Injectables behandeling

25 januari 2024

Vergelijk injectables behandelingen eenvoudig op Injectablesbooking.

Injectables voor/na foto's

Liquid facelift voor en na foto's van Beautifier (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Beautifier (na)
Deze foto's zijn van Beautifier
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Liquid facelift voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (na)
Deze foto's zijn van Ivy clinics Amsterdam

Injectables behandelingen

Wanneer je je stoort aan huidveroudering of wanneer storende rimpels verschijnen, dan kan een injectables behandeling een uitkomst zijn. 

Een cosmetische behandeling met injectables is erg populair tegenwoordig. Naar schatting worden er in 2020 in Nederland meer dan 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters. Dit zijn allemaal injecteerbare medische hulpmiddelen die rimpels of verslapte huid kunnen verminderen, verwijderen of opvullen. 

600.000 behandelingen, dat is echt een mega enorm aantal. Toch lopen de meeste mensen er nog niet mee te koop. Je kunt het wat dat betreft vergelijken met haarverf in de jaren ’90. Ook dat was destijds een taboe, maar deed iedereen het stiekem. In Nederland zijn er op dit moment al meer dan 1000 locaties waar je terecht kunt voor een injectable behandeling. Lees alle informatie in dit artikel.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

injectables-vergelijken

Wat zijn Injectables?

Injectables zijn injecteerbare cosmetische behandelingen. Fillers, Botox, skinboosters en Profhilo vallen onder 'injectables'. 

Wat is de beste injectables kliniek?

Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie, die wat langer bestaat en die ervaren artsen in dienst heeft. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. 

Wat is een injectables arts? 

Dat is een dokter (arts) die regelmatig injectables behandelingen uitvoert. Injectables arts is geen beschermde titel. Plastisch chirurg, Cosmetisch Arts KNMG en Dermatoloog zijn dat wel.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Overweeg je een cosmetische behandeling met injectables? Lees onze 5 tips!

1. Wat wil je precies bereiken?

Veel mensen hebben voor een cosmetische behandeling een duidelijk doel. Zij storen zich bijvoorbeeld aan wallen onder de ogen. Of aan de fronsrimpel. Maar het kan ook zijn dat je gewoon vindt dat je er iets ouder of minder goed uitziet dan dat jij je voelt. 

Een cosmetische behandeling is wél een medische handeling. In Nederland boffen wij met het niveau van onze cosmetische artsen. Het is echter wel aan te raden om uit te zoeken welke behandeling past bij jouw zorgvraag of cosmetische wens. Een oplossing voor wallen onder de ogen is bijvoorbeeld een dunne hyaluronzuur filler. En een fronsrimpel wordt meestal behandeld met botulinetoxine. Ga dus goed op onderzoek uit.

2. Botulinetoxine, fillers, Profhilo of skinboosters?

Het is belangrijk om het verschil te kennen tussen de diverse injectables. Botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) wordt met name gebruikt om de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels te behandelen. Na een behandeling met botulinetoxine wordt het signaal naar het spiertje tijdelijk verbroken. Je kunt dan dus niet meer fronsen of je kraaienpootjes aanspannen. Een behandeling met botulinetoxine is ca. 3-4 maanden effectief.

Een behandeling met fillers is geschikt om rimpels op te vullen, om meer volume in de huid te brengen of de gezichtscontour te optimaliseren. Bijvoorbeeld in het geval van diepe rimpels of dunne of asymmetrische lippen. Bekijk hier alle A-merken hyaluronzuur fillers.

Profhilo is dé behandeling tegen verslapte huid. Een Profhilo behandeling zorgt ervoor dat de elastine en collageen worden versterkt. De huid wordt weer stevig!

Skinboosters worden ingezet om de huid van binnenuit te hydrateren. Eigenlijk is dit zeer effectieve huidverzorging en wordt vaak preventief tegen huidveroudering al ingezet.

injectables-kliniek

3. Hoe kies ik een goede cosmetische kliniek?

Je kunt alle klinieken bij jou in de buurt vergelijken op Injectablesbooking.nl. Vergelijk de klinieken op ervaring, op opleiding, met welke merken injectables zij werken en op prijs. Vervolgens is het aan te raden om bij twee of drie klinieken een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult. Vervolgens kun jij beoordelen bij welke kliniek je het beste gevoel hebt! 

-----------------------
Op zoek naar een injectables behandeling?

Injectables Rotterdam
Injectables Amsterdam
Injectables Utrecht
Injectables Den Haag

-----------------------

4. Wie is de beste cosmetische arts?

De beste cosmetische arts is natuurlijk een subjectieve kwalificatie. Als een arts de titel Cosmetische Arts KNMG mag dragen (dit is een beschermde titel), dan heeft diegene onmiskenbaar veel ervaring met injectables. Toch kan het zo zijn dat een vaardige huisarts of dermatoloog, in de basis veel meer talent heeft voor injectables. Het is hetzelfde als met profvoetballers; diegene met de meeste ervaring is niet persé de beste. 

5. Blijf bij je gevoel!

De belangrijkste adviezen zijn dus: Heb een duidelijke behandeling-wens, weet welke merken injectables geschikt zijn voor de door jou gewilde behandeling, vergelijk de klinieken en cosmetische artsen bij jou in de buurt zorgvuldig en… Blijf bij je gevoel!

Er zijn in Nederland meer dan 1000 artsen of klinieken. Wanneer je gevoel niet goed is bij de arts, de kliniek, qua vertrouwen of qua tarieven; kijk dan vooral verder. 

Zoek, vergelijk en boek een injectables behandeling op Injectablesbooking.nl.

Injectables behandeling reviews

Het reizen naar Dokkum voor mijn Botox-behandeling bij Sharon is elke keer de moeite waard. Haar warme en deskundige benadering, samen met de aangename sfeer in de kliniek, geven me het vertrouwen dat ik in goede handen ben. Altijd tevreden met het resultaat, absoluut een aanrader voor wie zoekt naar kwaliteit en een plezierige ervaring.
Jacinta van der Meij
Dokter Muller Aesthetics
28 december 2023 10:10
Ga hier altijd heen en blijf dit ook zekers doen. Super lieve hard werkende dames die goed in hen vak zijn. Afgelopen zondag men eerste botox behandeling gehad en ben nu al super te Vrede ermee. Raad hen dan ook 100% aan.
claudia ten dam
Beauty Icon Almere
1 februari 2023 09:09
Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de cosmetische chirurgie en -behandelingen maar had nu wel echt reden om eens op onderzoek uit te gaan. Ik heb al mijn hele leven een frons, kreeg vaak te horen van mensen “kijk niet zo boos”. Na 2 zwangerschappen en slapeloze nachten met onze kids werden de groefjes tussen mijn wenkbrauwen steeds opvallender. Ik v... Toon meer »
Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de cosmetische chirurgie en -behandelingen maar had nu wel echt reden om eens op onderzoek uit te gaan. Ik heb al mijn hele leven een frons, kreeg vaak te horen van mensen “kijk niet zo boos”. Na 2 zwangerschappen en slapeloze nachten met onze kids werden de groefjes tussen mijn wenkbrauwen steeds opvallender. Ik vond het tijd om er iets aan te doen. Ik ben nogal voorzichtig qua ingrepen want ik hoor ook wel eens vervelende verhalen om me heen én zie soms mensen lopen die naar mijn smaak nét even te veel of te zichtbaar iets hebben laten doen.
Mijn eerste bezoek aan Dr Brandt was toen hij nog een andere kliniek in Aalsmeer had. Daar 3 keer geweest en zeer tevreden met het resultaat van Botox voor mijn frons. Ik ben laatst voor de eerste keer in zijn nieuwe kliniek geweest. Super mooi, netjes, schoon, centraal gelegen/goed bereikbaar (ook goede parkeergelegenheid). Ik ben weer als vanouds geholpen door Dr. Brandt en kom zeker weer terug. Toon minder »
30 januari 2022 19:07
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten... Toon meer »
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten en dus zeker niet bezig is om je te "up-sellen". Uiteindelijk gekozen voor een halve dosis in voorhoofd en halve dosis in frons tussen wenkbrauwen. Inmiddels 5 dagen later en je ziet al heel duidelijk resultaat: veel minder rimpels! En ik kan alles nog gewoon bewegen, maar de fronsen zijn veel minder diep, waardoor het er heel natuurlijk uit ziet. De behandeling zelf werd continue goed uitgelegd en was niet pijnlijk. Al met al dus zeer tevreden en ik zou The Body Clinic maar vooral dokter Nijman zeer aanraden! Toon minder »
4 november 2022 10:10
Ik heb al een aantal keer een behandeling gehad bij Skin and the City. Kajal is ontzettend eerlijk. Iets wat ik heel erg kan waarderen. Ook wanneer ze iets niet wil doen of niet nodig vindt, dan laat ze je dat weten. Ik ben bang voor naalden en ben eigenlijk tegen Botox en fillers, maar tegelijkertijd wil ik er goed uitzien. Kajal zorgt ervoor dat we hier sa... Toon meer »
Ik heb al een aantal keer een behandeling gehad bij Skin and the City. Kajal is ontzettend eerlijk. Iets wat ik heel erg kan waarderen. Ook wanneer ze iets niet wil doen of niet nodig vindt, dan laat ze je dat weten. Ik ben bang voor naalden en ben eigenlijk tegen Botox en fillers, maar tegelijkertijd wil ik er goed uitzien. Kajal zorgt ervoor dat we hier samen een goede balans in vinden.
Bovendien is het ook echt een uitje om hierheen te gaan. De warmte en sfeer doen niet aan als een dokterspraktijk, terwijl het tegelijkertijd ook wel weer klinisch is. Ben erg tevreden. Toon minder »
10 juni 2023 19:07

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over Injectables behandelingen

Hoe lang werken injectables?

Injectables werken tijdelijk en kunnen worden herhaald zodra het effect afneemt. Injectables is de verzamelnaam van Botox, fillers en skinboosters. Botox (botulinetoxine) is gemiddeld 12-16 weken effectief. Fillers geven gemiddeld 9 maanden resultaat. Skinboosters hydrateren de huid van binnenuit. 

Wat is injectables?

Injectables zijn injecteerbare cosmetische behandelingen. Fillers, Botox, skinboosters en Profhilo vallen onder 'injectables'. Rimpels en plooien kunnen hiermee worden voorkomen of opgevuld.

Hoe duur zijn injectables?

Injectables zijn beschikbaar v.a. € 65 voor een kleine zone botox, zoals bijvoorbeeld de wenkbrauwlift. Één zone Botox kost in 2023 in Nederland gemiddeld € 140,16. Één ML filler kost gemiddeld € 349,61 (januari 2023). Wanneer je kiest voor een liquid facelift (meerdere ML fillers) dan praat je wel over een prijs van € 1500 - € 2000.

Wat is beter Botox of fillers?

Botox (botulinetoxine) zorgt ervoor dat je actieve rimpels (fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels) niet meer activeert. Met fillers worden rimpels opgevuld of het contour verbetert. Het één is dus niet anders dan het andere, het zijn verschillende producten met totaal verschillende werking. Op Injectablesbooking.nl kun je behandelingen met elkaar vergelijken.

Wat is de beste kliniek voor injectables?

Het is raadzaam om te kiezen voor een injectables kliniek in de buurt (binnen 25 km) met goede reviews en waar een ervaren cosmetisch arts de behandelaar is. Vergelijk alle injectables klinieken op Injectablesbooking en maak direct een afspraak.

Wie mag injectables behandelingen geven?

BIG geregistreerde medische professionals zoals bijvoorbeeld cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, dermatologen en verpleegkundig specialisten. Niet iedere behandelaar mag zomaar botox en filler behandelingen uitvoeren, daarvoor is ook een mate van bekwaamheid vereist. Bekijk op Injectablesbooking alle artsen die gespecialiseerd zijn in injectables behandelingen.

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logostylage logo
Bekijk agenda
Onlangs 7x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
profhilo-logostylage logo
Bekijk agenda
Onlangs 4x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 29x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Utrecht
City Clinics Utrecht
Utrecht, Oudwijk 27
11 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 12x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Hilversum
City Clinics Hilversum
Hilversum, Oude Enghweg 2
13 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 17x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 79,00
Filler per ml v.a.
€ 165,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
Belotero logoprofhilo-logostylage logo
Onlangs 47x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 14x geboekt

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt