Filler Utrecht

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Utrecht. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Utrecht

Kengetallen binnen 15 km van Utrecht:

Aantal afspraken in Utrecht in de afgelopen periode
1.432
Gemiddelde prijs per ml Filler in Utrecht
€ 370,12
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Utrecht
178
Vind een kliniek in de buurt van Utrecht

De gemiddelde prijs in Utrecht voor behandeling met één ML filler is € 370,12. Een behandeling met één ML filler in Utrecht  is gemiddeld 4% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,55).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Utrecht zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Utrecht

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Utrecht. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Utrecht

In de omgeving van Utrecht kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Utrecht

Onderstaande klinieken in de buurt van Utrecht worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
De Gezichtskliniek - Utrecht
D5381471-31AD-4C47-B4C2-5054B34D82DA
Wordt nu
bekeken
4.9
De Gezichtskliniek - Utrecht
Utrecht, Ivor Novellostraat 3
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
Afspraak maken
Onlangs 18x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Maison du Belle
Wordt nu
bekeken
4.7
Maison du Belle
Utrecht, Bernadottelaan 11
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
YourFACE Clinics - Woerden
YourFACE Clinics Logo
Wordt nu
bekeken
5
YourFACE Clinics - Woerden
Woerden, Wipmolenlaan 1h
Botox zone v.a.
€ 155,00
Filler per ml v.a.
€ 445,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Utrecht

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Utrecht zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Utrecht

Boek een filler behandeling in Utrecht. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Utrecht. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Utrecht. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Utrecht.

Bekijk alle klinieken in Utrecht:

Snelle info:

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Filler behandeling Utrecht

Is het tijd voor een filler behandeling in Utrecht? Dan zit je goed bij Injectablesbooking.nl! Hier vergelijk je eenvoudig de beste artsen en klinieken in Utrecht. In de omgeving van Utrecht zijn diverse klinieken waar je terecht kunt voor een fillerbehandeling. Zo werkt het: voer je locatie in en vergelijk alle klinieken in de directe omgeving op ervaring, prijs en reviews. 

fillers-utrecht

Fillers Utrecht informatie

In Utrecht en haar aangrenzende gemeenten zijn meer dan 100 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een filler behandeling. Er is dus veel keuze in cosmetische klinieken in de omgeving van Utrecht. In Nederland vinden naar schatting meer dan 240.000 fillerbehandelingen plaats in 2023. In Utrecht kun je nagenoeg in iedere wijk wel terecht voor een injectables kliniek. Buiten Wittevrouwen en het Wilhelminapark zijn traditioneel goed voorzien van cosmetisch artsen. Maar ook de wijken Utrecht Leidsche Rijn, Vleuten, Maarssen, Overvecht en de Binnenstad zijn voorzien van klinieken waar je terecht kunt voor Fillers in Utrecht.

Vergelijk alle klinieken:

Lip fillers Utrecht

Lipfillers zijn fillers specifiek ontwikkeld voor lippen. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de lippen af. Veel mensen willen het volume van weleer terug. Andere mensen, vaak jong volwassen hebben volle lippen als schoonheidsideaal. Sommige merken fillers zijn specifiek voor lippen ontwikkeld. Lees hier alles over lipfillers in Utrecht.

Fillers Utrecht ervaringen

Ben je op zoek naar reviews over filler behandelingen in Utrecht? Het is raadzaam om ervaringen van andere consumenten te lezen. Voer je locatie in en lees de ervaringen van alle klinieken bij jou in de omgeving.

Filler Utrecht

Injectables Utrecht

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Injectables klinieken in Utrecht zijn cosmetische klinieken waar cosmetisch artsen en huidtherapeuten schoonheidsbehandelingen uitvoeren. In Utrecht maken studenten, zakenmensen, BN’ers, ambtenaren en MKB werknemers gebruik van injectables. Naar schatting worden in 2021 meer dan 600.000 injectables behandelingen in Nederland uitgevoerd. De cliënttevredenheid daarover is erg hoog over het algemeen.
Utrecht staat bekend om haar prachtige historische contouren, met de prachtige binnenstad, de Domtoren en de ‘Inktpot’, geven Utrechters kennelijk ook om uiterlijke verzorging. Er zijn tientallen injectables artsen en klinieken in Utrecht gevestigd, heb je ruim de keuze om de kliniek te kiezen die bij jou past.

Filler kliniek Utrecht

Met fillers kun je groeven en rimpels opvullen. Maar met fillers kunnen bijvoorbeeld ook de contour van je gezicht verbeteren. In Utrecht zijn de volgende hyaluronzuur behandelingen het populairst: traangoot fillers, lipfillers en hyaluronzuur behandelingen van de wallen en jukbeenderen. Fillers worden ook vaak toegepast als traangoot behandeling.

Fillers zijn eigenlijk ‘huid opvullers’. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het menselijk lichaam voorkomt. Na een succesvolle behandeling is het effect 6 tot 18 maanden optimaal, afhankelijk van de ervaring van de arts, het merk hyaluronzuur filler en de behandellocatie.

Om die reden wordt aangeraden om voor een kliniek te kiezen waar ze een A-Merk hyaluronzuur filler gebruiken. De meeste klinieken in Utrecht gebruiken A-Merk hyaluronzuur zoals Stylage, Belotero, Restylane of Juvéderm. Met de behandellocatie bedoelen we de injectieplek. Lipfillers werken over het algemeen minder lang dan hyaluronzuur fillers bij de jukbeenderen. Dat komt doordat lippen sterk doorbloed zijn en veelvuldig bewegen. Daardoor verdwijnen de hyaluronzuur injecties daar vaak sneller dan elders.

Bekende filler klinieken in Utrecht zijn:
Dikrama Clinics
Maison du Belle
Doctors at Soap Utrecht
Jeannette Hessels kliniek
DermaClinic Utrecht

filler-kliniek-utrecht

Filler kosten Utrecht

De kosten van fillers lopen in Utrecht erg uiteen. De gemiddelde prijs van 1 ML fillers is in Nederland € 395. Sommige klinieken bieden een filler aan vanaf € 250 per milliliter, bij een andere kliniek in Utrecht kost een filler minimaal € 450. Waar wordt die prijs door bepaald? Er zijn enkele A-merk fillers in Nederland. Die fillers worden wetenschappelijk onderzocht en hebben een hoog veiligheidsprofiel. Het is aan te raden om te kiezen voor een A-merk filler. Ook de ervaring van de arts, de reputatie van de kliniek en de locatie van de kliniek bepalen mede de filler prijs in Utrecht.  Het is raadzaam om op zoek te gaan naar een cosmetisch arts KNMG. Deze artsen hebben aantoonbaar veel ervaring met injectables.

Een aanbieding op lipfillers in Utrecht is er bijna nooit bij gerenommeerde klinieken. Filler aanbiedngen zijn verboden door de beroepsvereniging.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Botoxbehandeling Utrecht

Profhilo Utrecht
Traangoot behandeling Utrecht

Lipfillers Utrecht
Injectables Utrecht

-----------------------

Hyaluronzuur fillers Utrecht afspraak maken

Injectablesbooking.nl heeft alle behandellocaties voor hyaluronzuur fillers in Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Zeist en Woerden in haar database. Voor een fillerbehandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring én voor een A-merk hyaluronzuur. Fillers in de onjuiste huidlaag, ondeskundig verdeeld of ingebracht met een niet gangbare injectietechniek zijn vaak minder effectief, eerder uitgewerkt of zorgen voor complicaties. Injectablesbooking.com heeft een compleet overzicht van alle artsen en klinieken voor fillers in de regio Utrecht. Ook de prijs per fillerbehandeling verschilt aanzienlijk. 

Zoek, vergelijk en boek een injectables kliniek bij jou in de buurt!

FAQ about fillers Utrecht

Wat is een goede kliniek voor fillers in Utrecht?

Het is belangrijk om te kiezen voor een kliniek waar artsen werken met een adequate titel (zoals plastisch chirurg of cosmetisch arts KNMG) en de nodige ervaring. Daarnaast is het prettig om reviews te vergelijk van filler klinieken in Utrecht. 

Adres Injectablesbooking Utrecht

Injectablesbooking.nl Utrecht
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Utrecht!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Utrecht in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Utrecht is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Utrecht

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Utrecht die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Utrecht?

Behandeling van wallen in Utrecht

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Utrecht kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Utrecht.

Filler reviews Utrecht

Een supergoede ervaring met mijn moeder gehad bij Dokter Petra Dikrama..
Wat een lieve,rustige maar vooral! Kundige arts..
Echt een aanrader voor eenieder die botox en/of fillers overweegt.
Voor ons geen andere arts meer..
Bedankt Petra voor de super goede zorgen,én de prachtige resultaten.
Truda Van der kooy
Dikrama Clinics
1 augustus 2022 17:05
Nu voor de tweede keer een filler behandeling gehad, en wederom ontzettend blij met het resultaat. Petra is een prettig en begripvol persoon, wat zorgt voor een open en gemoedelijke sfeer.
Marloes Broeze
Dikrama Clinics
30 juli 2022 11:11
Bij Dikrama clinics, werken professionele, kundige en vooral ook fijne artsen. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen voor een mooi en natuurlijk effect. Ik heb al verschillende behandelingen gedaan, zoals Botox, Prophilo, en fillers. Altijd zeer tevreden de deur uit. Een echte aanrader.
19 oktober 2022 18:06
Bekijk meer Filler ervaringen in Utrecht

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Derma Medical Clinics Utrecht
3.9
Derma Medical Clinics Utrecht
Utrecht, Moskeeplein 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Dikrama Clinics
5
Dikrama Clinics
Utrecht, Zakkendragerssteeg 13
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Doctors at Soap Utrecht
5
Doctors at Soap Utrecht
Utrecht, Oudkerkhof 48
2 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Botox Injectables Utrecht
5
Botox Injectables Utrecht
Utrecht, Kromme Nieuwegracht 9
2 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Utrecht

Wat zijn de kosten van één ML filler in Utrecht?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Utrecht is gemiddeld € 370,12. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Utrecht.

Wat is de beste filler kliniek in Utrecht?

In de omgeving van Utrecht (straal van 15 km) zijn 178 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Utrecht en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Utrecht op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Utrecht?

Kies de beste cosmetisch arts in Utrecht op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Utrecht te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Utrecht is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Utrecht zijn 62 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.