Profhilo Body behandeling

9 oktober 2021

Vergelijk alle klinieken die een Profhilo Body behandeling aanbieden. Lees alle informatie en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Body

Profhilo is momenteel de populairste cosmetische behandeling met injectables. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Je krijgt er bovendien een heerlijke glow van. De afgelopen 5 jaar zijn er in de Benelux meer dan 100.000 Profhilo behandelingen uitgevoerd. Profhilo is mede zo populair omdat het geen filler is. Profhilo activeert de huid om steviger te worden. Het is een hele toegankelijke behandeling. Eigenlijk is het gewoon huidverzorging, maar dan van binnenuit. In oktober 2021 wordt Profhilo Body gelanceerd. Wat kunnen we van Profhilo Body verwachten?

Profhilo Body behandeling

Profhilo Body prijs

De prijs van een Profhilo Body behandeling ligt gemiddeld tussen de € 700 en € 850 per behandeling van 6 ML. Veel klinieken bieden ook een behandeling van Body 3 ML aan. Let goed op waarvoor je een afspraak maakt.

Vergelijk de Profhilo Body prijs bij alle klinieken bij jou in de buurt: Profhilo Body Klinieken.

Wat is Profhilo Body?

Profhilo wordt al jarenlang ingezet om verslapte huid in het gezicht en hals te verstevigen. Profhilo Body is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam.Heb je last van verslapte huid op je bovenarmen, handen, decolleté, bovenbenen of buik? Profhilo Body kan dan een uitkomst zijn. Profhilo Body is een werkzame stof op basis van ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Profhilo Body is geen filler. Profhilo Body activeert de huid om zelf sterker te worden. Dit doet het door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Bovendien wordt de huid met Profhilo Body van binnenuit gehydrateerd. 

Profhilo Body behandeling
profhilo-body-nazorg

Profhilo Body behandeling

Profhilo Body is geschikt wanneer je een verslapte huid hebt. Huidoverschot of overgewicht zijn geen goede indicaties. De arts zal tijdens een consult bekijken of je een goede indicatie hebt voor Profhilo Body. Daarbij kan de arts gebruik maken van de Arm Laxity Scale (zie foto). Op deze huidverslapping-schaal voor armen kun je zien welke gradatie slappe huid armen je hebt. De arts zal vervolgens het verwachte resultaat van een Profhilo Body behandeling met je bespreken.

De behandeling bestaat uit 10 prikjes van 0,3 ML Profhilo Body in het gebied met verslapte huid van ca. 10x10 cm.

Profhilo Body Kit

De Profhilo Body Kit bestaat uit een Profhilo Figura Body Patch, Profhilo Figura Cream en Profhilo Body hyaluronzuur (2x3ML). Hierna wordt een verzachtende en hydraterende patch (Profhilo Figura Body Patch) op het behandelde gebied aangebracht. Deze patch bevat 4 ingrediënten om de huid direct na de behandeling te kalmeren en te hydrateren. Er is een complex van hyaluronzuren om de huid te hydrateren en te beschermen. Arnica helpt te kalmeren en biedt verlichting. Escine helpt zwelling te voorkomen. En het gepatenteerde antioxidant Salvia Haenkei helpt de huid te beschermen. De arts plakt de patch op, het advies is om deze ca. 3 uur te laten zitten. Eenmaal thuis gebruik je het serum Profohilo Figura Body Cream op het behandelde gebied. 

Profhilo Body behandeling

Profhilo Body buik

Profhilo Body is een ideale behandeling om slappe huid buik te behandelen. Dit geldt vooral voor mensen tussen de 20 en 65 jaar. Tijdens de behandeling legt de arts een ‘grid’ (zie foto) op je buik. Daarmee worden de plekken bepaald waar behandeld moet worden met Profhilo Body. Vervolgens spuit de arts met 10 kleine prikjes Profhilo Body in de huid. De niet gecrosslinkte ultrapure hyaluronzuur verdeeld zich vervolgens in de huid. Daarmee worden de keratinocyten en fibroblasten gemotiveerd om harder te gaan werken. Zo wordt de elastine (elasticiteit) en collageen (stevigheid) in de huid verbeterd. Profhilo Body is ook geschikt om de handen, bovenarmen, slappe huid benen, billen en décolleté te verbeteren.

Ben je meer op zoek naar een behandeling voor vetvermindering en spieropbouw? Lees dan hier alles over de EmSculpt behandeling.

Profhilo Body 3 ML

Profhilo Body gaat per kit van 6 ML. Dat is geschikt voor een groot gebied, zoals beide bovenarmen, het decolleté of de buik. Veel klinieken verkopen ook behandelingen van Profhilo Body 3 ML. Dit gaat om kleinere gebieden. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt die deze behandeling aanbieden:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Body voor en na

Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
Profhilo voor en na foto's van Beautifier (voor)
Profhilo voor en na foto's van Beautifier (na)
Deze foto's zijn van Beautifier
Profhilo voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Profhilo Body reviews

Was mijn eerste keer bij Cosmopolitan Clinic. Wilde meer weten over de Profhilo body en het is gelukt. Een gedegen professioneel advies. Van intake tot aan de behandeling voelde ik me in goede handen!
20 augustus 2022 10:10
Was mijn eerste keer bij Cosmopolitan Clinic. Wilde meer weten over de Profhilo body en het is gelukt. Een gedegen professioneel advies. Van intake tot aan de behandeling voelde ik me in goede handen!
20 augustus 2022 10:10

Profhilo Body kliniek

In Nederland zijn er meer dan 200 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Wil je weten of er een Profhilo Body kliniek bij jou in de buurt is? Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.
Profhilo Amsterdam
Profhilo Rotterdam
Profhilo Den Haag
Profhilo Utrecht
Profhilo Eindhoven

Profhilo Body nadelen

Profhilo Body is een niet complexe en effectieve behandeling. Aan de behandeling kleven nauwelijks risico's. Profhilo Body is alleen niet voor iedereen geschikt. Profhilo Body is met name geschikt voor slanke mensen die iets verslapte huid hebben. Tijdens een consult legt de cosmetisch arts uit of er aan je wens kan worden voldaan.

Profhilo Body vragen

Werkt Profhilo Body?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt