De beste filler behandeling?

24-08-2020

Zoek je een arts of kliniek voor een filler behandeling? Klik hier om alle klinieken en artsen bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Met een filler behandeling kun je rimpels en oneffenheden opvullen en de contour verbeteren. Fillers worden inmiddels al meer dan 20 jaar toegepast. Naar schatting worden er in Nederland in 2020 ongeveer 200.000 filler behandelingen uitgevoerd. Voor sommige mensen zijn fillers nog een taboe, in andere kringen is het meer dan gebruikelijk om je af en toe te laten behandelen met fillers. Vooral bij zakenmensen, politici en BN’ers zijn fillers zeer gangbaar. Maar ook in de uiterlijke verzorging, bijvoorbeeld kappers en schoonheidsspecialisten en in de mode (medewerkers van modewinkels en merken) maken veelvuldig gebruik van injectables. Ben jij op zoek naar een filler behandeling? In deze blog geven we wat tips and tricks voor jouw eerste injectables consult!

De beste filler behandeling?

Beste fillerbehandeling?

Je hebt er lang over nagedacht maar weet het nu zeker; je wilt een fillerbehandeling. Hoe kies je nu dé arts of kliniek die bij jou past? Start met een vrijblijvend consult. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt bij de arts. Tijdens het consult kun je vragen stellen; hoe vaak behandel je deze indicatie? Heb je voor en na foto’s van deze behandeling? Van welk merk filler maak je gebruik? Wat zijn de kosten van de fillerbehandeling?

Maar bovenal moet je natuurlijk het goede gevoel hebben. Is het een prettig gesprek? Heeft de arts een luisterend oor? Begrijpen wij elkaar? Heb ik vertrouwen in deze arts?

Overzicht fillerbehandelingen

Kin fillers
Strakke kaaklijn
Neuscorrectie fillers
Lipfillers
Rokerslijntjes verwijderen
Jukbeenderen opvullen
Fillers in slapen
Rimpels wangen
Traangoot fillers
Bilvergroting met fillers

Verschillende soorten fillers

Er zijn verschillende soorten fillers. Hyaluronzuur fillers worden het vaakst gebruikt. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voorkomt. Deze stof bindt water, waardoor rimpels worden opgevuld. Hoe steviger de hyaluronzuur, des te meer ‘liftend’ vermogen heeft het. Hyaluronzuur lost in 6-15 maanden volledig op in het lichaam. Er zijn verschillende merken hyaluronzuur. 

Daarnaast zijn er fillers op de markt van polymelkzuur en calcium microsferen. Ook deze fillers lossen volledig op. Deze fillers stimuleren ook de collageen productie. Collageen is een bouwsteen van de huid. Dit soort fillers worden vaker gebruikt als de ‘groeven’ en ‘defecten’ wat dieper zijn. Wij raden aan om te kiezen voor een merk die gangbaar is in Nederland. Check hier een lijst met betrouwbare filler merken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Diverse behandelingen met fillers 

Fillers worden over het algemeen gebruikt in het aangezicht. Bijvoorbeeld om rimpels in de wangen, rond de mond of onder de ogen op te vullen. Maar fillers kunnen ook worden gebruikt in de hals, de handen en zelfs elders op het lichaam. Een fillerbehandeling van de handen is vrij gangbaar. Wanneer je ouder wordt verliest de huid haar volume, waardoor aderen en pezen op de handen erg goed zichtbaar worden. Stevige fillers, zoals bijvoorbeeld Radiesse, zijn uitstekend om handen te behandelen. Je kunt zeer subtiel de ingevallen huid weer opvullen, het resultaat is vaak erg mooi!

Ook fillers in het lichaam komen vrij vaak voor. Indien iemand een ingevallen litteken heeft bijvoorbeeld. Maar fillers worden ook gebruikt om de billen te vergroten. Dit wordt gedaan met een ander type filler, maar het principe is hetzelfde.

-----------------------
Vind een behandeling bij jou in de buurt

Filler behandeling Enschede

Filler behandeling Breda
Filler behandeling Groningen

Filler behandeling Maastricht

Filler behandeling Nijmegen

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Goedkope fillerbehandeling

De tarieven voor filler behandelingen liggen behoorlijk uit elkaar. De prijs van één ML hyaluronzuur varieert tussen de € 199 en € 550. Dat prijsverschil wordt verklaard door het merk hyaluronzuur filler, en de kwaliteit en reputatie van de arts en de kliniek. Een filler behandeling is een delicate behandeling. Een goede cosmetisch arts kan toveren met 1 mililiter hyaluronzuur, en een slechte arts kan 10 milliliter hyaluronzuur laten verdwijnen zonder enig resultaat. Staar je dus niet blind op de filler tarieven en aanbiedingen.

Zoek een filler behandeling bij jou in de buurt

Injectablesbooking.nl heeft alle injectables artsen en klinieken in Nederland in haar database. Voer de locatie in waar je in de buurt een kliniek zoekt voor een behandeling met fillers. Vergelijk de artsen en klinieken op prijs, merk fillers en ervaring en boek direct een vrijblijvend filler consult. Zoek, vergelijk en boek op Injectablesbooking.nl.

Lees verder:
Filler kliniek Amsterdam
Filler kliniek Rotterdam
Filler kliniek Den Haag

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling