Injectables behandeling

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk cosmetische klinieken die injectables behandelingen aanbieden op Injectablesbooking!

Voor en na foto's

Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Liquid facelift voor en na foto's van Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Aēstec Cosmetische Kliniek Rotterdam (na)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Den Haag (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Den Haag (na)
Deze foto's zijn van Van Rosmalen Kliniek Den Haag
Liquid facelift voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (na)
Deze foto's zijn van De Huidkliniek Arnhem
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Rotterdam (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Van Rosmalen Kliniek Rotterdam (na)
Deze foto's zijn van Van Rosmalen Kliniek Rotterdam

Injectables behandelingen

Wanneer je je stoort aan huidveroudering of wanneer storende rimpels verschijnen, dan kan een injectables behandeling een uitkomst zijn. 

Een cosmetische behandeling met injectables is erg populair tegenwoordig. Naar schatting worden er in 2020 in Nederland meer dan 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Dit zijn allemaal injecteerbare medische hulpmiddelen die rimpels of verslapte huid kunnen verminderen, verwijderen of opvullen. 

600.000 behandelingen, dat is echt een mega enorm aantal. Toch lopen de meeste mensen er nog niet mee te koop. Je kunt het wat dat betreft vergelijken met haarverf in de jaren ’90. Ook dat was destijds een taboe, maar deed iedereen het stiekem. In Nederland zijn er op dit moment al meer dan 1000 locaties waar je terecht kunt voor een injectable behandeling. Lees alle informatie in dit artikel.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

injectables-vergelijken

Wat zijn Injectables?

Injectables zijn injecteerbare cosmetische behandelingen. Fillers, Botox, skinboosters en Profhilo vallen onder 'injectables'. 

Wat is de beste injectables kliniek?

Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie, die wat langer bestaat en die ervaren artsen in dienst heeft. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. 

Wat is een injectables arts? 

Dat is een dokter (arts) die regelmatig injectables behandelingen uitvoert. Injectables arts is geen beschermde titel. Plastisch chirurg, Cosmetisch Arts KNMG en Dermatoloog zijn dat wel.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Overweeg je een cosmetische behandeling met injectables? Lees onze 5 tips!

1. Wat wil je precies bereiken?

Veel mensen hebben voor een cosmetische behandeling een duidelijk doel. Zij storen zich bijvoorbeeld aan wallen onder de ogen. Of aan de fronsrimpel. Maar het kan ook zijn dat je gewoon vindt dat je er iets ouder of minder goed uitziet dan dat jij je voelt. 

Een cosmetische behandeling is wél een medische handeling. In Nederland boffen wij met het niveau van onze cosmetische artsen. Het is echter wel aan te raden om uit te zoeken welke behandeling past bij jouw zorgvraag of cosmetische wens. Een oplossing voor wallen onder de ogen is bijvoorbeeld een dunne hyaluronzuur filler. En een fronsrimpel wordt meestal behandeld met botulinetoxine. Ga dus goed op onderzoek uit.

2. Botulinetoxine, fillers, Profhilo of skinboosters?

Het is belangrijk om het verschil te kennen tussen de diverse injectables. Botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) wordt met name gebruikt om de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te behandelen. Na een behandeling met botulinetoxine wordt het signaal naar het spiertje tijdelijk verbroken. Je kunt dan dus niet meer fronsen of je kraaienpootjes aanspannen. Een behandeling met botulinetoxine is ca. 3-4 maanden effectief.

Een behandeling met fillers is geschikt om rimpels op te vullen, om meer volume in de huid te brengen of de gezichtscontour te optimaliseren. Bijvoorbeeld in het geval van diepe rimpels of dunne of asymmetrische lippen. Bekijk hier alle A-merken hyaluronzuur fillers.

Profhilo is dé behandeling tegen verslapte huid. Een Profhilo behandeling zorgt ervoor dat de elastine en collageen worden versterkt. De huid wordt weer stevig!

Skinboosters worden ingezet om de huid van binnenuit te hydrateren. Eigenlijk is dit zeer effectieve huidverzorging en wordt vaak preventief tegen huidveroudering al ingezet.

injectables-kliniek

3. Hoe kies ik een goede cosmetische kliniek?

Je kunt alle klinieken bij jou in de buurt vergelijken op Injectablesbooking.nl. Vergelijk de klinieken op ervaring, op opleiding, met welke merken injectables zij werken en op prijs. Vervolgens is het aan te raden om bij twee of drie klinieken een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult. Vervolgens kun jij beoordelen bij welke kliniek je het beste gevoel hebt! 

-----------------------
Op zoek naar een injectables behandeling?

Injectables Rotterdam
Injectables Amsterdam
Injectables Utrecht
Injectables Den Haag

-----------------------

4. Wie is de beste cosmetische arts?

De beste cosmetische arts is natuurlijk een subjectieve kwalificatie. Als een arts de titel Cosmetische Arts KNMG mag dragen (dit is een beschermde titel), dan heeft diegene onmiskenbaar veel ervaring met injectables. Toch kan het zo zijn dat een vaardige huisarts of dermatoloog, in de basis veel meer talent heeft voor injectables. Het is hetzelfde als met profvoetballers; diegene met de meeste ervaring is niet persé de beste. 

5. Blijf bij je gevoel!

De belangrijkste adviezen zijn dus: Heb een duidelijke behandeling-wens, weet welke merken injectables geschikt zijn voor de door jou gewilde behandeling, vergelijk de klinieken en cosmetische artsen bij jou in de buurt zorgvuldig en… Blijf bij je gevoel!

Er zijn in Nederland meer dan 1000 artsen of klinieken. Wanneer je gevoel niet goed is bij de arts, de kliniek, qua vertrouwen of qua tarieven; kijk dan vooral verder. 

Zoek, vergelijk en boek een injectables behandeling op Injectablesbooking.nl.

Injectables behandeling reviews

Gisteren bij Irene veth geweest en een plan opgemaakt voor fillers, Botox en ooglid correctie. Super tevreden hoe zij met je meedenkt…. Nog even afwachten op het resultaat, maar nu al erg tevreden over haar. Super vriendelijk en ook fijn dat ze met je meedenkt. ;) over 6 tot 8 weken een vervolg afspraak en dat ga ik zeker bij haar doen. Erg tevreden over het... Toon meer »
Gisteren bij Irene veth geweest en een plan opgemaakt voor fillers, Botox en ooglid correctie. Super tevreden hoe zij met je meedenkt…. Nog even afwachten op het resultaat, maar nu al erg tevreden over haar. Super vriendelijk en ook fijn dat ze met je meedenkt. ;) over 6 tot 8 weken een vervolg afspraak en dat ga ik zeker bij haar doen. Erg tevreden over het algemeen bij artz medical! Toon minder »
PATRICIA
Artz Medical
1 juli 2022 01:01
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets w... Toon meer »
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets wat ik fijn vond. De arts informeerde mij goed over het aantal behandelingen, verwachte resultaten en evt. bijwerking. De botox en fillers zijn met veel zorg geplaatst en daar werd ook tijd voor genomen. Het resultaat is mooi en heel natuurlijk. Ik ben zeer tevreden en ga nooit meer naar een ander! complimenten voor Aesthetic arts Toon minder »
21 april 2023 12:12
Ik ben een paar maanden geleden bij Katie van der knaap geweest voor fillers in mijn kaaklijn en jukbeenderen. En tot op de dag van vandaag ziet het erg nog erg mooi en strak uit. Heel blij met het natuurlijke resultaat! Ook deze week de botox laten zetten bij haar. Dit is ook erg goed gelukt. Katie is professioneel, neemt de tijd en geeft goed advies. Ik ga... Toon meer »
Ik ben een paar maanden geleden bij Katie van der knaap geweest voor fillers in mijn kaaklijn en jukbeenderen. En tot op de dag van vandaag ziet het erg nog erg mooi en strak uit. Heel blij met het natuurlijke resultaat!
Ook deze week de botox laten zetten bij haar. Dit is ook erg goed gelukt.
Katie is professioneel, neemt de tijd en geeft goed advies.
Ik ga alleen nog bij haar.
Dank je wel.
Groetjes Olga Toon minder »
25 april 2024 10:10
Het was de eerste keer voor mij dat ik een botox en filler behandeld ben. Maar ik ben zeer tevreden met het resultaat, klantvriendelijk, warme ontvangst, redelijke prijzen, fijne behandeling, vriendelijke professioneel. Mijn dank aan Drs. Thomas Norbart voor de goede behandeling.
Muna kambar.
20 december 2022 14:02
Fijn om Catharina weer te zien in de nieuwe vestiging in Zwolle om de Botox behandeling te ontvangen 👌🏻👌🏻👌🏻
George Brands
Smartpuls Emmen
14 maart 2024 15:03

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over Injectables behandelingen

Hoe lang werken injectables?

Wat is injectables?

Hoe duur zijn injectables?

Wat is beter Botox of fillers?

Wat is de beste kliniek voor injectables?

Wie mag injectables behandelingen geven?

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 295,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 34x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
ProfhiloRestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 10x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 5x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhiloStylage
Onlangs 57x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 11x geboekt
Medical Beauty Clinic
Medical Beauty Clinic
Huis ter Heide, Amersfoortseweg 57
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profhilo per 2 ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Botox deal: 1 zone Botox + wenkbrauwlift van €134 voor €99!✨
BeloteroProfhiloRadiesse (1,5 ML)
Onlangs 16x geboekt
Kliniek Cosmetiek Zeist
Kliniek Cosmetiek Zeist
Zeist, Jagersingel 1
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profhilo per 2 ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt