Botox Eindhoven

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Eindhoven. Vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Eindhoven in de afgelopen periode
2.839
Gemiddelde prijs per zone Botox in Eindhoven
€ 133,90
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Eindhoven
142
Vergelijk prijzen in de buurt van Eindhoven

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Eindhoven is gemiddeld € 133,90 per zone. Dit is 5% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,41) Botox prijs.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Eindhoven

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetisch arts in Eindhoven

In de buurt van Eindhoven zijn 91 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Eindhoven

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Eindhoven is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Eindhoven

In de omgeving van Eindhoven zijn 142 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Eindhoven is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Eindhoven zijn 51klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Eindhoven

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Eindhoven zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Eindhoven

In Eindhoven kost één zone Botox ongeveer  € 133,90. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Eindhoven

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Eindhoven te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Eindhoven

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Eindhoven? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox in Eindhoven

Eindhoven is de Botox hoofdstad van Brabant. De stad is prima voorzien van cosmetische klinieken waar botulinetoxine en hyaluronzuur filler behandelingen worden uitgevoerd. Het is bij insiders een bekend gegeven; hoe zuidelijker je komt, hoe meer cosmetische behandelingen worden uitgevoerd. Noord Nederland kan wat dat betreft dus nog wel wat leren van de Eindhovenaren. Lees in dit artikel alle informatie en tips om de beste kliniek te selecteren voor een Botox behandeling Eindhoven.

botox-eindhoven-vergelijken

Botox Eindhoven prijzen

Bekijk de gemiddelde prijs per Botox behandeling in Eindhoven. Vergelijk de prijzen per kliniek door op bovenstaande button te drukken.

Botox prijzen in Eindhoven  
ProductEenheidGemiddelde prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 132
 2 zones€ 235
 3 zones€ 334
Fronsrimpels € 132
Kraaienpootjes € 132
Voorhoofd rimpels (horizontaal) € 132
Wenkbrauwlift € 85
Baby Botox0,5 zone€ 85
Botox zweetoksels € 401

Er zijn grote verschillen in prijs per zone botulinetoxine in Eindhoven. Dit varieert van ca. € 100 per zone tot ca. € 210 per zone botulinetoxine. Het verschil in prijs heeft meestal te maken met de reputatie van de kliniek. Is het een gerenommeerde kliniek met ervaren cosmetisch artsen? Biedt de kliniek ook plastische chirurgie aan? Dan is de prijs vaak hoger. Welk merk Botox of hyaluronzuur er wordt gebruikt en hoe de garantie is zijn ook factoren die we terug zien in de Botox kosten in Endhoven.

Botox Eindhoven ervaringen

Lees de reviews van alle filler klinieken in Eindhoven. Vergelijk klinieken op ervaring, kwaliteit, artsen en merk filler. Kies de beste injectables kliniek in Eindhoven.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Eindhoven

Een behandeling met Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Daarna kun je ervoor kiezen om weer te worden behandeld. Als je dat wilt. Op Injectablesbooking.nl kun je eenvoudig je volgende injectablesbehandeling zoeken, vergelijken en boeken. Door via deze website te boeken heeft iedereen de beschikking over transparante informatie om de arts te kiezen die het beste bij jou past.

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Botulinetoxine wordt toegepast om de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te behandelen. Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen, om verslapte huid op te vullen en om de contour van bijvoorbeeld de lippen, kaaklijn en storende wallen/donkere kringen op te vullen.

Botox kliniek Eindhoven

Veel klinieken hebben een achtergrond als schoonheidssalon of huidtherapiepraktijk. Omdat er naast huidverbetering veel interesse was in injectables, de verzamelnaam van Botox en fillers, zijn deze praktijken een samenwerking aangegaan met een cosmetisch arts. Deze artsen hebben dus een injectables spreekuur bij de salon of praktijk bij jou in de buurt. 

In een straal van 15 kilometer rondom Eindhoven zijn er meer dan 60 artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. Een selectie van gerenommeerde klinieken rondom Eindhoven zijn:
Fillers & More Eindhoven
Doctors at Soap Eindhoven
Blush Injectables Best
Clinic 63 Eindhoven
Velthuis Kliniek Eindhoven

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Eindhoven op Injectablesbooking.nl

botox-kliniek-eindhoven

Botox voor en na Eindhoven

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. In Eindhoven wordt van alledrie de botulinetoxine merken gebruik gemaakt. Deze merken hebben alledrie een hoog veiligheidsprofiel. Bij deskundig gebruik zijn het behandelingen met een hoog veiligheidsniveau. In Nederland worden ca 400.000 botulinetoxine behandelingen per jaar uitgevoerd. Wanneer Eindhoven representatief is voor de rest van Nederland, betekent dit dat er in Eindhoven jaarlijks duizenden Botox behandelingen worden uitgevoerd. Met een Botoxbehandeling kunnen de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden behandeld. In Eindhoven zijn de fronsrimpels het populairst!

Botox fronsrimpel Eindhoven

Met een botulinetoxine behandeling worden kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels verwijderd. Vaak duurt de effectieve behandeling met botulinetoxine maar enkele seconden. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Meer cosmetische behandelingen in Eindhoven

-----------------------

Profhilo Eindhoven
Fillers Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven

-----------------------

Cosmetische behandeling Eindhoven

Om een cosmetische behandeling met botulinetoxine of hyaluronzuur fillers te boeken kun je gebruik maken van Injectablesbooking.nl. Chechk hier bijvoorbeeld alle informatie over lipfillers Eindhoven. Deze website biedt alle locaties waar injectablesbehandelingen worden uitgevoerd overzichtelijk aan. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende Botoxbehandeling in Eindhoven!

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Eindhoven

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Eindhoven. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Eindhoven goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Eindhoven kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Eindhoven.

Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)
Fronsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (voor)
Voorhoofdsrimpels voor en na foto's van Ivy clinics Den Bosch (na)

Botox reviews Eindhoven

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Eindhoven. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 142 praktijken in de omgeving van Eindhoven.

Lees ervaringen:

Zeer tevreden met mijn botox behandeling! Ik kom absoluut nog een keer terug.
Stacy Van Keulen
Skinfinity Eindhoven
22 oktober 2022 14:02
Aardige arts neemt de tijd en het resultaat mag er zijn botox front wenkbrauw lift en voorhoofd laten zetten en zie nu na 5 dagen resultaat alles mooi strak. hopelijk lang plezier van. En de prijs is ook netjes.
Kimberley Slooven
Skinfinity Eindhoven
4 november 2022 09:09
Super fijn geholpen, al een aantal keer voor Botox zones langs geweest. De arts verstaat zijn werk goed en denkt mee. Zeker een aanrader en tot de volgende behandeling!
Simone smith
Skinfinity Eindhoven
2 december 2022 21:09
Bekijk meer Botox ervaringen in Eindhoven

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

Pure Beauty Center Eindhoven
Pure Beauty Center Eindhoven
Eindhoven, Vestdijk 131
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
MKA Kliniek Eindhoven
3.8
MKA Kliniek Eindhoven
Eindhoven, Ten Hagestraat 10
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Skinfinity Eindhoven
5
Skinfinity Eindhoven
Eindhoven, Rechtestraat 50B
<1 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Vievermans Huidkliniek Eindhoven
5
Vievermans Huidkliniek Eindhoven
Eindhoven, Poirterslaan 26
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Eindhoven

Wat kost een behandeling met Botox in Eindhoven?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Eindhoven € 133,90. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Eindhoven?

Binnen 15 kilometer van Eindhoven zijn 51 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Eindhoven op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox