Lipfillers Amsterdam

8 januari 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar een lip filler behandeling in Amsterdam? Vergelijk de reviews en prijzen van filler klinieken in Amsterdam. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Vergelijk lipfillers in Amsterdam

Lipfiller informatie Amsterdam

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-40 minuten
Effect
6-9 maanden
Pijnscore (1-10)
4-5

Lipfiller Amsterdam

Mooie volle lippen zijn populair. Naarmate we ouder worden neemt het volume van onze lippen af. Onbewust zijn volle lippen dus een teken van jeugdigheid. Amsterdam is ook de lipfillers hoofdstad van Nederland. Binnen 15 kilometer van Amsterdam Centrum zijn er meer dan 270 artsen en klinieken gevestigd die zich bezighouden met cosmetische behandelingen. Ben jij op zoek naar lipfillers Amsterdam? In dit artikel vertellen we alles over lippen opvullen, alternatieve behandelingen en klinieken in Amsterdam.

lip-filler-kliniek-amsterdam

Lippen opvullen Amsterdam

Lippen opvullen is al ca 20 jaar een behandeling die regelmatig wordt uitgevoerd bij de injectables klinieken in Nederland. Pas in 2015 nam de populariteit van lipfillers een vlucht. Destijds bekende Kyle Jenner op Instagram dat zij haar lippen liet opvullen. Een arts in Amerika heeft later gerapporteerd dat de vraag naar lipfillers daarna met 70% is gestegen. Een veel gemaakte denkfout is dat lippen kunnen worden opgevuld met Botox. Botox lippen bestaan niet, lipfillers bestaan altijd uit hyaluronzuur, een lichaamseigen stof.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfiller kosten Amsterdam

De laagste prijs voor 1 ML lipfiller is € 199. De gemiddelde prijs ligt tussen de € 300 en € 400 per ML. Het is raadzaam om te kiezen voor een professionele kliniek met goede reviews en BIG geregistreerde artsen.

Lipfiller ervaringen Amsterdam

Lees de lipfiller reviews van alle klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken. 

Lees hier het verhaal van Elise (36) over haar ervaring met lipfillers

Lipfiller reviews Amsterdam

Een hele goede kliniek! Nemen echt de tijd voor je. Ik heb een slechte ervaring gehad bij een andere kliniek, lipfiller die volledig verkeerd gezet was ik had bobbels en het was ongelijk. Xavier clinics heeft het super mooi gecorrigeerd! Echt een aanrader 🙌🏼
Kirsten Bal
Xavier Clinics
7 januari 2023 13:01
Ik doe al jaren mijn lipfiller bij oran Aesthetic en het ziet er altijd heel mooi en natuurlijk uit ! Ik ben vandaag nog geholpen door dr. Ehsan ,ik heb echt niks gevoeld van de prikjes ! Super blij met het resultaat!
chic clusive
Oran Aesthetics
12 februari 2023 17:05
Ik werd behandeld door drs. Takhama. Ik werd voorzien van duidelijke uitleg en instructie m.b.t. lipfillers. Bovendien wist zij mij goed te kalmeren tijdens de behandeling
eda sahin
Xavier Clinics
31 maart 2022 06:06
Lipfillers Amsterdam

Lipfillers Amsterdam

In Amsterdam zijn er klinieken die zich voornamelijk richten op lipfillers. Deze klinieken ontdekken 2 soorten cliënten. De eerste categorie zijn cliënten van middelbare leeftijd. Van deze cliënten neemt het lipvolume af. Zij willen vaak heel subtiel hun liplijn laten bijwerken. Rimpels op de bovenlip worden dan ook vaak minder zichtbaar. Meestal zijn rimpeltjes rond de mond dan ook direct verdwenen. De tweede categorie zijn jonge mensen tussen de 21 en 30 jaar. Zij streven een schoonheidsideaal na. Deze cliënten worden geïnspireerd door social media én door de fysieke sociale omgeving. In deze omgeving is je lippen laten opvullen heel gebruikelijk. 

------------------

Lipfiller kosten
Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Natuurlijk resultaat of volle lippen?

Sommige mensen willen graag dat de lippen opvallen, maar meer dan 90% van de mensen willen het liefst een natuurlijk resultaat. Bespreek dat goed met de arts. Het hoeft helemaal niet op te vallen dat je voor een lipbehandeling hebt gekozen. Een goede arts luistert naar jouw wensen en kijkt goed wat bij jouw gezicht past. Er moet verhouding zijn tussen boven- en onderlip, vorm en volume.

Behandeling: Lippen opvullen Amsterdam

Lippen opvullen wordt voornamelijk met hyaluronzuur fillers gedaan. Deze fillers zijn tijdelijk effectief, gemiddeld 6-12 maanden. Dit is afhankelijk van het gebruikte merk en de vaardigheid van de arts. Daarna zijn deze fillers volledig in het lichaam opgenomen. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Vraag aan je arts of hij/zij met een A-Merk hyaluronzuur werkt. 

Kosten lipfillers Amsterdam

De kosten van lipfillers in Amsterdam verschillen nogal. Toch is het raadzaam om je niet blind te staren op de tarieven. Een getalenteerde arts kan met 1 ML toveren, terwijl een minder vaardige arts 1 ML hyaluronzuur kan laten verdwijnen zonder enig resultaat. Het is aanbevelenswaard om alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken. Op deze website kun je alle artsen en klinieken vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek lippen opvullen Amsterdam op Injectablesbooking.nl.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Traangoot filler Amsterdam

Profhilo Amsterdam

Filler behandeling Amsterdam

Injectables Amsterdam

-----------------------

lippen-opvullen-amsterdam

Zoek, vergelijk en boek

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
2 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 17x geboekt
Wordt nu
bekeken
Xavier Clinics
5
Xavier Clinics
Amsterdam, Merwedeplein 61
<1 km
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en huidtherapeuten.
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
Velvet Clinics
5
Velvet Clinics
Amsterdam, Schipbeekstraat 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam
4
Boerhaave Medisch Centrum Amsterdam
Amsterdam, Dintelstraat 60
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over lipfillers in Amsterdam

1. Hoeveel kost 1 ML lipfiller in Amsterdam?

De laagste prijs voor een A-merk is € 199. De gemiddelde prijs voor 1 ML lipfiller is tussen de € 300 en € 400. Kies een professionele kliniek waar BIG geregistreerde artsen werken. Vergelijk alle klinieken op Inejctablesbooking.nl

2. Wat is een goede kliniek voor lipfillers in Amsterdam?

In Amsterdam zijn veel goede lipfiller klinieken. Bekijk reviews en vergelijk prijzen. Kies een professionele kliniek met BIG geregistreerde cosmetisch artsen. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

3. Wat kan er fout gaan met lipfillers?

Een lip filler behandeling is niet zonder risico's. De volgende complicaties worden gerapporteerd. 

  1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
  2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
  3. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
  4. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
  5. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
  6. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
  7. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

4. Welke lip filler blijft het langst zitten?

De lipfiller die het langst blijft zitten is een A-Merk. Het is raadzaam om te worden behandeld door een A-Merk filler. A-Merk fillers zijn o.a. Belotero en Aliaxin. 

Het is goed om te bedenken dat stevige fillers langer blijven zitten, maar wel sneller voelbaar zijn door de huid heen en/of een resultaat geven wat als onnatuurlijk kan worden ervaren. Een minder stevige filler is zachter en natuurlijker, maar geeft in de regel wel minder lang resultaat. Bekijk alle A-Merken fillers hier.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt