Lipfillers Den Haag

01-01-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers worden al bijna 20 jaar toegepast door cosmetisch artsen. Door middel van lipfillers worden lippen opgevuld. Lipfillers zijn bijna altijd gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Lipfillers hebben tijdelijk effect, gemiddeld 5-12 maanden. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. Overweeg jij lipfillers Den Haag? Lees dit artikel voor alle informatie en vind direct gespecialiseerde klinieken.

Lipfillers Den Haag

Botox lippen Den Haag

Botox lippen… Één van de meest voorkomende misverstanden is dat lippen kunnen worden opgevuld met Botox. Dat kan helemaal niet. Er is namelijk een verschil tussen Botox en fillers. Botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) is een werkzame stof die er voor zorgt dat overmatig storende spiertjes die rimpels veroorzaken tijdelijk niet meer aangespannen kunnen worden. Fillers zijn huidvullers, waarmee dunne huid, rimpels of bijvoorbeeld lippen kunnen worden opgevuld. 

De lipflip is wel een botulinetoxine behandeling voor de lippen, maar deze vult de lippen niet op. Een lipflip behandeling met botulinetoxine laat de bovenlip tijdelijk iets naar buiten laat kantelen. Daardoor oogt deze voller. Ook in Den Haag kun je lippen niet opvullen met Botox.

------------------

Lipfiller kosten
Lipfiller aanbieding
Lipfiller voor en na
Lipfiller ervaringen
Lipfiller beste kliniek
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?

------------------

Lippen opvullen Den Haag

Vanuit hartje centrum Den Haag zijn er meer dan 150 artsen en klinieken te vinden die injectables behandelingen toepassen. De meeste van deze klinieken in Den Haag zullen ook lippen opvullen. Onder andere de volgende gerenommeerde klinieken in Den Haag zijn gespecialiseerd in lipfillers:
Van Lennep Kliniek
Maikel Scheer
Gaaf Injectables
Liquid Beauty
Clinic 28 Den Haag
Skin + Surgery Den Haag 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers Den Haag

Lipfillers zijn zowel bij jongvolwassenen als bij 40-plussers populair. Het volume van lippen neemt namelijk af naarmate we ouder worden. Jong volwassenen willen vaak mooie volle lippen, 40-plussers willen hun lipvolume behouden. Dit kan ook heel subtiel door alleen het liplijntje een fractie te behandelen, of door een kleine lipbehandeling uit te voeren. De meeste mensen willen namelijk dat hun lipfillers niet opvallen. Een ervaren cosmetisch arts kan deze behandeling heel subtiel en fraai uitvoeren. Ook rimpels op de bovenlip, rimpels op de wangen en marionetlijnen kunnen heel fraai worden gecorrigeerd. 

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Profhilo Den Haag

Botox Den Haag

Fillerbehandeling Den Haag

Traangoot filler Den Haag
Injectables Den Haag

-----------------------

Kosten lipfillers Den Haag

De tarieven van lipfillers liggen in Den Haag flink uit elkaar. De prijs varieert tussen de € 200 en € 500 per behandeling. Het loont dus de moeite om de klinieken regelmatig te vergelijken. Het is daarnaast nog belangrijker om artsen te vergelijken op kwaliteit. Hoe lang hebben zij ervaring? Wat voor opleiding hebben ze genoten? Met welke merken injectables werken zij graag? Vergelijk de artsen en klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Arts
Ludy Holst

Drs. Ludy Holst

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (<1 km) Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein (1 km) Van Lennep Kliniek Oegstgeest (15 km) Cosmetique Totale Emmen (192 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 125
Prijs filler per ml
v.a. € 299
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
VANLENNEP-original jpg
Belotero logo

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat

4.3
Frederikstraat 70, Den Haag (<1 km)
Behandelingen per jaar
2500
Kliniek opgericht
2010
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 349

Kliniek voor huidverbetering & Injectables

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Carina Domingues

Drs. Carina Domingues

Van Lennep Kliniek Den Haag - Frederikstraat (<1 km) Van Lennep Kliniek Den Haag - Willem Witsenplein (1 km) Van Lennep Kliniek Oegstgeest (15 km)
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
750
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 150
Prijs filler per ml
v.a. € 349
Profiel bekijken
Afspraak maken