Botox Zaandam

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Zaandam. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Zaandam (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Zaandam in de afgelopen periode
4.041
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zaandam
€ 143,49
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zaandam
418
Vergelijk prijzen in de buurt van Zaandam

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Zaandam is gemiddeld € 143,49 per zone. Dit is 2%hoger dan de landelijk gemiddelde (€ 141,23) Botox prijs.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Zaandam

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Professionele cosmetische klinieken in Zaandam

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Zaandam worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Xavier Clinics
Xavier Clinics
Wordt nu
bekeken
5
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
SkinSensible
skinsensible logo
Wordt nu
bekeken
5
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Afspraak maken
Onlangs 20x geboekt
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Zaandam

In de buurt van Zaandam zijn 264 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zaandam

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Zaandam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Zaandam

In de omgeving van Zaandam zijn 418 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Zaandam is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Zaandam zijn 154klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Zaandam

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Zaandam zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Zaandam

In Zaandam kost één zone Botox ongeveer  € 143,49. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Zaandam

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Zaandam te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Zaandam

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Zaandam? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Zaandam

Alle Botox klinieken in de omgeving van Zaandam staan op Injectablesbooking. Vergelijk alle klinieken in Zaandam en boek direct een afspraak. Vanuit Zaandam zijn er binnen 15 kilometer meer dan 250 artsen en klinieken die Botox behandelingen uitvoeren. Dat komt natuurlijk doordat Zaandam in de buurt van Amsterdam ligt. Maar het zegt ook iets over de populariteit van botulinetoxine. Botox is namelijk een merk botulinetoxine, wat door veel mensen wordt verward met een categorie. Een beetje vergelijkbaar met Maxi-Cosi, ook een merknaam die wordt gebruikt om een hele categorie te duiden. Botulinetoxine wordt voornamelijk toegepast als cosmetische rimpelbehandeling. Lees in dit artikel alles over Botox Zaandam inclusief tips voor een behandeling en hoe een professionele kliniek te vinden bij jou in de buurt.

Botox Zaandam

Botox kliniek Zaandam

In de omgeving van Zaandam is er veel keuze que cosmetische klinieken. In Nederland worden meer dan 400.000 Botox behandelingen per jaar uitgevoerd (2022). Hoe lang bestaat Botox eigenlijk al? En is een behandeling eigenlijk veilig?

Botulinetoxine wordt al meer dan 40 jaar toegepast in de medische wereld. Het is één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. De conclusie is toch wel dat bij professionele en deskundige toepassing door gekwalificeerde artsen botulinetoxine als zeer veilig wordt gezien. Bespreek voor- en nadelen altijd met de behandelend arts voor een behandeling. Botulinetoxine wordt cosmetisch voornamelijk toegepast als behandeling tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd rimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat de rimpels tijdelijk niet aangespannen kunnen worden. Een behandeling is ca. 12-16 weken effectief.

Injectables Zaandam

Injectables is de verzamelnaam van cosmetische injecteerbare stoffen zoals botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Fillers worden door cosmetisch artsen toegepast als cosmetische behandeling tegen volume verlies of ter verfraaiing. Bij het ouder worden verliest de huid volume. Daardoor ontstaan rimpels, groeven en schaduw, waardoor je er ouder uit gaat zien. Een fillerbehandeling toegepast als behandeling tegen wallen onder de ogen, voor een strakke kaaklijn, tegen rimpeltjes op de bovenlip en tegen marionetlijnen. Ook lipfillers Zaandam zijn populair. Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Lip fillers Zaandam

Lip fillers is een andere populaire cosmetische behandeling. Met fillers kunnen de lippen worden opgevuld. Een behandeling met lipfillers is gemiddeld 6-12 maanden efectief. In de omgeving van Zaandam zijn diverse klinieken waar je lippen kunt laten opvullen. Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken in je omgeving:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox lippen Zaandam

Botulinetoxine wordt naast de omschreven dynamische rimpels, ook toegepast voor meerdere cosmetische doeleinden. Bijvoorbeeld een wenkbrauwlift, de lipflip (waarbij de bovenlip tijdelijk iets kantelt zodat deze voller lijkt), een tandvleesglimlach, hangende mondhoeken en tegen zweet oksels. Bij alle behandelingen zorgt de botulinetoxine er voor dat overmatig gespannen spiertjes tijdelijk worden ontspannen. Botox lippen bestaan niet. Botulinetoxine is namelijk geen huidvuller, het is een medicijn.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Kliniek Zaandam 

Kliniek Zaandam? Dan hoef je niet zo ver te zoeken. In een straal van 15 kilometer om Zaandam zijn meer dan 250 artsen en klinieken gevestigd die zich bezighouden met injectables. Kies voor de beste kliniek door artsen en klinieken te vergelijken op ervaring, kwaliteit en reputatie.
Gerenommeerde klinieken Zaandam:
Cotton Spa Zaandam
Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek
Waterland kliniek Volendam

Botox Zaandam kosten

De prijs van een botulinetoxine behandeling ligt ver uit elkaar bij de diverse klinieken in Nederland. De prijs van een zone botulinetoxine varieert tussen de ca. € 90 en € 225 bij de cosmetische klinieken. Het loont dus de moeite om botulinetoxine prijzen te vergelijken. Injectablesbooking.nl heeft alle klinieken en artsen in haar database en je kunt direct een afspraak maken bij een kliniek naar keuze. Toch is het raadzaam om niet zomaar voor de goedkoopste kliniek te kiezen. De opleiding van een arts, de ervaring van een arts en de reputatie van arts en kliniek geven ook enige garantie voor een succesvolle behandeling. 

----------------------------
Andere grote steden in de buurt:
Hoofddorp
Amstelveen
Amsterdam
Almere
Haarlem
Purmerend

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Zaandam

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Zaandam. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Zaandam goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Zaandam

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Zaandam. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 418 praktijken in de omgeving van Zaandam.

Lees ervaringen:

Lieve Junior leren kennen in Beverwijk. Nadat hij zijn eigen plekje is gestart in Amsterdam ben ik nog altijd klant bij Skin miracle. Jeronimo is echt een professionel in zijn werk. Hij luistert naar je wensen, geeft advies en gaat voor een natuurlijke uitstraling! Echt een topper! #fillers#botox
Debby Engelbarts
Skinmiracle Clinic
30 september 2021 08:08
Vandaag was ik bij skinmiracel bij Dr. Oğuzhan Yilmaz Twee weken terug was ik voor een botox behandeling bij hem. Vandaag voor de na controle super resultaat ik ben erg bij.
Handan Gozegir
Skinmiracle Clinic
29 november 2022 16:04
Heel tevreden. Dr Imani geeft goede uitleg, vertelt wat het resultaat zal zijn. Dus geen verkeerde verwachtingen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Botox behandeling (wenkbrauw lift, kraaienpootjes en voorhoofd). Absolute aanrader.
Erik van Kempen
erik van kempen
The Clinic Bar Amsterdam
12 februari 2022 09:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Zaandam

Boek je injectables behandeling in Zaandam

Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
11 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt
Body Unlimited Zaandam
4.7
Body Unlimited Zaandam
Zaandam, Paltrokstraat 16
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Cotton Spa Zaandam
4.4
Cotton Spa Zaandam
Zaandam, Gedempte Gracht 2E
1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Saen Kliniek
Saen Kliniek
Zaandam, Bristolroodstraat 164
2 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Zaandam

Wat kost een behandeling met Botox in Zaandam?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Zaandam € 143,49. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Zaandam?

Binnen 15 kilometer van Zaandam zijn 154 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Zaandam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox