Botox Zaandam

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Zaandam. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Zaandam (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Zaandam in de afgelopen periode
2.369
Gemiddelde prijs per zone Botox in Zaandam
€ 144,51
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Zaandam
391
Vind een kliniek in de buurt van Zaandam

De gemiddelde prijs in Zaandam voor een Botox behandeling ligt 3% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 139,97).

Fronsrimpel behandeling in Zaandam

Bij alle Botox klinieken in de omgeving van Zaandam kun je terecht voor de populaire Botox behandelingen:

Kraaienpootjes
Voorhoofdsrimpels
Fronsrimpels
Hyperhidrosis
Faceslimming

Bekijk alle cosmetische klinieken in Zaandam

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Zaandam

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Zaandam worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
SkinSensible
skinsensible logo

SkinSensible

Rapenburg 45, Amsterdam
5
Behandelingen per jaar
2000
Kliniek opgericht
2020

Cosmetische behandelingen door dermatologen

Kliniek
Xavier Clinics
Xavier Clinics

Xavier Clinics

Merwedeplein 61, Amsterdam
5
Behandelingen per jaar
11000
Kliniek opgericht
2017

BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.

Cosmetisch arts in Zaandam

In de buurt van Zaandam zijn 245 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Zaandam

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Zaandam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Zaandam

In de omgeving van Zaandam zijn 391 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Zaandam is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Zaandam zijn 146klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Zaandam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Zaandam wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Zaandam. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Zaandam

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Zaandam zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Zaandam

Alle Botox klinieken in de omgeving van Zaandam staan op Injectablesbooking. Vergelijk alle klinieken in Zaandam en boek direct een afspraak. Vanuit Zaandam zijn er binnen 15 kilometer meer dan 250 artsen en klinieken die Botox behandelingen uitvoeren. Dat komt natuurlijk doordat Zaandam in de buurt van Amsterdam ligt. Maar het zegt ook iets over de populariteit van botulinetoxine. Botox is namelijk een merk botulinetoxine, wat door veel mensen wordt verward met een categorie. Een beetje vergelijkbaar met Maxi-Cosi, ook een merknaam die wordt gebruikt om een hele categorie te duiden. Botulinetoxine wordt voornamelijk toegepast als cosmetische rimpelbehandeling. Lees in dit artikel alles over Botox Zaandam inclusief tips voor een behandeling en hoe een professionele kliniek te vinden bij jou in de buurt.

Botox Zaandam

Botox kliniek Zaandam

In de omgeving van Zaandam is er veel keuze que cosmetische klinieken. In Nederland worden meer dan 400.000 Botox behandelingen per jaar uitgevoerd (2022). Hoe lang bestaat Botox eigenlijk al? En is een behandeling eigenlijk veilig?

Botulinetoxine wordt al meer dan 40 jaar toegepast in de medische wereld. Het is één van de meest onderzochte medicijnen wereldwijd. De conclusie is toch wel dat bij professionele en deskundige toepassing door gekwalificeerde artsen botulinetoxine als zeer veilig wordt gezien. Bespreek voor- en nadelen altijd met de behandelend arts voor een behandeling. Botulinetoxine wordt cosmetisch voornamelijk toegepast als behandeling tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofd rimpels. De botulinetoxine zorgt ervoor dat de rimpels tijdelijk niet aangespannen kunnen worden. Een behandeling is ca. 12-16 weken effectief.

Injectables Zaandam

Injectables is de verzamelnaam van cosmetische injecteerbare stoffen zoals botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Fillers worden door cosmetisch artsen toegepast als cosmetische behandeling tegen volume verlies of ter verfraaiing. Bij het ouder worden verliest de huid volume. Daardoor ontstaan rimpels, groeven en schaduw, waardoor je er ouder uit gaat zien. Een fillerbehandeling toegepast als behandeling tegen wallen onder de ogen, voor een strakke kaaklijn, tegen rimpeltjes op de bovenlip en tegen marionetlijnen. Ook lipfillers Zaandam zijn populair. Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Lip fillers Zaandam

Lip fillers is een andere populaire cosmetische behandeling. Met fillers kunnen de lippen worden opgevuld. Een behandeling met lipfillers is gemiddeld 6-12 maanden efectief. In de omgeving van Zaandam zijn diverse klinieken waar je lippen kunt laten opvullen. Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken in je omgeving:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox lippen Zaandam

Botulinetoxine wordt naast de omschreven dynamische rimpels, ook toegepast voor meerdere cosmetische doeleinden. Bijvoorbeeld een wenkbrauwlift, de lipflip (waarbij de bovenlip tijdelijk iets kantelt zodat deze voller lijkt), een tandvleesglimlach, hangende mondhoeken en tegen zweet oksels. Bij alle behandelingen zorgt de botulinetoxine er voor dat overmatig gespannen spiertjes tijdelijk worden ontspannen. Botox lippen bestaan niet. Botulinetoxine is namelijk geen huidvuller, het is een medicijn.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Botox Kliniek Zaandam 

Kliniek Zaandam? Dan hoef je niet zo ver te zoeken. In een straal van 15 kilometer om Zaandam zijn meer dan 250 artsen en klinieken gevestigd die zich bezighouden met injectables. Kies voor de beste kliniek door artsen en klinieken te vergelijken op ervaring, kwaliteit en reputatie.
Gerenommeerde klinieken Zaandam:
Cotton Spa Zaandam
Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek
Waterland kliniek Volendam

Botox Zaandam kosten

De prijs van een botulinetoxine behandeling ligt ver uit elkaar bij de diverse klinieken in Nederland. De prijs van een zone botulinetoxine varieert tussen de ca. € 90 en € 225 bij de cosmetische klinieken. Het loont dus de moeite om botulinetoxine prijzen te vergelijken. Injectablesbooking.nl heeft alle klinieken en artsen in haar database en je kunt direct een afspraak maken bij een kliniek naar keuze. Toch is het raadzaam om niet zomaar voor de goedkoopste kliniek te kiezen. De opleiding van een arts, de ervaring van een arts en de reputatie van arts en kliniek geven ook enige garantie voor een succesvolle behandeling. 

----------------------------
Andere grote steden in de buurt:
Hoofddorp
Amstelveen
Amsterdam
Almere
Haarlem
Purmerend

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Zaandam

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Zaandam. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Zaandam

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Zaandam die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Zaandam

Kliniek
BUstaand
Belotero logo

Body Unlimited Zaandam

4.7
Paltrokstraat 16, Zaandam (1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Robert Schoemacher

Dr. Robert Schoemacher

Body Unlimited Zaandam (1 km) Apotheek&Beauty (64 km) Beauty Clinic Tiel (76 km) By Lika Eindhoven (120 km)
Functie
Arts
Ervaring
33 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Cotton Spa Zaandam
profhilo-logo

Cotton Spa Zaandam

4.5
Gedempte Gracht 2E, Zaandam (1 km)
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 400

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Zaandam

Wat kost een behandeling met Botox in Zaandam?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Zaandam € 144,51. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Zaandam?

Binnen 15 kilometer van Zaandam zijn 146 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Zaandam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Zaandam?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Zaandam vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Zaandam en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!