Botox Breda

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig Botox behandelingen in Breda op Injectablesbooking. Lees informatie, vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Breda in de afgelopen periode
1.700
Laagste prijs per zone Botox in Breda
€ 99,00
Gemiddelde prijs per zone Botox in Breda
€ 149,39
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Breda
67
Vergelijk klinieken in de buurt van Breda

De gemiddelde prijs in Breda voor een Botox behandeling ligt 3% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 144,42).

Boek je injectables behandeling in Breda

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Glow Clinic
Glow Clinic
Breda,
<1 km
Botox zone v.a.
€ 126,33
Filler per ml v.a.
€ 349,80
Profiel bekijken
De specialist in injectable en huidverjongende behandelingen
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 22x geboekt
Innova Clinics
Innova Clinics
Breda, Schorsmolenstraat 9-A1
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Kliniek Nina Breda
Kliniek Nina Breda
Breda, Speelhuislaan 20
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medica Estetica Breda
Medica Estetica Breda
Breda, Concordiastraat 18
<1 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Face Finesse Breda
Face Finesse Breda
Breda, Haagweg 64
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Breda
City Clinics Breda
Breda, Ginnekenweg 116
2 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 29x geboekt
Cosmetische Kliniek De Leij
Cosmetische Kliniek De Leij
Breda, Ginnekenweg 306
3 km
Botox zone v.a.
€ 129,00
Filler per ml v.a.
€ 379,00
Profiel bekijken
Attirance Instituut voor huidverbetering
Attirance Instituut voor huidverbetering
Breda, Dillenburgstraat 5
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
BeloteroRadiesse (1,5 ML)
Bekijk agenda
 

Botox reviews Breda

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Breda. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 67 praktijken in de omgeving van Breda.

Lees ervaringen:

Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door... Toon meer »
Opvallend is dat die Japanse vrouwelijke dokter goed luistert en heel goed tegen het stellen van scherpe vragen kan. Een soort oosterse onverstoorbaarheid waaruit blijkt dat deze dame heel goed weet wat ze doet. En ze spreekt ook vrijuit m.a.w. ze geeft niet alleen advies waardoor ze meer botox behandelingen kan verkopen maar pakt de zaak holistisch aan door bijvoorbeeld ook advies te geven over bijvoorbeeld je kapsel.OOK al weer dat oosterse.... er moet een balans zijn in het totaalbeeld. Men wil hier gewoon een goed product leveren d.w.z. proberen de wereld mooier te maken door het (zichtbare) verouderingsproces af te remmen waar dat mogelijk is, men wil medemensen blij te maken. Zelfs als daarbij men tot een advies komt dat voor de Glow Clinc zelf niet direct geld in het laatje brengt.Want het gaat hen niet louter om geld binnentrekken maar om het boeken van resultaten waar de cliënt blij mee is. Een opvallende liefdevolle werkwijze in een westerse wereld waar men over het algemeen alleen maar jaagt en denkt geld, geld en nog eens geld. Toon minder »
Bart Poch
Glow Clinic
20 maart 2021 13:01
Sinds maart 2022 kom ik regelmatig langs bij Drs. Kayo Hirano voor een botox behandeling voor mijn fronsrimpels. Geen moment spijt gehad. Tot nu toe ben ik altijd super goed geholpen. Drs. Kayo is een super lieve en professionele arts die naar het gehele plaatje kijkt. De dames bij de balie zijn ook super vriendelijk. 😊
10 december 2022 10:10
Weer een totale behandeling ondergaan bij drs. Shirin Rostainejad.
Fillers en Botox
Enorm blij mee, geeft me weer zelfvertrouwen!
Glow clinic geeft je vanaf dat je binnenstapt tot dat je de deur sluit een vertrouwd veilig gevoel.
Zowel aan de telefoon, balie tot de behandelkamer professioneel personeel. Prima begeleiding en nazorg . Een dik tevreden klant
Joke Eestermans
Glow Clinic
15 december 2022 17:05
Bekijk meer Botox ervaringen in Breda

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Vistabel (Botox), Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Breda? Lees verder in onze kennisbank:

Botox prijzen 2024 vergelijken in Breda

Het is heel eenvoudig om Botox prijzen van alle klinieken te vergelijken. In de tabel staan de laagste Botox tarieven in de omgeving van Breda. Wil je de prijzen per kliniek vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk de prijzen van alle 25 klinieken binnen 15 km van Breda.

BehandelingEenheidV.a. prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 99,00
2 zones€ 198,00
3 zones€ 297,00
Fronsrimpels1 zone€ 99,00
Kraaienpootjes1 zone€ 99,00
Voorhoofd rimpels (horizontaal)1 zone€ 99,00
Wenkbrauwlift0,5 zone€ 65,00
Baby Botox0,5 zone€ 65,00
Botox zweetoksels (hyperhidrosis)-€ 395,00

Botox voor en na Breda

De meeste mensen vergelijken cosmetische klinieken uitvoerig. Voor en na foto's zeggen veel over de stijl van de kliniek. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Breda.

Kraaienpootjes voor en na foto's van De Huidkliniek Den Bosch (voor)
Kraaienpootjes voor en na foto's van De Huidkliniek Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van ANC Clinics

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Botox arts in Breda

In de buurt van Breda zijn 42 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Breda

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Breda is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Breda

Een behandeling met Botox in Breda is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Breda. Binnen 15 km rond Breda zijn 25klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Breda, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Breda.

Populaire botox behandelingen in Breda

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Vistabel (Botox), Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Breda zijn:

  1. Fronsrimpels

  2. Kraaienpootjes

  3. Voorhoofdsrimpels

  4. Lippen

  5. Kaakspier

  6. Hangende mondhoeken

  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)

  8. Nefertitilift

  9. Baby Botox

  10. Wenkbrauwlift

Laagste prijs per zone in Breda v.a € 99,00

De laagste prijs per zone Botox in Breda is momenteel € 99,00. In Breda kost een zone Botox gemiddeld bij alle klinieken € 149,39. Dat is een behoorlijk verschil, het loont dan ook de moeite om prijzen te vergelijken. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 75 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Breda

Vergelijk alle Botox deals op Injectablesbooking. De laagste prijs per zone Botox in Breda is momenteel € 99,00. Voer je adres in en vergelijk alle acties en aanbiedingen bij jou in de buurt.

Veel cosmetische klinieken hebben mooie botox aanbiedingen. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Breda te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Breda.

Beste Botox klinieken in Breda

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Breda worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
City Clinics Breda - Bekijk prijzen en maak een afspraak
City Clinics Breda
Wordt nu
bekeken
City Clinics Breda
Breda, Ginnekenweg 116
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
Onlangs 29x geboekt
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Gesponsord
ABC Clinic - Bekijk prijzen en maak een afspraak
ABC Clinic
Wordt nu
bekeken
ABC Clinic
Breda, Paardeweide 22
Botox zone v.a.
€ 149,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Sinds 2010 gespecialiseerd in Botox, fillers en skinboosters
Onlangs 16x geboekt
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Breda

Breda is het kloppende beauty hart van West Brabant. Er zijn veel Botox klinieken in Breda. In Breda en haar directe omgeving zijn meer dan 20 klinieken en artsen te vinden waar je terecht kunt voor een Botox behandeling. Maar welke kliniek past bij jou? Zoek, vergelijk en boek je Botox behandeling in Breda op Injectablesbooking.nl!

botox-breda

Beste Botox kliniek Breda

Er zit veel verschil tussen de diverse locaties waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in Breda. Zo verschillen de artsen qua opleiding en ervaring. En maken de klinieken gebruik van andere merken botulinetoxine en is er een groot verschil in de tarieven. De prijs van één zone Botox varieert tussen de € 80 en € 220 in Nederland. Op injectablesbooking.nl kun je alle klinieken en cosmetisch artsen uit de omgeving van Breda met elkaar vergelijken.

Een behandeling met botulinetoxine is ca. 12-16 weken effectief. Lees hier alle informatie over een Botox behandeling.

Botox Breda prijzen

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in Breda. De tarieven liggen flink uit elkaar bij de diverse klinieken. Het loont de moeite om de prijzen regelmatig te vergelijk op Injectablesbooking.nl.  Voer de locatie in waar je prijzen wilt vergelijken:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Breda

In Breda zijn meerdere privéklinieken gevestigd, waarbij ABC Clinic, Glow Clinic en Medica Estetica Breda tot de grotere behoren. Vaak bieden deze klinieken ook aanverwante behandelingen aan, zoals plastische chirurgie of huidverbetering met peeling. Breda staat mede bekend om haar prachtige binnenstad. De Grote Markt is met al haar terrassen een gezellig plein, maar is ook zeker een prachtige culturele plek.

Mensen in Breda geven om schoonheid en uiterlijke verzorging. Deze trend zien we dus ook weer terug in het aantal cosmetische klinieken!

Botox in Breda

Een botox behandeling zorgt ervoor dat dynamische rimpels zoals de voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels tijdelijk niet worden geactiveerd. Deze behandeling is 12-16 weken effectief. Daarna kun je voor een vervolgbehandeling kiezen. Bekende merken botulinetoxine zijn Bocouture, Botox en Azzalure.

Fronsrimpel Botox Breda

Met een botulinetoxine behandeling kan de fronsrimpel worden verwijderd. Ook kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels zijn te behandelen met botulinetoxine. De behandeling van de fronsrimpels wordt als niet pijnlijk ingeschat.

Botox Breda ervaringen

Vergelijk alle reviews en ervaringen van consumenten met injectables in Breda. Voer je locatie in en bekijk alle Google reviews.

botox-kliniek-breda

Injectables Breda

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Fillers kunnen rimpels opvullen, de contour verfraaien en oneffenheden corrigeren. Met botulinetoxine wordt voorkomen dat rimpels worden geactiveerd. Bijvoorbeeld voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels worden daarmee behandeld. Veel mensen denken dat je met Botox ook lippen kunt behandelen, maar dat is een misverstand.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Breda
Filler behandeling Breda
Lipfillers Breda

-----------------------

Fillers of Botox afspraak maken in Breda

Wil jij alle artsen en klinieken in Breda en haar omgeving vergelijken? Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken in jouw buurt!

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Breda

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Breda. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Breda goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Veelgestelde vragen in Breda

Wat zijn de kosten van Botox in Breda?

Wat is de beste kliniek voor Botox in Breda?

Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Heeft Botox nadelen?