Botox Maastricht

Lees informatie over alle cosmetische klinieken in de omgeving van Maastricht. Bekijk reviews en plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal boekingen binnen 15 km van Maastricht:

Aantal afspraken in Maastricht in de afgelopen periode
1.626
Gemiddelde prijs per zone Botox in Maastricht
€ 132,62
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Maastricht
74
Vind een kliniek in de buurt van Maastricht

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Maastricht is gemiddeld € 132,62 per zone. Dit is 8% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 144,19) Botox prijs.

Botox voorhoofd in Maastricht

In Maastricht kun je terecht voor een Botox behandeling van de voorhoofdsrimpels. Andere populaire Botox behandelingen zijn:
Kraaienpootjes
Fronsrimpels
Baby Botox
Wenkbrauwlift
Gummy smile
Hyperhidrosis

Bekijk alle cosmetische klinieken in Maastricht

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Maastricht

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Maastricht worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Beauty Centre Maastricht
Beauty Centre Maastricht Logo
Wordt nu
bekeken
5
Beauty Centre Maastricht
Maastricht, Sint Annalaan 21
Botox zone v.a.
€ 110,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Boek nu uw afspraak bij ons! (Vrijblijvend consult)
Afspraak maken
Onlangs 10x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Botox specialist Maastricht

In de omgeving van Maastricht werken 41 esthetisch artsen. Denk goed na voordat je een arts kiest. Vergelijk cosmetisch artsen op ervaring, reviews en tarieven op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Maastricht

Bij de volgende 5 Botox klinieken in een straal van 15 km rond Maastricht is zojuist een afspraak gemaakt via Injectablesbooking.

Alle Botoxklinieken in Maastricht

In Nederland worden in 2023 ca. 450.000 Botoxbehandelingen uitgevoerd. In de omgeving van Maastricht worden ook veel cosmetische behandelingen uitgevoerd. In een straal van 15 km rond Maastricht zijn 33 klinieken gevestigd waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. 

Geheimzinnig

Nog niet alle consumenten zijn open over hun behandelingen. Dat hoeft natuurlijk ook niet. Er valt wel een parallel te trekken met het verven van grijs haar in de jaren '90. Destijds werd daar geheimzinnig over gedaan, inmiddels is iedereen wel open over het gebruik van haarverf. Vergelijk de Botox klinieken in Maastricht. Lees reviews, vergelijk tarieven per botox behandeling en bekijk welke artsen werken in Maastricht. Welke cosmetische klinieken in Maastricht worden het vaakst geboekt? Lees alle info op Injectablesbooking.nl.

Informatie voor een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Maastricht? Lees verder in onze kennisbank:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox in Maastricht

Ben jij op zoek naar de beste Botox kliniek in de omgeving van Maastricht? Injectablesbooking.nl helpt je om alle klinieken te vergelijken. Vul jouw locatie in en vergelijk alle klinieken in de buurt. Vergelijk de ervaring van de artsen, prijs van de behandeling en beoordelingen en kies een kliniek voor een vrijblijvend consult.

botox-maastricht

Botox behandeling Maastricht

Maastricht is dé cosmetische hub van Zuid-Nederland. Kenners gebruiken ook wel het adagium; 'Hoe zuidelijker je komt, des meer waarde hecht men aan cosmetiek.' En dat klopt ook! In Limburg waren 10 tot 15 jaar geleden al veel injectables klinieken gevestigd. Waar de cosmetische behandelingen momenteel in heel Nederland worden omarmd, is dit in Zuid Limburg dus al veel langer gangbaar. Voor fillers of Botox hoef je in Maastricht dan ook nooit ver te zoeken. Wil jij alles weten over fillers, Profhilo of Botox in Maastricht? Lees dan deze blog!

Injectables Maastricht

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Botox is een merknaam botulinetoxine, zoals Azzalure, Bocouture en Dysport dat ook zijn. In Maastricht en haar omgeving zijn meerdere cosmetisch artsen en klinieken gevestigd. Ook o.a. in Heerlen, Valkenburg en Meerssen zijn cosmetische klinieken gevestigd die zich richten op injectables behandelingen. Met botulinetoxine behandelingen worden zogeheten ‘mimische’ rimpels behandeld. Bijvoorbeeld de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Deze rimpels worden geactiveerd door kleine spiertjes als je boos kijkt, lacht, verbaasd bent, etc. Met fillers worden rimpels opgevuld, wordt afgenomen huidvolume aangevuld (ja, ja, naarmate we ouder worden neemt het huidvolume af) en kan de gezichtscontour verbeterd worden, denk bijvoorbeeld aan lipfillers.

Maastricht Botox voor en na foto

Eerlijke voor en na foto's zijn belangrijk om een behandeling te snappen. Toch is een voor/na foto'zelden representatief voor jou. Iedereen is namelijk anders. Hierbij een voorbeeld van een voor en na foto na een btx behandeling. Vraag tijdens een persoonlijk consult de arts altijd naar persoonlijke voor/na foto's

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Maastricht

In Maastricht liggen de Botox kosten ver uit elkaar. Een Botox behandeling varieert tussen de € 90 en € 220 per zone. De Botox kosten in Maastricht worden mede bepaald door het merk botulinetoxine (Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture zijn de A-Merken botulinetoxine). Maar de Botox prijzen worden ook bepaald door de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. Het loont de moeite om af en toe in Maastricht de Botox prijzen te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Botox Maastricht prijzen

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Maastricht € 130,73 per behandeling (2023). Dit is een dynamisch tarief, het actuele tarief staat bovenaan deze pagina. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

Maastricht Botox ervaringen

Lees de reviews van cosmetische klinieken op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk de Botox reviews in Maastricht. De reviews staan overzichtelijk in de zoekresultaten. 

Meer cosmetische behandelingen in Maastricht:
Filler behandeling Maastricht
Lipfillers Maastricht

Botox-maastricht-resultaat

Fronsrimpel behandeling Maastricht

Met een toxine behandeling worden kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels verwijderd. Een volledige afspraak bij een cosmetisch arts voor een fronsrimpelbehandeling duurt vaak maar 15 minuten.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische kliniek Maastricht

In Maastricht zijn verschillende cosmetische klinieken gevestigd. Bijzonder aan Maastricht is dat er enkele cosmetisch artsen actief zijn die zich al meer dan 10 jaar op cosmetische behandelingen richten. Zo zijn drs. Roger Kroll, drs. Hub Swerts en drs. Pascal Meijer echte autoriteiten op het gebied van injectables, alle drie gevestigd in de omgeving van Maastricht.

Botox kliniek Maastricht:

Gerenommeerde Botox klinieken in Maastricht zijn:
Mooi Kliniek Maastricht
Kliniek aan de Maas
Faceland Maastricht
Beautifier Maastricht
Beauty Center Maastricht

Beste Botox arts Maastricht

Wanneer je op zoek bent naar de beste Botox arts in de omgeving van Maastricht dan kan Injectablesbooking.nl jou helpen. Voer je locatie in en vind alle cosmetische klinieken en artsen bij jou in de omgeving. Of je nu bij het Vrijthof, langs de Maas, in de wijk Mariaberg of in buurdorp Meerssen bent; op loopafstand vind je een cosmetische kliniek in Maastricht.

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Maastricht

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Maastricht. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Bovenstaande lijst toont klinieken in de buurt van Maastricht waar regelmatig afspraken worden gemaakt via Injectablesbooking. Klik op een cosmetische kliniek en maak direct een afspraak!

Maastricht Botox review

Het is verstandig zoveel mogelijk reviews over Botox behandelingen te lezen. Je leert dan wat andere consumenten belangrijk vinden tijdens een behandeling. Tip! Schrijf thuis belangrijke vragen op die jij aan de cosmetisch arts kunt stellen. Kies een kliniek in de omgeving van Maastricht, er zijn er genoeg! Klik hier om reviews van Botox klinieken bij jou in de buurt te lezen.

Botox kraaienpootjes nadelen

Kraaienpootjes... you love it or hate it. Veel mensen vinden het schattig totdat ze te opvallend worden. Als de kraaienpootjes gaan doorlopen tot op de wangen of in de haargrens zijn veel mensen het wel zat. Toch liggen er ook nadelen op de loer. 

-Als de kraaienpootjes te veel zijn behandeld dan ontstaan er juidt weer rimpels aan de binnenkant van het oog (op de zijkant van de neus, ook wel bunny lines genoemd)
-De wangen kunnen dikker lijken als je lacht (icm fillers)
-Je kunt vocht vast houden rond de ogen (als je daar aanleg voor hebt)

Laat je voor een behandeling goed adviseren door een deskundige arts. 

Botox reviews Maastricht

Bekijk ervaringen van andere consumenten met hun injectables behandeling in de omgeving van Maastricht.

Bekijk reviews

Heel deskundig en professioneel. Bijzonder klantvriendelijke begeleiding. Goede voorlichting en adviezen. Aanrader voor botox, plexR en profhilo. Beste in de regio!
23 mei 2021 15:03
Ik kom al jaren bij Saskia voor de botox. Zij is een perfectionist in haar werk en geeft een hele goede nazorg.
14 oktober 2022 18:06
Zeer tevreden. Botox frons houdt veel langer dan bij vorige kliniek.
mookie blaylock
City Clinics Maastricht
19 januari 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Maastricht

Boek je injectables behandeling in Maastricht

Injectabelles
Injectabelles
Maastricht, Sint Servaasklooster 41
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Belotero logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Kliniek aan de Maas
4.7
Kliniek aan de Maas
Maastricht, Van Hasseltkade 20
<1 km
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Mooier.nu
Mooier.nu
Maastricht, Onze Lieve Vrouwewal 10
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
MOOI Kliniek Maastricht
4.6
MOOI Kliniek Maastricht
Maastricht, Sphinxcour 6C-01
<1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 385,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Maastricht

Wat kost een behandeling met Botox in Maastricht?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Maastricht € 132,62. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Maastricht?

Binnen 15 kilometer van Maastricht zijn 33 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Maastricht op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Maastricht?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Maastricht vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Maastricht en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is een cosmetische spierontspanner behandeling?

Botulinetoxine is eigenlijk een spierontspanner. Het spiertje wordt 12-16 weken uitgeschakeld om de voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te activeren.