Botox Den Haag

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Den Haag. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Den Haag:

Aantal afspraken in Den Haag in de afgelopen periode
1.314
Gemiddelde prijs per zone Botox in Den Haag
€ 136,84
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Den Haag
200
Vind een kliniek in de buurt van Den Haag

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Den Haag is gemiddeld € 136,84 per zone. Dit is 4% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 142,26) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Den Haag

In Den Haag kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Den Haag

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Den Haag

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Den Haag worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Skin+Surgery Clinics Den Haag
skin-surgery-257x100
Wordt nu
bekeken
4.7
Skin+Surgery Clinics Den Haag
Den Haag
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Afspraak maken
Onlangs 17x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein
VANLENNEP-original jpg
Wordt nu
bekeken
4.9
Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein
Den Haag
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Liquid Beauty Den Haag
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.5
Liquid Beauty Den Haag
Den Haag
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
profhilo-logo

Botox specialist Den Haag

In de omgeving van Den Haag werken 127 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Den Haag

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Den Haag is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Den Haag

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Den Haag worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Den Haag zijn 73 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Den Haag. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Den Haag. Welke cosmetische klinieken in Den Haag worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Den Haag? Lees verder in onze kennisbank:

Plan een Botox behandeling in Den Haag. Vind een kliniek in Den Haag en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Den Haag

Een behandeling met Botox of fillers in Den Haag is zeer populair. Een Botox behandeling is 12-16 weken effectief tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Op deze pagina lees je wat de beste botox klinieken in Den Haag zijn en waar je de Botox behandelingen in Den Haag kunt vergelijken. Ook in omliggende plaatsen als Rijswijk, Voorburg, Scheveningen en Wassenaar kun je goed terecht voor een Botox behandeling.Tips, tricks en informatie over alle mogelijke botox behandelingen in en rond Den Haag!

Botox Den Haag

Botox Den Haag prijzen

Er zijn grote verschillen in prijs per zone botulinetoxine. Dit varieert in Den Haag van ca. € 100 per zone tot ca. € 200 per zone. Het verschil in prijs komt meestal wel terug in de behandeling. Wat is de locatie? Welk merk Botox of hyaluronzuur wordt er gebruikt? Welke garantie krijg je? Worden er voldoende eenheden botulinetoxine ingespoten? 

Botox kosten Den Haag

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden. Bovenaan deze pagina vind je de gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Den Haag. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Omdat de prijzen bij de diverse klinieken behoorlijk uiteen lopen is het raadzaam om de klinieken regelmatig te vergelijken.

Injectables Den Haag

Injectables is de verzamelnaam van botox en filler behandelingen. In Nederland worden jaarlijks meer dan 600.000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Ook in Den Haag zijn injectables al jaren populair. In Den Haag zijn tientallen cosmetisch artsen actief. Wie is de beste cosmetisch arts voor injectables in Den Haag? Vergelijk alle artsen en klinieken en boek direct een vrijblijvend consult!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling

Een botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. Dit is afhankelijk van de diepte van de rimpels en kracht van de spiertjes. Mannen hebben over het algemeen iets meer botulinetoxine nodig. Als de behandeling is uitgewerkt dan kun je kiezen voor een nieuwe behandeling. 

Hoe effectief is Botox?

Botulinetoxine is 12 tot 16 weken effectief. De meeste mensen komen 3 a 4 keer per jaar naar de kliniek voor een behandeling. Wanneer dit € 120 per zone kost dan ben je voor ca. € 360 per jaar verlost van je voorhoofdsrimpels. Lees hier verder over de werking van botulinetoxine of de geschiedenis van botulinetoxine.

Botox kliniek Den Haag

De top klinieken in de omgeving van Den haag zijn:
Skin+Surgery Den Haag
Van Lennep Kliniek Den Haag
Doctors at Soap Den Haag
Velthuis Kliniek Den Haag
Hofkliniek Voorburg

Fronsrimpel verwijderen Den Haag

Met een Botox behandeling kunnen rimpels zoals de frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden verwijderd. Vaak duurt een volledige afspraak slechts 15 minuten. Vergelijk alle klinieken bij jou in de omgeving op Injectablesbooking.nl.

Botox Den Haag

Rimpelbehandeling Den Haag

Een rimpelbehandeling is een behandeling tegen storende rimpels. Een rimpelbehandeling zorgt ervoor dat rimpels tijdelijk minder zichtbaar zijn. Zoek je in Den Haag een rimpelbehandeling kliniek? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl

Cosmetische kliniek in Den Haag

Den Haag is goed bedeeld met haar cosmetische klinieken. Er is diversiteit van aanbod. Van zeer luxe kliniek tot sterk prijsgeoriënteerde praktijk. Doordat er in Den Haag veel expats zijn communiceren veel klinieken ook in het Engels. Op iedere plek in de stad is er wel aanbod. Van Benoordenhout, nabij het Binnenhof, Wateringse Veld en Kijkduin. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Den Haag aanbieding

Den Haag was decennia geleden al de Nederlandse hoofdstad voor cosmetische behandelingen. Onder andere de kliniek van Conny Breukhoven aan de Konninginnegracht en de legendarische Schoemacher Kliniek waren gevestigd in Den Haag. Drs. Robert Schoemacher is nog steeds actief als cosmetisch arts. 

Beste kliniek Den Haag

Den Haag is niet voor niks de Hofstad. Hoffelijk betekent namelijk ook gracieus, galant en voorkomend. En dat zijn zowel Hagenezen als Hagenaars. Hagenezen zijn geboren en getogen in Den Haag. Zij zien er graag goed uit. Een Hagenaar is op latere leeftijd in Den Haag komen wonen. En ook zij zien er graag goed uit!

Een behandeling met Botox kan in Den Haag dan ook in elke wijk. Er zijn veel klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van fillers en botuline toxine behandelingen.

Hoe kies je in Den Haag de beste kliniek voor jouw Botox behandeling? Het is aan te raden om rekening te houden met het merk botulinetoxine, de prijs per zone en de reputatie van de kliniek en de cosmetisch arts. Hoe lang hebben zij al ervaring? Daarnaast moet je er gewoon een goed gevoel bij hebben. Vond je het een prettig vrijblijvend consult? 

Een Botox behandeling wordt als rimpelbehandeling met name toegepast tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Veel mensen denken dat je met botulinetoxine lippen kunt opvullen, maar dat is een misverstand.

Botox lippen Den Haag

Botulinetoxine wordt niet toegepast als lipfiller. Met botulinetoxine worden mimische rimpels (zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels) tijdelijk voorkomen. Met botulinetoxine kun je wel een 'lipflip' laten uitvoeren. Dan kantelt de lip iets naar buiten, waardoor die iets voller lijkt. 

In de jaren '70 ontdekte de Amerikaanse oogarts Alan B. Scott dat botulinetoxine geschikt is om strabismus (scheelzien) te behandelen. Tot dat moment moesten mensen die scheelzagen regelmatig worden geopereerd om de oogstand te corrigeren. Sindsdien wordt botulinetoxine veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn onder meer behandelingen tegen spierspasmes, in de neurologie en tegen migraine waarbij botulinetoxine wordt toegepast. De laatste 25 jaar zijn rimpelbehandelingen met botulinetoxine steeds populairder. 

Botox Den Haag

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag

Traangoot filler Den Haag

Fillerbehandeling Den Haag
Injectables Den Haag

Profhilo Den Haag

-----------------------

Afspraak maken Botox Den Haag

Het plannen van een Botox behandeling is Den Haag, Voorburg of Rijswijk is een fluitje van een cent dankzij de website Injectablesbooking.nl. In slechts een paar stappen heb je jouw volgende injectables behandeling gepland!

  • Vul je de plaatsnaam in waar je behandeld wilt worden.
  • Maak een keuze uit één van de cosmetische artsen of klinieken.
  • Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Wat zijn de voordelen van Injectablesbooking.nl?

Een cosmetische behandeling in Den Haag plannen is via onze website overzichtelijk, snel en ontzettend makkelijk. Zodra je van Injectablesbooking.nl gebruik maakt houdt je de markt voor consumenten transparant. Daar is iedereen gebaad bij. Zonder meerkosten! Wil je feedback delen over de kliniek die jij hebt bezocht? Meld dit via onze contactpagina. Zo houden we de informatie correct en compleet. 

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Den Haag

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Den Haag. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Den Haag waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Den Haag Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Den Haag, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Tour of Beauty
4.7
Tour of Beauty
Den Haag
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Velthuis kliniek Den Haag
4
Velthuis kliniek Den Haag
Den Haag
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
The Body Clinic Den Haag
4.8
The Body Clinic Den Haag
Den Haag
<1 km
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
4.3
Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat
Den Haag
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 349,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt

Veelgestelde vragen in Den Haag

Wat kost een behandeling met Botox in Den Haag?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Den Haag € 136,84. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Den Haag?

Binnen 15 kilometer van Den Haag zijn 73 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Den Haag op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Den Haag?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Den Haag vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Den Haag en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.