Profhilo behandeling voor een stevige huid

16 september 2020
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Heb je last van een verslapte huid in het gezicht? Dan kan een Profhilo behandeling de huid steviger maken. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Slechts vijf prikjes per wang zijn nodig voor de populaire Profhilo glow in je gezicht. Profhilo is geen filler, het activeert je huid om te stralen!

Profhilo behandeling informatie

Prijs
vanaf €250
Behandeltijd
10 minuten
Hoelang effect?
6 maanden
Pijnscore 1-10
3

Bekijk de klinieken bij jou in de buurt

Wat is een Profhilo behandeling?

Een verslapte huid in je gezicht heb je liever niet. Maar wat is eraan te doen? Een Profhilo behandeling zorgt voor huidverjonging en is daarom erg populair. De huid wordt strakker gemaakt met prikjes hyaluronzuur. Tot voor kort was er geen behandeling en oplossing tegen het verslappen en verouderen van de huid. Tot nu. Cosmetisch artsen kunnen niet alleen de huid in het gezicht strakker maken, maar ook de nek, decolleté, buik en bovenarmen behandelen.

In Nederland voeren meer dan honderd artsen deze Profhilo behandelingen uit. Kies bij deze behandeling voor een arts met de juiste expertise en ervaring. Een behandeling duurt meestal slechts tien minuten en je krijgt ongeveer tien prikjes in de huid. Daarna doet de Profhilo zijn werk. Het hydrateert de huid, maakt collageen (eiwit in het lichaam dat de huid verstevigd) en elastine aan en geeft de huid een mooie glow.

Wat is een Profhilo behandeling?

Waarom een Profhilo behandeling in het gezicht?

Vind je de huid in je gezicht te slap? En wil je je huid verjongen? Dat kan met een huid verstrakkende behandeling met Profhilo. Deze stof gaat huidveroudering tegen. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid soepeler en steviger, waardoor kleine rimpeltjes verdwijnen. En de huid is minder slap. Deze behandeling kan een arts niet alleen in het gezicht uitvoeren, maar ook op andere plekken op het lichaam waar de huid slap is.

Profhilo behandeling op andere delen van het lichaam

Verslapping van de huid treedt niet alleen op in het gezicht. Ook de bovenarmen, nek, decolleté en buik zien er mooi uit dankzij een Profhilo Body behandeling. Met als resultaat een strakke huid en een betere huidkwaliteit. En dit werkt ook nog preventief; een goede huidkwaliteit geeft huidveroudering minder kans.

Behandelingen met Profhilo is één van de populairste cosmetische behandelingen van dit moment. Het is en effectief tegen (startende) huidverslapping en het hydrateert de huid van binnenuit.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo reviews 

Ben je benieuwd wat een behandeling met Profhilo voor jou kan betekenen? Lees de reviews van anderen die de behandeling al hebben laten doen. Zijn ze tevreden over het resultaat en de arts die de behandeling uitvoerde? Doe dit voordat je zelf een keuze maakt voor een kliniek bij jou in de buurt. Dan weet je zeker dat je een goed beeld hebt over de behandeling.

Ervaringen met Profhilo

Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk... Toon meer »
Alles klopt. De ambiance, het ontvangst, de gastvriendelijkheid. Je wordt met respect behandeld en serieus genomen. Dr Marc is zeer deskundig en heeft een warme persoonlijkheid. Voor mij is het jaren geleden begonnen met Botox injecties tegen overmatig zweten. Wat een uitkomst by the way! Nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met o.a Profhilo, ik zeg kijk op de website voor het resultaat. Dank dr Marc tot de volgende keer. Toon minder »
14 maart 2021 15:03
Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al! Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend... Toon meer »
Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al!
Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend vriendelijk en geduldig, dat maakte echt het verschil. Ik kreeg 2 kleine verdovingsprikjes en daarna werd de filler ingebracht. De behandeling was geheel pijnloos.
Ik heb helemaal geen last van blauwe plekjes of zwelling en ik ben nu al heel blij met het resultaat (officieel duurt het een aantal weken voordat het eindresultaat zichtbaar is). Voortaan kom ik voor al mijn behandelingen naar Dr. Gamze! Toon minder »
Emina Dencic
SkinSensible
16 december 2022 10:10
Imraan is vriendelijk, informeert je eerlijk en volledig en is enorm kundig! Ik ga zeker terug. Voor Botox, fillers en Profhilo. Echt een fijne plek waar je je gewaardeerd voelt en je alles kunt vragen. Je wordt serieus genomen.
Elma Niessen
Vinci Kliniek Leiden
21 februari 2022 15:03

Profhilo voor en na

Wat is het resultaat van een Profhilo behandeling? Bekijk de voor en na foto’s en oordeel zelf. Voor de behandeling zag de huid er slap uit. Na de behandeling met Profhilo ziet de huid er weer straks en stralend uit, met een geweldige glow die jou laat stralen.

profhilo-behandeling-resultaat

Prijzen van een Profhilo behandeling

Ben je klaar met die slappe huid in je gezicht? Een behandeling met Profhilo maakt van de verslapte huid een sterke en strakke huid. De Profhilo stimuleert het weefsel wat daardoor verbeterd. Het heeft daarnaast een verstrakkende en liftend effect op het weefsel. Je huid ziet er veel jonger en beter uit. Het geeft een speciale glow, waardoor jij weer straalt.

In Nederland zijn meer dan 100 gekwalificeerde artsen die deze behandeling kunnen uitvoeren. De prijs voor een Profhilor behandeling ligt tussen de €250 en €350 per keer (voor gladde wangen). Een kuur bestaat meestal uit twee tot drie behandelingen. Vergelijk heel eenvoudig en snel online de prijzen van alle klinieken.

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Vul je adres hier in:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vind een kliniek voor een Profhilo behandeling bij jou in de buurt

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

--------------------

Hoe werkt een Profhilo behandeling?

In het geval van een verslapte huid is een Profhilo behandeling de oplossing. De behandeling werd uitgevoerd in het gezicht, in de wangen. Maar sinds 2021 wordt de behandeling ook ingezet op andere verslapte huiddelen van het lichaam, zoals buik, nek en bovenarmen. Profhilo bestaat uit een kuur van twee of drie behandelingen. Afhankelijk van de mate van huidverslapping. Na ongeveer vier weken zijn de eerste tekenen van huidversteviging te zien. Om de zes maanden wordt een vervolgbehandeling geadviseerd, maar dit is niet verplicht.

Profhilo heeft de eigenschap meer dan 1000X haar eigen volume aan water te kunnen binden. Daarom wordt de huid optimaal gehydrateerd van binnenuit.

Kies voor een arts die de juiste expertise en ervaring heeft met injectiebehandelingen. Zoek, vergelijk en boek de beste Botox arts via injectablesbooking.nl

Beste kliniek voor een Profhilo behandeling

Welke kliniek is de beste kliniek voor een Profhilo behandeling? Voordat je een kliniek kiest is het goed om vooraf informatie op te zoeken over de behandeling. En vergeet ook de reviews van anderen niet te lezen. Zij geven een goed beeld over de ervaringen over de arts en kliniek en over de resultaten van de behandeling.

Profhilo korting

Klinieken hebben regelmatig Profhilo acties of geven korting op een behandeling. Kijk daarvoor bij Profhilo aanbiedingen.

Vul je adres in, druk op 'Acties' en ontdek kies een kliniek met een gave actie!

Vergelijk alle Profhilo klinieken!

Injectablesbooking is een vergelijkingswebsite. Vul je adres in en bekijk alle klinieken die de Profhilo behandeling aanbieden. 

Vind een kliniek in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Stappenplan voor aanvraag Profhilo behandeling

  1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief Profhilo consult
  2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult? Worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
  3. 3 Profhilo behandeling
  4. 4 Houd je aan het nazorg advies en geniet van het Profhilo resultaat!

Nadelen en risico’s van een Profhilo behandeling

Een Profhilo behandeling is een goede en effectieve behandeling tegen een slappe huid of een startende verslapte huid. Maar deze behandeling is niet voor iedereen geschikt. Als je bijvoorbeeld meer huidoverschot hebt, dan helpt Profhilo niet. Ook in geval van overgewicht is Profhilo geen geschikte behandeling helaas. Je gezicht kan dan nog voller gaan lijken en dat wil je uiteraard liever voorkomen. Bespreek daarom vooraf met de arts wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Profhilo is geen filler. Daarom moet je niet hetzelfde volume verwachten als van een filler. Profhilo is een duurzame behandeling, die het eigen lichaam activeert om de huid te verstevigen.

-----------------

Populaire behandelingen op Injectablesbooking

  1. Lipbehandelingen
  2. Botox voorhoofd
  3. Jukbeenderen
  4. Hangende mondhoeken
  5. Kaaklijn
  6. Rimpels bovenlip

-----------------

profhilo-behandeling

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over Profhilo

1. Wat kost een Profhilo behandeling?

Profhilo behandelingen worden in Nederland bij meer dan 100 klinieken uitgevoerd. De kosten per behandeling variëren tussen de € 250 en € 350 per behandeling. Het loont de moeite om Profhilo prijzen te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

2. Wat mag je niet doen na een behandeling Profhilo?

De eerste 12 uur na de behandeling mag je niet sporten (of zwaar tillen). De eerste 48 uur na de behandeling mag je geen andere behandelingen (zoals schoonheidsspecialiste, massage e.d.) laten doen. En vermijd de eerste 48 uur na de behandeling de zon (of bescherm de huid met SPF 50). Ga de eerste 48 uur na de behandeling niet in de sauna of stoombad.

3. Hoelang blijft Profhilo zichtbaar?

Profhilo bestaat uit een kuur van twee of drie behandelingen, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Na vier weken zijn de eerste tekenen van versteviging zichtbaar. Er ontstaat een bovendien vaak een 'glow'. Na de tweede behandeling wordt om de zes maanden een vervolgbehandeling geadviseerd. Dit is niet verplicht, je kunt daar zelf voor kiezen wanneer je blij bent met het resultaat van de eerste behandeling.

4. Hoe vaak moet je Profhilo herhalen?

Profhilo wordt in een kuur van twee of drie behandelingen geadviseerd, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Daarna wordt om de zes maanden een vervolgbehandeling geadviseerd. Daar kun je zelf voor kiezen wanneer je blij was met het resultaat van de eerste behandelingen. Een behandeling Profhilo is dus niet een eenmalige behandeling.

5. Hoelang bultjes na Profhilo?

Profhilo wordt geïnjecteerd met de BAP-techniek. Met deze techniek wordt Profhilo op vijf strategische punten geïnjecteerd in bolussen van 0,2 ml. Dit wordt aan beide kanten van het gezicht gedaan. Dit levert direct na de behandeling 'bultjes' op. De Profhilo moet net onder de huid (deep dermis) worden geïnjecteerd. Wanneer de injectie te oppervlakkig is, dan kunnen de bulten iets langer zichtbaar blijven (hou rekening met enkele dagen).

6. Doet Profhilo pijn?

De pijn van een Profhilo behandeling is op een schaal van 1-10 gemiddeld een 5-7. De pijn verschilt van persoon tot persoon en van arts tot arts. Als de arts traag injecteert dan is het in ieder geval minder pijnlijk dan wanneer er snel wordt geïnjecteerd.

7. Hoelang werkt Profhilo?

Profhilo wordt geadviseerd om in een kuur van twee tot drie behandelingen te geven, met vier weken ertussen. Daarna geeft het vier tot zes maanden resultaat. De exacte duur is afhankelijk van de mate van huidveroudering en de droogte van jouw huid.

8. Werkt Profhilo goed?

Profhilo werkt zeer goed om verslapping van de huid tegen te gaan. Bij de eerste tekenen van huidveroudering zal Profhilo zorgen voor minder rimpeltjes, betere hydratatie en een verbeterde teint.

9. Is Profhilo gevaarlijk?

Nee, Profhilo bestaat uit ultra puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature ook in het lichaam voor. Het activeert het collageen en elastine in de huid om te vernieuwen. Ook hydrateert Profhilo de huid van binnenuit (het is een vochtbinder). Profhilo is sinds jaren op de markt en is uitvoerig wetenschappelijk onderzocht en getest. En is veilig in gebruik.

10. Hoe snel resultaat na een Profhilo behandeling?

Meestal zie je vier weken na de eerste behandeling een andere teint. Je huid gaat anders aanvoelen. Na de tweede behandeling is de huid steviger en dit houdt tot zes maanden aan.

11. Wat mag niet na een Profhilo behandeling?

Het advies is om de eerste 48 uur geen andere behandelingen te laten uitvoeren (massage, schoonheidsspecialiste, etc.). Daarnaast is het raadzaam om de eerste 48 uur sauna, stoombad en zonnebaden te vermijden. Maak gebruik van zonnefactor SPF 50 om de huid te beschermen.

12. Vanaf welke leeftijd mag ik Profhilo gebruiken?

Vanaf de eerste tekenen van huidverslapping wordt Profhilo aangeraden. Vaak is dit rond het 30e levensjaar.

13. Hoe vaak Profhilo per jaar?

Als je tevreden bent over de werking van Profhilo dan kun je voor een vervolgbehandeling kiezen. De meeste mensen kiezen ervoor om twee keer per jaar een Profhilo herhaalbehandeling te laten doen, na de eerste kuur van twee tot drie behandelingen. Dan heb je een blijvend resultaat.

14. Wat is het verschil tussen een skinbooster en Profhilo?

Skinboosters zijn vaak (minimaal) crosslinked. Hierdoor worden er mini druppeltjes skinbooster in de huid geïnjecteerd waarbij de skinbooster zich bindt aan vocht. Daardoor krijg je een combinatie van filler & hydratant. Een skinbooster behandeling bestaat uit tientallen (soms honderden) kleine prikjes. Profhilo is vloeibaar. Deze stof verdeelt zich direct in de huid en activeert de collageen en elastine tot activatie. Daardoor wordt de huid steviger. Profhilo behandeling bestaat uit vijf prikjes per wang.

15. Hoe veilig is Profhilo?

Profhilo bestaat uit ultra puur hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof. Bij deskundige toepassing wordt Profhilo als erg veilig beschouwd. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de behandeling. Het is belangrijk dat je een goede kliniek kiest en je deskundig laat voorlichten. Laat de behandeling doen door een ervaren arts met de juiste expertise.

16. Kan ik ook Profhilo in andere delen dan het gezicht laten doen?

Zeker, sinds oktober 2021 is ook Profhilo Body beschikbaar in Nederland. Dat is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. En niet alleen in het gezicht van de wangen. Deze behandeling heet Profhilo body

17. Waar komt Profhilo vandaan?

Profhilo is een product van IBSA, een Zwitserse farmaceut. IBSA is in 1945 opgericht door een groep Zwitserse biologen. Sindsdien bouwt het haar kennis op door farmaceutisch onderzoek te combineren met technologische verbetering. De bedrijfsfilosofie van IBSA is gericht op de ontwikkeling van niche-georiënteerde producten ontwikkeld met eigen technologieën.

IBSA 's ervaring en competentie op farmaceutisch gebied zijn ook toegepast op de ontwikkeling van op hyaluronzuur gebaseerde medische hulpmiddelen in de orthopedie, anesthesiologie, dermatologie en urologie. Zo hebben ze hyaluronzuur ontwikkeld dat verneveld wordt toegediend bij rhinitis (hardnekkig ontstoken neusvlies) patiënten. 

Profhilo creëert een nieuwe categorie injectables: Profhilo zorgt voor huidverbetering. Dat biedt een unieke kans voor artsen en cliënten.

18. Wat zijn de kenmerken van Profhilo?

Vernieuwend aan Profhilo is de puurheid aan hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft de bijzondere eigenschap meer dan 1000x haar eigen volume aan water te kunnen binden. Zo is de huid dus optimaal gehydrateerd van binnenuit. Profhilo wordt in een gebied waar de huid dunner wordt of veel kleine rimpeltjes (craquelé) in minimale hoeveelheid op strategische plekken zichtbaar zijn in het gezicht, hals of decolleté, ingespoten. De huid krijgt meer volume, ziet er gezonder uit en rimpeltjes en lijntjes verdwijnen. Echt een revolutionair middel, zeker bij mensen die last hebben van een dunne huid, craquelé huid of heel veel kleine rimpeltjes.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt