Botox Nijmegen

Vergelijk alle cosmetische klinieken in Nijmegen. Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Aantal afspraken in Nijmegen in de afgelopen periode
198
Gemiddelde prijs per zone Botox in Nijmegen
€ 131,74
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Nijmegen
75
Vergelijk klinieken in Nijmegen

De gemiddelde prijs per zone Botox is in Nijmegen 7% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 141,50).

Vergelijk Botox klinieken in Nijmegen

Vergelijk kosten en reviews van cosmetische behandelingen in Nijmegen. Vul je locatie in en kies een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kliniek Nijmegen

Boek een Botox behandeling in Nijmegen. Op Injectablesbooking.nl lees je reviews, gemiddelde prijs per behandeling en het aantal boekingen bij alle Botox klinieken in Nijmegen. Op deze pagina vind je alle informatie over Botox behandelingen, wat je kunt verwachten van een cosmetische behandeling én tips hoe je een kliniek kiest in Nijmegen. Ook zie je op deze pagina informatie en acties & aanbiedingen van populaire klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle artsen en klinieken en maak direct een afspraak bij een cosmetische kliniek in de omgeving van Nijmegen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Nijmegen

Een Botox behandeling is in Nijmegen nooit ver weg. Nijmegen heeft meer dan 20 cosmetisch artsen en cosmetische klinieken in haar directe omgeving. Het is raadzaam om de klinieken goed te vergelijken voordat je een keuze maakt. Hoe zijn de reviews? Wie heeft er het meeste ervaring? Wat zijn de tarieven? In dit artikel lees je hoe je een goede kliniek kan kiezen voor een Botox behandeling in Nijmegen.

Botox Nijmegen

Botox kliniek Nijmegen

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. Deze 3 merken ontlopen elkaar kwalitatief gezien niet veel. Alle 3 de botulinetoxine merken doen ongeveer hetzelfde; ze zorgen ervoor dat de ‘mimische rimpels’ (voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en fronsrimpels) niet meer zichtbaar zijn. De behandeling is 12 tot 16 weken effectief. Dankzij een botulinetoxine behandeling zie je er fitter, rustiger en jonger uit.

Botox Nijmegen prijzen

De gemiddelde prijs van één zone Botox staat bovenaan deze pagina. De prijzen liggen bij de diverse klinieken behoorlijk uit elkaar. Het loont de moeite om Botox prijzen in Nijmegen regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Injectables Nijmegen

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine, skinbooster en filler behandelingen. In Nijmegen zijn verschillende klinieken volledig gespecialiseerd in cosmetiek. Bijvoorbeeld de Van Rosmalen Kliniek heeft daarin van oudsher een goede reputatie. Profhilo is sinds enkele jaren hét geheim van Hollywood. Profhilo bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur. Profhilo wordt met enkele kleine prikjes vlak onder de huid ingebracht. Omdat hyaluronzuur water bindt én collageen stimuleert, wordt de huidkwaliteit zichtbaar verbeterd. De huid verstrakt. Dit is ook een behandeling die je preventief kunt laten uitvoeren. Tekenen van veroudering kunnen dan later verschijnen.

Met een filler kan je cosmetisch arts de rimpel opvullen, afgenomen huid volume aanvullen (je huid volume neemt af naarmate je ouder wordt) én kan je gezichtscontour worden verbeterd. Denk maar aan je lippen, kaaklijn of jukbeenderen.

Botox Nijmegen ervaringen

Botuline toxine (btx) is wereldwijd één van de meest uitgevoerde medische behandelingen. Botulinetoxine wordt al meer dan 40 jaar zowel medisch als cosmetisch ingezet. Medisch bijvoorbeeld tegen spasmes, migraine of incontinentie. Cosmetisch bijvoorbeeld als rimpelbehandeling, tegen zweetoksels of tegen tandenknarsen. Een cosmetische behandeling met btx wordt bij toepassing door een gekwalificeerde en vaardige arts, als een behandeling met een hoog veiligheidsprofiel ingeschat.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Cosmetische kliniek Nijmegen

In Nijmegen is de Oranjesingel dé hotspot voor cosmetische klinieken. Maar ook Nijmegen Centrum en Nijmegen Oost zijn prima bedeeld qua cosmetische klinieken. Nijmegenaren hechten waarde aan hun verzorging. Dat is vermoedelijk één van de redenen dat landelijke ketens als City Clinics en Faceland in Nijmegen een vestiging hebben. Ook van Rosmalen Kliniek is in Nijmegen gevestigd.

Hoe kies je de beste cosmetisch arts of kliniek in Nijmegen? Het is erg belangrijk dat jij weet wat er gaat gebeuren. Welk merk filler wordt er gebruikt? Hoeveel gaat de behandeling kosten? Welke arts gaat mij behandelen en hoeveel ervaring heeft zij of hij? Deze zaken kun je prima vergelijken op Injectablesbooking.nl. Maar bovenal moet je tijdens het consult het gevoel hebben dat jouw wensen worden begrepen. Er moet een vertrouwensband zijn. 

Botox vergelijken Nijmegen

Bekijk de reviews van cosmetische klinieken in Nijmegen. Vergelijk ervaring, kwaliteit en tarieven van botox en fillers in Nijmegen. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Botox Nijmegen

Fillers Nijmegen

Een behandeling met fillers is net als een kunstwerk. Het is een vaardigheid waarvoor enige ervaring is vereist, maar bovenal moet de cosmetisch arts er aanleg voor hebben. Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Er is onder andere prachtige middeleeuwse architectuur te zien. Daarnaast is de Waal, die dwars door de stad loopt, ook een heerlijke plek om te flaneren. Dit zijn misschien wel redenen dat Nijmegenaren van cosmetiek houden. Ze wonen immers ook in of in de omgeving van een wonderschone stad.

Een fillerbehandeling kan worden toegepast als rimpelbehandeling, om volume te creeeren bij een verslapte huid of voor contourverbetering, bijvoorbeeld van de kaaklijn, jukbeenderen of lipfillers. Ook worden fillers vaak toegepast tegen wallen of donkere kringen.

Botox fronsrimpel Nijmegen

Met een Botoxbehandeling worden kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en/of fronsrimpels verwijderd. Een botulinetoxine behandeling duurt effectief maar enkele seconden en wordt door de meeste mensen als niet pijnlijk ingeschat.

-----------------------

Meer cosmetische behandelingen in Nijmegen

Filler behandeling Nijmegen

Profhilo Nijmegen
Lipfillers Nijmegen

Traangoot filler Nijmegen

-----------------------

Botox prijzen vergelijken Nijmegen

In Nijmegen kun je dus bij veel artsen en klinieken terecht voor een botulinetoxine of filler prikje. Wel is aan te raden de klinieken en artsen in Nijmegen te vergelijken, want de Botox kosten in Nijmegen verschillen behoorlijk. De prijs voor één zone Botox varieert tussen de € 95 en € 200 per zone. Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en zoek, vergelijk en boek je volgende botulinetoxine of filler behandeling in Nijmegen!

Botox Nijmegen prijzen

Vergelijk de prijzen van alle btx behandelingen in Nijmegen op Injectablesbooking.nl. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Top 8 meest geboekte injectables klinieken in de omgeving van Nijmegen

Dit is de top-8 van meeste geboekte klinieken in de de buurt van Nijmegen in willekeurige volgorde:

Dit overzicht van meest geboekte klinieken in Nijmegen is gebaseerd op het aantal boekingen in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Klik op een kliniek en bekijk de reviews en kliniek informatie.

Botox ervaringen Nijmegen

Het is raadzaam om consumenten reviews over Botox en filler behandelingen te lezen. Je weet dan beter waar je aan toe bent tijdens een consult of behandeling. Tip! Kies een kliniek in de omgeving van Nijmegen die over een langere periode regelmatig positieve Google reviews heeft gekregen van klanten. Klik hier om reviews van cosmetische klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Boek je injectables behandeling in Nijmegen

Kliniek
Kleine Cosmetica Nijmegen

Kleine Cosmetica Nijmegen

Graafseweg 232, Nijmegen (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 89
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Esthetiek Nijmegen
profhilo-logo

Esthetiek Nijmegen

4
Burgemeester Daleslaan 27, Nijmegen (2 km)
Kliniek opgericht
2017
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 295
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
David Wijnberg

Dr. David Wijnberg

Esthetiek Nijmegen (2 km) Dr David Clinic (89 km)
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
18 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 295
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Nijmegen

Wat zijn de kosten van Botox in Nijmegen?

De prijs van een zone Botox in Nijmegen is gemiddeld € 131,74. Een zone (of regio) botox is bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. De prijs ligt bij de diverse klinieken wel behoorlijk uit elkaar. De prijs varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 90 en € 250 per zone. Bekijk ook alle Botox aanbiedingen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de prijzen van alle klinieken in Nijmegen.

Wat is de beste kliniek voor Botox in Nijmegen?

In de omgeving van Nijmegen zijn 75 artsen en klinieken gevestigd. Het is raadzaam om te kiezen voor een cosmetische kliniek die over een langere periode positieve Google reviews heeft gekregen. Kies voor een kliniek waar professionele BIG geregistreerde behandelaars werken (bijvoorbeeld een Plastisch Chirurg, Dermatoloog of Cosmetisch Arts KNMG. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Nijmegen en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle Botox klinieken in Nijmegen op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste Botox arts in Nijmegen?

Kies de beste Botox arts in Nijmegen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met de nodige ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Nijmegen te kiezen met veel positieve Google reviews. Vergelijk de Botox ervaringen bij alle artsen. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.