Filler Den Haag

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Den Haag

Kengetallen Den Haag (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Den Haag in de afgelopen periode
1.544
Gemiddelde prijs per ml Filler in Den Haag
€ 350,53
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Den Haag
197
Vind een kliniek in de buurt van Den Haag

De gemiddelde prijs in Den Haag voor behandeling met één ML fillers is € 350,53. Dat is 1% goedkoper dan gemiddeld in Nederland (€ 354,53). Vergelijk fillerprijzen van klinieken bij jou in de buurt.

In 4 stappen naar een filler behandeling

In de omgeving van Den Haag zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Den Haag wilt stellen.
  3. In de omgeving van Den Haag zijn 197 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

 

Bekijk filler klinieken in de omgeving van Den Haag

Vergelijk de tarieven en Google reviews van fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Den Haag

In de buurt van Den Haag kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Den Haag

De volgende filler klinieken in de omgeving van Den Haag staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
Skin+Surgery Clinics Den Haag
skin-surgery-257x100
Wordt nu
bekeken
4.7
Skin+Surgery Clinics Den Haag
Den Haag, Laan van Meerdervoort 677
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Liquid Beauty Nootdorp
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.9
Liquid Beauty Nootdorp
Nootdorp, Drafbaan 28
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Heeft u een vermoeide huid, rimpels, volumeverlies?
Afspraak maken
Onlangs 38x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Liquid Beauty Den Haag
LOGOLQBGOED
Wordt nu
bekeken
4.6
Liquid Beauty Den Haag
Den Haag, De Gaarde 288
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Cosmetische kliniek voor INJECTABLES EN HUIDVERJONGING
Afspraak maken
Onlangs 15x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Den Haag

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Den Haag zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Den Haag

Een behandeling met Botox in Den Haag is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Den Haag. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Den Haag. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Den Haag?

Bekijk alle klinieken in Den Haag

Informatie

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijscore (1-10)
2-4

Fillers Den Haag

Den Haag is met recht de Hofstad te noemen. Cosmetische behandelingen met fillers zijn erg populair in Den Haag. Op deze website kun je alle fillerklinieken in Den Haag met elkaar vergelijken.

Met fillers kunnen rimpels, oneffenheden en asymmetrie worden opgevuld door artsen. Ook kan de gezichtscontour worden verfraaid. Denk bijvoorbeeld aan lipfillers, fillers voor een strakke kaaklijn en fillers bij de jukbeenderen. In Den Haag heb je veel mogelijkheden om een goede cosmetisch arts te bezoeken. Zoek je een fillerbehandeling in Den Haag? Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl

Den Haag en haar omliggende gemeentes Rijswijk, Voorburg en Wassenaar hebben bijna de hoogste injectables kliniek dichtheid van Nederland. Meer dan 30 klinieken zijn in deze omgeving gevestigd.

filler-den-haag

Rimpel opvullen Den Haag

In de omgeving van Den Haag zijn meer dan 70 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een fillerbehandeling. Een fillerbehandeling is een cosmetische behandeling met een tijdelijk effect. Gemiddeld is een filler 9-18 maanden effectief. Bekende fillermerken zijn Belotero, Juvéderm en Restylane. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundige en professionele arts met de nodige ervaring.
Populaire fillerbehandelingen in Den Haag
Lippen opvullen
Rimpels verwijderen
Neus fillers
bilvergroting met fillers

Vergelijk de reviews van alle filler klinieken Den Haag:

Bekijk fillerklinieken:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers prijs Den Haag

Een lip filler behandeling kost gemiddeld € 350 in Den Haag. Niet iedere kliniek is gespecialiseerd in lip fillers. Bekijk waar iedere kliniek in is gespecialiseerd. Vergelijk lip filler prijzen en reviews in Den Haag.

Filler kliniek Den Haag

Bij een fillerkliniek in Den Haag kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. Er zijn in Den Haag meer dan 30 klinieken, het loont de moeite om alle klinieken met elkaar te vergelijken. Je kunt de filler klinieken in Den Haag vergelijken op reviews, behandelingen en tarieven. Wat is voor jou de beste filler kliniek in Den Haag? Bekende Haagse klinieken zijn: 

Skin+Surgery Den Haag

Van Lennep Kliniek Den Haag
Liquid Beauty Den Haag
Maikel Scheer Kliniek
Gaaf Injectables Den Haag

Voer je adres in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Filler Den Haag

Traangoot filler Den Haag

Een traangoot filler wordt toegepast bij mensen die door donkere kringen of wallen onder de ogen er vermoeid uitzien. De huid van de onderoogleden is dan vaak erg dun. Met een dunne hyaluronzuur filler is de vermoeide blik verleden tijd. Niet iedere kliniek in Den Haag voert traangoot behandelingen uit. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken.

Injectables Den Haag

In Den Haag zijn filler klinieken gevestigd in chique wijken als Benoordenhout, Vogelwijk, Wassenaar en Van Stolkpark/Scheveningse bosjes. Maar ook in de wijken Binckhorst, Schilderswijk, Wateringse Veld en Duindorp zijn injectables klinieken te vinden.

Injectables is een verzamelnaam voor Botox (botulinetoxine) en fillers. Met botulinetoxine voorkom je fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen of de contour van bijvoorbeeld de lippen of traangoten verbeteren. Een traangoot behandeling heeft vaak als doel om wallen onder de ogen (een vermoeide blik) te behandelen.
In Den Haag zijn verschillende gerenommeerde klinieken gevestigd. Hofkliniek in Voorburg is een stabiele en toonaangevende kliniek. Ook onder andere Gaaf Injectables en Skin+Surgery Den Haag zijn betrouwbare klinieken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Zoek, vergelijk en boek

Welke fillers in Den Haag?

In Nederland toegestane fillers zijn altijd biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze volledige oplossen in het lichaam. Op deze website vind je een overzicht met de beste filler merken. Fillers zijn vaak op basis van het ingrediënt hyaluronzuur. Hyaluronzuur is ook een stof die in het menselijk lichaam voorkomt. Na een behandeling blijft het resultaat 6-18 maanden optimaal, afhankelijk van jouw indicatie en de gekozen variant hyaluronzuur filler.

Fillers kunnen ook op basis van een gel met calcium microsferen (Radiesse en Ellansé) of polymelkzuur (Sculptra) zijn. Deze fillers hebben een andere levensduur en veiligheidsprofiel dan hyaluronzuur en zijn alleen geschikt voor specifieke indicaties. Meer over Radiesse, Ellansé en Sculptra lees je hier.

Hyaluronzuur fillers Den Haag

Hyaluronzuur fillers worden al meer dan 20 jaar gebruikt in de esthetische geneeskunde. Tegenwoordig is het zeldzaam als BN’ers, politici of zakenmensen géén fillers hebben gebruikt. In Nederland worden in 2020 naar schatting meer dan 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. In Den Haag zijn onder andere lipfillers en traangoot fillers erg populair. Lipfillers zijn speciale fillers gemaakt voor de lippen. Vaak zit er lidocaïne in de hyaluronzuur fillers. Dit wordt toegevoegd om de lippen lokaal te verdoven tijdens de behandeling. In Den Haag zijn ook traangoot behandelingen zeer in trek. De huid onder de ogen wordt als eerste dunner. Daardoor kunnen kleine rimpels of donkere kringen ontstaan. Met traangoot fillers kan dit gecorrigeerd worden. 

filler-kliniek-den-haag

Fillers kosten Den Haag

Fillers prijzen verschillen enorm. De diverse klinieken hebben allemaal een andere prijsstrategie. De prijs wordt mede bepaald door het merk filler. Zie hier een overzicht van alle A-merk fillers in Nederland. De fillers kosten in Den Haag worden ook bepaald door de reputatie van de kliniek, de ervaring van de arts  en de locatie van de kliniek. Een milliliter hyaluronzuur varieert tussen de € 250 en € 550. Filler korting en lipfiller aanbiedingen zijn zeldzaam, omdat dit wordt verboden door de beroepsvereniging van cosmetisch artsen. Het loont dus de moeite om regelmatig de filler prijzen in Den Haag te vergelijken op Injectablesbooking.nl

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Den Haag

Lipfillers Den Haag
Injectables Den Haag

Traangoot filler Den Haag

Botox behandeling Den Haag

Profhilo Den Haag

-----------------------

Op zoek naar een fillerbehandeling in Den Haag?

Injectablesbooking.nl heeft alle behandellocaties voor hyaluronzuur fillers in Den Haag, Wassenaar, Voorburg en Rijswijk in haar database. Voor een fillerbehandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring én voor een A-merk hyaluronzuur. Ook de prijs per fillerbehandeling verschilt aanzienlijk. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling in Den Haag!

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Den Haag!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Den Haag in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Den Haag in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Den Haag

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Den Haag die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Den Haag

Welke arts voor lippen opvullen in Den Haag?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Den Haag

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Den Haag

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Den Haag

Ik heb hier bij Dionne Deibel een filler behandeling gehad voor de lippen. Hele fijne eerste ervaring. Bij binnenkomst op mijn gemak gesteld en een goede uitleg gekregen van het verloop van de lip filler behandeling. Erg blij met het resultaat!
7 maart 2022 11:11
Super tevreden met mijn fillers. De artsen weten precies het gewenste resultaat te behalen. Hartelijk dank daarvoor. Ik zou de kliniek zeker aanraden!
7 maart 2023 13:01
Eerder al geadviseerd om hier binnen te stappen en ontzettend tevreden over de ontvangst en behandeling. Je word goed geholpen en krijgt waardevol advies. Blij met de fillers!! Kom hier zeker terug.
Britte Bouhuys
The Body Clinic Den Haag
8 maart 2023 22:10
Bekijk meer Filler ervaringen in Den Haag

Boek je injectables behandeling in Den Haag

Tour of Beauty
4.7
Tour of Beauty
Den Haag, Hooistraat 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 160,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Van Rosmalen Kliniek Den Haag
Van Rosmalen Kliniek Den Haag
Den Haag, Benoordenhoutseweg 22
<1 km
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Mauritskliniek Den Haag
2.6
Mauritskliniek Den Haag
Den Haag, Louis Couperusplein 2
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 345,00
Profiel bekijken
Velthuis kliniek Den Haag
3.4
Velthuis kliniek Den Haag
Den Haag, Parkstraat 83
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Den Haag

Wat zijn de kosten van één ML filler in Den Haag?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Den Haag is gemiddeld € 350,53. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Den Haag.

Wat is de beste filler kliniek in Den Haag?

In de omgeving van Den Haag (straal van 15 km) zijn 197 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Den Haag en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Den Haag op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Den Haag?

Kies de beste cosmetisch arts in Den Haag op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Den Haag te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Den Haag?

Er zijn 123 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Den Haag die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.