoeken het goedkoopst en Dokter Margaritha Adams van Waterland Kliniek geeft in de volgende video antwoord op de vraag: Wat kost Botox?

Vergelijk Botox prijzen

Bekijk de gemiddelde tarieven van één zone Botox in de grote steden:

Gemiddelde Botox prijs per stad

1

Rotterdam

€ 128,94

2

Nijmegen

€ 129,35

3

Maastricht

€ 130,48

4

Eindhoven

€ 137,18

5

Arnhem

€ 141,33

6

Almere

€ 141,53

7

Leiden

€ 141,84

8

Den Haag

€ 142,38

9

Haarlem

€ 142,74

10

Zwolle

€ 144,77

11

Den Bosch

€ 145,58

12

Utrecht

€ 146,68

13

Amsterdam

€ 147,23

14

Hilversum

€ 147,40

15

Enschede

€ 148,41

16

Breda

€ 148,67

17

Tilburg

€ 149,25

18

Apeldoorn

€ 150,44

19

Groningen

€ 151,00

20

Amersfoort

€ 151,66

Laagste prijs per zone Botox

De goedkoopste kliniek in Nederland vraagt € 75 per zone Botox. Bekijk de laagste Botox prijzen.

10 tips over Botox prijzen

Wij hebben een overzicht gemaakt met 11 veel gestelde vragen + antwoorden over Botox tarieven.

 1. Hoe groot is het prijsverschil tussen Botox behandelingen?

 2. Wat is de gemiddelde prijs van een Botox behandeling?

 3. Hoeveel Botox zones per behandeling?

 4. Hoe kan ik Botox prijzen vergelijken?

 5. Hoe wordt de prijs van een Botox behandeling bepaald?

 6. Hoeveel eenheden botulinetoxine heb ik nodig?

 7. Waarom is er verschil in kosten per Botox behandeling?

 8. Welke merken botulinetoxine zijn er allemaal?

 9. Hoe kan ik Botox klinieken vergelijken?

 10. Zijn er wel eens Botox aanbiedingen?

 11. Waar vind ik de goedkoopste Botox behandeling?

1. Hoe groot is het prijsverschil tussen Botox behandelingen? 

Botox kosten worden door veel consumenten vergeleken. De verschillen zijn dan ook groot. De prijs van één zone Botox varieert tussen de € 80 en € 220 in Nederland.

2. Wat is de gemiddelde prijs van een Botox behandeling?

De gemiddelde prijs van een Botox behandeling is in Nederland in 2024 € 143,34

3. Hoeveel botox zones per behandeling?

De meeste klinieken hanteren de bekende 3-zones Botox prijslijst. Er is dan een vaste prijs voor één zone Botox (of een ander merk Azzalure of Bocouture), een vaste prijs voor twee zones botulinetoxine en een vaste prijs voor drie zones botulinetoxine. De 3 vaste zones zijn: fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Meer uitleg over de verschillende zones / regio’s kun je hier terug lezen. Of bekijk de volgende graphic:

botox-prijs-per-zone

4. Hoe kan ik Botox prijzen vergelijken?

De 3-zones zijn; de fronsrimpels, de horizontale voorhoofdsrimpels en de kraaienpootjes. Soms staat er ook een mini of Baby Botox op de prijslijst. Dit wordt vaak gebruikt voor een wenkbrauwlift, een touch up of wanneer iemand nauwelijks Botox nodig heeft (zeer weinig mimische rimpels heeft).

5. Hoe wordt de prijs van een Botox behandeling bepaald?

Botox prijzen vergelijken kan via injectablesbooking.nl. Injectablesbooking.nl heeft alle beschikbare Botox prijzen van Nederland in haar database. Zoek op de door jou gewenste behandellocatie naar de kosten per Botoxbehandeling.

6. Hoeveel eenheden botulinetoxine heb ik nodig?

Aanbevolen hoeveelheid eenheden botulinetoxine per indicatie. 
     
 FronsrimpelsVoorhoofdsrimpelsKraaienpootjes* 
Azzalure (speywoods)5040-6020-30 
Bocouture (units)20-3010-2012 
Botox (units)202012 
*per zijde    

-----------------------

Lees verder:

Botox voor en na
Beste botox arts
Goedkope Botox
Hoelang werkt Botox?
Btx voor man
Beste Botox kliniek
Afspraak maken
Wat is Botox?

-----------------------

7. Waarom is er verschil in kosten per Botox behandeling?

De prijsverschillen zijn grotendeels te verklaren vanuit kwaliteit. Wanneer je kiest voor een goedkope Botox behandeling, dan kun je het volgende afvragen: 
- Van welk merk botulinetoxine maakt deze kliniek gebruik? Eventueel een onbekend of ongeregistreerd merk?
- Gebruiken ze de aanbevolen hoeveelheid eenheden botulinetoxine voor jouw behandeling?
- Hoeveel ervaring heeft mijn arts?
- Hoe bekend is de kliniek? Wat is de reputatie van de kliniek? Op welke locatie is de kliniek gevestigd?

8. Welke merken botulinetoxine zijn er allemaal?

Niet iedere botulinetoxine is hetzelfde. Er zijn drie merken botulinetoxine door de FDA (Amerikaanse Food and Drug Administration) goedgekeurd. De FDA is een overheidsinstantie die alleen medische hulpmiddelen en medicijnen toe laat die bij deskundig gebruik veilig en effectief zijn, bij deskundig gebruik. Dit zijn Botox, Bocouture en Azzalure. Bekijk hier de kenmerken per merk botulinetoxine.

9. Hoe kan ik Botox klinieken vergelijken?

Injectablesbooking.nl brengt de Botox prijs per zone, hoe lang de kliniek bestaat, hoeveel behandelingen ze uitvoeren, welke artsen er werken, de locatie en met welke merken injectables zij werken in kaart. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling op injectablesbooking.nl.

10. Zijn er wel eens Botox aanbiedingen?

Botox aanbiedingen zijn niet toegestaan door de beroepsvereniging van cosmetisch artsen. Toch zijn er klinieken die wel met Botox kortingen of acties werken. Injectablesbooking.nl brengt de tarieven van alle Botox klinieken in kaart. Vergelijk de Botox prijzen bij alle klinieken. Druk in de zoekresultaten op 'Acties' en bekijk de beschikbare Botox aanbieding.

botox-prijzen-vergelijken

Wordt Botox vergoed door de zorgverzekering?

In sommige gevallen wordt bij medische behandelingen een Botox behandeling vergoed door de zorgverzekering. Bij neurologische of urologische problemen wordt bij behandeling door de medisch specialist eigenlijk altijd vergoed. Bij hyperhidrosis, migraine en tandenknarsen zijn er strenge voorwaarden voor vergoeding. Lees hier welke behandelingen met Botox worden vergoed.

Waarom verschil in Botox prijzen?

De kosten van een Botox behandeling bestaan uit een paar elementen. De inkoopprijs van de Botox, de beloning voor de behandelaar, de kosten voor de bedrijfsvoering van de kliniek (huur, personeel, energie, verzekeringen, marketing, etc) en een marge voor de kliniek. Iedere kliniek probeert namelijk winst te maken, 

Hebben Botox prijzen invloed op reviews?

De prijzen van een behandeling liggen enigszins uit elkaar bij de diverse klinieken. Je zou verwachten dat ervaringen van andere mensen ook zijn aangepast op het prijsniveau. Maar is dat wel zo? Lees reviews van botox behandelingen van alle klinieken in Nederland.

Lees verder over Botox reviews

Botox prijzen

De behandeling heeft heel goed geholpen. Ik irriteerde het meest aan mijn fronsrimpels en ik raad iedereen aan om Botox te laten doen en de arts Nicoline Nijman was ervaren, dus goed. De Botox duurde maar even en het deed niet pijn en was fijn wat mij verbaasde en na de behandeling deed het ook niet pijn en ik kreeg geen hoofdpijn.
18 oktober 2023 18:06
In november 2023 door drs. Hero Zijlker behandelt met botox in mijn frons. Er werd samen met mij gekeken naar de mogelijkheden en hierbij goed geluisterd naar mijn wensen. Ik voelde me enorm op m’n gemak door de duidelijke communicatie en expertise. Ik ga zeker onder behandeling blijven hier. En raad hem aan bij iedereen die ik ken. Heel erg bedankt!
20 januari 2024 10:10
Aantal jaar geleden een ooglidcorrectie gehad en nog steeds heel blij mee. Ik kan Laurium Klinieken zeker aanbevelen! Ook voor mijn botox behandeling aan de frons ga ik regelmatig. Deskundige arts en lieve medewerkers.
24 december 2021 15:03
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectabl... Toon meer »
Eind vorig jaar bij Dr Marc Injectables geweest voor botox. Hele aardige mensen en er wordt goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Het was mijn eerste keer dus vond het best spannend! Alles werd goed uitgelegd en het kon allemaal om mijn tempo, ik wilde er nog even over na denken, en daar werd heel begripvol mee om gegaan. Ik zou Dr Marc Injectables zeker aanraden, en ik kom terug!! Toon minder »
Marloes Bronkhorst
ME Clinics Doetinchem
11 maart 2021 11:11
Ik ben 2 weken geleden voor het eerst naar Ject Clinics geweest en zeker NIET de laatste keer. Goede service en de arts neemt heel erg tijd voor je wat heel fijn is. En de Botox is top!! 👌🏼
LexC Amsterdam
JECT Clinics Den Haag
29 maart 2022 06:06
Professioneel & super vriendelijk. Ik heb botox behandelingen gehad bij Dr Juliet en ben ook in behandeling voor laser ontharing. Tot nu toe super tevreden! Mooie kliniek ook! Zeker aan te raden.
6 oktober 2023 10:10
Maarten Façee Schaeffer is erg professioneel. Hij neemt de tijd voor je en luistert goed naar wat je hulpvraag is. Ik ben meerdere malen bij Maarten geweest voor een botox behandeling in m’n kaken tegen overmatig knarsen en ben sindsdien hoofdpijn vrij. Ik ben erg tevreden!
9 maart 2020 16:04
Altijd fijne service en een fijn contact. Ik ga hierheen voor meerdere behandelingen en krijg ook altijd goed advies over thuis te gebruiken producten. Voor de botoxbehandelingen heb ik steeds dezelfde arts en deze houdt precies het verloop van de behandeling bij zodat hij ook de volgende keer weet hoe te behandelen. Ook terug gaan bij een onverwacht result... Toon meer »
Altijd fijne service en een fijn contact. Ik ga hierheen voor meerdere behandelingen en krijg ook altijd goed advies over thuis te gebruiken producten.

Voor de botoxbehandelingen heb ik steeds dezelfde arts en deze houdt precies het verloop van de behandeling bij zodat hij ook de volgende keer weet hoe te behandelen. Ook terug gaan bij een onverwacht resultaat is nooit een probleem! Toon minder »
Janneke Van der loop
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen
20 september 2023 09:09
Ik ben al een aantal keer bij Dr. Ehsan geweest voor botox. Hij geeft altijd eerlijk advies. Super tevreden!
11 mei 2023 18:06
Professionele kliniek. Botox behandeling voor mijn frons doe ik altijd hier bij dokter Ehsan. Hij legt alles goed uit. Neemt de tijd voor je en het gehele behandeling is vrijwel pijnloos.
21 november 2023 15:03
Botox van deze clinick is zeer slecht weinig effecten naar de behandeling
10 december 2022 20:08
Ik ben sinds enige tijd klant bij Beautyicon kliniek en ik moet zeggen dat ik mijn plek heb gevonden. Het is een zeer professionele en schone kliniek, hier doen zij echt bijna alles en de dames zijn zeer klant vriendelijk en leuk. Ik heb bij Beautyicon mijn powerderbrow behandeling gedaan, lip blush en Botox en fillers. De arts Dr. Abawi is een zeer geleerde... Toon meer »
Ik ben sinds enige tijd klant bij Beautyicon kliniek en ik moet zeggen dat ik mijn plek heb gevonden. Het is een zeer professionele en schone kliniek, hier doen zij echt bijna alles en de dames zijn zeer klant vriendelijk en leuk. Ik heb bij Beautyicon mijn powerderbrow behandeling gedaan, lip blush en Botox en fillers. De arts Dr. Abawi is een zeer geleerde en rustige man die heel goed naar je verhaal luisterd en ik blijf hier terug komen.

Deze kliniek is een aanrader 👌 Toon minder »
Sieglien Dijkstra
Beauty Icon Almere
15 oktober 2022 10:10
Zojuist voor het eerst botox gehad voor mijn fronsrimpels. Ik was heel bang voor de behandeling, maar werd zeer op mijn gemak gesteld door een ontzettend aardige en kundige arts; Wouter. De behandeling viel me 100% mee. Het was in een paar minuten klaar. Nette prijzen. Ik ging gisteren googlen en kon direct vandaag al terecht. Ik blijf hier zeker terug kom... Toon meer »
Zojuist voor het eerst botox gehad voor mijn fronsrimpels. Ik was heel bang voor de behandeling, maar werd zeer op mijn gemak gesteld door een ontzettend aardige en kundige arts; Wouter. De behandeling viel me 100% mee. Het was in een paar minuten klaar. Nette prijzen. Ik ging gisteren googlen en kon direct vandaag al terecht. Ik blijf hier zeker terug komen. Ben zeer benieuwd naar het resultaat over 2 weken. Maar so far so good! Toon minder »
Zdenka Nieuwenhuizen
De Gezichtskliniek - Utrecht
25 maart 2024 11:11
In 2019 bij de kliniek in Zoetermeer een ooglidcorrectie uit laten voeren waar ik nog steeds zeer blij mee ben. Deze keer ben ik langsgegaan voor een botoxbehandeling. De ontvangst, de behandelaar (Drs. Raymond de Zeeuw) en de hygiëne heb ik wederom als zeer prettig ervaren. De volgende afspraak heb ik alweer ingepland.
21 maart 2024 13:01
Vandaag voor controle van mijn botox behandeling bij dr Bruin geweest. Ze luisterde heel goed naar mijn wensen en heeft ook voor betere resultaat de botox onder mijn wenkbrauwen bijgewerkt. Super 👍🏼
24 juli 2023 11:11
De behandeling heeft heel goed geholpen. Ik irriteerde het meest aan mijn fronsrimpels en ik raad iedereen aan om Botox te laten doen en de arts Nicoline Nijman was ervaren, dus goed. De Botox duurde maar even en het deed niet pijn en was fijn wat mij verbaasde en na de behandeling deed het ook niet pijn en ik kreeg geen hoofdpijn.
30 november 2023 12:12
Als man toch Botox laten doen voor hoofdpijnklachten bij vele computerwerk. Ik ben heel blij dat ik, met Dokter Irene haar werk, van deze klachten af ben en ook nog eens een frissere look heb!
irene perrijn
Dokter Irene
24 februari 2024 11:11
Bij dokter Brandt kom ik altijd voor een botox zone, dokter Brandt is zeer kundig en communiceert/informeert duidelijk over de behandeling.
Voor de zomervakantie heeft dokter Brandt fillers bij mijn jukbeen geplaatst om meer volume aan mijn gezicht te geven. Erg spannend, maar zo tevreden over het resultaat. Ik ben dokter Brandt zeer dankbaar.
3 oktober 2023 12:12
Ik ben bij oran aesthetics geweest voor mijn eerste botox en filler behandeling. Goede uitgebreide uitleg en voelde mij goed op mijn gemak. Bij de nacontrole het resultaat besproken, en er werd goed gekeken op welke plekken nog iets aangepast kon worden. Ben heel tevreden, een goede service, klantvriendelijk/ zeer behulpzame artsen en geven passend advies. D... Toon meer »
Ik ben bij oran aesthetics geweest voor mijn eerste botox en filler behandeling. Goede uitgebreide uitleg en voelde mij goed op mijn gemak. Bij de nacontrole het resultaat besproken, en er werd goed gekeken op welke plekken nog iets aangepast kon worden. Ben heel tevreden, een goede service, klantvriendelijk/ zeer behulpzame artsen en geven passend advies.
De volgende behandeling zal ik op korte termijn bij hen inplannen! Toon minder »
14 januari 2023 14:02
Vandaag afspraak bij Tina bij haar mooie salon Cleo Clinics voor filler en botox behandeling. Het is zo fijn en vertrouwd om bij Tina te komen, ze behandeld mij al jaren. Ze is lief en luistert naar je wensen en geeft eerlijk advies. Ze kent mij en weet wat ik wil. Gezien ik veel praat met mijn wenkbrauwen, en daarom vaak hoofdpijn heb, weet ze precies wat z... Toon meer »
Vandaag afspraak bij Tina bij haar mooie salon Cleo Clinics voor filler en botox behandeling. Het is zo fijn en vertrouwd om bij Tina te komen, ze behandeld mij al jaren. Ze is lief en luistert naar je wensen en geeft eerlijk advies. Ze kent mij en weet wat ik wil. Gezien ik veel praat met mijn wenkbrauwen, en daarom vaak hoofdpijn heb, weet ze precies wat ze moet doen zo dat het weer rustig wordt. Lippen laat ik beetje vullen met 0,5 ml voor iets meer volume. Dank je wel Tina! Ik ben weer helemaal blij en klaar voor 2024! Toon minder »
Reggy van Haaren
Cleo Clinics
28 december 2023 13:01
Ik ben hier voor geweest voor de eerste keer Botox. Heel fijn geholpen en eerlijk advies gekregen. Super professioneel! Zeker een aanrader
Vorige week Botox behandeling gehad voor me frons en voorhoofd. Dokter Tina heeft me super goed geholpen, ik zie nu al effect.
Arian Said
Cleo Clinics
12 oktober 2023 18:06
Ik vind Gamze een hele fijne dokter! Ze is heel rustig en geduldig en heel kundig. Ik was al best een tijdje op zoek naar iemand waar ik tevreden over ben qua behandelen en persoonlijkheid en dat is nu perfect gelukt. Ik wil vaak van alles maar Gamze beperkt de behandeling vaak tot het minimale. Ik ga regelmatig voor een skinbooster en soms een beetje Botox.... Toon meer »
Ik vind Gamze een hele fijne dokter! Ze is heel rustig en geduldig en heel kundig. Ik was al best een tijdje op zoek naar iemand waar ik tevreden over ben qua behandelen en persoonlijkheid en dat is nu perfect gelukt. Ik wil vaak van alles maar Gamze beperkt de behandeling vaak tot het minimale. Ik ga regelmatig voor een skinbooster en soms een beetje Botox. Ik zou Gamze 300% aanraden! Toon minder »
Suzanne Bremmer
SkinSensible
10 december 2022 09:09
Na enkele jaren met een fronsrimpel rond te hebben gelopen, begon dit mij te belemmeren in mijn dagelijks leven. Echter vond ik de drempel om een botoxbehandeling te ondergaan nog vrij hoog. Na een kleine zoektocht op internet naar de juiste kliniek, werd ik uiteindelijk op positief advies van mijn zuster doorverwezen naar de kliniek van Dokter Brandt. Na e... Toon meer »
Na enkele jaren met een fronsrimpel rond te hebben gelopen, begon dit mij te belemmeren in mijn dagelijks leven. Echter vond ik de drempel om een botoxbehandeling te ondergaan nog vrij hoog.

Na een kleine zoektocht op internet naar de juiste kliniek, werd ik uiteindelijk op positief advies van mijn zuster doorverwezen naar de kliniek van Dokter Brandt. Na een geruststellend en gratis consult was de keuze voor de eerste botoxbehandeling zò gemaakt.

Dokter Brandt nam uitgebreid de tijd en voorzag mij van de juiste informatie, ook ná de
behandeling. Het resultaat was binnen de kortste keren verbluffend. Mijn huid was mooi egaal en van een rimpel was bijna geen sprake meer.

Ondertussen heeft mijn eerste behandeling 3 maanden geleden plaatsgevonden en ben ik vandaag voor mijn tweede botoxbehandeling langs geweest. Ik ben nogmaals uiterst tevreden over het gehele proces en kan de kliniek van Dokter Brandt absoluut aan iedereen aanbevelen. Toon minder »
15 april 2022 21:09
Sinds ik botox gebruik in mijn voorhoofd bij deze kliniek, heb ik geen last meer van mijn migraine! De botox werkt voor zeker 5 tot 6 maanden en als die uitwerkt, krijg ik weer hoofdpijn, dan wordt het weer tijd om botox te nemen. 1 week duurt het voordat het helemaal is ingewerkt en ik ben weer voor 5 tot 6 maanden verlost van mijn migraine! Ik raad het ied... Toon meer »
Sinds ik botox gebruik in mijn voorhoofd bij deze kliniek, heb ik geen last meer van mijn migraine! De botox werkt voor zeker 5 tot 6 maanden en als die uitwerkt, krijg ik weer hoofdpijn, dan wordt het weer tijd om botox te nemen. 1 week duurt het voordat het helemaal is ingewerkt en ik ben weer voor 5 tot 6 maanden verlost van mijn migraine! Ik raad het iedereen aan die last heeft van migraine! Deze kliniek behandeld je super goed en geeft super goed advies! Ik voel me er helemaal op mijn gemak!
Dr. Rambaran behandeld mij en is een super fijne man! Toon minder »
6 oktober 2023 12:12
Bij Eline Facee Schaeffer twee keer voor een botox behandeling geweest. Allebei de keren een goede, rustige uitleg gekregen en super goed geholpen. Locatie is makkelijk te vinden en goede parkeerplekken. Bedankt!
31 oktober 2023 06:06
Ik was 2 weken geleden in deze kliniek met DRS. Tiwow. Zij is een wonder! We hebben Botox gedaan en wat zeker is, is dat ik weer naar deze kliniek kom! Ik ben tot nu toe over geen enkele kliniek tevreden geweest, maar wat ik nu krijg is geweldig. Dankje ❤️
vera grujic
Oran Aesthetics
4 januari 2024 22:10
Altijd tevreden met de botox behandelingen! Goede en kundige artsen welke goed met je meedenken
1 december 2023 17:05
Kom er al jaren en nog steeds heel erg tevreden voor mij niemand anders die aan mijn gezicht mag zitten ☺️ Kom voor zowel botox en fillers.
Sanseree Weijman
Awat Clinics Westervoort
5 april 2023 17:05
Ik ben buitengewoon tevreden over de kliniek. Het personeel is vriendelijk en betrouwbaar, altijd beschikbaar voor advies. De behandelingen met Botox en fillers hebben verbluffende resultaten opgeleverd. Kortom, ik ben super tevreden en beveel ze van harte aan!!
Esra Karakas
Xavier Clinics
11 januari 2024 13:01
Voor de 3e keer een botox behandeling (tegen gevoel van 'zwaar voorhoofd' en veelvuldig fronsen) ondergaan. Door Drs. Christopher Brandt voel ik me helemaal gehoord en begrepen. Hij belicht elk aspect van de behandeling, er is alle ruimte voor vragen en ik heb ook enorm baat bij de behandeling. Ik ben erg blij met Dokter Brandt en heb hem al meerdere malen a... Toon meer »
Voor de 3e keer een botox behandeling (tegen gevoel van 'zwaar voorhoofd' en veelvuldig fronsen) ondergaan. Door Drs. Christopher Brandt voel ik me helemaal gehoord en begrepen. Hij belicht elk aspect van de behandeling, er is alle ruimte voor vragen en ik heb ook enorm baat bij de behandeling. Ik ben erg blij met Dokter Brandt en heb hem al meerdere malen aanbevolen in mijn kennissenkring. Toon minder »
15 september 2022 17:05
Hele fijne en mooie kliniek. Zodra je binnenkomt wordt je direct in de watten gelegd en iedereen neemt echt de tijd voor je. Myrthe was ontzettend deskundig en na ons intake-gesprek wist ik direct dat ik hier mijn behandeling (fronsrimpel botox) wilde laten uitvoeren. Na 3 dagen kickte het resultaat al in en tot op heden (een maand later) ben ik ontzettend t... Toon meer »
Hele fijne en mooie kliniek. Zodra je binnenkomt wordt je direct in de watten gelegd en iedereen neemt echt de tijd voor je. Myrthe was ontzettend deskundig en na ons intake-gesprek wist ik direct dat ik hier mijn behandeling (fronsrimpel botox) wilde laten uitvoeren. Na 3 dagen kickte het resultaat al in en tot op heden (een maand later) ben ik ontzettend tevreden, het is precies wat ik hoopte. Samen met Myrthe heb ik ook een persoonlijk behandelplan opgesteld wat precies aansloot bij mijn wensen. De behandeling was volledig pijnloos en echt een aanrader Toon minder »
6 september 2023 08:08
Ongeveer 3 weken geleden ben ik behandeld geweest bij dr. Saya Abdullah voor mijn traangoot. Enorm tevreden, het resultaat is erg mooi geworden! Vandaag kwam ik opnieuw bij Liquid Beauty in Nootdorp. Erg vriendelijk en netjes ontvangen en geholpen door Yara. Daarna behandeld door dr. Saya voor kraaienpootjes en jelly eyes met Botox. Wederom opnieuw zo profes... Toon meer »
Ongeveer 3 weken geleden ben ik behandeld geweest bij dr. Saya Abdullah voor mijn traangoot. Enorm tevreden, het resultaat is erg mooi geworden! Vandaag kwam ik opnieuw bij Liquid Beauty in Nootdorp. Erg vriendelijk en netjes ontvangen en geholpen door Yara. Daarna behandeld door dr. Saya voor kraaienpootjes en jelly eyes met Botox. Wederom opnieuw zo professioneel, kundig en goed behandeld. Hij stelt je echt gerust/ op gemak door zijn energie, manier van praten en kalmte, plus hij neemt de tijd voor je. Ik ben erg tevreden over dr. Saya! Iedereen die nog twijfelt of zoekt naar een goede kliniek bij dr. Saya en Liquid Beauty ben je écht in goede handen om je wensen te bereiken. Toon minder »
28 maart 2024 20:08
Eerlijk advies over botox en fillers ,goede service , stelt je op je gemak en verteld wat je kunt verwachten.
Resultaat is erg mooi en natuurlijk.
Erg blij mee.
Nellie Dutour Geerling
Huid & Laser kliniek Delft
24 juni 2022 10:10
Ik heb mijn frons en voorhoofdrimpel laten behandelen. Ik had al jaren een diepe rimpel op mijn voorhoofd waar ik me aan stoorde. Na een botox behandeling bij BTX Clinics is deze rimpel een stuk minder zichtbaar geworden. Mensen uit mijn omgeving zagen ook zichtbaar verschil. Door de botox behandeling heb ik ook geen last meer van hoofdpijn. Een fijne bijkom... Toon meer »
Ik heb mijn frons en voorhoofdrimpel laten behandelen. Ik had al jaren een diepe rimpel op mijn voorhoofd waar ik me aan stoorde. Na een botox behandeling bij BTX Clinics is deze rimpel een stuk minder zichtbaar geworden. Mensen uit mijn omgeving zagen ook zichtbaar verschil. Door de botox behandeling heb ik ook geen last meer van hoofdpijn. Een fijne bijkomstigheid! Ik ben geholpen door een vriendelijke en deskundige arts. Ik zou BTX Clinics zeker aanraden! Toon minder »
Minhu Dhont
BTX Clinics
5 december 2023 16:04
Ik ben bij Michele Nonahal geweest om Bruxisme te behandelen dmv botox in de kaak. Jarenlang last van gehad, na 1 bezoek aan Rosmalen is dit opgelost! Michele denkt goed mee, houdt rekening met de symmetrie van je gezicht en hoe je je kaken gebruikt. Kan Rosmalen aan iedereen aanraden!
31 januari 2024 10:10
Erg klantvriendelijk, neemt de tijd en zorgt altijd voor een erg goed en mooi resultaat. Hiervoor bij 4 verschillende klinieken geweest, waarbij de Botox binnen 1 maand weg was. Gelukkig is dit bij Pascal absoluut niet het geval.
Zella de Vreugd
Imagine Clinic
24 januari 2024 13:01
Top artsen en prachtige resultaten! Zeker een aanrader. Ik heb lippen, jukbeenderen en botox laten doen. Heel blij mee.
Tar Vermeulen
Oran Aesthetics
10 mei 2024 12:12
Ik heb botox in me oksels laten doen en ben er erg tevreden over. De arts nam de tijd en begreep mij meteen. Zweten doen we niet meer!
Gokhan Calayir
Xavier Clinics
21 september 2023 14:02
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn lippen en met mijn voorhoofd/wenkbrauwen/kraaienpootjes die vandaag 25-06-2022 zijn behandeld met Botox. Drs S. Ayubi heeft mij zo goed ingelicht/geadviseerd en ervaarde de pijn als bijna niet. Ontzettend bedankt hiervoor. ik raad iedereen aan om naar Oran aesthetics te gaan voor een fijne/mooie filler/Botox er... Toon meer »
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn lippen en met mijn voorhoofd/wenkbrauwen/kraaienpootjes die vandaag 25-06-2022 zijn behandeld met Botox. Drs S. Ayubi heeft mij zo goed ingelicht/geadviseerd en ervaarde de pijn als bijna niet. Ontzettend bedankt hiervoor.
ik raad iedereen aan om naar Oran aesthetics te gaan voor een fijne/mooie filler/Botox ervaring.❤️ Toon minder »
25 juni 2022 11:11
Ik ben nu meerdere keren bij van Rosmalen kliniek geweest voor diverse behandelingen en ik ben heel tevreden over de resultaten. Ik ben zelf onder behandeling bij Myrthe. Bij mijn eerste bezoek vroeg ze aan mij of ik soms last had van bruxisme (tanden knarsen en klemmen). Dat klopte inderdaad, en had via de tandarts al geprobeerd om het te verhelpen met een... Toon meer »
Ik ben nu meerdere keren bij van Rosmalen kliniek geweest voor diverse behandelingen en ik ben heel tevreden over de resultaten. Ik ben zelf onder behandeling bij Myrthe. Bij mijn eerste bezoek vroeg ze aan mij of ik soms last had van bruxisme (tanden knarsen en klemmen). Dat klopte inderdaad, en had via de tandarts al geprobeerd om het te verhelpen met een bitje maar helaas zonder resultaat. Ik vond het in eerste instantie spannend om botox te krijgen in mijn kaakspieren maar ik ben super blij dat ik het heb gedaan. Nooit meer opstaan met pijnlijke spieren in mijn kaak en mijn gezicht is ook meer symmetrisch en smaller geworden waar ik echt super blij mee ben :) Toon minder »
22 maart 2024 11:11
Ik ben hier geweest voor een consult + botox behandeling. Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij dr. Piskin. Ik ben warm ontvangen door de dokter. Daarnaast heeft ze een warme sfeer in de kliniek. Tijdens het consult was de dokter erg professioneel. Ze raadde me dan ook heel eerlijk af om de behandeling te doen. Ik voelde me gehoord en echt gezien als indi... Toon meer »
Ik ben hier geweest voor een consult + botox behandeling. Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij dr. Piskin. Ik ben warm ontvangen door de dokter. Daarnaast heeft ze een warme sfeer in de kliniek. Tijdens het consult was de dokter erg professioneel. Ze raadde me dan ook heel eerlijk af om de behandeling te doen. Ik voelde me gehoord en echt gezien als individu. Naast dat dr. piskin erg professioneel is, is ze ook heel erg vriendelijk en warm. Echt een aanrader! Dr. Piskin, bedankt voor het fijne consult. Toon minder »
mariam ma
SkinSensible
30 april 2023 06:06
Zeer tevreden. Hier al 3x een botoxbehandeling in voorhoofd laten doen. Verschillende artsen gehad, ze zijn zeer bekwaam en luisteren goed naar wat je wilt. Ze geven advies over hetgeen wat je wilt, maar gaan je niet iets anders aanprijzen of extra proberen te verkopen. Heel fijn! Ze zijn snel en zeer behendig. Het doet absoluut geen pijn. Service is goed, z... Toon meer »
Zeer tevreden. Hier al 3x een botoxbehandeling in voorhoofd laten doen. Verschillende artsen gehad, ze zijn zeer bekwaam en luisteren goed naar wat je wilt. Ze geven advies over hetgeen wat je wilt, maar gaan je niet iets anders aanprijzen of extra proberen te verkopen. Heel fijn! Ze zijn snel en zeer behendig. Het doet absoluut geen pijn. Service is goed, ze zijn vriendelijk. Prijs-kwaliteit is absoluut fantastisch Toon minder »
25 oktober 2020 06:06
Al langer wilde ik graag botox proberen maar kon geen kliniek vinden die mij een goed gevoel gaf, tot ik bij Renate uitkwam. Meteen bij de eerste afspraak heb ik Renate als persoon, de zorgvuldigheid en de tijd die ze neemt voor vragen en uitleg als zeer prettig ervaren. Inmiddels al een paar keer terug geweest en heel blij met de resultaten.
28 augustus 2023 18:06
Ontzettend lieve, vriendelijke en kundige arts. Ondertussen word ik alweer ruim een jaar geprikt door Irene. Ik heb vreselijk veel last van migraine en botox is voor mij een ontzettende uitkomst.
Ze denkt goed met je mee, toont oprechte interesse, neemt je serieus en is een kei in haar vak.

Ik ga altijd graag naar haar toe
Miriam Van Duijn
Dokter Irene
24 mei 2024 11:11
Ik kwam bij Merel voor draadlift en botox behandeling.Zeer vriendelijk ,symatieke team,geen haast -haast lopende band gevoel,en ik werd wakker vanochtend,kijk ff in mijn spiegel,ik geloof mijn ogen niet,van AH hamstertje ,terug naar mijn normale look!Ik ben superblij!!!Hiervoor twee andere consulten gehad,zonder enige behandeling,wel betalen voor consult,en... Toon meer »
Ik kwam bij Merel voor draadlift en botox behandeling.Zeer vriendelijk ,symatieke team,geen haast -haast lopende band gevoel,en ik werd wakker vanochtend,kijk ff in mijn spiegel,ik geloof mijn ogen niet,van AH hamstertje ,terug naar mijn normale look!Ik ben superblij!!!Hiervoor twee andere consulten gehad,zonder enige behandeling,wel betalen voor consult,en 1 jaar verder nog niks en ook nog MAANDENlange wachttijden.Typisch België!Dus,ik kom zeker terug! Toon minder »
Emese Em
ABC Clinic
1 juli 2022 04:04
Sinds ruim 10 jaar last van overmatig zweten onder mijn oksels. Moest soms wel 4x per dag mijn shirt wisselen en had al meerdere dingen geprobeerd bij de dermatoloog. Na lang dubben op advies van een kennis Botox geprobeerd met fantastisch succes! Geen last meer van vervelende geuren en hoef ook geen kleding meer te wisselen overdag. Dank BTX Clinics!
12 december 2023 13:01
Ik kwam bij Merel voor draadlift en botox behandeling.Zeer vriendelijk ,symatieke team,geen haast -haast lopende band gevoel,en ik werd wakker vanochtend,kijk ff in mijn spiegel,ik geloof mijn ogen niet,van AH hamstertje ,terug naar mijn normale look!Ik ben superblij!!!Hiervoor twee andere consulten gehad,zonder enige behandeling,wel betalen voor consult,en... Toon meer »
Ik kwam bij Merel voor draadlift en botox behandeling.Zeer vriendelijk ,symatieke team,geen haast -haast lopende band gevoel,en ik werd wakker vanochtend,kijk ff in mijn spiegel,ik geloof mijn ogen niet,van AH hamstertje ,terug naar mijn normale look!Ik ben superblij!!!Hiervoor twee andere consulten gehad,zonder enige behandeling,wel betalen voor consult,en 1 jaar verder nog niks en ook nog MAANDENlange wachttijden.Typisch België!Dus,ik kom zeker terug! Toon minder »
Emese Balogh
ABC Clinic
1 juli 2022 04:04
Afgelopen week ben ik bij deze kliniek geweest voor een Botox in mijn voorhoofd. Ik ben zeer tevreden met de kliniek en het resultaat.
7 maart 2023 10:10
Ik werd hartelijk ontvangen bij deze kliniek. De arts vertelde mij de stappen die ondernomen werden, dat gaf mij een rustig en vertrouwd gevoel. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van mijn botox in mijn voorhoofd. Ik zou zeker nog een keer bij deze kliniek terug gaan.
2 maart 2023 16:04

Prijs twee en drie zones Botox

De meeste klinieken communiceren de tarieven van één zone Botox. De prijs van twee zones Botox is bij de goedkoopste kliniek € 140 en ligt gemiddeld rond € 250. De prijs van drie zones Botox is bij de goedkoopste kliniek € 170 gemiddeld rond de € 340 in Nederland. 

Botox prijs Nederland

De gemiddelde prijs voor een zone botox is € 139,93 in Nederland. Over het algemeen is een behandeling in Nederland daarmee iets goedkoper dan in omliggende landen. Lees hier het hele onderzoek over de gemiddelde botox prijs.

De prijs van Botox

De prijs van botox wordt bepaald door de kliniek. De botulinetoxine is verpakt als poeder. In de kliniek maakt de arts de botulinetoxine per behandeling klaar. Van iedere behandeling weet de arts hoeveel eenheden botulinetoxine er nodig zijn. Zo wordt er voor een fronsrimpel gemiddeld 20 units botulinetoxine toegepast. Heb jij echter een sterkere of zwakkere fronsspier, dan kan het zijn dat het aantal units bij jou afwijkt. 

Veelgestelde vragen Botox kosten

Wat zijn de kosten van botox?

Wat kost botox in je gezicht?

Waarom is botox zo duur?

Hoelang blijft botox?

Hoeveel kost 1 ML Botox?

Hoeveel kost één zone botox?

Wat kost botox fronsrimpel?

Wat kost botox in je voorhoofd?

Wat is de beste botox kliniek?

Wat kost twee zones Botox?

Wat kost 3 zones Botox?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt