Botox Groningen

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Groningen. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Groningen in de afgelopen periode
342
Gemiddelde prijs per zone Botox in Groningen
€ 149,81
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Groningen
65
Bekijk klinieken in Groningen

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Groningen 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,78).

Vergelijk Botox klinieken in Groningen

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Groningen. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Groningen

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Groningen staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Kliniek
Prof. Aesthetics
Lipfillers Haren

Prof. Aesthetics

Nieuwe Stationsweg 4, Haren
5
Kliniek opgericht
2021
Kliniek
Vinci Kliniek Groningen
Vinci Kliniek Leiden

Vinci Kliniek Groningen

Felland-Noord 12L, Haren
5
Kliniek opgericht
2020

Recente geboekte afspraken in de buurt van Groningen

Welke 5 klinieken in de omgeving van Groningen zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Groningen

Een behandeling met Botox in Groningen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Groningen. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Groningen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Groningen?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Groningen

Ben je op zoek naar een botox behandeling in Groningen? Of een andere cosmetische behandeling om je rimpels te laten behandelen? Dan heb je voldoende keuze! Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische klinieken in Groningen vergelijken en boeken. Er zijn meer dan 50 cosmetisch artsen en injectables klinieken gevestigd in de omgeving van Groningen. Daarmee is Groningen officieus de Cosmetiek Hoofdstad van Noord Nederland. Lees verder om voor alle informatie over klinieken en behandeling en met Botox in Groningen.

Botox Groningen

Botox Groningen prijzen

Een behandeling met botulinetoxine kost in Groningen gemiddeld 151,61 per behandeling. De gemiddelde prijs in Nederland is € 139,04. Het prijsverschil tussen de diverse klinieken ligt tussen de € 90 en € 200 per zone. Het loont de moeite om regelmatig de prijzen te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Vergelijk de tarieven van alle klinieken via deze link en maak direct een afspraak!

Botox kliniek Groningen

Botox behandelingen zijn erg populair in Groningen. Na een behandeling zijn fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels verleden tijd. Een behandeling is ca. 12-16 weken effectief. De behandeling duurt ongeveer 5 minuten. Vergelijk Botox klinieken in Groningen op basis van reviews, kwaliteit en prijzen.

-----------------

Lees verder:
Botox voor mannen
Wenkbrauwlift
Botox 3 zones
Botox ervaringen

-----------------

Botox Groningen aanbieding

Alle aanbiedingen worden gepubliceerd op Injectablesbooking.nl. Blijf op de hoogte van Botox Groningen aanbiedingen door regelmatig de prijzen te vergelijken. Voer je locatie in en vergelijk alle botox tarieven in Groningen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Groningen ervaringen

In Groningen zijn diverse Botox klinieken. Sommige klinieken bestaan al sinds jaar en dag, andere klinieken pas sinds kort. Het is raadzaam om de reviews van alle klinieken met elkaar te vergelijken. Wanneer een kliniek over een langere periode positieve Google reviews heeft ontvangen dan krijg je een beeld bij de kwaliteit van de verschillende klinieken. Voer je locatie in en vergelijk alle reviews in Groningen!

Cosmetische behandeling Groningen

Kennelijk houden Groningers van verzorging, zien zij er graag goed uit. Als je inzoomt op de cosmetische behandelingen dan merk je dat met name de beroepsbevolking cosmetische behandelingen heeft omarmd. Daarna komen de studenten. Bij de beroepsbevolking zijn met name de ‘vertrouwde’ cosmetische behandelingen populair. Zoals een Botox behandelingen tegen de fronsrimpels of kraaienpootjes, en een filler behandeling van de gezichtsrimpels of hangende mondhoeken. Die behandelingen komen het vaakst voor. Trend gevoelige behandelingen als lipfillers of een strakke kaaklijn zijn nog minder populair in Groningen.

Botox Groningen voor en na

Onderstaand vindt u een voor/na foto van een Botox behandeling. Deze afbeelding is niet van een arts uit Groningen. Tijdens een bezoek aan de kliniek is het raadzaam om voor en na foto's van de arts te vragen. De volgende foto is ter inspiratie van de mogelijkheden van een behandeling:

Botox Groningen

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Groningen

Filler behandeling Groningen

Profhilo Groningen
Lipfillers Groningen

Traangoot filler Groningen

-----------------------

Groningen bruist van schoonheid

Groningen staat bekend om haar mooie binnenstad. De Martinitoren en de Grote Markt zijn bekende bezienswaardigheden. Maar ook het Noorderplantsoen is een bijzonder mooi plekje. Misschien komt het wel door de schoonheid van de stad dat haar inwoners en omwonenden waarde hechten aan een cosmetische behandeling. Er zijn in Groningen klinieken van diverse pluimage. Van een Injectables kliniek geleid door een basisarts, tot cosmetische klinieken waar KNO-artsen óf plastisch chirurgen uit het UMCG werken, tot DermaClinic, een landelijke keten van cosmetische klinieken, waarvan de thuisbasis toch echt in Groningen ligt. Vul de locatie in waar je zoekt naar een injectables consult en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Top 8 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Groningen

Dit is de top-8 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Groningen in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Groningen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Groningen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Groningen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Groningen

Kliniek
Tijdloos Beauty - Perfect Look

Tijdloos Beauty - Perfect Look

4.7
Oosterstraat 20, Groningen (<1 km)
Kliniek opgericht
2020

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Edward Berends

Drs. Edward Berends

Tijdloos Beauty - Perfect Look (<1 km) DermaCare Assen - Perfect Look (25 km) Perfect Look Westerbork (39 km) Afslankstudio Marianne - Perfect Look (41 km)
+ 9 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
11 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 275
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Skins Beauty Bar

Skins Beauty Bar

4.3
Oude Boteringestraat 12, Groningen (<1 km)
Kliniek opgericht
2016
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Johan Jansma

Dr. Johan Jansma

Skins Beauty Bar (<1 km) Gezichtsverjonging Groningen (3 km)
Functie
MKA Chirurg
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 450
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Groningen

Wat zijn de kosten van Botox in Groningen?

De prijs van een zone Botox in Groningen is gemiddeld € 149,81. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Groningen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Groningen?

In de omgeving van Groningen zijn 65 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Groningen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Groningen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Groningen?

Kies de beste Botox arts in Groningen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Groningen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.