Filler Eindhoven

Vergelijk alle filler klinieken in de omgeving van Eindhoven. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Eindhoven

Kengetallen binnen 15 km van Eindhoven:

Aantal afspraken in Eindhoven in de afgelopen periode
1.598
Gemiddelde prijs per ml Filler in Eindhoven
€ 346,12
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Eindhoven
137
Vind een kliniek in de buurt van Eindhoven

Één ML filler kost in Eindhoven gemiddeld averagePriceForBrandForNearbyClinics, dat is 3% goedkoper dan het landelijk gemiddelde (€ 355,66).

Top 5 populaire fillerbehandelingen

In de omgeving van Eindhoven zijn fillers populair. Hierbij een top 5 van fillerbehandelingen:
Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk fillerklinieken in Eindhoven

Vergelijk reviews en aanbiedingen van filler behandelingen in Eindhoven. Vul je locatie in bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers Eindhoven

In de omgeving van Eindhoven kun je bij alle injectables klinieken ook terecht voor een lipfiller behandeling. Een lipfiller geeft gemiddeld 6-9 maanden resultaat. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Let op! Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. 

Beste filler klinieken in Eindhoven

Onderstaande klinieken in de buurt van Eindhoven worden momenteel aanbevolen.
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Eindhoven
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.9
Cosmetique Totale Eindhoven
Eindhoven, Heezerweg 256G
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Eindhoven

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Eindhoven zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Filler kliniek Eindhoven

Boek een filler behandeling in Eindhoven. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Eindhoven. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Eindhoven. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Eindhoven.

Vergelijk fillerklinieken in Eindhoven

Filler behandeling in Eindhoven informatie

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Overweeg jij ook een filler behandeling in Eindhoven? Dan ben je niet de enige! In Eindhoven en haar directe omgeving zijn veel filler klinieken te vinden. Onder andere in Veldhoven, Best, Geldrop en Valkenswaard kun je terecht voor een filler behandeling. Maar hoe kies je nu de beste filler arts of filler kliniek in Eindhoven? Welke merken fillers zijn er allemaal? Wat is de prijs van lipfillers in Eindhoven? In deze blog lees je alle informatie over fillers Eindhoven!

filler-kliniek-eindhoven

Cosmetische fillers in Eindhoven

Een filler is bedoeld om een rimpel op te vullen, om slapper (dunner) wordende huid op te vullen of om de gezichtscontour te verbeteren. Maar niet iedere filler is overal voor geschikt. Radiesse is een merk filler die volume en stevigheid creëert.. Geschikt om ingevallen wangen, de kaaklijn of zeer diepe rimpels te verbeteren. De meeste fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in je lichaam voorkomt. Hyaluronzuur heeft de eigenschap dat het water kan binden. Aangezien de huid voor 80% uit water bestaat, kan een klein beetje hyaluronzuur een rimpel mooi opvullen door juist op die plek water aan te trekken en te binden. In Eindhoven werken de klinieken met verschillende soorten fillers. Zo zijn er A-Merk hyaluronzuren, maar ook minder bekende merken. Laat je daarom goed voorlichten met welke filler de arts jou wil behandelen. Lees hier alles over een fillerbehandeling.

Filler Eindhoven

Eindhoven aan de fillers!

Eindhovenaren houden van fillers. Procentueel gezien kiezen veel mensen in Eindhoven voor injectables. Dat komt vermoedelijk door de bevolkingsopbouw van de stad en omgeving. Dankzij de universiteit en bedrijvigheid wonen er veel jonge carrière mensen. Zij verzorgen zichzelf graag, het wordt in hun sociale kring een beetje verwacht én het kan waardevol zijn voor je carrière. Verzorgde mensen hebben bij gelijke capaciteiten statistisch gezien meer kans op promotie dan onverzorgde mensen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Eindhoven

Lipfillers zijn populair in Eindhoven. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor lipfillers, en wel om uiteenlopende redenen. Twintigers en dertigers kiezen voor volle lippen als schoonheidsideaal. Veertigers en vijftigers kiezen voor lipfillers om de volume afname te compenseren. Naarmate de jaren gaan tellen, worden je lippen namelijk dunner. Lipfillers zijn speciaal voor de lippen. Alle lipfillers zijn trouwens gemaakt van hyaluronzuur. Lipfillers zijn ideaal qua volume en elasticiteit. Lipfillers zijn tijdelijk, ze zijn ca. 6 tot 9 maanden effectief. 

Traangoot fillers worden ook veel toegepast. Dit is een specifieke filler tegen wallen onder de ogen (donkere kringen).

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Eindhoven

Botox Eindhoven
Profhilo Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven

-----------------------

Fillers kosten Eindhoven

Naast lipfillers zijn traangoot fillers populair in Eindhoven. Dat zijn fillers in de traangoot, en daarmee worden ‘wallen onder de ogen’, donkere kringen of een vermoeide blik behandeld. Het vergelijken van de filler prijs loont. Er zijn grote verschillen tussen de diverse klinieken. Een behandeling varieert tussen de € 250 en € 550. De kosten van een fillerbehandeling in Eindhoven worden mede bepaald door de merk filler, de reputatie van de kliniek, de ervaring van de arts, etc. Laar je dus goed voorlichten. Op Injectablesbooking.nl kun je de fillers kosten in Eindhoven goed vergelijken. Zoek, vergelijk en boek jou volgende fillerbehandeling in Eindhoven!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Eindhoven!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Eindhoven in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Eindhoven is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Eindhoven

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Eindhoven die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Eindhoven?

Behandeling van wallen in Eindhoven

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Eindhoven kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Eindhoven.

Filler reviews Eindhoven

Ik kwam voor botox en een filler in mijn mondhoeken. De cosmetisch arts nam de tijd om alles te bespreken. Hij zette de botox en filler kundig. Yes, ik zie er weer jonger uit!:)

De locatie in Amersfoort is makkelijk te bereiken en je kunt er gratis parkeren. Al met al was het een fijne ervaring. Ik kom er zeker nog een keer terug.
Neeltje Roosje
Skinfinity Eindhoven
31 oktober 2022 09:09
Kom hier al jaren met heel veel plezier! Ze zijn professioneel, deskundig , super vriendelijk en meedenkend en altijd eerlijk en advies. Voor zowel fillers, botox maar ook PMU (wenkbrauwen en lippen). Allemaal top en zou nooit naar een ander gaan. 😁 keep up the good work!
30 januari 2020 19:07
2 jaar ga ik al naar cosmetics by k voor lipfillers.

Ze is super vriendelijk en klantgericht, ze passen zich aan aan de klanten en super vriendelijk!
Zeker een aanrader.
Sakina Saouir
Cosmedics by K.
1 januari 2020 13:01
Bekijk meer Filler ervaringen in Eindhoven

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

MKA Kliniek Eindhoven
3.7
MKA Kliniek Eindhoven
Eindhoven, Ten Hagestraat 10
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Skinfinity Eindhoven
5
Skinfinity Eindhoven
Eindhoven, Rechtestraat 50B
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Jected Eindhoven
Jected Eindhoven
Eindhoven, Grote Berg 28
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Doctors at Soap Eindhoven
4.3
Doctors at Soap Eindhoven
Eindhoven, Nieuwe Emmasingel 15A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Eindhoven

Wat zijn de kosten van één ML filler in Eindhoven?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Eindhoven is gemiddeld € 346,12. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Eindhoven.

Wat is de beste filler kliniek in Eindhoven?

In de omgeving van Eindhoven (straal van 15 km) zijn 137 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Eindhoven en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Eindhoven op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Eindhoven?

Kies de beste cosmetisch arts in Eindhoven op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Eindhoven te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Eindhoven is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Eindhoven zijn 48 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.