Cosmetische kliniek

24 maart 2024
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin
  1. 1 Vergelijk cosmetische klinieken
  2. 2 lees reviews
  3. 3 Bekijk specialisten en tarieven
  4. 4 Kies een kliniek voor een vrijblijvend consult

Vergelijk cosmetische klinieken

Een cosmetische kliniek is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met botulinetoxine, fillers en Profhilo (injectables). Injectablesbooking.nl heeft alle cosmetische klinieken in Nederland in haar database die injecables behandelingen uitvoeren. Injectables is de verzamelnaam van behandelingen met botulinetoxine en fillers.

Een cosmetische kliniek wordt ook wel injectables kliniek genoemd. In Nederland wordt op meer dan 700 locaties injectables behandelingen uitgevoerd. Sommige klinieken bestaan al meer dan 20 jaar. Zo bestaan het Medisch Laser Centrum in Amsterdam, de Velthuis Kliniek en Bergman Clinics (Bey Clinics) al meer dan 25 jaar.

Aantal klinieken
1265
Aantal reviews
13.305
cosmetische kliniek vergelijken

Betrouwbare cosmetische kliniek

Onderzoek wijst uit dat cliënten het voornamelijk heel belangrijk vinden als een kliniek betrouwbaar is. Injectables behandelingen hebben weliswaar een cosmetische doelstelling, maar het zijn weldegelijk medische behandelingen. Een betrouwbare kliniek stunt niet met prijzen, heeft een goede reputatie en heeft haar protocollen op orde. Maar is dat ook de beste Cosmetische Kliniek?

Een injectables kliniek werkt vaak met verschillende merken injectables. Qua botulinetoxine zijn de gangbare A-merken Azzalure, Botox en Bocouture. Qua hyaluronzuur filler merken zijn Restylane, Juvéderm, Aliaxin, Belotero, Teosyal en Stylage de meest gebruikte A-merken. Radiesse is ook een A-merk filler, maar deze filler heeft calcium microsferen als basis in plaats van hyaluronzuur. Lees hier alles over Radiesse.

De beste cosmetische kliniek

Wat de beste cosmetische kliniek is dat beslist iedereen voor zichzelf. Iedereen hecht namelijk waarde aan andere kenmerken. Sommige mensen houden van chique, andere van een relaxte sfeer en weer iemand anders vind de tarieven het belangrijkst. Omdat cosmetische behandelingen met injectables wel medische handelingen zijn, is er uiteraard wel streng toezicht. Zo controleert de IGJ (Inspectie Gezondheid en Jeugd) de diverse privéklinieken. Wanneer je benieuwd bent naar een rapport over jouw kliniek dan kun je die op de website van de IGJ opzoeken.

Cosmetische behandelingen

Cosmetische behandelingen variëren bij cosmetische klinieken van huidbehandelingen tot aan plastische chirurgie. Huidbehandelingen zijn bijvoorbeeld peelings of laserbehandelingen. Dit zijn zogeheten niet invasieve behandelingen. Injectables behoren tot de invasieve behandelingen. Injectables behandelingen hebben meerdere doeleinden. Botulinetoxine wordt cosmetisch vaak ingezet als rimpelbehandeling. Bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels kun je laten behandelen met botulinetoxine. 

Filler behandelingen worden toegepast om rimpels op te vullen, om verslapte huid op te vullen en om de gezichtscontour te verbeteren. Gezichtscontour dat kan worden verbeterd is bijvoorbeeld de kaaklijn, jukbeenderen of lippen. Ook symmetrie kan met fillers worden hersteld, bijvoorbeeld na een ongeluk, operatie of aangeboren ongelijkheid. Lees hier alles over een filler behandeling.

Plastische chirurgie ten slotte is vaak ‘de laatste oplossing’. Chirurgie is vaak ingrijpender, met meer hersteltijd en meer risico’s, maar na de juiste indicatie kan het resultaat dan ook verbluffend zijn.

Artsen van een cosmetische kliniek

‘Mensen maken het verschil’ is bij een cosmetische kliniek enorm waar. Het resultaat van een behandeling wordt direct bepaald door de vaardigheid van een cosmetisch arts. Het is aanbevelenswaard om op zoek te gaan naar een cosmetisch arts waar jij blij mee bent. Blij met het cosmetisch resultaat, maar ook waarbij jij je veilig en vertrouwd voelt, die begrijpt wat jij wilt. Uiteindelijk bepalen het merk injectable en de kwaliteit van de cosmetisch arts dus wat de Beste Cosmetische Kliniek is. 

Cosmetisch artsen werken op social media steeds meer aan hun eigen reputatie. Mooie foto’s, fraaie animaties en krachtige quotes zorgen voor veel volgers op Instagram. Daarmee creëren ze een eigen ‘fanbase’. 

Cosmetic clinic

Veel klinieken noemen zich tegenwoordig 'cosmetic clinic'. Niet alle klinieken voeren alle cosmetische behandelingen uit. Alle klinieken op Injectablesbooking bieden cosmetische behandelingen met injectables aan. Dat zijn behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters.

Cosmetische kliniek reviews

Op meerdere plekken ben ik geweest voor fillers en Botox. Hier werken ze net even anders. Caro bespreekt met je uitvoerig wat je wilt bereiken, frisser, jonger, minder moe etc. Vervolgens stellen zij een behandeling voor. Resultaat is top. De verandering groot zonder dat je omgeving ziet dat bij een cosmetisch arts geweest bent. Ik wil gewoon mooi en fris ou... Toon meer »
Op meerdere plekken ben ik geweest voor fillers en Botox. Hier werken ze net even anders. Caro bespreekt met je uitvoerig wat je wilt bereiken, frisser, jonger, minder moe etc. Vervolgens stellen zij een behandeling voor. Resultaat is top. De verandering groot zonder dat je omgeving ziet dat bij een cosmetisch arts geweest bent. Ik wil gewoon mooi en fris ouder worden.
Hele fijne clinic, kom uit Oisterwijk gereden voor mijn behandelingen hier. Toon minder »
Zhaboo “Zhaboo Bags & Accessories” Bags & Accessories
Van Dijk Clinic
12 september 2023 11:11
Zeer goede cosmetisch arts. Is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en luistert naar de klant. Goed en eerlijk advies
tineke wolda
PiuraLift
3 januari 2019 23:11
Altijd ga ik zeer tevreden de deur uit bij Bboclinics. Olga is een kundige cosmetische arts die eerlijk advies geeft, en weet wat ze doet! Daarbij zijn ze bij Bbo clinics ontzettend lief en hartelijk, en dat maakt het toch ook altijd weer een feestje om daar te komen. Voor mij geen ander meer. 🥰
kim de Bis
BBO Clinics Swalmen
25 augustus 2023 13:01

-----------------------

Vind een cosmetische kliniek bij jou in de buurt

Amsterdam
Den Haag
Rotterdam
Utrecht
Breda
Arnhem

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek de beste cosmetische kliniek

Injectablesbooking.nl streeft na om alle locaties in Nederland waar injectables behandelingen worden uitgevoerd in kaart te hebben. Het doel is om een complete, overzichtelijke en transparante vergelijkings- en boekingswebsite voor Botox en fillerbehandelingen te hebben. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling bij een cosmetische kliniek naar keuze.

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 12x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 4x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 94x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 6x geboekt
Medical Beauty Clinic
Medical Beauty Clinic
Huis ter Heide, Amersfoortseweg 57
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
CosMed Kliniek
CosMed Kliniek
Bosch en Duin, Biltseweg 14
4 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 465,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler: €319 → €249 / €70 korting per ml 🎁
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 8x geboekt

Veelgestelde vragen over cosmetische klinieken

Wat is de beste cosmetische kliniek?

Lees ervaringen van alle klinieken bij jou in de buurt. Kies een kliniek met positieve reviews, een kliniek die al een paar jaar bestaat en waar (meerdere) BIG-geregistreerde medische professionals werken. Er zijn in Nederland meer dan 1000 cosmetische klinieken. Vind een kliniek bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Wat is een goede kliniek voor fillers?

Lees ervaringen van alle filler klinieken bij jou in de buurt. Kies een filler kliniek met positieve reviews, een kliniek die al een paar jaar bestaat en waar (meerdere) BIG-geregistreerde medische professionals werken. Er zijn in Nederland meer dan 1000 filler  klinieken. Vind een kliniek bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Welke cosmetische kliniek is als beste beoordeeld?

In Nederland zijn er meer dan 1100 klinieken waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Je kunt beoordelingen van alle klinieken lezen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, lees beoordelingen en maak direct een afspraak.

-----------------------

Cosmetische klinieken in Nederland

Injectable Kliniek Amsterdam
Beauty Injectables Clinic Dordrecht
Praktijk voor Injectables Nijmegen
Blush Injectables Best

-----------------------

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt