Botox Groningen

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Groningen. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Groningen (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Groningen in de afgelopen periode
977
Gemiddelde prijs per zone Botox in Groningen
€ 149,07
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Groningen
63
Vergelijk klinieken in de buurt van Groninge...

De gemiddelde prijs in Groningen voor een Botox behandeling ligt 6% hoger dan het landelijk gemiddelde (€ 141,23).

Botox behandeling uitgelegd

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels.   Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Wanneer je de behandeling vaker hebt gedaan dan zal het resultaat langer blijven. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen.

Is Botox veilig?

Botox werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er wereldwijd honderden miljoenen behandelingen mee uitgevoerd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte medicijnen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. 

Bekijk alle cosmetische klinieken in Groningen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Groningen

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Groningen worden momenteel gepromoot
Reclame:

Gesponsord
Vinci Kliniek Groningen
Vinci Kliniek Leiden
Wordt nu
bekeken
5
Vinci Kliniek Groningen
Haren, Felland-Noord 12L
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 34x geboekt
Belotero logoRadiesse logo
Gesponsord
Prof. Aesthetics
Lipfillers Haren
Wordt nu
bekeken
5
Prof. Aesthetics
Haren, Nieuwe Stationsweg 4
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 9x geboekt
profhilo-logo
Gesponsord
Tijdloos Beauty - Perfect Look
Perfect-Look-Clinics-Logo-FINAL-V2.webp
Wordt nu
bekeken
4.8
Tijdloos Beauty - Perfect Look
Groningen, Oosterstraat 20
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Botox en filler behandelingen in Groningen
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Groningen

In de buurt van Groningen zijn 34 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Groningen

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Groningen is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Groningen

Een behandeling met Botox in Groningen is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Groningen. Binnen 15 km rond Groningen zijn 29klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters. Injectablesbooking.nl biedt een overzicht van alle Botox klinieken in Groningen, inclusief reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen. De pagina bevat informatie over Botox behandelingen, wat je kan verwachten van cosmetische ingrepen en tips voor het kiezen van een kliniek in Groningen.

Populaire botox behandelingen in Groningen

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Groningen zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De gemiddelde kosten voor een botox behandeling in Groningen

In Groningen kost een zone Botox gemiddeld  € 149,07. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. 

Korting op botox in Groningen

Hoewel het vanuit de wetenschappelijke vereniging niet is toegestaan om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch botox aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die gebruik maakt van één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox), een goede reputatie heeft en werkt met Cosmetisch Arts KNMG. Door het toenemend aantal klinieken en artsen die Botox behandelingen aanbieden is het raadzaam om regelmatig de prijzen in Groningen te vergelijken. Dit kan eenvoudig op Injectablesbooking.nl door je locatie in te voeren en alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende goedkope Botox behandeling in Groningen.

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience. Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Groningen? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Groningen

Ben je op zoek naar een botox behandeling in Groningen? Of een andere cosmetische behandeling om je rimpels te laten behandelen? Dan heb je voldoende keuze! Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische klinieken in Groningen vergelijken en boeken. Er zijn meer dan 50 cosmetisch artsen en injectables klinieken gevestigd in de omgeving van Groningen. Daarmee is Groningen officieus de Cosmetiek Hoofdstad van Noord Nederland. Lees verder om voor alle informatie over klinieken en behandeling en met Botox in Groningen.

botox-kliniek-groningen

Botox Groningen prijzen

Bekijk de gemiddelde prijzen van Botox behandelingen in Groningen. Let op. De prijzen per kliniek verschillen behoorlijk. Druk op bovenstaande knop om de tarieven per kliniek te vergelijken.

Botox prijzen in Groningen  
ProductEenheidGemiddelde prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 146
 2 zones€ 260
 3 zones€ 369
Fronsrimpels € 146
Kraaienpootjes € 146
Voorhoofd rimpels (horizontaal) € 146
Wenkbrauwlift € 93
Baby Botox0,5 zone€ 93
Botox zweetoksels € 444

Een behandeling met botulinetoxine kost in Groningen gemiddeld 151,61 per behandeling. De gemiddelde prijs in Nederland is € 139,04. Het prijsverschil tussen de diverse klinieken ligt tussen de € 90 en € 200 per zone. Het loont de moeite om regelmatig de prijzen te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Vergelijk de tarieven van alle klinieken via deze link en maak direct een afspraak!

Botox kliniek Groningen

Vergelijk alle Botox klinieken in Groningen. Er zijn er meer dan 17.

Botox behandelingen zijn erg populair in Groningen. Na een behandeling zijn fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels verleden tijd. Een behandeling is ca. 12-16 weken effectief. De behandeling duurt ongeveer 5 minuten. Vergelijk Botox klinieken in Groningen op basis van reviews, kwaliteit en prijzen.

-----------------

Lees verder:
Botox voor mannen
Wenkbrauwlift
Botox 3 zones
Botox ervaringen

-----------------

Botox Groningen aanbieding

Alle aanbiedingen worden gepubliceerd op Injectablesbooking.nl. Blijf op de hoogte van Botox Groningen aanbiedingen door regelmatig de prijzen te vergelijken. Voer je locatie in en vergelijk alle botox tarieven in Groningen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox Groningen ervaringen

In Groningen zijn diverse Botox klinieken. Sommige klinieken bestaan al sinds jaar en dag, andere klinieken pas sinds kort. Het is raadzaam om de reviews van alle klinieken met elkaar te vergelijken. Wanneer een kliniek over een langere periode positieve Google reviews heeft ontvangen dan krijg je een beeld bij de kwaliteit van de verschillende klinieken. Voer je locatie in en vergelijk alle reviews in Groningen!

