Botox Eindhoven

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Eindhoven. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Eindhoven in de afgelopen periode
1.115
Gemiddelde prijs per zone Botox in Eindhoven
€ 150,37
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Eindhoven
130
Bekijk klinieken in Eindhoven

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Eindhoven 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 156,78).

Vergelijk Botox klinieken in Eindhoven

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Eindhoven. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Eindhoven

De onderstaande cosmetische klinieken in de buurt van Eindhoven staan momenteel in de spotlight.
Advertentie:

Kliniek
Blush injectables kliniek
Blush injectables & skin logo

Blush injectables kliniek

Veldweg 1F, Best
Kliniek opgericht
2014

Gratis wenkbrauwlift t.w.v. € 69 bij botox behandeling

Kliniek
Cosmetique Totale Eindhoven

Cosmetique Totale Eindhoven

Heezerweg 256G, Eindhoven
4.9
Kliniek opgericht
2012

Boek een gratis consult met onze CT Doctor Janneke

Recente geboekte afspraken in de buurt van Eindhoven

Welke 5 klinieken in de omgeving van Eindhoven zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Eindhoven

Een behandeling met Botox in Eindhoven is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Eindhoven. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Eindhoven. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Eindhoven?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox in Eindhoven

Eindhoven is de Botox hoofdstad van Brabant. De stad is prima voorzien van cosmetische klinieken waar botulinetoxine en hyaluronzuur filler behandelingen worden uitgevoerd. Het is bij insiders een bekend gegeven; hoe zuidelijker je komt, hoe meer cosmetische behandelingen worden uitgevoerd. Noord Nederland kan wat dat betreft dus nog wel wat leren van de Eindhovenaren. Lees in dit artikel alle informatie en tips om de beste kliniek te selecteren voor een Botox behandeling Eindhoven.

Botox Eindhoven

Botox Eindhoven prijzen

Er zijn grote verschillen in prijs per zone botulinetoxine in Eindhoven. Dit varieert van ca. € 100 per zone tot ca. € 210 per zone botulinetoxine. Het verschil in prijs heeft meestal te maken met de reputatie van de kliniek. Is het een gerenommeerde kliniek met ervaren cosmetisch artsen? Biedt de kliniek ook plastische chirurgie aan? Dan is de prijs vaak hoger. Welk merk Botox of hyaluronzuur er wordt gebruikt en hoe de garantie is zijn ook factoren die we terug zien in de Botox kosten in Endhoven.

Botox Eindhoven ervaringen

Lees de reviews van alle filler klinieken in Eindhoven. Vergelijk klinieken op ervaring, kwaliteit, artsen en merk filler. Kies de beste injectables kliniek in Eindhoven.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Eindhoven

Een behandeling met Botox is gemiddeld 12-16 weken effectief. Daarna kun je ervoor kiezen om weer te worden behandeld. Als je dat wilt. Op Injectablesbooking.nl kun je eenvoudig je volgende injectablesbehandeling zoeken, vergelijken en boeken. Door via deze website te boeken heeft iedereen de beschikking over transparante informatie om de arts te kiezen die het beste bij jou past.

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en fillers. Botulinetoxine wordt toegepast om de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te behandelen. Een filler behandeling wordt uitgevoerd om rimpels op te vullen, om verslapte huid op te vullen en om de contour van bijvoorbeeld de lippen, kaaklijn en storende wallen/donkere kringen op te vullen.

Botox kliniek Eindhoven

Veel klinieken hebben een achtergrond als schoonheidssalon of huidtherapiepraktijk. Omdat er naast huidverbetering veel interesse was in injectables, de verzamelnaam van Botox en fillers, zijn deze praktijken een samenwerking aangegaan met een cosmetisch arts. Deze artsen hebben dus een injectables spreekuur bij de salon of praktijk bij jou in de buurt. 

In een straal van 15 kilometer rondom Eindhoven zijn er meer dan 60 artsen en klinieken die injectables behandelingen uitvoeren. Een selectie van gerenommeerde klinieken rondom Eindhoven zijn:
Fillers & More Eindhoven
Doctors at Soap Eindhoven
Blush Injectables Best
Clinic 63 Eindhoven
Velthuis Kliniek Eindhoven

Of voer hier je locatie in en vergelijk alle cosmetische klinieken bij jou in de buurt.

Botox Eindhoven

Botox voor en na Eindhoven

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. In Eindhoven wordt van alledrie de botulinetoxine merken gebruik gemaakt. Deze merken hebben alledrie een hoog veiligheidsprofiel. Bij deskundig gebruik zijn het behandelingen met een hoog veiligheidsniveau. In Nederland worden ca 400.000 botulinetoxine behandelingen per jaar uitgevoerd. Wanneer Eindhoven representatief is voor de rest van Nederland, betekent dit dat er in Eindhoven jaarlijks duizenden Botox behandelingen worden uitgevoerd. Met een Botoxbehandeling kunnen de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden behandeld. In Eindhoven zijn de fronsrimpels het populairst!

Botox fronsrimpel Eindhoven

Met een botulinetoxine behandeling worden kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels verwijderd. Vaak duurt de effectieve behandeling met botulinetoxine maar enkele seconden. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Meer cosmetische behandelingen in Eindhoven

-----------------------

Profhilo Eindhoven
Fillers Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven

-----------------------

Cosmetische behandeling Eindhoven

Om een cosmetische behandeling met botulinetoxine of hyaluronzuur fillers te boeken kun je gebruik maken van Injectablesbooking.nl. Chechk hier bijvoorbeeld alle informatie over lipfillers Eindhoven. Deze website biedt alle locaties waar injectablesbehandelingen worden uitgevoerd overzichtelijk aan. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende Botoxbehandeling in Eindhoven!

Top 8 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Eindhoven

Dit is de top-8 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Eindhoven in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Eindhoven is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Eindhoven

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Eindhoven die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Veelgestelde vragen in Eindhoven

Wat zijn de kosten van Botox in Eindhoven?

De prijs van een zone Botox in Eindhoven is gemiddeld € 150,37. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Eindhoven.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Eindhoven?

In de omgeving van Eindhoven zijn 130 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Eindhoven en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Eindhoven op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Eindhoven?

Kies de beste Botox arts in Eindhoven op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Eindhoven te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.