Botox Maastricht

Kies een cosmetische kliniek in de omgeving van Maastricht. Bekijk alle klinieken in jouw omgeving. Plan direct een vrijblijvend consult!

Aantal afspraken in Maastricht in de afgelopen periode
753
Gemiddelde prijs per zone Botox in Maastricht
€ 140,56
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Maastricht
68
Boek een kliniek in Maastricht

De gemiddelde prijs in Maastricht voor een Botox behandeling per zone ligt 10% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Maastricht

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Maastricht

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Maastricht worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Kliniek aan de Maas
LOGO_B_Kliniek aan de Maas_FC

Kliniek aan de Maas

Van Hasseltkade 20, Maastricht
4.7
Behandelingen per jaar
3000
Kliniek opgericht
2014

Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Maastricht

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Maastricht is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Maastricht

In de omgeving van Maastricht zijn 68 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Maastricht. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Maastricht wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Maastricht. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox in Maastricht

Ben jij op zoek naar de beste Botox kliniek in de omgeving van Maastricht? Injectablesbooking.nl helpt je om alle klinieken te vergelijken. Vul jouw locatie in en vergelijk alle klinieken in de buurt. Vergelijk de ervaring van de artsen, prijs van de behandeling en beoordelingen en kies een kliniek voor een vrijblijvend consult.

Botox Maastricht

Botox behandeling Maastricht

Maastricht is dé cosmetische hub van Zuid-Nederland. Kenners gebruiken ook wel het adagium; 'Hoe zuidelijker je komt, des meer waarde hecht men aan cosmetiek.' En dat klopt ook! In Limburg waren 10 tot 15 jaar geleden al veel injectables klinieken gevestigd. Waar de cosmetische behandelingen momenteel in heel Nederland worden omarmd, is dit in Zuid Limburg dus al veel langer gangbaar. Voor fillers of Botox hoef je in Maastricht dan ook nooit ver te zoeken. Wil jij alles weten over fillers, Profhilo of Botox in Maastricht? Lees dan deze blog!

Injectables Maastricht

Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine en filler behandelingen. Botox is een merknaam botulinetoxine, zoals Azzalure, Bocouture en Dysport dat ook zijn. In Maastricht en haar omgeving zijn meerdere cosmetisch artsen en klinieken gevestigd. Ook o.a. in Heerlen, Valkenburg en Meerssen zijn cosmetische klinieken gevestigd die zich richten op injectables behandelingen. Met botulinetoxine behandelingen worden zogeheten ‘mimische’ rimpels behandeld. Bijvoorbeeld de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Deze rimpels worden geactiveerd door kleine spiertjes als je boos kijkt, lacht, verbaasd bent, etc. Met fillers worden rimpels opgevuld, wordt afgenomen huidvolume aangevuld (ja, ja, naarmate we ouder worden neemt het huidvolume af) en kan de gezichtscontour verbeterd worden, denk bijvoorbeeld aan lipfillers.

Maastricht Botox voor en na foto

Eerlijke voor en na foto's zijn belangrijk om een behandeling te snappen. Toch is een voor/na foto'zelden representatief voor jou. Iedereen is namelijk anders. Hierbij een voorbeeld van een voor en na foto na een btx behandeling. Vraag tijdens een persoonlijk consult de arts altijd naar persoonlijke voor/na foto's

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Maastricht

In Maastricht liggen de Botox kosten ver uit elkaar. Een Botox behandeling varieert tussen de € 90 en € 220 per zone. De Botox kosten in Maastricht worden mede bepaald door het merk botulinetoxine (Botox, Azzalure/Dysport en Bocouture zijn de A-Merken botulinetoxine). Maar de Botox prijzen worden ook bepaald door de ervaring van de arts en de reputatie van de kliniek. Het loont de moeite om af en toe in Maastricht de Botox prijzen te vergelijken op Injectablesbooking.nl.

Botox Maastricht prijzen

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs van één zone Botox kost in Maastricht € 130,73 per behandeling (2023). Dit is een dynamisch tarief, het actuele tarief staat bovenaan deze pagina. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

Maastricht Botox ervaringen

Lees de reviews van cosmetische klinieken op Injectablesbooking.nl. Voer je locatie in en vergelijk de Botox reviews in Maastricht. De reviews staan overzichtelijk in de zoekresultaten. 

Meer cosmetische behandelingen in Maastricht:
Filler behandeling Maastricht
Lipfillers Maastricht

Botox Maastricht

Fronsrimpel behandeling Maastricht

Met een toxine behandeling worden kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels verwijderd. Een volledige afspraak bij een cosmetisch arts voor een fronsrimpelbehandeling duurt vaak maar 15 minuten.

------------------

Beste Botox kliniek
Botox aanbieding
Botox voor en na
Beste Botox arts
Goedkope Botox
Afspraak maken Botox behandeling

------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische kliniek Maastricht

In Maastricht zijn verschillende cosmetische klinieken gevestigd. Bijzonder aan Maastricht is dat er enkele cosmetisch artsen actief zijn die zich al meer dan 10 jaar op cosmetische behandelingen richten. Zo zijn drs. Roger Kroll, drs. Hub Swerts en drs. Pascal Meijer echte autoriteiten op het gebied van injectables, alle drie gevestigd in de omgeving van Maastricht.

Botox kliniek Maastricht:

Gerenommeerde Botox klinieken in Maastricht zijn:
Mooi Kliniek Maastricht
Kliniek aan de Maas
Faceland Maastricht
Beautifier Maastricht
Beauty Center Maastricht

Beste Botox arts Maastricht

Wanneer je op zoek bent naar de beste Botox arts in de omgeving van Maastricht dan kan Injectablesbooking.nl jou helpen. Voer je locatie in en vind alle cosmetische klinieken en artsen bij jou in de omgeving. Of je nu bij het Vrijthof, langs de Maas, in de wijk Mariaberg of in buurdorp Meerssen bent; op loopafstand vind je een cosmetische kliniek in Maastricht.

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Maastricht

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Maastricht:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Maastricht berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Maastricht

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Maastricht die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Maastricht

Kliniek
Injectabelles
Belotero logo

Injectabelles

Sint Servaasklooster 41, Maastricht (<1 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Nicole Hanssen

Drs. Nicole Hanssen

Injectabelles (<1 km)
Functie
Basisarts
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
LOGO_B_Kliniek aan de Maas_FC
profhilo-logo

Kliniek aan de Maas

4.7
Van Hasseltkade 20, Maastricht (<1 km)
Behandelingen per jaar
3000
Kliniek opgericht
2014
Prijs botox per zone
v.a. € 170
Prijs filler per ml
v.a. € 475

Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables

Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Camiel Zeijen

Drs. Camiel Zeijen

Kliniek aan de Maas (<1 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1500
Ervaring
5 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 170
Prijs filler per ml
v.a. € 475
Profiel bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Maastricht

Wat kost een behandeling met Botox in Maastricht?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Maastricht € 140,56. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Maastricht?

In Maastricht zijn 68 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Maastricht op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Maastricht?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Maastricht vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Maastricht en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.