Cosmetische behandeling Groningen

Kennelijk houden Groningers van verzorging, zien zij er graag goed uit. Als je inzoomt op de cosmetische behandelingen dan merk je dat met name de beroepsbevolking cosmetische behandelingen heeft omarmd. Daarna komen de studenten. Bij de beroepsbevolking zijn met name de ‘vertrouwde’ cosmetische behandelingen populair. Zoals een Botox behandelingen tegen de fronsrimpels of kraaienpootjes, en een filler behandeling van de gezichtsrimpels of hangende mondhoeken. Die behandelingen komen het vaakst voor. Trend gevoelige behandelingen als lipfillers of een strakke kaaklijn zijn nog minder populair in Groningen.

Botox Groningen voor en na

Onderstaand vindt u een voor/na foto van een Botox behandeling. Deze afbeelding is niet van een arts uit Groningen. Tijdens een bezoek aan de kliniek is het raadzaam om voor en na foto's van de arts te vragen. De volgende foto is ter inspiratie van de mogelijkheden van een behandeling:

botox-groningen

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Groningen

Filler behandeling Groningen

Profhilo Groningen
Lipfillers Groningen

Traangoot filler Groningen

-----------------------

Groningen bruist van schoonheid

Groningen staat bekend om haar mooie binnenstad. De Martinitoren en de Grote Markt zijn bekende bezienswaardigheden. Maar ook het Noorderplantsoen is een bijzonder mooi plekje. Misschien komt het wel door de schoonheid van de stad dat haar inwoners en omwonenden waarde hechten aan een cosmetische behandeling. Er zijn in Groningen klinieken van diverse pluimage. Van een Injectables kliniek geleid door een basisarts, tot cosmetische klinieken waar KNO-artsen óf plastisch chirurgen uit het UMCG werken, tot DermaClinic, een landelijke keten van cosmetische klinieken, waarvan de thuisbasis toch echt in Groningen ligt. Vul de locatie in waar je zoekt naar een injectables consult en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Groningen

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Groningen. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Groningen goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Groningen

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Groningen. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 63 praktijken in de omgeving van Groningen.

Lees ervaringen:

Zeer tevreden. Hier al 3x een botoxbehandeling in voorhoofd laten doen. Verschillende artsen gehad, ze zijn zeer bekwaam en luisteren goed naar wat je wilt. Ze geven advies over hetgeen wat je wilt, maar gaan je niet iets anders aanprijzen of extra proberen te verkopen. Heel fijn! Ze zijn snel en zeer behendig. Het doet absoluut geen pijn. Service is goed, z... Toon meer »
Zeer tevreden. Hier al 3x een botoxbehandeling in voorhoofd laten doen. Verschillende artsen gehad, ze zijn zeer bekwaam en luisteren goed naar wat je wilt. Ze geven advies over hetgeen wat je wilt, maar gaan je niet iets anders aanprijzen of extra proberen te verkopen. Heel fijn! Ze zijn snel en zeer behendig. Het doet absoluut geen pijn. Service is goed, ze zijn vriendelijk. Prijs-kwaliteit is absoluut fantastisch Toon minder »
Jeltsje Mulder
City Clinics Groningen
25 oktober 2020 06:06
Ik kom hier om de 3 a 4 maanden voor een botox behandeling. Elke keer zeer vriendelijk ontvangen en professioneel behandeld.
Francis Van der Heide
City Clinics Groningen
25 oktober 2022 19:07
Botox van deze clinick is zeer slecht weinig effecten naar de behandeling
10 december 2022 20:08
Bekijk meer Botox ervaringen in Groningen

Boek je injectables behandeling in Groningen

Wordt nu
bekeken
Tijdloos Beauty - Perfect Look
4.8
Tijdloos Beauty - Perfect Look
Groningen, Oosterstraat 20
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Botox en filler behandelingen in Groningen
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
Wordt nu
bekeken
City Clinics Groningen
4.2
City Clinics Groningen
Groningen, Heresingel 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt
Cosmetique Totale Groningen
4.9
Cosmetique Totale Groningen
Groningen, Heresingel 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Skins Beauty Bar
4.3
Skins Beauty Bar
Groningen, Oude Boteringestraat 12
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Groningen

Wat zijn de kosten van Botox in Groningen?

De prijs van een zone Botox in Groningen is gemiddeld € 149,07. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Groningen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Groningen?

In de omgeving van Groningen zijn 29 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Groningen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Groningen op Injectablesbooking.nl.

Wat is Botox?

Botulinetoxine is een medicijn wat al 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld. Botox is een merknaam, andere merknamen zijn Azzalure, Alluzience en Bocouture. Botulinetoxine zorgt ervoor dat er tijdelijk geen signaal wordt gegeven aan een spiertje om samen te knijpen. Botox wordt bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes, in hoge dosering en bij cosmetische behandelingen in lage kleinere dosering toegepast. Lees verder: Wat is Botox?

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 belangrijkste nadelen van Botox:Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, het herstel duurt maximaal enkele weken (kans kleiner dan 1%)De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij 50+'ers, na vele jaren van intensief gebruik (kans afhankelijk van leeftijd en intensiteit)Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal ((kans bij een eerste behandeling ca. 5%)Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk (kans kleiner dan 0,01%)Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risico (kans groter dan 90%)Kies voor een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking staan alle bevoegde artsen.Lees verder: Nadelen, risico's en complicaties