Botox Den Haag

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Den Haag. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Den Haag in de afgelopen periode
1.046
Gemiddelde prijs per zone Botox in Den Haag
€ 156,59
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Den Haag
213
Boek een kliniek in Den Haag

De gemiddelde prijs in Den Haag voor een Botox behandeling ligt 1% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 155,65).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Den Haag

Vergelijk kosten en reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Den Haag

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Den Haag worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein
VANLENNEP-original jpg

Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein

Willem Witsenplein 7, Den Haag
5
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2010

Cosmetische kliniek voor Injectables & huidverbetering

Kliniek
IET Den Haag
Sebastiaan Kranenburg botox

IET Den Haag

Bezuidenhoutseweg 161, Den Haag
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2020

Boek een gratis consult met de cosmetisch arts.

Kliniek
Skin+Surgery Clinics Den Haag
skin-surgery-257x100

Skin+Surgery Clinics Den Haag

Laan van Meerdervoort 677, Den Haag
4.7
Behandelingen per jaar
10000
Kliniek opgericht
2011

Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Den Haag

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Den Haag is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Den Haag

In de omgeving van Den Haag zijn 213 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Den Haag. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Den Haag wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Den Haag. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Plan een Botox behandeling in Den Haag. Vind een kliniek in Den Haag en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Den Haag

Een behandeling met Botox of fillers in Den Haag is zeer populair. Een Botox behandeling is 12-16 weken effectief tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Op deze pagina lees je wat de beste botox klinieken in Den Haag zijn en waar je de Botox behandelingen in Den Haag kunt vergelijken. Ook in omliggende plaatsen als Rijswijk, Voorburg, Scheveningen en Wassenaar kun je goed terecht voor een Botox behandeling.Tips, tricks en informatie over alle mogelijke botox behandelingen in en rond Den Haag!

Botox Den Haag

Botox Den Haag prijzen

Er zijn grote verschillen in prijs per zone botulinetoxine. Dit varieert in Den Haag van ca. € 100 per zone tot ca. € 200 per zone. Het verschil in prijs komt meestal wel terug in de behandeling. Wat is de locatie? Welk merk Botox of hyaluronzuur wordt er gebruikt? Welke garantie krijg je? Worden er voldoende eenheden botulinetoxine ingespoten? 

Botox kosten Den Haag

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden. Bovenaan deze pagina vind je de gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Den Haag. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. Omdat de prijzen bij de diverse klinieken behoorlijk uiteen lopen is het raadzaam om de klinieken regelmatig te vergelijken.

Injectables Den Haag

Injectables is de verzamelnaam van botox en filler behandelingen. In Nederland worden jaarlijks meer dan 600.000 cosmetische behandelingen met injectables uitgevoerd. Ook in Den Haag zijn injectables al jaren populair. In Den Haag zijn tientallen cosmetisch artsen actief. Wie is de beste cosmetisch arts voor injectables in Den Haag? Vergelijk alle artsen en klinieken en boek direct een vrijblijvend consult!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling

Een botox behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief. Dit is afhankelijk van de diepte van de rimpels en kracht van de spiertjes. Mannen hebben over het algemeen iets meer botulinetoxine nodig. Als de behandeling is uitgewerkt dan kun je kiezen voor een nieuwe behandeling. 

Hoe effectief is Botox?

Botulinetoxine is 12 tot 16 weken effectief. De meeste mensen komen 3 a 4 keer per jaar naar de kliniek voor een behandeling. Wanneer dit € 120 per zone kost dan ben je voor ca. € 360 per jaar verlost van je voorhoofdsrimpels. Lees hier verder over de werking van botulinetoxine of de geschiedenis van botulinetoxine.

Botox kliniek Den Haag

De top klinieken in de omgeving van Den haag zijn:
Skin+Surgery Den Haag
Van Lennep Kliniek Den Haag
Doctors at Soap Den Haag
Velthuis Kliniek Den Haag
Hofkliniek Voorburg

Fronsrimpel verwijderen Den Haag

Met een Botox behandeling kunnen rimpels zoals de frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden verwijderd. Vaak duurt een volledige afspraak slechts 15 minuten. Vergelijk alle klinieken bij jou in de omgeving op Injectablesbooking.nl.

Botox Den Haag

Rimpelbehandeling Den Haag

Een rimpelbehandeling is een behandeling tegen storende rimpels. Een rimpelbehandeling zorgt ervoor dat rimpels tijdelijk minder zichtbaar zijn. Zoek je in Den Haag een rimpelbehandeling kliniek? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl

Cosmetische kliniek in Den Haag

Den Haag is goed bedeeld met haar cosmetische klinieken. Er is diversiteit van aanbod. Van zeer luxe kliniek tot sterk prijsgeoriënteerde praktijk. Doordat er in Den Haag veel expats zijn communiceren veel klinieken ook in het Engels. Op iedere plek in de stad is er wel aanbod. Van Benoordenhout, nabij het Binnenhof, Wateringse Veld en Kijkduin. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Den Haag aanbieding

Den Haag was decennia geleden al de Nederlandse hoofdstad voor cosmetische behandelingen. Onder andere de kliniek van Conny Breukhoven aan de Konninginnegracht en de legendarische Schoemacher Kliniek waren gevestigd in Den Haag. Drs. Robert Schoemacher is nog steeds actief als cosmetisch arts. 

Beste kliniek Den Haag

Den Haag is niet voor niks de Hofstad. Hoffelijk betekent namelijk ook gracieus, galant en voorkomend. En dat zijn zowel Hagenezen als Hagenaars. Hagenezen zijn geboren en getogen in Den Haag. Zij zien er graag goed uit. Een Hagenaar is op latere leeftijd in Den Haag komen wonen. En ook zij zien er graag goed uit!

Een behandeling met Botox kan in Den Haag dan ook in elke wijk. Er zijn veel klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van fillers en botuline toxine behandelingen.

Hoe kies je in Den Haag de beste kliniek voor jouw Botox behandeling? Het is aan te raden om rekening te houden met het merk botulinetoxine, de prijs per zone en de reputatie van de kliniek en de cosmetisch arts. Hoe lang hebben zij al ervaring? Daarnaast moet je er gewoon een goed gevoel bij hebben. Vond je het een prettig vrijblijvend consult? 

Een Botox behandeling wordt als rimpelbehandeling met name toegepast tegen fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Veel mensen denken dat je met botulinetoxine lippen kunt opvullen, maar dat is een misverstand.

Botox lippen Den Haag

Botulinetoxine wordt niet toegepast als lipfiller. Met botulinetoxine worden mimische rimpels (zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels) tijdelijk voorkomen. Met botulinetoxine kun je wel een 'lipflip' laten uitvoeren. Dan kantelt de lip iets naar buiten, waardoor die iets voller lijkt. 

In de jaren '70 ontdekte de Amerikaanse oogarts Alan B. Scott dat botulinetoxine geschikt is om strabismus (scheelzien) te behandelen. Tot dat moment moesten mensen die scheelzagen regelmatig worden geopereerd om de oogstand te corrigeren. Sindsdien wordt botulinetoxine veelvuldig gebruikt in de medische wereld. Er zijn onder meer behandelingen tegen spierspasmes, in de neurologie en tegen migraine waarbij botulinetoxine wordt toegepast. De laatste 25 jaar zijn rimpelbehandelingen met botulinetoxine steeds populairder. 

Botox Den Haag

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag

Traangoot filler Den Haag

Fillerbehandeling Den Haag
Injectables Den Haag

Profhilo Den Haag

-----------------------

Afspraak maken Botox Den Haag

Het plannen van een Botox behandeling is Den Haag, Voorburg of Rijswijk is een fluitje van een cent dankzij de website Injectablesbooking.nl. In slechts een paar stappen heb je jouw volgende injectables behandeling gepland!

  • Vul je de plaatsnaam in waar je behandeld wilt worden.
  • Maak een keuze uit één van de cosmetische artsen of klinieken.
  • Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt.

Wat zijn de voordelen van Injectablesbooking.nl?

Een cosmetische behandeling in Den Haag plannen is via onze website overzichtelijk, snel en ontzettend makkelijk. Zodra je van Injectablesbooking.nl gebruik maakt houdt je de markt voor consumenten transparant. Daar is iedereen gebaad bij. Zonder meerkosten! Wil je feedback delen over de kliniek die jij hebt bezocht? Meld dit via onze contactpagina. Zo houden we de informatie correct en compleet. 

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Den Haag

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Den Haag:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Den Haag berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Den Haag

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Den Haag die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Kliniek
Tour of Beauty

Tour of Beauty

4.7
Hooistraat 7, Den Haag (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 160
Prijs filler per ml
v.a. € 395

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Leanne Wong

Drs. Leanne Wong

Tour of Beauty (<1 km) Skin+Surgery Clinics Den Haag (4 km) Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (17 km) Laurium Klinieken Linschoten (41 km)
+ 1 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
8 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 130
Prijs filler per ml
v.a. € 350
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Dermaclinic botox
Belotero logo

DermaClinic Den Haag

5
Benoordenhoutseweg 22, Den Haag (<1 km)
Behandelingen per jaar
15000
Kliniek opgericht
2007
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Robin Snijders

Drs. Robin Snijders

DermaClinic Den Haag (<1 km) DermaClinic Haarlem (39 km) DermaClinic Utrecht (56 km) Marina Clinic (68 km)
+ 5 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Den Haag

Wat kost een behandeling met Botox in Den Haag?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Den Haag € 156,59. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Den Haag?

In Den Haag zijn 213 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Den Haag op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Den Haag?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Den Haag vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Den Haag en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.