Lipfillers Amsterdam

08-01-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfiller Amsterdam

Mooie volle lippen zijn populair. Naarmate we ouder worden neemt het volume van onze lippen af. Onbewust zijn volle lippen dus een teken van jeugdigheid. Amsterdam is ook de lipfillers hoofdstad van Nederland. Binnen 15 kilometer van Amsterdam Centrum zijn er meer dan 270 artsen en klinieken gevestigd die zich bezighouden met cosmetische behandelingen. Ben jij op zoek naar lipfillers Amsterdam? In dit artikel vertellen we alles over lippen opvullen, alternatieve behandelingen en klinieken in Amsterdam.

Lipfillers Amsterdam

Lippen opvullen Amsterdam

Lippen opvullen is al ca 20 jaar een behandeling die regelmatig wordt uitgevoerd bij de injectables klinieken in Nederland. Pas in 2015 nam de populariteit van lipfillers een vlucht. Destijds bekende Kyle Jenner op Instagram dat zij haar lippen liet opvullen. Een arts in Amerika heeft later gerapporteerd dat de vraag naar lipfillers daarna met 70% is gestegen. Een veel gemaakte denkfout is dat lippen kunnen worden opgevuld met Botox. Botox lippen bestaan niet, lipfillers bestaan altijd uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof.

Lipfiller kosten Amsterdam

De laagste prijs voor 1 ML lipfiller is € 199. De gemiddelde prijs ligt tussen de € 300 en € 400 per ML. Het is raadzaam om te kiezen voor een professionele kliniek met goede reviews en BIG geregistreerde artsen.

Lipfiller ervaringen Amsterdam

Lees de lipfiller reviews van alle klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

------------------

Lipfiller kosten
Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Lipfillers Amsterdam

In Amsterdam zijn er klinieken die zich voornamelijk richten op lipfillers. Deze klinieken ontdekken 2 soorten cliënten. De eerste categorie zijn cliënten van middelbare leeftijd. Van deze cliënten neemt het lipvolume af. Zij willen vaak heel subtiel hun liplijn laten bijwerken. Rimpels op de bovenlip worden dan ook vaak minder zichtbaar. Meestal zijn rimpeltjes rond de mond dan ook direct verdwenen. De tweede categorie zijn jonge mensen tussen de 21 en 30 jaar. Zij streven een schoonheidsideaal na. Deze cliënten worden geïnspireerd door social media én door de fysieke sociale omgeving. In deze omgeving is je lippen laten opvullen heel gebruikelijk. 

Behandeling: Lippen opvullen Amsterdam

Lippen opvullen wordt voornamelijk met hyaluronzuur fillers gedaan. Deze fillers zijn tijdelijk effectief, gemiddeld 6-12 maanden. Dit is afhankelijk van het gebruikte merk en de vaardigheid van de arts. Daarna zijn deze fillers volledig in het lichaam opgenomen. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. 

Kosten lipfillers Amsterdam

De kosten van lipfillers in Amsterdam verschillen nogal. Toch is het raadzaam om je niet blind te staren op de tarieven. Een getalenteerde arts kan met 1 ML toveren, terwijl een minder vaardige arts 1 ML hyaluronzuur kan laten verdwijnen zonder enig resultaat. Het is aanbevelenswaard om alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Op deze website kun je alle artsen en klinieken vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek lippen opvullen Amsterdam op Injectablesbooking.nl.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Traangoot filler Amsterdam

Profhilo Amsterdam

Filler behandeling Amsterdam

Injectables Amsterdam

-----------------------

Lipfillers Amsterdam

Veelgestelde vragen over lipfillers in Amsterdam

Hoeveel kost 1 ML lipfiller in Amsterdam?

De laagste prijs voor een A-merk is € 199. De gemiddelde prijs voor 1 ML lipfiller is tussen de € 300 en € 400. Kies een professionele kliniek waar BIG geregistreerde artsen werken. Vergelijk alle klinieken op Inejctablesbooking.nl

Wat is een goede kliniek voor lip fillers in Amsterdam?

Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt. Kies een professionele kliniek met BIG geregistreerde artsen. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Kliniek
Medisch Laser Centrum Amsterdam

Medisch Laser Centrum Amsterdam

3.2
Cornelis Schuytstraat 55, Amsterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
1995
Prijs filler per ml
v.a. € 165
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Leonie Schelke

Dr. Leonie Schelke

Medisch Laser Centrum Amsterdam (<1 km) Erasmus Aesthetics (56 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
18 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 175
Prijs filler per ml
v.a. € 165
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Tom Decates

Dr. Tom Decates

Medisch Laser Centrum Amsterdam (<1 km) Nationaal Huidcentrum (21 km) Erasmus Aesthetics (56 km) Kliniek Veldhoven (109 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
3000
Ervaring
10 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 159
Prijs filler per ml
v.a. € 165
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Leo van Rozelaar

Drs. Leo van Rozelaar

Medisch Laser Centrum Amsterdam (<1 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
18 jaar
Prijs filler per ml
v.a. € 165
Profiel bekijkenAfspraak maken