Botox Eindhoven

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Eindhoven. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Eindhoven (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Eindhoven in de afgelopen periode
1.581
Gemiddelde prijs per zone Botox in Eindhoven
€ 136,40
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Eindhoven
137
Bekijk klinieken in de buurt van Eindhoven

De gemiddelde prijs in de omgeving van Eindhoven voor een Botox behandeling is € 136,40 per zone. Dit is 5% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,19).

Kraaienpootjes verwijderen in Eindhoven

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Eindhovenlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Eindhoven

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox clinics in Eindhoven

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Eindhoven staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Gesponsord
Cosmetique Totale Eindhoven
Cosmetique Totale
Wordt nu
bekeken
4.9
Cosmetique Totale Eindhoven
Eindhoven, Heezerweg 256G
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo

Cosmetisch arts in Eindhoven

In de buurt van Eindhoven zijn 89 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Eindhoven

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Eindhoven is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Eindhoven

Een behandeling met Botox in Eindhoven is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Eindhoven. Binnen 15 km rond Eindhoven zijn 48klinieken waar je terecht kunt voor Botox, fillers of skinboosters.

Ervaring

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Eindhoven. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Eindhoven?

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Op dit moment zijn er 4 merken botulinetoxine goedgekeurd voor het cosmetisch behandelen van dynamische rimpels. Deze merken zijn Botox, Bocouture, Azzalure en Alluzience

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Eindhoven? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox in Eindhoven

Eindhoven is de Botox hoofdstad van Brabant. De stad is prima voorzien van cosmetische klinieken waar botulinetoxine en hyaluronzuur filler behandelingen worden uitgevoerd. Het is bij insiders een bekend gegeven; hoe zuidelijker je komt, hoe meer cosmetische behandelingen worden uitgevoerd. Noord Nederland kan wat dat betreft dus nog wel wat leren van de Eindhovenaren. Lees in dit artikel alle informatie en tips om de beste kliniek te selecteren voor een Botox behandeling Eindhoven.

Botox Eindhoven

Botox Eindhoven prijzen

Er zijn grote verschillen in prijs per zone botulinetoxine in Eindhoven. Dit varieert van ca. € 100 per zone tot ca. € 210 per zone botulinetoxine. Het verschil in prijs heeft meestal te maken met de reputatie van de kliniek. Is het een gerenommeerde kliniek met ervaren cosmetisch artsen? Biedt de kliniek ook plastische chirurgie aan? Dan is de prijs vaak hoger. Welk merk Botox of hyaluronzuur er wordt gebruikt en hoe de garantie is zijn ook factoren die we terug zien in de Botox kosten in Endhoven.

Botox Eindhoven ervaringen

Lees de reviews van alle filler klinieken in Eindhoven. Vergelijk klinieken op ervaring, kwaliteit, artsen en merk filler. Kies de beste injectables kliniek in Eindhoven.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Eindhoven

Een behandeling met Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Daarna kun je ervoor kiezen om weer te worden behandeld. Als je dat wilt. Op Injectablesbooking.nl kun je eenvoudig je volgende injectablesbehandeling zoeken, vergelijken en boeken. Door via deze website te boeken heeft iedereen de beschikking over transparante informatie om de arts te kiezen die het beste bij jou past.

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Botulinetoxine wordt toegepast om de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te behandelen. Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen, om verslapte huid op te vullen en om de contour van bijvoorbeeld de lippen, kaaklijn en storende wallen/donkere kringen op te vullen.

Botox kliniek Eindhoven

Veel klinieken hebben een achtergrond als schoonheidssalon of huidtherapiepraktijk. Omdat er naast huidverbetering veel interesse was in injectables, de verzamelnaam van Botox en fillers, zijn deze praktijken een samenwerking aangegaan met een cosmetisch arts. Deze artsen hebben dus een injectables spreekuur bij de salon of praktijk bij jou in de buurt. 

In een straal van 15 kilometer rondom Eindhoven zijn er meer dan 60 artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. Een selectie van gerenommeerde klinieken rondom Eindhoven zijn:
Fillers & More Eindhoven
Doctors at Soap Eindhoven
Blush Injectables Best
Clinic 63 Eindhoven
Velthuis Kliniek Eindhoven

Of voer hier je locatie in en vergelijk alle cosmetische klinieken bij jou in de buurt.

botox-kliniek-eindhoven

Botox voor en na Eindhoven

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. In Eindhoven wordt van alledrie de botulinetoxine merken gebruik gemaakt. Deze merken hebben alledrie een hoog veiligheidsprofiel. Bij deskundig gebruik zijn het behandelingen met een hoog veiligheidsniveau. In Nederland worden ca 400.000 botulinetoxine behandelingen per jaar uitgevoerd. Wanneer Eindhoven representatief is voor de rest van Nederland, betekent dit dat er in Eindhoven jaarlijks duizenden Botox behandelingen worden uitgevoerd. Met een Botoxbehandeling kunnen de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden behandeld. In Eindhoven zijn de fronsrimpels het populairst!

Botox fronsrimpel Eindhoven

Met een botulinetoxine behandeling worden kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels verwijderd. Vaak duurt de effectieve behandeling met botulinetoxine maar enkele seconden. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Meer cosmetische behandelingen in Eindhoven

-----------------------

Profhilo Eindhoven
Fillers Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven

-----------------------

Cosmetische behandeling Eindhoven

Om een cosmetische behandeling met botulinetoxine of hyaluronzuur fillers te boeken kun je gebruik maken van Injectablesbooking.nl. Chechk hier bijvoorbeeld alle informatie over lipfillers Eindhoven. Deze website biedt alle locaties waar injectablesbehandelingen worden uitgevoerd overzichtelijk aan. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende Botoxbehandeling in Eindhoven!

Bekijk 8 recent geboekte injectables klinieken in de omgeving van Eindhoven

Dit zijn 8 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling in de de buurt van Eindhoven. In willekeurige volgorde:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Eindhoven goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Eindhoven

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Eindhoven. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 137 praktijken in de omgeving van Eindhoven.

Lees ervaringen:

Zeer tevreden met mijn botox behandeling! Ik kom absoluut nog een keer terug.
Stacy Van Keulen
Skinfinity Eindhoven
22 oktober 2022 14:02
Aardige arts neemt de tijd en het resultaat mag er zijn botox front wenkbrauw lift en voorhoofd laten zetten en zie nu na 5 dagen resultaat alles mooi strak. hopelijk lang plezier van. En de prijs is ook netjes.
Kimberley Slooven
Skinfinity Eindhoven
4 november 2022 09:09
Super fijn geholpen, al een aantal keer voor Botox zones langs geweest. De arts verstaat zijn werk goed en denkt mee. Zeker een aanrader en tot de volgende behandeling!
Simone smith
Skinfinity Eindhoven
2 december 2022 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Eindhoven

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

MKA Kliniek Eindhoven
3.7
MKA Kliniek Eindhoven
Eindhoven, Ten Hagestraat 10
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Skinfinity Eindhoven
5
Skinfinity Eindhoven
Eindhoven, Rechtestraat 50B
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Jected Eindhoven
Jected Eindhoven
Eindhoven, Grote Berg 28
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Doctors at Soap Eindhoven
4.3
Doctors at Soap Eindhoven
Eindhoven, Nieuwe Emmasingel 15A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Eindhoven

Wat zijn de kosten van Botox in Eindhoven?

De prijs van een zone Botox in Eindhoven is gemiddeld € 136,40. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Eindhoven.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Eindhoven?

In de omgeving van Eindhoven zijn 48 cosmetische klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Eindhoven en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Eindhoven op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Eindhoven?

Kies de beste Botox arts in Eindhoven op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Eindhoven te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!