Profhilo Behandeling

Zoek je een natuurlijke manier om uw huid te verjongen zonder direct te beginnen met botox of fillers? Profhilo kan de oplossing zijn. Deze behandeling, populair voor het gezicht, de hals, het decolleté, de bovenarmen en handen, gebruikt hyaluronzuur om jouw huid te hydrateren en verstevigen. Geniet van een stralendere, gezondere huid en een natuurlijke glow met Profhilo, een ideale oplossing voor iedereen die (nog) niet wilt beginnen aan botox of fillers.

Prijs
vanaf €175
Behandeltijd
10 minuten
Resultaat
12-16 maanden
Pijnscore 1-10
3

Wat is een profhilo behandeling?

Profhilo is geen filler, maar een behandeling die jouw huid helpt haar jeugdigheid te herstellen zonder jouw uiterlijk te veranderen. Voor deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een hoge concentratie puur hyaluronzuur om diep te hydrateren en de huid te revitaliseren. Het stimuleert de huid om zelf meer collageen en elastine te produceren, dit zijn essentiële eiwitten die je huid soepel en stevig houden. Naarmate je ouder wordt, neemt de natuurlijke productie van collageen en elastine in je huid af. Dit zijn de bouwstenen die je huid stevig en soepel houden. Minder collageen en elastine zorgen voor verlies aan elasticiteit en volume, waardoor rimpels en huidverslapping ontstaan.

Dankzij de rijke formule herstelt Profhilo niet alleen de oppervlakkige huidlagen, maar werkt het ook in op de diepere huidlagen om oudere en verzwakte vezels te repareren. Een behandeling met Profhilo maakt je huid voller en steviger en geeft een natuurlijke glow, zonder je natuurlijke uiterlijk te veranderen.

Naast de behandeling van het gezicht, wordt Profhilo ook gebruikt voor het behandelen van gebieden zoals je hals, decolleté, bovenarmen, handen, nek en buik. Voor deze lichaamsdelen wordt de behandeling ook wel 'Profhilo Body' genoemd.

Profhilo behandeling voor en na foto’s

Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
Profhilo voor en na foto's van Beautifier (voor)
Profhilo voor en na foto's van Beautifier (na)
Deze foto's zijn van Beautifier
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics

Hoe gaat een profhilo behandeling in zijn werk?

Tijdens een de behandeling worden 10 prikjes gezet, elk met 2ml hyaluronzuur, op verschillende plekken in het gezicht . De geïnjecteerde gel verspreidt zich gelijkmatig onder de huid, waardoor het gehele gezicht wordt bereikt en de huid van binnenuit wordt verbeterd.

Profhilo stimuleert niet alleen de aanmaak van collageen en elastine, maar ook die van vetweefsel, wat bijdraagt aan een vollere huidstructuur. Daarnaast heeft de behandeling een positief effect op het verminderen van fijne lijntjes en acne, het maakt de huid rustiger en de poriën kleiner. Door de behandeling wordt de huid gelift en worden jouw rimpels van binnenuit genezen.

 De profhilo behandeling

Stap 1: kies een geschikte kliniek voor een profhilo behandeling

Selecteer één of twee klinieken voor een informatief Profhilo consult. Let daarbij niet alleen op prijs en afstand, maar ook op de ervaring en expertise van de behandelend arts. En lees reviews van klanten die je voor gingen. Hoe is de klanttevredenheid? Hoe verliepen de consults? Hoe was de nazorg en follow-up? Dit geeft een goed beeld over de kwaliteit van de behandeling en de algehele dienstverlening. 

Stap 2: consult met een cosmetisch arts

Ben je enthousiast geworden na het eerste consult met de arts? Dan kun je een afspraak maken voor de behandeling. Heb je nog vragen of twijfel je? Neem contact op met de kliniek, zodat zij je vragen kunnen beantwoorden. Of vraag een consult aan bij een andere kliniek. Neem geen overhaaste beslissingen en denk er goed over na. 

Stap 3: voorbereiding

Voor het beste resultaat is het belangrijk om een goede voorbereiding te treffen. Hieronder lees je hoe deze voorbereiding eruit ziet:

  • Draag geen make-up op de behandeldag. Vindt de behandeling plaats in het gezicht? In dat geval is het beter om die dag geen make-up te dragen en je gezicht voorafgaand goed te reinigen. Er wordt gewerkt met kleine naaldjes, waardoor er kleine wondjes in het gezicht ontstaan. Wanneer er bacteriën (bijvoorbeeld vanuit make-up) in die wondjes terechtkomen, kan dit ontstekingen en irritaties veroorzaken.

  • Drink geen alcohol de dag voor de behandeling. De hyaluronzuur wordt toegediend via kleine naaldjes. Soms kan dit blauwe plekjes veroorzaken, maar dit is niet altijd het geval. Om het risico op blauwe plekken te verminderen, is het verstandig om de dag voor de behandeling geen alcohol te drinken. Alcohol verwijdt de bloedvaten en verdunt het bloed, waardoor je een hogere kans hebt op bloeduitstortingen.

  • Bloedverdunners? Raadpleeg je arts. Om dezelfde reden als hierboven is het niet verstandig om bloedverdunners te slikken voor een behandeling met Profhilo. Neem contact op met je arts wanneer je bloedverdunnende medicatie slikt en laat je hierover adviseren. Stop nooit zonder overleg met je medicatie.

Het resultaat van een profhilo  behandeling

Voor het beste resultaat van een Profhilo behandeling zijn meerdere sessies nodig. Zo bestaat de behandeling meestal uit twee of drie sessies, afhankelijk van de mate van huidverslapping, met ongeveer vier weken tussen elke behandeling. Ongeveer vier weken na de behandeling wordt het natuurlijke resultaat zichtbaat. Je zult zien dat fijne lijntjes en rimpels verzacht zijn en eventuele acne verminderd zal zijn.

Om de huidversteviging te blijven behouden en de resultaten te optimaliseren, raden we aan elke zes maanden terug te komen voor een vervolgbehandeling.

Het allermooiste is dat er geen nadelen aan de behandeling zitten, waardoor profhilo een goede keuze is voor iedereen die hun huid op natuurlijke wijze willen verjongen en verbeteren.

Nazorg

Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling is het het beste om intensieve lichamelijke activiteiten te vermijden (bijv. sporten en zwaar tillen). Ook adviseren we om het behandelde gebied gedurende 48 uur na de behandeling niet te masseren of te wrijven. Ga dus niet naar de schoonheidsspecialiste of masseur. Daarnaast bevelen we aan om 48 uur na de behandeling niet naar de sauna, het stoombad en/of de zonnebank te gaan. Vermijd in die periode ook de zon, of bescherm je huid met SPF50. 

Nazorg profhilo behandeling

 Profhilo behandeling prijs

Tarieven in Nederland

 

 

Prijs per behandeling 2024

Eenheid

Prijs

Profhilo (goedkoopste prijs)

2 ML

€ 175

Profhilo (gemiddelde prijs)

2 ML

€ 303

Profhilo Body

3 ML

€ 409

Profhilo Body

4 ML

€ 485

Profhilo Body

6 ML

€ 742

Profhilo Behandeling

Profhilo behandeling aanbieding

Klinieken hebben regelmatig Profhilo acties of geven korting op een behandeling. Kijk daarvoor bij Profhilo aanbiedingen. Vul je adres in, druk op 'Acties' en ontdek een kliniek met een leuke actie!

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt