Profhilo behandeling

16-09-2020

Ben je op zoek naar een Profhilo behandeling? Klik hier om alle artsen en klinieken bij jou in de buurt te vergelijken.

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow. Voorheen hadden cosmetisch artsen met injectables geen oplossing tegen verslapte huid. Profhilo biedt een oplossing tegen verslapte huid in het gelaat, de nek, decoletté, buik en bovenarmen.

 

Profhilo behandeling

Profhilo

In 2015 werd Profhilo gelanceerd, een baanbrekend product. De basis van Profhilo is hyaluronzuur, een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur wordt al meer dan 20 jaar veilig gebruikt als cosmetische filler door artsen, plastisch chirurgen en dermatologen.

Profhilo zorgt voor huidverbetering en de huidkwaliteit. Daarnaast werkt Profhilo preventief. Een goede huidkwaliteit zorgt ervoor dat huidveroudering minder kans heeft.

Profhilo huidverstrakking

Bij een verslapte huid dan is Profhilo de oplossing. Profhilo zorgt ervoor dat collageen en elastine worden versterkt en verbeterd. De stimulatie resulteert in een aanzienlijke weefselverbetering. Profhilo heeft ook een aanzienlijk verstrakend / liftend effect op het weefsel. 

Nadelen Profhilo

Profhilo staat bij deskundig gebruik door goed opgeleide artsen bekend als een veilige behandeling. Het product kent dan ook geen nadelen. Profhilo is een werkzame stof en geen filler. Sommige mensen verwachten echter wel de werking van een filler. Profhilo vult de huid niet op, maar activeert de fibroblasten en keratinocyten in de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. 

Profhilo kosten

Profhilo behandelingen worden in Nederland bij meer dan 100 klinieken uitgevoerd. De kosten per behandeling variëren tussen de € 295 en € 400 per behandeling.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo kenmerken

Vernieuwend aan Profhilo is de puurheid aan hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft de bijzondere eigenschap meer dan 1000x haar eigen volume aan water te kunnen binden. Zo is de huid dus optimaal gehydrateerd van binnenuit. Profhilo wordt in een gebied met dunner wordende huid of veel kleine rimpeltjes (craquelé) in minimale hoeveelheid op strategische plekken in het gelaat, hals of decolleté ingespoten. De huid krijgt meer volume, ziet er gezonder uit en rimpeltjes en lijntjes verdwijnen. Echt revolutionair, zeker bij mensen die last hebben van een dunne huid, craquelé huid of heel veel kleine rimpeltjes. 

-----------------------
Vind een Profhilo behandeling bij jou in de buurt

Profhilo Amsterdam

Profhilo Groningen

Profhilo Maastricht

Profhilo Den Haag

Profhilo Utrecht
Profhilo Eindhoven
Profhilo Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Profhilo behandeling

In Nederland zijn er meer dan honderd artsen die Profhilo behandelingen uitvoeren. Voor een Profhilo behandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring. Vanaf oktober 2021 is ook Profhilo Body in Nederland beschikbaar. Dat is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. Lees hier meer informatie over Profhilo Body.

Fabrikant IBSA Derma

Profhilo is een product van IBSA, een Zwitserse farmaceut. IBSA is in 1945 opgericht door een groep Zwitserse biologen.

Sindsdien bouwt het haar kennis op door farmaceutisch onderzoek te combineren met technologische verbetering. De bedrijfsfilosofie van IBSA is gericht op de ontwikkeling van niche-georiënteerde producten ontwikkeld met eigen technologieën.

IBSA 's ervaring en competentie op farmaceutisch gebied zijn ook toegepast op de ontwikkeling van op hyaluronzuur gebaseerde medische hulpmiddelen in de orthopedie, anesthesiologie, dermatologie en urologie. Zo hebben ze hyaluronzuur ontwikkeld dat verneveld wordt toegediend bij rhinitis (hardnekkig ontstoken neusvlies) patiënten. 

Profhilo creëert een nieuwe categorie injectables. Profhilo zorgt voor huidverbetering. Dat biedt een unieke kans voor artsen en cliënten.

Profhilo kliniek

Voer je adres in en vergelijk alle klinieken in Nederland die Profhilo behandelingen aanbieden. Er zijn meer dan 100 locaties in Nederland die Profhilo behandelingen toepassen. Zoek, vergelijk en boek jouw Profhilo behandeling op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een Botox of filler behandeling