Boekingsvoorwaarden

Laatst bijgewerkt januari 2021.

De Diensten die je kunt boeken via Injectablesbooking.nl, worden geleverd door geslecteerde externe Partijen en niet door Injectablesbooking.nl. De gemaakte afspraak is pas definitief zodra deze is bevestigd door de aangeschreven Partij.

Je neemt als consument een dienst af, bijvoorbeeld een 'vrijblijvend injectables consult', met inachtneming van de geldende Voorwaarden van de Partij waarbij je een afspraak maakt. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld 'kosten voor een consult'. Deze voorwaarden zijn te verkrijgen bij de Partij alwaar je de afspraak maakt. Injectablesbooking.nl is niet verantwoordelijk voor onvolledige of foutieve informatie in het profiel van een externe partij. Injectablesbooking.nl is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor gevolgen van de content in het profiel, de gemaakte afspraak, communicatie en voorwaarden van de dienst. Er ontstaat uitsluitend een overeenkomst tussen de consument en de externe Partij. Injectablesbooking.nl biedt haar platform aan om jou als consument de gelegenheid te geven om met de externe Partij in contact te komen. Wij streven na een gecentraliseerd en transparant boekingsplatform te zijn met een compleet overzicht van 'alle' Partijen in de branche. De gepubliceerde informatie over de Partijen is gebasseerd op openbaar beschikbare informatie. Externe partijen hebben de gelegenheid om zelf gepubliceerde content te beheren. 

Ook een contract, bijvoorbeeld een behandelovereenkomst, die jij als consument vervolgens eventueel afsluit voor de Diensten is rechtstreeks tussen jou en de betreffende Partij. Wij zijn niet aansprakelijk voor de Diensten die je ontvangt van Partijen op onze website. Laat het ons alsjeblieft weten als je op een probleem stuit of als de Dienst die je op een locatie ontvangt niet voldoet aan je verwachtingen. We zullen dan ons best doen om te helpen.

Lees alsjeblieft alle gegevens en beperkingen die betrekking hebben op een Dienst grondig door voordat je boekt.

Zorg ervoor dat medische of andere allergie-/gezondheidsinformatie vóór je afspraak aan de Partij wordt bekendgemaakt.

Als je een Gedateerde Boeking wilt verzetten of annuleren (en op voorwaarde dat het verzetten of annuleren (al naar gelang wat van toepassing is) niet verboden is op grond van deze Boekingsvoorwaarden), dan kan dit worden aangevraagd en afgerond door:

direct contact op te nemen met de betreffende kliniek;

of via de link in de afspraak e-mail van Injectablesbooking.nl;

of onze serviceafdeling te e-mailen op info@Injectablesbooking.nl.

Je kunt een Gedateerde Boeking annuleren tot 48 uur voor de geplande afspraak, of zoveel korter als dat de Voorwaarden van de betreffende Partij (kliniek/salon/praktijk/arts) dit accepteert. De Voorwaarden van de betreffende kliniek zijn op te vragen via de contactgegevens van de betreffende kliniek. Injectablesbooking.nl is niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor alle mogelijke gevolgen omtrent de gemaakte afspraak en communicatie en heeft alleen een faciliterende rol in het contact tussen Partij en consument.

Als je ons wilt spreken, neem dan contact op met ons team. We helpen je graag:

E-mailadres: info@Injectablesbooking.nl