Filler Den Haag

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar de juiste arts en kliniek in Den Haag voor een filler behandeling? Op deze pagina lees je informatie over de mogelijke behandelingen, de veilige merken en geven we tips voor het kiezen van een geschikte kliniek bij jou in de buurt. 

Boek direct een gratis consult in de omgeving van Den Haag.

Aantal afspraken in Den Haag in de afgelopen periode
2.779
Gemiddelde prijs per ml Filler in Den Haag
€ 359,70
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Den Haag
202
Vind een kliniek in de buurt van Den Haag

De gemiddelde prijs in Den Haag voor behandeling met één ML filler is € 359,70. Een behandeling met één ML filler in Den Haag  is gemiddeld 2% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 353,15).

Wat is een filler behandeling?

Een filler behandeling is een behandeling waarbij de huid wordt opgevuld met een vloeistof. Dit zorgt voor minder rimpels, een gladdere en jongere huid, volumeherstel en een verbetering van de contouren in het gezicht. Meestal wordt een filler van hyaluronzuur gebruikt. Deze stof komt van nature voor in het menselijk lichaam en bindt water, waardoor het rimpels opvult. De filler lost uiteindelijk volledig op in het lichaam en is dus van tijdelijke aard. Afhankelijk van je huidtype en wensen, kan de arts ook een ander type filler aanraden, bijvoorbeeld op basis van polymelkzuur of calcium microsferen. 

Fillers kunnen worden gebruikt in het gezicht, bijvoorbeeld in de lippen, jukbeenderen of in de wangen. Maar het kan ook worden gebruikt voor vollere billen. Hoe snel de filler zichtbaar is en hoe lang het effect aanhoudt, is afhankelijk van de behandelplek.

De filler wordt door een cosmetisch arts aangebracht met een dunne naald of canule. Op deze manier wordt de stof subtiel in de huid verdeeld. In sommige gevallen wordt de behandelplek verdoofd. Per indicatie zorgt de arts voor de beste behandelmethode. De meeste mensen ervaren geen tot weinig pijn tijdens de behandeling. Goede nazorg na een filler behandeling is belangrijk voor een goed herstel (denk aan het voorkomen van blauwe plekken en zwelling) en een optimaal resultaat. De arts informeert je over de juiste verzorgen en do's en dont's in de periode na de behandeling.

Veel mensen verwarren fillers met botox. Lees over het verschil tussen fillers en botox

Hoe lang blijft een filler zitten?

Gemiddeld blijven de resultaten van een fillerbehandeling ongeveer 9 maanden zichtbaar. Hoe lang het effect aanhoudt, verschilt per behandelde plek. Lipfillers, bijvoorbeeld, lossen sneller op (binnen 6 tot 9 maanden) vanwege hun zachtere samenstelling. Terwijl fillers in de jukbeenderen of de kaaklijn wel tot 10 of zelfs 12 maanden hun effect behouden. Bij bilfillers kan het resultaat zelfs tot 2 jaar zichtbaar blijven.

Daarnaast is ook het merk van de filler van invloed op de duurzaamheid. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en zijn bewezen effectief voor verschillende behandelingen. Lees hier een overzicht van de meest bekende merken hyaluronzuurfillers. Wil je de fillers vroegtijdig laten verwijderen? Lees dan meer over het laten oplossen van fillers

Is een fillerbehandeling veilig?

In Nederland worden uitsluitend tijdelijke fillers gebruikt. Het gebruik van permanente fillers, die niet oplosbaar zijn, is sinds 2015 verboden in ons land vanwege de ernstige complicaties die ze konden veroorzaken. Voorbeelden van gerenommeerde en betrouwbare merken fillers zijn Restylane en Juvéderm. Andere vooraanstaande fillermerken zijn onder andere Belotero, Teosyal en Aliaxin.

Meestal worden hyaluronzuurfillers gebruikt. Deze zijn veilig in gebruik, mits ze deskundig worden aangebracht door een professionele en bevoegde arts. Je kunt fillers nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor een arts met deze kwalificaties en niet simpelweg voor een goedkope kliniek. Ga altijd met je arts in gesprek over de potentiële risico's van fillers. Er is altijd een kans op complicaties, die zich in ongeveer 1% van de gevallen voordoen. 

Vergelijk cosmetische klinieken in Den Haag

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in, bekijk het aanbod en vind een geschikte kliniek bij jou in Den Haag. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste filler klinieken in Den Haag

Wij hebben alvast een aantal geschikte klinieken in Den Haag voor je geselecteerd op basis van kwaliteit en beoordelingen: 

Gesponsord
Dokter Irene
Dokter Irene Delft
Wordt nu
bekeken
5
Dokter Irene
Delft, Taj Mahalplaats 23
Botox zone v.a.
€ 139,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 10x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Liquid Beauty Den Haag
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.6
Liquid Beauty Den Haag
Den Haag, De Gaarde 288
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor INJECTABLES EN HUIDVERJONGING
Bekijk agenda
Onlangs 33x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
B-Esthetics Voorschoten
b-esthetics
Wordt nu
bekeken
5
B-Esthetics Voorschoten
Voorschoten, Treubstraat 13
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 298,95
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 36x geboekt
profhilo-logo

Geboekte afspraken in de buurt van Den Haag

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Den Haag zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Verschillende filler behandelingen in Den Haag

In Den Haag kun je terecht voor diverse filler behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire behandelingen:

 • Traangootfillers: dit is een populaire cosmetische ingreep om wallen onder de ogen te verminderen. Onder de huid in de traangoten worden subtiel fillers geïnjecteerd. Hierdoor worden de wallen opgevuld, wat zorgt voor een frissere uitstraling. Lees meer over traangootfillers.

 • Kin- en kaaklijnfillers: een krachtige optie voor een strakkere kaaklijn en het (tijdelijk) tegengaan van een onderkin. Ze hydrateren en stimuleren de huid, wat leidt tot een natuurlijk strakkere uitstraling die tot ongeveer een jaar aanhoudt. Lees meer over kin- en kaaklijnfillers

 • Jukbeenderen fillers: deze behandeling vult de jukbeenderen op met fillers voor een jeugdigere uitstraling. Met het ouder worden verliezen jukbeenderen namelijk hun kracht en vorm door afnemend huidvolume en zwaartekracht. Lees meer over jukbeenderen fillers.

 • Marionetlijnen fillers: zijn gericht op het aanpakken van hangende mondhoeken die ontstaan door huidverslapping door ouderdom. Hierbij worden de marionetlijnen, de verticale lijnen aan weerszijden van de kin, behandeld met injectables. Lees meer over marionetlijnen fillers.

 • Lipfillers: herstellen het natuurlijke volume van de lippen. Kunnen ook gebruikt worden voor het opvullen van dunne lippen of het verminderen van rimpeltjes rond de mond. Lees meer over lipfillers.

 • Neusfillers: een cosmetische procedure waarbij fillers worden gebruikt om de vorm en structuur van de neus te verbeteren zonder chirurgische ingreep. Dit houdt in dat bepaalde delen van de neus kunnen worden opgevuld, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verfijnen van de neustip, het camoufleren van bobbels of het corrigeren van asymmetrie. Lees meer over neusfillers.

 • Haarfillers: worden gebruikt om dunner wordend haar te verdikken en kale plekken aan te pakken. Het is een moderne oplossing voor haaruitval bij zowel mannen als vrouwen. Lees meer over haarfillers.

 • Bilvergroting met fillers: een oplossing voor wie streeft naar vollere billen en een gladde huid. Het resultaat is na een paar weken zichtbaar. Lees meer over een bilvergroting met fillers.

Vergelijk alle klinieken in Den Haag op Injectablesbooking en maak direct een afspraak voor een consult. 

Wat zijn de verschillende filler merken?

Het is belangrijk om voor een kliniek te kiezen die betrouwbare merken fillers gebruikt, zoals:

 • Juvéderm: een hyaluronzuur-gebaseerde filler die rimpels vermindert en de huid opvult, met een werkingsduur van 6 tot 18 maanden, afhankelijk van de variant. Lees meer over Juvéderm.

 • Teosyal: een gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, ontwikkeld door het Teoxane laboratorium, dat een reeks huidvullers aanbiedt voor diverse huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en diepe plooien. Lees meer over Teosyal

 • Restylane: een erkend merk van hyaluronzuur fillers, op de markt sinds 1997, en biedt diverse varianten voor verschillende doeleinden, zoals het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huid. Lees meer over Restylane

 • Belotero: levert een natuurlijk resultaat en is veilig voor langdurig gebruik in de huid. Het wordt vaak toegepast in klinieken, is klinisch getest en als veilig beoordeeld. Lees meer over Belotero

 • Aliaxin: een hyaluronzuur filler die ontwikkeld is door het Zwitserse bedrijf IBSA en ontworpen is om rimpels op te vullen en de huid gladder te maken. Lees meer over Aliaxin.

 • Stylage: gerenommeerd merk van hyaluronzuur fillers, dat diverse varianten biedt voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren. Lees meer over Stylage.

 • Saypha: een merk van hyaluronzuur fillers met verschillende producten in het assortiment, afgestemd op de specifieke behoefte van de persoon. 

Filler kliniek Den Haag

Boek een filler behandeling in Den Haag. Op Injectablesbooking.nl vergelijk je prijzen, lees je reviews en tips voor populaire fillerklinieken in Den Haag. Op deze pagina vind je alle informatie over filler behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Den Haag. Ook zie je op deze pagina informatie, acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Den Haag.

Bekijk alle klinieken in Den Haag

Informatie

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijscore (1-10)
2-4

Fillers Den Haag

Den Haag is met recht de Hofstad te noemen. Cosmetische behandelingen met fillers zijn erg populair in Den Haag. Op deze website kun je alle fillerklinieken in Den Haag met elkaar vergelijken.

Met fillers kunnen rimpels, oneffenheden en asymmetrie worden opgevuld door artsen. Ook kan de gezichtscontour worden verfraaid. Denk bijvoorbeeld aan lipfillers, fillers voor een strakke kaaklijn en fillers bij de jukbeenderen. In Den Haag heb je veel mogelijkheden om een goede cosmetisch arts te bezoeken. Zoek je een fillerbehandeling in Den Haag? Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl

Den Haag en haar omliggende gemeentes Rijswijk, Voorburg en Wassenaar hebben bijna de hoogste injectables kliniek dichtheid van Nederland. Meer dan 30 klinieken zijn in deze omgeving gevestigd.

filler-den-haag

Rimpel opvullen Den Haag

In de omgeving van Den Haag zijn meer dan 70 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een fillerbehandeling. Een fillerbehandeling is een cosmetische behandeling met een tijdelijk effect. Gemiddeld is een filler 9-18 maanden effectief. Bekende fillermerken zijn Belotero, Juvéderm en Restylane. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundige en professionele arts met de nodige ervaring.
Populaire fillerbehandelingen in Den Haag
Lippen opvullen
Rimpels verwijderen
Neus fillers
bilvergroting met fillers

Vergelijk de reviews van alle filler klinieken Den Haag:

Bekijk fillerklinieken:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler prijzen Den Haag

Bekijk de gemiddelde prijs per filler behandeling in Den Haag. Vul je locatie in om de prijzen per filler kliniek in Den Haag te vergelijken.

Filler prijzen in Den Haag  
BehandelingEenheidGemiddelde prijs
Filler behandeling0,5 ML€ 267
Filler behandeling1 ML€ 350
Lipfiller1 ML€ 350
Traangoot filler1 ML€ 394
Wallen onder ogen1 ML€ 394
Jukbeenderen1 ML€ 350
Kaaklijn2 ML€ 592
Lippen opvullen1 ML€ 350
Neuslippenplooi1 ML€ 350
Marionetlijnen1 ML€ 350
Rimpels onder ogen1 ML€ 394
Rimpels bovenlip1 ML€ 394
Neus filler1 ML€ 394
   
MerkEenheidGemiddelde prijs
Saypha1 ML€ 280
Stylage1 ML€ 298
Aliaxin1 ML€ 333
Belotero1 ML€ 343
Restylane1 ML€ 385
Teosyal1 ML€ 385
Juvéderm1 ML€ 455
   
Saypha2 ML€ 473
Stylage2 ML€ 503
Aliaxin2 ML€ 562
Belotero2 ML€ 580
Restylane2 ML€ 651
Teosyal2 ML€ 651
Juvéderm2 ML€ 769

Een lip filler behandeling kost gemiddeld € 359 in Den Haag. Niet iedere kliniek is gespecialiseerd in lip fillers. Bekijk waar iedere kliniek in is gespecialiseerd. Vergelijk lip filler prijzen en reviews in Den Haag.

Filler kliniek Den Haag

Bij een fillerkliniek in Den Haag kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. Er zijn in Den Haag meer dan 30 klinieken, het loont de moeite om alle klinieken met elkaar te vergelijken. Je kunt de filler klinieken in Den Haag vergelijken op reviews, behandelingen en tarieven. Wat is voor jou de beste filler kliniek in Den Haag? Bekende Haagse klinieken zijn: 

Skin+Surgery Den Haag

Van Lennep Kliniek Den Haag
Liquid Beauty Den Haag
Maikel Scheer Kliniek
Gaaf Injectables Den Haag

Voer je adres in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Traangoot filler Den Haag

Een traangoot filler wordt toegepast bij mensen die door donkere kringen of wallen onder de ogen er vermoeid uitzien. De huid van de onderoogleden is dan vaak erg dun. Met een dunne hyaluronzuur filler is de vermoeide blik verleden tijd. Niet iedere kliniek in Den Haag voert traangoot behandelingen uit. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken.

Injectables Den Haag

In Den Haag zijn filler klinieken gevestigd in chique wijken als Benoordenhout, Vogelwijk, Wassenaar en Van Stolkpark/Scheveningse bosjes. Maar ook in de wijken Binckhorst, Schilderswijk, Wateringse Veld en Duindorp zijn injectables klinieken te vinden.

Injectables is een verzamelnaam voor Botox (botulinetoxine) en fillers. Met botulinetoxine voorkom je fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen of de contour van bijvoorbeeld de lippen of traangoten verbeteren. Een traangoot behandeling heeft vaak als doel om wallen onder de ogen (een vermoeide blik) te behandelen.
In Den Haag zijn verschillende gerenommeerde klinieken gevestigd. Hofkliniek in Voorburg is een stabiele en toonaangevende kliniek. Ook onder andere Gaaf Injectables en Skin+Surgery Den Haag zijn betrouwbare klinieken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Zoek, vergelijk en boek

Welke fillers in Den Haag?

In Nederland toegestane fillers zijn altijd biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze volledige oplossen in het lichaam. Op deze website vind je een overzicht met de beste filler merken. Fillers zijn vaak op basis van het ingrediënt hyaluronzuur. Hyaluronzuur is ook een stof die in het menselijk lichaam voorkomt. Na een behandeling blijft het resultaat 6-18 maanden optimaal, afhankelijk van jouw indicatie en de gekozen variant hyaluronzuur filler.

Fillers kunnen ook op basis van een gel met calcium microsferen (Radiesse en Ellansé) of polymelkzuur (Sculptra) zijn. Deze fillers hebben een andere levensduur en veiligheidsprofiel dan hyaluronzuur en zijn alleen geschikt voor specifieke indicaties. Meer over Radiesse, Ellansé en Sculptra lees je hier.

Hyaluronzuur fillers Den Haag

Hyaluronzuur fillers worden al meer dan 20 jaar gebruikt in de esthetische geneeskunde. Tegenwoordig is het zeldzaam als BN’ers, politici of zakenmensen géén fillers hebben gebruikt. In Nederland worden in 2020 naar schatting meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. In Den Haag zijn onder andere lipfillers en traangoot fillers erg populair. Lipfillers zijn speciale fillers gemaakt voor de lippen. Vaak zit er lidocaïne in de hyaluronzuur fillers. Dit wordt toegevoegd om de lippen lokaal te verdoven tijdens de behandeling. In Den Haag zijn ook traangoot behandelingen zeer in trek. De huid onder de ogen wordt als eerste dunner. Daardoor kunnen kleine rimpels of donkere kringen ontstaan. Met traangoot fillers kan dit gecorrigeerd worden. 

filler-kliniek-den-haag

Fillers kosten Den Haag

Fillers prijzen verschillen enorm. De diverse klinieken hebben allemaal een andere prijsstrategie. De prijs wordt mede bepaald door het merk filler. Zie hier een overzicht van alle A-merk fillers in Nederland. De fillers kosten in Den Haag worden ook bepaald door de reputatie van de kliniek, de ervaring van de arts  en de locatie van de kliniek. Een milliliter hyaluronzuur varieert tussen de € 250 en € 550. Filler korting en lipfiller aanbiedingen zijn zeldzaam, omdat dit wordt verboden door de beroepsvereniging van cosmetisch artsen. Het loont dus de moeite om regelmatig de filler prijzen in Den Haag te vergelijken op Injectablesbooking.nl

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag
Injectables Den Haag

Traangoot filler Den Haag

Botox behandeling Den Haag

Profhilo Den Haag

-----------------------

Op zoek naar een fillerbehandeling in Den Haag?

Injectablesbooking.nl heeft alle behandellocaties voor hyaluronzuur fillers in Den Haag, Wassenaar, Voorburg en Rijswijk in haar database. Voor een fillerbehandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring én voor een A-merk hyaluronzuur. Ook de prijs per fillerbehandeling verschilt aanzienlijk. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Den Haag!

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Den Haag!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Den Haag in willekeurige volgorde:

Het overzicht van geboekte behandelingen in Den Haag is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een filler kliniek en lees consumenten ervaringen en informatie. 

Filler ervaringen Den Haag

Het is verstandig om consumenten reviews over filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een filler kliniek in de buurt van Den Haag die regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Injectablesbooking heeft reviews van alle cosmetische klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Welke filler behandelingen worden vaak uitgevoerd in Den Haag?

Behandeling van wallen in Den Haag

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Beste kliniek voor lippen opvullen

Bij alle cosmetische klinieken in de omgeving van Den Haag kun je terecht voor lipfillers. De ene kliniek heeft een betere reputatie dan de andere. Wil je lippen laten opvullen? Hierbij 3 tips:
3. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
1. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Wat is Profhilo?

Profhilo is een populaire skinbooster tegen huidverslapping. Profhilo is een werkzame stof die met 5 prikjes per wang in de huid wordt gespoten. Het effect is een gezonde teint en mooie glow. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen! Vergelijk alle klinieken voor een Profhilo behandeling in Den Haag.

Voor en na foto's Den Haag

De meeste mensen kiezen een filler kliniek op basis voor en na foto's. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier resultaten van filler behandelingen bij cosmetische klinieken in de omgeving van Den Haag.

Filler reviews Den Haag

Ik heb hier bij Dionne Deibel een filler behandeling gehad voor de lippen. Hele fijne eerste ervaring. Bij binnenkomst op mijn gemak gesteld en een goede uitleg gekregen van het verloop van de lip filler behandeling. Erg blij met het resultaat!
7 maart 2022 11:11
Super tevreden met mijn fillers. De artsen weten precies het gewenste resultaat te behalen. Hartelijk dank daarvoor. Ik zou de kliniek zeker aanraden!
7 maart 2023 13:01
Eerder al geadviseerd om hier binnen te stappen en ontzettend tevreden over de ontvangst en behandeling. Je word goed geholpen en krijgt waardevol advies. Blij met de fillers!! Kom hier zeker terug.
Britte Bouhuys
The Body Clinic Den Haag
8 maart 2023 22:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Den Haag

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Tour of Beauty
4.8
Tour of Beauty
Den Haag, Hooistraat 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Van Rosmalen Kliniek Den Haag
4.7
Van Rosmalen Kliniek Den Haag
Den Haag, Benoordenhoutseweg 22
<1 km
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Mauritskliniek Den Haag
2.7
Mauritskliniek Den Haag
Den Haag, Louis Couperusplein 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Velthuis kliniek Den Haag
3.4
Velthuis kliniek Den Haag
Den Haag, Parkstraat 83
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Den Haag

Wat zijn de kosten van één ML filler in Den Haag?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Den Haag is gemiddeld € 359,70. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Den Haag.

Wat is de beste filler kliniek in Den Haag?

In de omgeving van Den Haag (straal van 15 km) zijn 202 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Den Haag en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Den Haag op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Den Haag?

Kies de beste cosmetisch arts in Den Haag op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Den Haag te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Welke kliniek in Den Haag is gespecialiseerd in lipfillers?

In de omgeving van Den Haag zijn 75 cosmetische klinieken gevestigd. Lees lipfiller reviews, bekijk hoeveel ervaring de kliniek heeft en vergelijk prijzen.