Belkyra behandeling

21 januari 2021

Ben je op zoek naar een arts of kliniek voor een Belkyra behandeling? Voer je adres in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Een Belkyra behandeling wordt door artsen ingezet om lokaal vet op te lossen. Belkyra wordt voornamelijk toegepast om een storende onderkin te verwijderen. Belkyra wordt in Amerika Kybella genoemd. Belkyra/Kybella wordt geproduceerd door farmaceut Allergan. Allergan is ook fabrikant van o.a. Juvéderm en Botox. Belkyra bevat het werkzame bestanddeel deoxycholinezuur. Deoxycholinezuur is een stof die van nature ook door het lichaam wordt aangemaakt. Deze stof speelt een rol in de natuurlijke afbraak van vetten door het lichaam. Overweeg jij een behandeling met Belkyra/Kybella? In dit artikel lees je alle benodigde informatie en ontdek je welke klinieken en artsen in deze behandeling zijn gespecialiseerd.

Belkyra behandeling

Wie komt in aanmerking voor een Belkyra behandeling?

Een Belkyra behandeling is geschikt voor volwassenen die zich storen aan een submentaal vetoverschot (onderkin). De behandeling wordt met name uitgevoerd om vetoverschot op de onderkin te verwijderen. Deze behandeling is niet geschikt voor zwangere vrouwen. De behandeling is ook niet geschikt voor mensen met obesitas. Ook mensen die een infectie hebben bij het behandelgebied mogen niet behandeld worden. Tijdens een consult beoordeelt de arts of je in aanmerking komt voor een Belkyra behandeling. 

Waar is Belkyra van gemaakt?

Belkyra bestaat uit het werkzame bestanddeel deoxycholinezuur. De andere stoffen in dit middel zijn o.a. water voor injectie en natriumchloride. Dit geneesmiddel bevat 4,23 mg natrium per ml, wanneer je een natriumdieet hebt moet je dit melden bij de behandelend arts.

Belkyra face slimming

Veel mensen vinden dat het behandelen van een onderkin behoord tot de zogeheten face slimming behandelingen. Lees hier alle informatie over face slimming.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hoe ziet een Belkyra behandeling eruit?

Voor een behandeling kan het behandelgebied worden verdoofd met een lokaal anestheticum (zoals lidocaïne) of middels een Paracetamol of Ibuprofen (of andere NSAID-achtige) ter bevordering van de patiëntcomfort. 

Vervolgens injecteert de arts 0,2 ML Belkyra subcutaan (onderhuids) met 1 cm tussenruimte uit elkaar in het behandelgebied. De maximale dosering is 5 flacons Belkyra van 2 ML per behandeling. Een behandeling duurt 30-45 minuten. Na de behandeling is de onderkin wat pijnlijk en gevoelig. Dit gevoel verdwijnt binnen enkele dagen.

Volgens de bijsluiter mogen er maximaal 6 behandelsessies worden uitgevoerd. De meeste patiënten ervaren een verbetering na 2 tot 4 behandelsessies. Tussen 2 behandelingen wordt tenminste 4 weken wachttijd geadviseerd.

-----------------------
Vind een Belkyra behandeling bij jou in de buurt

Belkyra behandeling Groningen

Belkyra behandeling Amsterdam

Belkyra behandeling Eindhoven

Belkyra behandeling Utrecht

Belkyra behandeling Den Haag
Belkyra behandeling Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Welk resultaat kun je verwachten? 

In de eerste week is er sprake van extra zwelling in het behandelde gebied.Dit is een te verwachten en gewenste reactie, daarover hoef je je zich geen zorgen te maken. Meestal zijn de eerste verbeteringen na 2 weken zichtbaar. Na ongeveer 6 weken is het eindresultaat van de behandeling te zien. De behaalde verbetering is naar verwachting permanent. Vernietigde vetcellen komen niet meer terug. Toch zijn er nog geen lange termijn onderzoeksresultaten bekend. 

Belkyra behandeling kosten

Een Belkyra behandeling wordt bij diverse cosmetische klinieken aangeboden. Meestal worden de behandelingen uitgevoerd door de cosmetisch arts die is gespecialiseerd in injectables behandelingen. De tarieven variëren tussen de € 600 en € 1200 per behandeling. Het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent of de afgesproken prijs per flacon of per behandeling is. Kies je arts zorgvuldig. Vergelijk alle klinieken en artsen op Injectablesbooking.nl

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt