Profhilo behandeling

16-09-2020

Ben je op zoek naar een Profhilo behandeling? Vergelijk alle Profhilo klinieken bij jou in de buurt.

 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Met 5 kleine prikjes per wang wordt de huid steviger en ontstaat de populaire Profhilo glow. Voorheen hadden cosmetisch artsen met injectables geen oplossing tegen verslapte huid. Profhilo biedt een oplossing tegen verslapte huid in het gelaat, de nek, decoletté, buik en bovenarmen.

Profhilo behandeling

Profhilo behandeling

In Nederland zijn er meer dan honderd artsen die Profhilo behandelingen uitvoeren. Voor een Profhilo behandeling is het belangrijk om te kiezen voor een arts met ervaring. Een behandeling duurt ca. 10 minuten. Je krijgt 10 prikjes in je huid. Daar doet de Profhilo zijn werk. Profhilo hydrateert, maakt collageen en elastine aan en geeft de huid een mooie glow.

Profhilo prijs

Profhilo tarieven variëren bij de diverse klinieken tussen de € 250 - € 350 per behandeling. Vergelijk de prijs bij alle klinieken in de zoekresultaten:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Wat is Profhilo?

Profhilo is een cosmetische behandeling tegen verslapte huid.  Profhilo hydrateert van binnenuit en verstevigt het collageen en elastine in de huid. De basis van Profhilo is hyaluronzuur, een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur wordt al meer dan 20 jaar veilig toegepast door artsen, plastisch chirurgen en dermatologen.

Profhilo zorgt voor huidverbetering en de huidkwaliteit. Daarnaast werkt Profhilo preventief. Een goede huidkwaliteit zorgt ervoor dat huidveroudering minder kans heeft.

Profhilo ervaringen

Profhilo is één van de populairste behandelingen van dit moment. Dat komt omdat het effectief is tegen (startende) huidverslapping en bovendien géén filler is. Eigenlijk hydrateert de Profhilo van binnenuit. Lees alle Profhilo reviews in de zoekresultaten. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt. 

Profhilo voor en na foto

Bekijk de Profhilo voor en na foto (Copyright IBSA Derma):

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Nadelen Profhilo

Profhilo is een fantastische oplossing tegen (startende) verslapte huid. Profhilo is echter niet voor iedereen geschikt. Wanneer je veel huidoverschot hebt dan is dat niet op te lossen met Profhilo. Ook wanneer je overgewicht hebt is Profhilo geen geschikte behandeling. Het kan zijn dat je gezicht nog 'voller' gaat lijken. 

Profhilo is bovendien geef filler, verwacht dan ook geen volume zoals van een filler. Profhilo is meer een duurzame behandeling, die het eigen lichaam activeert om de huid te verstevigen (collageen en elastine).

Profhilo ervaringen

Lees Profhilo reviews op Injectablesbooking.nl. Lees ervaringen van consumenten bij alle klinieken. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken bij jou in debuurt. Maak direct een afspraak!

Profhilo behandeling

Profhilo huidverstrakking

Bij een verslapte huid dan is Profhilo de oplossing. Profhilo zorgt ervoor dat collageen en elastine worden versterkt en verbeterd. De stimulatie resulteert in een aanzienlijke weefselverbetering. Profhilo heeft ook een aanzienlijk verstrakend / liftend effect op het weefsel. 

Profhilo staat bij deskundig gebruik door goed opgeleide artsen bekend als een veilige behandeling. 

Profhilo kenmerken

Vernieuwend aan Profhilo is de puurheid aan hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft de bijzondere eigenschap meer dan 1000x haar eigen volume aan water te kunnen binden. Zo is de huid dus optimaal gehydrateerd van binnenuit. Profhilo wordt in een gebied met dunner wordende huid of veel kleine rimpeltjes (craquelé) in minimale hoeveelheid op strategische plekken in het gelaat, hals of decolleté ingespoten. De huid krijgt meer volume, ziet er gezonder uit en rimpeltjes en lijntjes verdwijnen. Echt revolutionair, zeker bij mensen die last hebben van een dunne huid, craquelé huid of heel veel kleine rimpeltjes. 

-----------------------
Vind een Profhilo behandeling bij jou in de buurt

Profhilo Amsterdam

Profhilo Groningen

Profhilo Maastricht

Profhilo Den Haag

Profhilo Utrecht
Profhilo Eindhoven
Profhilo Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Body

Sinds oktober 2021 is ook Profhilo Body in Nederland beschikbaar. Dat is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. Lees hier meer informatie over Profhilo Body.

Fabrikant IBSA Derma

Profhilo is een product van IBSA, een Zwitserse farmaceut. IBSA is in 1945 opgericht door een groep Zwitserse biologen.

Sindsdien bouwt het haar kennis op door farmaceutisch onderzoek te combineren met technologische verbetering. De bedrijfsfilosofie van IBSA is gericht op de ontwikkeling van niche-georiënteerde producten ontwikkeld met eigen technologieën.

IBSA 's ervaring en competentie op farmaceutisch gebied zijn ook toegepast op de ontwikkeling van op hyaluronzuur gebaseerde medische hulpmiddelen in de orthopedie, anesthesiologie, dermatologie en urologie. Zo hebben ze hyaluronzuur ontwikkeld dat verneveld wordt toegediend bij rhinitis (hardnekkig ontstoken neusvlies) patiënten. 

Profhilo creëert een nieuwe categorie injectables. Profhilo zorgt voor huidverbetering. Dat biedt een unieke kans voor artsen en cliënten.

Profhilo kliniek

Voer je adres in en vergelijk alle klinieken in Nederland die Profhilo behandelingen aanbieden. Er zijn meer dan 100 locaties in Nederland die Profhilo behandelingen toepassen. Zoek, vergelijk en boek jouw Profhilo behandeling op Injectablesbooking.nl.

Lees verder Botox voor mannen

Profhilo behandeling

Veelgestelde vragen over Profhilo

Wat kost Profhilo?

Profhilo behandelingen worden in Nederland bij meer dan 100 klinieken uitgevoerd. De kosten per behandeling variëren gemiddeld tussen de € 250 en € 350 per behandeling.

Wat mag je niet doen na Profhilo?

De eerste 12 uur na de behandeling niet sporten (of zwaar tillen)

De eerste 48 uur na de behandeling geen andere behandelingen (schoonheidsspecialiste, massage ed)

Vermijd de de eerste 48 uur na de behandeling de zon (of bescherm met SPF 50)

Ga de eerste 48 uur na de behandeling niet in de sauna of stoombad.

Hoelang blijft Profhilo zichtbaar?

Profhilo bestaat uit een kuur van 2 of 3 behandelingen, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Na 4 weken zijn de eerste tekenen van versteviging zichtbaar. Er ontstaat een bovendien vaak een 'glow'. Na de tweede behandeling wordt om de 6 maanden een vervolgbehandeling geadviseerd. Dit is niet verplicht, je kunt daar zelf voor kiezen wanneer je blij bent met het resultaat van de eerste behandeling. 

Hoe vaak moet je Profhilo herhalen?

Profhilo wordt in een kuur van 2 of 3 behandelingen geadviseerd, afhankelijk van de mate van huidverslapping. Daarna wordt om de 6 maanden een vervolgbehandeling geadviseerd. Daar kun je zelf voor kiezen wanneer je blij was met het resultaat van de eerste behandelingen. 

Hoe lang bultjes na Profhilo?

Profhilo wordt geinjecteerd met de BAP techniek. Met deze techniek wordt Profhilo per gezichtszijde op 5 strategische punten geinjecteerd in bolussen van 0,2 ML. Dit levert direct na de behandeling 'bultjes' op. De Profhilo moet net onder de huid (deep dermis) worden geinjecteerd. Wanneer de injectie te oppervlakkig is, dan kunnen de bulten iets langer zichtbaar blijven (enkele dagen). 

Doet Profhilo pijn?

De pijn van een Profhilo behandeling is op een schaal van 1-10 gemiddeld 5. De pijn verschilt van persoon tot persoon en van arts tot arts. Als de arts traag injecteert dan is het in ieder geval minder pijnlijk dan wanneer er snel wordt geinjecteerd. 

Hoe vaak Profhilo?

Profhilo wordt 2x geadviseerd met een tussentijd van 4 weken. Daarna kun je ervoor kiezen om het na een half jaar weer te laten doen. Daar kies je alleen voor als je er blij van wordt en als je het weer nodig vindt.

Hoe lang werkt Profhilo?

Profhilo wordt geadviseerd in een kuur van 2 behandelingen, met 4 weken ertussen. Daarna werkt het 4-6 maanden. Dat is afhankelijk van de mate van huidveroudering en droogte van jou huid.

Werkt Profhilo goed?

Profhilo werkt zeer goed bij de verslappende huid. Bij de eerste tekenen van huidveroudering zal Profhilo zorgen voor minder rimpeltjes, betere hydratatie en een verbeterde teint.

Is Profhilo gevaarlijk?

Nee, Profhilo bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature ook in het lichaam voor. Het activeert het collageen en elastine om te vernieuwen. Ook hydrateert Profhilo de huid van binnen uit (het is een vochtbinder). Profhilo is sinds jaren op de markt en is uitvoerig wetenschappelijk onderzocht.

Hoe snel resultaat na Profhilo?

Meestal zie je 4 weken na de eerste behandeling een andere teint. Je huid gaat anders aanvoelen. Na de tweede behandeling houdt dit tot 6 maanden aan.

Wat mag niet na Profhilo?

Het advies is om de eerste 48 uur geen andere behandelingen te laten uitvoeren (massage, schoonheidsspecialiste, etc). Daarnaast is het raadzaam om de eerste 48 uur sauna, stoombad en zonnebaden te vermijden. Maak gebruik van zonnefactor SPF 50.

Welke leeftijd Profhilo?

Vanaf de eerste tekenen van huidverslapping wordt Profhilo aangeraden. Vaak is dit rond het 30e levensjaar.

Hoe vaak Profhilo per jaar?

Wanneer je tevreden bent over de werking van Profhilo dan kun je voor een vervolg behandeling kiezen. De meeste mensen kiezen 2x per jaar voor een Profhilo herhaalbehandeling.

Wat kost een Profhilo behandeling?

De prijs van Profhilo is gemiddeld € 300. De prijzen variëren tussen de € 250 en € 350 per behandeling bij de diverse klinieken. Het loont de moeite om Profhilo prijzen te vergelijk op Injectablesbooking.nl.

Wat is het verschil tussen een skinbooster en Profhilo?

Skinboosters zijn vaak (minimaal) crosslinked. Hierdoor worden er mini druppeltjes skinbooster in de huid geinjecteerd. De skinbooster bindt zich aan vocht. Daardoor krijg je een combinatie van filler & hydratant. Een skinbooster behandeling bestaat uit tientallen (soms honderden) kleine prikjes. Profhilo is vloeibaar. Deze stof verdeeld zich direct in de huid en activeert de collageen en elastine tot activatie. Daardoor wordt de huid steviger. Profhilo behandeling bestaat uit 5 prikjes per wang.

Hoe veilig is Profhilo?

Profhilo bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur. Deze stof komt van nature al in de huid voor. Bij deskundige toepassing wordt Profhilo als erg veilig beschouwd. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de behandeling. Het is belangrijk dat je een goede kliniek kiest en je deskundig laat voorlichten.