Jukbeenderen opvullen met fillers?

21-10-2020

Zoek je een kliniek voor een behandeling van jukbeenderen met fillers? 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waren jouw jukbeenderen ook ooit kenmerkend aanwezig? In de loop van de jaren neemt het volume van je huid af, trekt de zwaartekracht de huid steeds meer naar beneden en begint je gezicht misschien zelfs wat in te vallen. Jukbeenderen opvullen met fillers is één van de meest voorkomende cosmetische behandelingen.

Jukbeenderen opvullen met fillers?

Volume van de jukbeenderen herstellen

Een jeugdige huid is stevig, heeft volume en de elastine houdt de huid veerkrachtig. Met het ouder worden of bijvoorbeeld na groot gewichtsverlies, kan je gezicht behoorlijk invallen. Jukbeenderen zijn bij modellen vaak nadrukkelijk aanwezig. Dat heeft met de gewenste verhoudingen te maken. Het is onbewust een teken van vitaliteit. Wanneer het volume afneemt, dan is dit goed te corrigeren met fillers. 

Ook als de elastine en het collageen in je huid afneemt, dan kun je je jukbeenderen opvullen. Dit fungeert dan als een ‘kapstokje’, waardoor rimpels op de wangen en verslapping van de kaaklijn niet meer zichtbaar zijn.

Fillerbehandeling junkbeenderen

De huid bestaat voor 80% uit water. Van de overige 20% is collageen met 70% het hoofdbestandsdeel van het losmazige bindweefsel in de huid. Vanaf je 25e neemt het collageen in je huid gestaag af. Dit kun je corrigeren door bijvoorbeeld de jukbeenderen op te vullen, maar ook door collageen te stimuleren om te herstellen / verbeteren.

Voorbeelden van collageen herstellende fillers zijn bijvoorbeeld Radiesse, Sculptra en Ellansé. Dit zijn fillers niet op basis van hyaluronzuur, maar op basis van calcium hydroxyapatite (Radiess en Ellansé) of polymelkzuur (Sculptra). 

Profhilo is in meer dan 80 landen al een aantal jaar zeer populair. Profhilo is gemaakt van ultrapuur hyaluronzuur (een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt) en die volledig weer verdwijnt. Deze stof stimuleert het collageen en elastine tot herstel.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kosten jukbeenderen fillers

Er is behoorlijk prijsverschil in filler behandelingen. Het is belangrijk om je niet blind te staren op de prijs van jukbeenderen opvullen. Ervaren en/of getalenteerde artsen kunnen toveren met 1 ML, terwijl onervaren en/of minder getalenteerde artsen wel 5 ML kunnen gebruiken zonder dat je resultaat ziet. 

Beste arts jukbeenderen opvullen

Het is belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de arts die jou gaat behandelen. Wij raden altijd aan om bij jou in de buurt 2 a 3 filler klinieken te zoeken waarbij je een goed gevoel krijgt van hun communicatie, uitstraling, artsen en prijzen. Vervolgens is het handig om een vrijblijvend consult te boeken waar je je wens/klacht kunt bespreken. Ten slotte kun je thuis een keuze maken voor de kliniek waar jij je het beste bij voelt. Het is raadzaam om niet voor de goedkoopste filler te kiezen. Een optimaal cosmetisch resultaat is belangrijk. Het wordt aangeraden om voor een ervaren cosmetisch arts te kiezen.

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling