Lipfillers ervaringen

18 april 2021

Een lipfiller behandeling is vaak spannend. Je lippen zijn een belangrijk kenmerk van je gezicht. Daarin telt iedere millimeter. Op Injectablesbooking.nl staan veel lip filler reviews. 

Onderzoek tips

Aantal reviews
1000+
Tip 1
Kies een ervaren arts
Tip 2
Kies een A-Merk filler
Tip 3
Lees ervaringen van anderen

Lipfiller reviews

Lipfillers worden al meer dan 20 jaar toegepast door cosmetisch artsen. Sinds 2015 heeft de populariteit van lipfillers een enorme vlucht genomen. In dat jaar bekende Kyle Jenner op social media dat zij lipfillers gebruikt. Sindsdien is de interesse in lipbehandelingen toegenomen. In Nederland laten jaarlijks tienduizenden mensen hun lippen behandelen. Bijna iedereen zoekt naar lipfillers ervaringen. Iedereen zoekt namelijk naar de beste lipfillers arts. Ben jij op zoek naar lipfiller ervaring? Lees dan dit artikel.

lip-filler-ervaringen

Lipfiller ervaring 

Het behandelen van lippen is delicaat. Lippen zijn namelijk één van de drie kenmerkende gezichtselementen, samen met de neus en ogen. Lippen zijn bepalend voor je uiterlijk. Iedere millimeter verschil is belangrijk. Lipfiller ervaring is dus onmiskenbaar één van de belangrijkste onderdelen wanneer je op zoek gaat naar de beste arts. 

In Nederland zijn er meer dan 600 artsen die injectables behandelingen toepassen. Niet iedere arts is gespecialiseerd in lipbehandelingen. Op Injectablesbooking.nl kun je zoeken op artsen die gespecialiseerd zijn in lippen opvullen. Vervolgens kun je op zoek naar dé arts met veel ervaring bij jou in de buurt. Met hoeveel lipfiller ervaring neem jij genoegen?

Lees hier het verhaal van Elise (36) over haar ervaring met lipfillers

Lipfiller reviews

Vandaag langs geweest bij Xavier clinics voor een lip filler behandeling. Dit was mijn allereerste keer dus ik was erg zenuwachtig. Meteen bij aankomst werd ik op mijn gemak gestelt en ook nam de arts lang de tijd voor me. Ik ben zeer tevreden over deze kliniek en raad het iedereen aan. Ik kom zeker terug!!
denise hendricks
Xavier Clinics
23 maart 2023 17:05
paar weken geleden geweest voor kraaienpootjes en kleine bovenlip filler ben heel erg blij met het resultaat!
Jiota Van den langenbergh
OranjeKlinieken Amersfoort
23 september 2022 14:02
Voor de eerste keer lip fillers laten plaatsen bij de locatie in Enschede. Werd ontzettend fijn geholpen. De dames hebben goede uitleg gegeven vooraf, tijdens en na de behandeling. Ze stellen je echt gerust. De lippen zijn nu nog erg opgezwollen, maar ben nu al blij met het resultaat! Deze kliniek zal ik echt aan iedereen aanraden!
Lieke Geesing
Arc of Beauty Amstelveen
22 oktober 2022 10:10
Dr Renate is heel aardig en ze doet uitstekend haar best om haar klanten tevreden te stellen. Ik ben echt super tevreden met mijn ervaring met haar! Ze geeft een eerlijke opinie en veel goede, nuttige informatie en uitleg voorafgaand. Mijn behandeling (lip fillers) verliep prettiger dan ik had verwacht. Vond het specifiek heel erg fijn dat ze tussendoor nog... Toon meer »
Dr Renate is heel aardig en ze doet uitstekend haar best om haar klanten tevreden te stellen. Ik ben echt super tevreden met mijn ervaring met haar! Ze geeft een eerlijke opinie en veel goede, nuttige informatie en uitleg voorafgaand. Mijn behandeling (lip fillers) verliep prettiger dan ik had verwacht. Vond het specifiek heel erg fijn dat ze tussendoor nog even checkte of het nog oké ging met me. Ben uiteraard ook heel blij met het eindresultaat. Ik raad het écht aan om bij haar kliniek langs te gaan!! Toon minder »
24 januari 2022 01:01
Hii! Ik wilde nog even zeggen dat ik door Eline en eigenlijk iedereen, heel erg goed ontvangen ben! Iedereen stelde mij heel erg op mijn gemak en was super aardig! Ik vond het best spannend omdat dit voor mij de eerste keer was dat ik lip fillers ging krijgen. Maar iedereen was zo aardig en het werd fantastisch uitgelegd. Dus mijn complimenten voor jullie! I... Toon meer »
Hii! Ik wilde nog even zeggen dat ik door Eline en eigenlijk iedereen, heel erg goed ontvangen ben! Iedereen stelde mij heel erg op mijn gemak en was super aardig! Ik vond het best spannend omdat dit voor mij de eerste keer was dat ik lip fillers ging krijgen. Maar iedereen was zo aardig en het werd fantastisch uitgelegd. Dus mijn complimenten voor jullie! Ik wens jullie een hele fijne dag!💓 Toon minder »
Lotte van Oosten
Kalea Clinic Amsterdam
11 maart 2022 15:03

Ervaring met lipfillers

Het resultaat van een behandeling met fillers is gemiddeld 6-12 maanden, na 6 maanden neemt het volume over het algemeen langzaam af. Er zijn verschillende merken gespecialiseerd in lipfillers. Deze fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. De hyaluronzuur wordt na verloop van tijd dan ook volledig door het lichaam opgenomen. Bekende merken hyaluronzuur voor de lipbehandelingen zijn: Juvéderm Volbelle, Belotero Lips, Stylage Special lip en Aliaxin LV. 

Lipfiller reviews

Lipfiller reviews kunnen jou informatie geven over de behandeling in het algemeen. Ook kunnen reviews informatie geven over de kliniek of arts in het bijzonder. Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Vul je adres in:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------

Lees verder:

Lipfiller complicaties
Nazorg lip filler
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Beste kliniek voor lipfillers
Informatie over lipfillers
Lipfillers voor en na
Lipfiller aanbiedingen
Lipfiller prijs

-----------------------

Meer of minder ervaring

Cosmetische geneeskunde is een combinatie van ervaring, kennis van de anatomie, vaardigheid en gevoel voor esthetiek. Kennis van de anatomie is een randvoorwaarde om succesvol te zijn als cosmetisch arts. Ervaring wordt opgedaan met de jaren en aantal cosmetische behandelingen. Het is belangrijk om een adequaat opgeleide en ervaren cosmetisch arts bij jou in de buurt te kiezen. Daarvoor is het aan te raden om te kiezen voor bijvoorbeeld een dermatoloog, plastisch chirurg of cosmetisch arts KNMG

lip-filler-reviews

Lipfillers ervaringen

Veel consumenten delen hun lipfillers ervaringen op Instagram. Deze ervaringen zijn voor sommige consumenten weer een motivatie om ook voor een lipbehandeling met fillers te kiezen. In principe zijn er 2 categorieën consumenten geïnteresseerd in lipbehandelingen. 40-plussers is de ene categorie. Bij hun neemt het volume van de lippen af, en zij wensen vaak een heel subtiele behandeling waarbij de lippen weer het volume van een 30-jarige hebben. Zij willen niet dat een behandeling opvalt. 

De tweede categorie bestaat uit geinteresseerden tussen de 20 en 30 jaar. Zij volgen de laatste trends en volgen celebrities en influencers. Zij houden van volle lippen, waarbij best mag opvallen dat je voor een behandeling hebt gekozen.

-----------------------
Vind een behandeling bij jou in de buurt

Lipfillers ervaringen Utrecht

Lipfillers ervaringen Rotterdam

Lipfillers ervaringen Amsterdam

Lipfillers ervaringen Groningen

Lipfillers ervaringen Den Haag
Lipfillers ervaringen Almere

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Lipfillers Instagram

Check #lipfillers op Instagram om eindeloos veel voor/na resultaten te zien en ervaringen te lezen. Zoek, vergelijk en boek een vrijblijvend consult voor een lipbehandeling via Injectablesbooking.nl. Kies daarvoor een arts/kliniek met de juiste ervaring, opleiding en de gewenste reputatie. Op deze website lees je ook artikelen over 'prijs lipfillers' en 'lipfillers aanbiedingen'. Lipfillers ervaringen? Check Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Botox ervaringen
Nazorg Botox

Traangoot filler reviews

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen lipfiller ervaringen

Wat is de beste lip filler kliniek?

Kies een kliniek bij jou in de buurt met goede reviews. Het is raadzaam om naar een arts te gaan met de nodige ervaring. Bekijk tijdens het consult of je een klik hebt met de arts. Vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is een goede kliniek voor fillers?

Kies een kliniek bij jou in de buurt met goede reviews. Het is raadzaam om naar een arts te gaan met de nodige ervaring. Bekijk tijdens het consult of je een klik hebt met de arts. Vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Welke filler beste voor lippen?

De meest gebruikte lip fillers zijn: Belotero Lips, Restylane Kysse, Juvéderm Volbella Stylage lips, Aliaxin LV en Teosyal Kiss. Deze fillers zijn van merken die al lang op de markt zijn en waar wetenschappelijk onderzoek naar is gedaan.

Waar kan ik lipfiller reviews lezen?

Op Injectablesbooking.nl kun je lipfiller reviews lezen van alle klinieken. Lees de reviews van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. 

Wie heeft een negatieve lip filler ervaring?

Na ongeveer 1-2 procent van de filler behandelingen ontstaat een complicatie. Vaak zijn complicaties goed op te lossen, maar niet altijd. Wees goed voorbereid, lees alle informatie hier over veilige fillers.

Vul je adres in en lees lip filler reviews

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt