Jukbeenderen opvullen met fillers: geeft je gezicht weer contour

21 oktober 2020
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Zijn jouw jukbeenderen niet meer de eyecatchers van je gezicht? Hebben ze hun kracht en kenmerkende vorm verloren nu je ouder wordt? Dat komt omdat het volume van je huid afneemt, de zwaartekracht steeds meer de huid naar beneden trekt en je gezicht wat invalt. Jukbeenderen opvullen met fillers is één van de meest voorkomende cosmetische behandelingen.

Jukbeenderen fillers behandeling informatie

Prijs
vanaf €200
Behandeltijd
30 minuten
Hoelang effect?
9-12 maanden
Pijnscore 1-10
2-3

Wat is een jukbeenderen filler behandeling?

Hoe ouder we worden, hoe minder volume van de huid. Zeker in ons gezicht. Je schedel krimpt en het bot wordt dunner. Volle jukbeenderen staan symbool voor jeugdigheid. Dus jukbeenderen die niet meer de vorm en krachtige uitstraling hebben die ze altijd hadden, kun je weer voller maken met fillers. De fillers vullen de jukbeenderen op en geven ze weer de volle krachtige vorm. De behandeling is meestal tussen de negen en twaalf maanden effectief. Dus je hebt lang plezier van deze cosmetische behandeling. De arts kan kiezen uit verschillende A-merken fillers, die een specifieke filler hebben voor de jukbeenderen. Deze filler is steviger dan de filler die voor lippen wordt gebruikt. A-merk fillers zijn bijvoorbeeld Belotero, Juvéderm, Aliaxin en Restylane.

Dankzij de filler behandeling krijgen de jukbeenderen weer de vorm die ze hadden en zie je er weer jaren jonger uit. Je gezicht straalt kracht uit. Wil je blijvend resultaat? Dan kun je de behandeling herhalen. Een vervolgbehandeling geeft nog langer resultaat dan negen tot twaalf maanden.

jukbeenderen-fillers

Waarom een jukbeenderen filler behandeling?

Een jukbeen filler lift de huid in het gelaat omhoog. Naarmate we ouder worden zakt het volume naar beneden. Door ter hoogte van de jukbeenderen volume terug te brengen worden de neus-lippenplooi, wangen en kaaklijn gelift. 

Een jeugdige huid is stevig, heeft volume en de elastine houdt de huid veerkrachtig. Met het ouder worden of bijvoorbeeld na groot gewichtsverlies, kan je gezicht behoorlijk invallen. Jukbeenderen zijn bij modellen vaak nadrukkelijk aanwezig. Dat heeft met de gewenste verhoudingen te maken. Het is onbewust een teken van vitaliteit. Wanneer het volume afneemt, dan is dit goed en effectief te corrigeren met fillers.

Jukbeenderen opvullen na afname elastine en collageen

Ook als de elastine en het collageen in je huid afneemt, dan kun je je jukbeenderen laten opvullen met fillers. Dit fungeert dan als een ‘kapstokje’, waardoor rimpels op de wangen en verslapping van de kaaklijn niet meer zichtbaar zijn. Het volume van de jukbeenderen wordt als het ware hersteld.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Jukbeenderen filler reviews

Wil je wat laten doen aan je ingevallen wangen? En ben je benieuwd naar de ervaringen over jukbeenderen filler behandelingen bij andere consumenten? Lees naast de beschikbare informatie over de behandeling ook de reviews van klanten die jou voorgingen. Hoe is de behandeling bevallen en wat was het resultaat? Zijn de tevreden over de arts? Lees het in de reviews.

Ervaringen met behandeling van jukbeenderen

Zojuist geweest bij Floor voor mijn jukbeenderen en uiteraard weer super tevreden als altijd :)
rosaline benhaim
Faceland Amsterdam Overtoom
14 juli 2022 18:06
Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn liquid facelift met Juvederm fillers! Ik werd heel fijn ontvangen en snel geholpen. De arts keek zorgvuldig naar mijn gezicht en heeft me goed uit kunnen leggen wat er allemaal mogelijk was. Ik stoorde mij al een tijdje aan de verslappingen rond mijn kaaklijn. Mijn wangen gingen daar wat hangen en dat vond ik... Toon meer »
Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn liquid facelift met Juvederm fillers!
Ik werd heel fijn ontvangen en snel geholpen.
De arts keek zorgvuldig naar mijn gezicht en heeft me goed uit kunnen leggen wat er allemaal mogelijk was.
Ik stoorde mij al een tijdje aan de verslappingen rond mijn kaaklijn. Mijn wangen gingen daar wat hangen en dat vond ik zonde aangezien de rest van mijn gezicht best jeugdig oogt voor mijn leeftijd (44)
Ook tijdens de behandeling werden de stappen goed uitgelegd.
Mijn kaaklijn is nu super strak. Mijn jukbeenderen weer zoals ze waren en mijn kin is mooier. Ik ben iedere dag blij als ik in de spiegel kijk. T is echt heel mooi geworden! Toon minder »
Sabine Groen
FIVE Clinics Zuidas
3 mei 2022 07:07
Vandaag een behandeling voor de hydrafacial + bbglow en fillers voor de jukbeenderen. De dames incl DR Samana en de lieve dame achter de receptie hebben mij met een warm welkom ontvangen en geholpen. Er wordt heel goed naar jouw wensen geluisterd. Ik kom zeker terug!
14 juli 2022 15:03

Jukbeenderen filler voor en na

Wat is het resultaat van een jukbeenderen filler behandeling? Voor de behandeling ziet je gezicht er ingevallen uit en is de krachtige vorm van je jukbeenderen verdwenen. Na een behandeling met fillers zie je er jaren jonger uit en spreken je jukbeenderen weer. De voor en na foto’s spreken voor zich.

 

jukbeenderen-resultaat

Prijzen van een jukbeenderen filler behandeling

Wil je weer krachtige jukbeenderen die je gezicht een jeugdige uitstraling geven? Een jukbeenderen filler behandeling laat je ingevallen gezicht verdwijnen. De klinieken die deze filler behandelingen uitvoeren hebben sterk uiteenlopende prijzen. Staar je daarom niet blind op alleen een lage prijs voor het laten opvullen van je jukbeenderen, kijk ook of een arts voldoende kundig en ervaren is. En hoeveel ml filler ze gebruiken. Getalenteerde artsen kunnen bijvoorbeeld toveren met 1 ml, terwijl onervaren en/of minder getalenteerde artsen soms wel 5 ml gebruiken zonder zichtbaar resultaat. En je betaalt wel voor elke gebruikte ml. Vergelijk zelf heel eenvoudig de prijzen van alle klinieken en de kundigheid van de artsen. Bekijk hier onze blog over filler tarieven

-----------------

Meer informatie over fillers:

Zijn fillers veilig?
Nazorg na een filler behandeling
Beste filler kliniek
Filler aanbieding

-----------------

Vul hier je adres in

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hoe werkt een jukbeenderen filler behandeling?

De huid bestaat voor 80% uit water. Van de overige 20% is collageen met 70% het hoofdbestandsdeel van het losmazige bindweefsel in de huid. Vanaf je 25e neemt het collageen in je huid beetje bij beetje af. Dit kun je corrigeren door bijvoorbeeld de jukbeenderen op te laten vullen, maar ook door collageen te stimuleren om te herstellen/verbeteren.

De arts heeft gemiddeld 1 tot 2 ml filler nodig om de jukbeenderen weer de juiste vorm en krachtige uitstraling te geven. Tijdens het eerste consult bepaalt de arts wat bij jou de mate van veroudering en volumeverlies van de huid is, en bepaalt op basis hiervan hoeveel ml filler nodig is. Elke behandeling is een behandeling op maat.

Kies voor een arts die de juiste expertise en ervaring heeft met injectiebehandelingen. Zoek, vergelijk en boek de beste Botox arts via injectablesbooking.nl

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste kliniek voor een jukbeenderen filler behandeling

Welke kliniek is de beste kliniek voor een jukbeenderen filler behandeling? Lees voordat je een keuze maakt voor een kliniek alle informatie over de behandeling zelf en de reviews van andere consumenten. Deze reviews geven een goed en volledig beeld over de kliniek en de deskundigheid van de arts. Plan altijd een vrijblijvend eerste consult met de arts voordat je een afspraak maakt voor de behandeling.

Stappenplan voor aanvraag jukbeenderen filler behandeling

  1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerste consult
  2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult en worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
  3. 3 Behandeling
  4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Nadelen en risico’s van een jukbeenderen filler behandeling

Kies niet per definitie voor de goedkoopste filler; het uiteindelijke resultaat van de behandeling is belangrijker dan alleen een lage prijs. Een ervaren cosmetisch arts biedt je een optimaal resultaat. Een nadeel van deze behandeling is dat hij tijdelijk is, en niet permanent. Voor een blijvend resultaat moet je de behandeling blijven herhalen. Na de behandeling kunnen kleine blauwe plekken ontstaan of bultjes. Gelukkig is dit alle twee tijdelijk.

Populaire filler behandelingen:

Traangoot fillers
Kaaklijn fillers
Kin fillers
Behandeling van slapen
Neus- lippenplooi
Rimpels bovenlip

fillers-jukbeenderen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen jukbeenderen filler behandeling

1. Hoeveel filler nodig voor volle jukbeenderen?

Dat is afhankelijk van de veroudering van jouw huid. Als je er op tijd bij bent dan kom je heel ver met 1 ml filler. Is er sprake van fors volumeverlies dan is al snel 2 ml filler nodig. De behoefte verschilt van persoon tot persoon en is afhankelijk van de mate van veroudering, maar ook van volumeverlies van de huid. Vraag een arts naar persoonlijk en deskundig advies.

2. Wat is een jukbeen filler?

Een jukbeen filler brengt volume terug op de jukbeenderen. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de huid af. De jukbeenderen zijn het ‘kapstokje’ van het gezicht. Als de jukbeenderen zijn verdwenen dan gaat de huid omlaag hangen. Je ziet er ouder uit en je gezicht ziet er getekend uit.

3. Welke filler gebruiken voor jukbeenderen?

Het is raadzaam om altijd met een A-merk filler behandeld te worden. Naar deze merken is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. A-merken fillers in Nederland zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane, Teosyal, Stylage en Aliaxin.

4. Hoelang blijven fillers in de jukbeenderen?

Een jukbeen filler is gemiddeld negen tot twaalf maanden effectief. Als je daarna kiest voor een vervolgbehandeling, dan is deze vaak langer effectief. Ook is er dan vaak minder milliliter filler nodig.

5. Waarom je jukbeenderen op laten vullen?

Als de zwaartekracht gaat winnen dan zakt de huid verticaal naar beneden. De huid zakt, doordat het collageen en de elastine in de huid afnemen. Als een arts volume op de jukbeenderen toevoegt, dan wordt de huid gelift. De huid wordt als het ware op de jukbeenderen 'opgehangen'. Fillers in jukbeenderen is een erg populaire cosmetische behandeling.

6. Wat kosten fillers voor jukbeenderen?

De goedkoopste kliniek rekent €250 per ml. De gemiddelde prijs ligt tussen de €300 en €400 per ml. Het kan zijn dat 1 ml in jouw geval niet voldoende is. Kies een kliniek bij jou in de buurt die bij jou past.

Er is een behoorlijk prijsverschil in filler behandelingen. Het is belangrijk om je niet blind te staren op de prijs van de behandeling van het laten opvullen van jukbeenderen. Ervaren en/of getalenteerde artsen kunnen toveren met 1 ml, terwijl onervaren en/of minder getalenteerde artsen wel 5 ml kunnen gebruiken zonder dat je resultaat ziet. 

7. Wat is de beste arts voor deze filler behandeling?

Het is belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de arts die jou gaat behandelen. Wij raden altijd aan om bij jou in de buurt twee tot drie filler klinieken te zoeken waarbij je een goed gevoel krijgt van hun communicatie, uitstraling, artsen en prijzen. Vervolgens is het handig om een vrijblijvend consult te boeken waar je je wens kunt bespreken. Tenslotte kun je thuis een keuze maken voor de kliniek waar jij je het beste bij voelt. Het is raadzaam om niet voor de goedkoopste filler te kiezen. Een optimaal cosmetisch resultaat is belangrijk. Het wordt aangeraden om voor een ervaren cosmetisch arts te kiezen.

8. Op welke leeftijd je jukbeenderen laten opvullen met fillers?

De huid bestaat voor 80% uit water. Van de overige 20% is collageen met 70% het hoofdbestandsdeel van het losmazige bindweefsel in de huid. Vanaf je 25e neemt het collageen in je huid gestaag af. Dit kun je corrigeren door bijvoorbeeld de jukbeenderen op te laten vullen, maar ook door collageen te stimuleren om te herstellen/verbeteren.

Een jeugdige huid is stevig, heeft volume en de elastine houdt de huid veerkrachtig. Met het ouder worden of bijvoorbeeld na groot gewichtsverlies, kan je gezicht gaan invallen. Jukbeenderen zijn bij modellen vaak nadrukkelijk aanwezig. Dat heeft met de gewenste verhoudingen te maken. Het is onbewust een teken van vitaliteit. Wanneer het volume afneemt, dan is dit goed te corrigeren met fillers. Ook als de elastine en het collageen in je huid afneemt, dan kun je je jukbeenderen opvullen. Dit fungeert dan als een ‘kapstokje’, waardoor rimpels op de wangen en verslapping van de kaaklijn niet meer zichtbaar zijn.

9. Wat is het verschil tussen een filler en Profhilo?

Voorbeelden van collageen herstellende fillers zijn bijvoorbeeld Radiesse, Sculptra en Ellansé. Dit zijn fillers niet op basis van hyaluronzuur, maar op basis van calcium hydroxyapatite (Radiess en Ellansé) of polymelkzuur (Sculptra).

Profhilo is in meer dan 80 landen al een aantal jaar zeer populair. Profhilo is gemaakt van ultra puur hyaluronzuur (een stof die van nature al in het menselijk lichaam voorkomt) en die volledig weer verdwijnt. Deze stof stimuleert het collageen en elastine tot herstel. Deze behandeling wordt gedaan om de verslapping van de huid tegen te gaan. Het hydrateert de huid van binnenuit en verstevigt het collageen en elastine. En werkt vooral preventief. Wil je een effectiever middel, kies dan voor een filler.

Wat doet een jukbeen filler?

Een jukbeen filler lift de huid in het gelaat omhoog. Naarmate we ouder worden zakt het volume naar beneden. Door ter hoogte van de jukbeenderen volume terug te brengen worden de neus-lippenplooi, wangen en kaaklijn gelift. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt