Kin en kaaklijn fillerbehandeling

16-11-2020

Zoek je een behandeling voor een strakke kaaklijn? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kaaklijn fillers

Bij veel mensen is veroudering goed zichtbaar aan de kaaklijn. Omdat de huid wat gaat hangen, zie je namelijk dat de kaaklijn verslapt. Dit ontstaat doordat het onderhuids vetweefsel zakt én doordat de huid verslapt. Dus de huid en het vetweefsel van de jukbeenderen en de wangen zakt, zodat je de verslapping op de kaaklijn goed ziet. Ben je op zoek naar informatie over kaaklijn fillers? In dit artikel lees je tips & tricks, risico's, nazorg informatie en de methode om een goede arts te kiezen.

Kin en kaaklijn fillerbehandeling

Kaaklijn filler behandeling informatie en nazorg

 pijn 1-102️
 behandeltijdca. 30 min
 wanneer resultaatdirect
 hersteltijdenkele dagen lichte zwelling, mogelijk wat gevoelig
 nazorg3x per dag koelen met een schone theedoek ertussen.
Niet sporten en masseren voor 48 uur. Geen sauna voor 2 weken.
 controlein overleg, na 2 weken
 hoelang resultaat8 -12 maanden
 gemiddelde prijs€ 350 - € 500
 verdovingniet nodig
 veiligheidKies voor een behandelaar met ervaring en een adequate opleiding

Fillers kaaklijn

Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Kaaklijn fillers zijn gemiddeld 8-12 maanden effectief. Daarna kun je kiezen voor een vervolg behandeling. De kaaklijn is een kenmerkend element in je gezicht. Door een lijntje filler subtiel langs de kaak te leggen wordt verslapte huid gelift. 

Kaaklijn fillers prijs

Een behandeling met kaaklijn fillers kost gemiddeld € 350 - € 500 per ML. Meestal is 1 tot 2 ML nodig voor deze behandeling. Vergelijk de exacte prijs bij alle klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl. 

Kaaklijn fillers voor en na

Voor en na foto's zijn zelden representatief voor jou. Iedereen is uniek. Het is raadzaam om voor een professioneel consult een cosmetisch arts te bezoeken. Hierbij een voorbeeld wat een kaaklijn filler kan doen met verslapte huid.

Kin en kaaklijn fillerbehandeling

Fillers kaaklijn ervaringen

Lees reviews van alle klinieken op deze website. Het is raadzaam om klinieken goed te vergelijken. Kaaklijn fillers worden vaak uitgevoerd door ervaren cosmetisch artsen. Wanneer je twijfelt is het soms goed om bij meerdere klinieken te kiezen voor een vrijblijvend consult. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken:

Oplossing tegen verslapte kaaklijn

Om de kaaklijn te verstrakken zijn verschillende behandelingen gangbaar. Er zijn devices op basis van laser, radiofrequentie of ultrasound die voor verstrakking kunnen zorgen. Maar de meest gebruikte en beste oplossing is vaak een fillerbehandeling. Deze fillers worden heel subtiel ingebracht waar de huid gelift moet worden. Één van de mogelijke behandelingen is bijvoorbeeld ca 1cm van de tragus (gebied tussen wang en oorlel) te behandelen met fillers. Daardoor kan de kaaklijn effectief worden gelift. Ook in en onder de huid van de kaaklijn zelf kan een stevige filler zeer effectief zijn. Het is bijzonder hoe er met minimaal product al snel een goed resultaat behaald kan worden. Ook het behandelen van de kaakspier (slimming) is soms een geschikte behandeling.

Kin fillers

Ook kin fillers zijn vaak cruciaal in een cosmetisch behandelplan. Kin fillers kunnen botresorptie van de kaak compenseren. Naarmate we ouder worden krimpt ons bot ook. En dat is als eerste merkbaar in het gezicht. Behandeling van de kin met fillers zorgt ervoor dat de verticale lijnen van de mondhoeken naar beneden (marionetlijnen) en huidverslapping op de kaak worden gecorrigeerd. In heel veel magazines en op heel veel websites wordt gesproken over de V-vorm van een gezicht. Die creeer je op deze manier. De kin speelt daar dus een cruciale rol in.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kaaklijn en kin fillers producten

Kin- en kaaklijn fillers zijn vaak volume fillers. Dit zijn fillers die een hoge G-prime hebben, zodat de huid optimaal gelift kan worden. Dit kan bijvoorbeeld zeer fraai met Aliaxin SV (Superior Volume). Ook een Radiesse-achtig product kan daar van waarde zijn. Dat is een collageen stimulator op basis van calcium hydroxy-apatiet (CaHA). 

Hoe gaat een kin of kaaklijn filler in zijn werk?

Wanneer je met de arts een cosmetische behandeling bent overeengekomen, kan de behandeling plaatsvinden. Injectables worden altijd met een dunne naald of canule in de juiste huidlaag en op de juiste plek ingebracht. Hiervoor wordt er over het algemeen niet verdoofd. Dit kan wel, eventueel met EMLA-creme. Ook wordt er soms verdoving aan de filler toegevoegd. Veel mensen beschouwen het niet als erg pijnlijk. Op andere plekken, zoals bijvoorbeeld bij lipfillers, zijn injectables vaak wel pijnlijk. Daar wordt dan vaak een tandarts verdoving toegepast. Kin- en kaaklijn fillers worden over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. 

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Utrecht

Groningen
Maastricht

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Complicaties na een filler in de kin of kaaklijn

Complicaties tijdens of na een fillerbehandeling van de kin of kaaklijn doen zich niet vaak voor. Tegenwoordig hebben de meeste fillers een hoog veiligheidsprofiel. Zeker alle A-merk hyaluronzuren worden bij deskundig gebruik als veilig gezien. Daarnaast kan hyaluronzuur eventueel worden verwijderd met hyaluronidase, een medicijn dat hyaluronzuur fillers oplost. Blauwe plekken kunnen wel ontstaan na een behandeling. Ook door ondeskundig gebruik kunnen complicaties ontstaan. Het is daarom aan te raden om de kiezen voor een ervaren arts met een goede reputatie.

Behandeling van kaaklijn of kin met fillers bij jou in de buurt

In Nederland zijn er inmiddels meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Ben jij benieuwd welke artsen er bij jou in de buurt gespecialiseerd zijn in injectables? Of ben je op zoek naar een cosmetisch arts KNMG? Zoek, vergelijk en boek alle klinieken voor kinfillers en kaaklijn  behandelingen bij jou in de buurt! 

Prijs kaak filler

De gemiddelde behandelprijs van een kaaklijn filler is € 350 - € 500. Vergelijk alle filler prijzen en filler aanbiedingen op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kaaklijn behandeling voor face slimming

Sommige mensen vinden hun gezicht 'te vol'. Face slimming is ook mogelijk door middel van kaaklijn fillers. Door volume aan de kaaklijn toe te voegen valt een 'vol gezicht' vaak minder op.

Wetenschappelijke data

Ben je op zoek naar wetenschappelijke content? Lees bijvoorbeeld dit artikel:
Nonsurgical jawline rejuvenation using injectable fillers: https://www.researchgate.net/publication/338255384_Nonsurgical_jawline_rejuvenation_using_injectable_fillers
Auteurs: Aria Vazirnia (dermatoloog), André Braz (dermatoloog) en Sabrina G. Fabi (dermatoloog)


 

Vaak gestelde vragen over kaaklijn fillers

Wat is een kaaklijn filler?

Een kaaklijn filler is een hyaluronzuur filler die exact de juiste dikte heeft om de kaaklijn profiel te geven. Het is vaak een stevige filler die op het bot van de kaak wordt gelegd. Sommige artsen gebruiken liever een collageen stimulerende filler, zoals Sculptra, Ellansé of Radiesse

Wanneer zie ik resultaat van kaaklijn fillers?

Direct na de behandeling is het resultaat zichtbaar. Het behandelde gebied kan wel iets gezwollen en gevoelig zijn. Na ruim 2 weken is het eindresultaat zichtbaar. 

Hoe lang blijft filler in kaaklijn zitten?

Kaaklijn fillers blijven gemiddeld 9-12 maanden zitten. Fillers op basis van hyaluronzuur worden volledig door het lichaam afgebroken. Daarna kun je kiezen voor een vervolg behandeling. Vraag een deskundige arts voor persoonlijk advies.

Wat kost kaaklijn fillers?

Kaaklijn fillers kost vanaf € 269. Dit is bij de goedkoopste kliniek voor 1 ML. Gemiddeld is 2 ML nodig. De gemiddelde prijs voor 2 ML is € 500 - € 700.

Hoeveel ML nodig voor kaaklijn?

De hoeveelheid ML is afhankelijk van de mate van verslapping. Bij wat jongere mensen wordt er gestart met een 1 ML behandeling. Gemiddeld is er wel 2 ML nodig bij een dubbelzijdige kaaklijn behandeling met fillers.

Is een kaaklijn filler veilig?

Wanneer je kiest voor een ervaren arts die werkt met één van de A-Merk fillers, dan wordt een kaaklijn filler als veilig beschouwd. Selecteer daarom zorgvuldig je cosmetisch arts.  

Wat zijn de risico's van kaaklijn fillers?

Bij iedere medische behandeling is er een kans op infectie. Daarnaast is het belangrijk dat de filler op de juiste plek wordt verdeeld voor een cosmetisch optimaal resultaat. De filler moet niet als een bolus worden geinjecteerd, dan kan het gaan klonteren.

Is een kaaklijn filler pijnlijk?

De meeste mensen ervaren kaaklijn fillers niet als pijnlijk. Op pijnschaal 1 - 10 krijgt deze behandeling een 2. Er worden enkele gaatjes in de huid geprikt, Door deze gaatjes wordt een canule in de huid gebracht. Op deze manier wordt de filler subtiel over de kaaklijn verdeeld.

Kan een kaaklijn filler worden opgelost?

Een hyaluronzuur filler kan met een hyaluronidase behandeling worden opgelost.

Hoe vaak moet je worden behandeld met een kaaklijn filler?

Één behandeling is voldoende. Een kaaklijn behandeling geeft over het algemeen 9 - 12 maanden resultaat. Daarna kun je ervoor kiezen om weer behandeld te worden.  

Wat moet je doen als nazorg na kaaklijn filler?

3x per dag koelen met een schone theedoek ertussen. Niet sporten en niet masseren voor 48 uur.

Wat is de prijs van kaaklijn fillers?

Kaaklijn fillers kost vanaf € 269. Dit is bij de goedkoopste kliniek voor 1 ML. Gemiddeld is 2 ML nodig. De gemiddelde prijs voor 2 ML is € 500 - € 700.

Wat is de beste kliniek voor kaaklijn fillers?

Vergelijk alle artsen en klinieken op Injectablesbooking.nl. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts die een adequate opleiding heeft gevolgd.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt