Traangoot filler ervaringen

Artikel over traangoot filler ervaringen | Injectablesbooking

Vergelijk klinieken in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler ervaring

Wanneer je vindt dat je er vermoeid uitziet kan een traangoot filler behandeling een oplossing zijn. Traangoot fillers worden gebruikt om wallen onder de ogen op te vullen. In dit artikel lees je het volgende:
1. De ervaring van.... Ineke van Ruiten (39)
2. Welke kliniek heeft positieve traangoot filler ervaringen? 
3. Hoe selecteer je de beste kliniek of arts voor deze behandeling?

traangoot ervaringen vergelijken

Traangootjes filler reviews

Op Injectablesbooking.nl staan reviews van alle klinieken in Nederland. Lees traangoot filler ervaringen van alle klinieken bij jou in de buurt. Voer je locatie in en lees ze allemaal:

Traangoot behandeling ervaringen

Hi!

Vandaag een behandeling ondergaan voor mijn traangoten, meteen effect en zonder pijn. De arts legt de behandeling goed uit.

Thanks!
9 december 2022 18:06
"Heb bij dr hugo bestaande fillers(andere kliniek) laten oplossen omdat ik niet tevreden was.Na 3wk kon ik terug komen en heb ik door hugo mijn traangoten en jukbeenderen laten doen.Ben zo intens blij met het resultaat.Behandeling was pijnloos en zeer vakkundig.Raad iedereen the body clinic aan."
Lorraine Delima
The Body Clinic Den Bosch
8 maart 2022 20:08

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De persoonlijke ervaring van Ineke van Ruiten (39) met traangoot fillers

Ik weet niet beter dan dat ik wallen heb. Altijd een soort blauwe kring onder mijn ogen. Zelfs op kinderfoto's had ik dat al. Soms wat erger, soms wat minder erg. In de winter als ik bleek was of wanneer ik hooikoorts klachten had dan vielen de wallen nog erger op. Ik had daar geen last van. Maar mijn moeder zei geregeld dat ik er moe uit zag. 

In de pubertijd werd ik mij er bewuster van. Ik ging mezelf optutten en wilde er goed uitzien. Die wallen stoorden mij. Gelukkig kon ik ze goed camoufleren. Toch was het iedere dag een punt van aandacht. Mijn dag kon pas beginnen als de donkere kringen weggewerkt waren. Ik ging niet naar buiten zonder camouflage. 

Ik zocht eigenlijk nooit naar een structurele oplossing. Ging er een beetje van uit dat die er niet was. Ik had natuurlijk wel eens van fillers gehoord, maar wist eigenlijk niet zo goed wat je daarmee kon. 

Geholpen door vriendin Robin

De jaren daarna leefde ik mijn leven. Ik trouwde en kreeg 2 kinderen. Ik werkte ruim 10 jaar als administratief medewerker bij een groot verzekeringskantoor. Op mijn 34e besloot ik van baan te wisselen. Ik ging op de administratie werken van een goothandel in woon accessoires. Daar ontmoette ik Robin, zij werd mijn nieuwe directe collega. Robin is een leuke en spontante vrouw, wij hadden een leuke klik en werden vriendinnen. Na verloop van tijd vertelde ik dat ik mij zo enorm stoorde aan de donkere kringen onder mijn ogen. Robin vertelde daarop haar ervaring met traangoot fillers. Zij was enorm verbaasd dat ik daar niet bekend mee was. Haha, ja, wist ik veel, in mijn omgeving was dat blijkbaar gewoon nog onbekend.

Robin nam mij mee naar een consult bij een privékliniek in Hilversum. Daar zat een alleraardigste vrouwelijke arts. Zij snapte exact waar ik mij aan stoorde. Ik besloot mij te laten behandelen met traangoot fillers. 

Ervaring van traangoot behandeling

Tijdens de behandeling gaf zij mij 1 prikje. Daarna ging ze met een canule onder mijn oog om de filler te verdelen. Dat deed zeker geen pijn. Ik vind het resultaat echt waanzinnig. Ik begreep van de arts dat de donkere kring ontstaat doordat mijn huid daar dun is. Daardoor zie je een blauwe/donkere gloed van het bloed daaronder. Door de traangoot filler is mijn huid daar iets verdikt. Het is misschien een micro millimeter, maar heeft voor mij een perfect resultaat. Ik ben inmiddels 3 maanden verder en nog iedere dag blij. 

Mijn advies: Laat je alleen behandelen als je een klik hebt met de arts

Ik ben Robin super dankbaar dat zij mij mee heeft genomen naar deze fijne arts. Ik had een fijne klik met haar, echt een vakvrouw. In de media lees je wel eens bizarre verhalen over fillers. Maar volgens mij moet je gewoon een klik hebben met de arts. En als je geen klik hebt ook gewoon nog bij een andere arts gaan praten. Dat zou mijn advies zijn!

Lees verder:
Mijn persoonlijke ervaring met traangoot fillers

traangoot-filler-ervaringen

Wallen onder ogen ervaringen

Een vermoeide blik toont zich vaak met wallen of donkere kringen onder de ogen. Vaak zie je er dan vermoeid uit. Een bezoek aan een filler kliniek kan dan een uitkomst zijn. Een behandeling van de traangoten is één van de populairste cosmetische behandelingen. Het is echter wel een delicate behandeling. Omdat veel mensen last hebben van vochtvorming in de onderoogleden, is het aan te raden om voor een consult naar een zeer ervaren arts te gaan. Een arts die is opgeleid tot plastisch chirurg, Cosmetisch Arts KNMG of Dermatoloog en meerdere jaren ervaring heeft met injectables. 

-------------------

Meer traangoot filler informatie

Traangoot filler behandeling
Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler prijs
Traangoot filler voor en na
Traangoot filler complicaties

-------------------

Reviews

Online zijn tientallen reviews te vinden van klinieken en artsen die traangoot behandelingen uitvoeren. Vaak zijn deze reviews positief. Het is echter aan te raden om zelf zorgvuldig voor een goede arts te kiezen. Niet iedereen kan de wallen onder de ogen laten behandelen met fillers. Soms trekt iemand te veel vocht aan onder de ogen. Dit kan door een behandeling worden verergerd. Bovendien telt iedere millimeter zo midden in het aangezicht. Het moet heel precies gebeuren. Het resultaat van deze behandeling wordt echt bepaald door de vaardigheid (ervaring) van de behandelend arts.

traangoot filler ervaringen foto's

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Happy Fillers (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Happy Fillers (na)
Deze foto's zijn van Happy Fillers
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam (na)
Deze foto's zijn van Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Deze foto's zijn van Stephanie's Salon

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waardering na traangoot fillers

Omdat veel consumenten review moe zijn doordat de betrouwbaarheid van veel waarderingen discutabel is, heeft Injectablesbooking.nl een andere visie. Wij adviseren om alle artsen en klinieken te vergelijken op basis van titel, ervaring, merk filler en prijs. In Nederland kun je bij meer dan 600 klinieken voor een injectables behandeling terecht. Op deze website kun je eenvoudig alle klinieken bij jou in de buurt vergelijken.

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Traangoot behandeling Amsterdam
Traangoot behandeling Den Haag
Traangoot behandeling Rotterdam
Traangoot behandeling Utrecht
Traangoot behandeling Eindhoven
Traangoot behandeling Groningen

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Traangoot filler ervaringen stappenplan

  1. Vergelijk de artsen bij jou in de buurt op ervaring en titel.

  2. Vergelijk de klinieken bij jou in de buurt op merk filler (Teosyal Redensity II wordt getipt als de beste traangoot filler. Andere gerenommeerde merken zijn: Juvéderm, Restylane en Belotero).

  3. Vergelijk de klinieken bij jou in de buurt op traangoot filler prijs. De meeste traangoot filler behandelingen kosten tussen de € 350 en € 500.

  4. Plan een vrijblijvend consult bij een ervaren arts in een kliniek bij jou in de buurt. Let op. Niet iedereen is geschikt voor een filler behandeling onder de ogen. Vraag tijdens het consult of dit de meest geschikte behandeling voor jou is. Misschien zijn er alternatieve behandelingen.

Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl

Lees verder:
Botox ervaringen
Nazorg Botox
Lipfiller reviews

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over traangoot filler ervaringen

Wat is de beste kliniek voor traangoot fillers?

Kies een professionele kliniek. Op Injectablesbooking.nl staan alle klinieken waar BIG geregistreerde artsen werken. Lees de reviews van alle klinieken bij jou in de buurt. Kies een kliniek die bij jou past.

Wat mag niet na traangoot filler?

Het met fillers behandelde gebied masseren wordt afgeraden. Doe dit alleen als dit nadrukkelijk wel wordt geadviseerd door de behandelend arts. De eerste 48 uur wordt bezoek aan sauna en zonnebank afgeraden. Peelings, dermabrasie, laser en bindweefselmassages worden de eerste 2 weken ook afgeraden. Tegen de pijn kun je het beste paracetamol gebruiken. Het is raadzaam om de eerste 24 uur na de behandeling geen alcohol te drinken. 

Waar kun je traangoot filler ervaringen lezen?

Reviews van alle klinieken staan op deze website. Vul je adres in en lees ervaringen van consumenten bij alle klinieken bij jou in de buurt.

Waar kun je traangoot reviews lezen?

Lees op Injectablesbooking reviews van traangoot behandelingen van alle klinieken in Nederland. Vergelijk cosmetische klinieken en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt