Jukbeenderen opvullen met fillers?

21-10-2020

Lees onderstaand artikel over de behandeling van jukbeenderen met fillers. Of voer je locatie in en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Jukbeenderen fillers

Waren jouw jukbeenderen ook ooit kenmerkend aanwezig? In de loop van de jaren neemt het volume van je huid af, trekt de zwaartekracht de huid steeds meer naar beneden en begint je gezicht misschien zelfs wat in te vallen. Jukbeenderen opvullen met fillers is één van de meest voorkomende cosmetische behandelingen.

Jukbeenderen opvullen met fillers?

Fillers jukbeenderen

Naarmate we ouder worden neemt het volume van onze huid af. Ook krimpt onze schedel, het bot wordt dunner. Volle jukbeenderen zijn een teken van jeugdigheid. Jukbeenderen kunnen goed worden opgevuld met fillers. De behandeling is gemiddeld 9-12 maanden effectief. Er zijn diverse A-Merk fillers. Deze A-Merken hebben allen een specifieke variant voor jukbeenderen. De filler voor jukbeenderen is bijvoorbeeld steviger dan de filler voor lippen. De A-merk fillers zijn: Belotero, Juvéderm, Aliaxin en Restylane. 

Fillers jukbeenderen prijs

De gemiddelde prijs van fillers voor jukbeenderen ligt tussen de € 300 - € 400 per ML. Het is raadzaam om te kiezen voor een professionele kliniek met BIG geregistreerde artsen. Een esthetische behandeling moet goed worden uitgevoerd, dat is niet altijd bij de voordeligste kliniek.

Jukbeenderen fillers ervaringen

Lees patiënten reviews van alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Het is belangrijk om ervaringen van andere mensen te lezen. Op Injectablesbooking.nl staan Google reviews van alle klinieken in Nederland. Google is het grootste en meest betrouwbare review platform ter wereld. Kies voor een kliniek die over een langere periode regelmatig positieve reviews heeft ontvangen. Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Volume van de jukbeenderen herstellen

Een jeugdige huid is stevig, heeft volume en de elastine houdt de huid veerkrachtig. Met het ouder worden of bijvoorbeeld na groot gewichtsverlies, kan je gezicht behoorlijk invallen. Jukbeenderen zijn bij modellen vaak nadrukkelijk aanwezig. Dat heeft met de gewenste verhoudingen te maken. Het is onbewust een teken van vitaliteit. Wanneer het volume afneemt, dan is dit goed te corrigeren met fillers. 

Ook als de elastine en het collageen in je huid afneemt, dan kun je je jukbeenderen opvullen. Dit fungeert dan als een ‘kapstokje’, waardoor rimpels op de wangen en verslapping van de kaaklijn niet meer zichtbaar zijn.

Fillers jukbeenderen voor en na

Voor en na foto's dienen slechts ter inspiratie. Ga voor persoonlijk en deskundig advies naar een professionele arts. De auteursrecht van de volgende jukbeenderen voor en na foto behoord tot Juvéderm:

 

Jukbeenderen opvullen met fillers?

Fillerbehandeling junkbeenderen

De huid bestaat voor 80% uit water. Van de overige 20% is collageen met 70% het hoofdbestandsdeel van het losmazige bindweefsel in de huid. Vanaf je 25e neemt het collageen in je huid gestaag af. Dit kun je corrigeren door bijvoorbeeld de jukbeenderen op te vullen, maar ook door collageen te stimuleren om te herstellen / verbeteren.

Voorbeelden van collageen herstellende fillers zijn bijvoorbeeld Radiesse, Sculptra en Ellansé. Dit zijn fillers niet op basis van hyaluronzuur, maar op basis van calcium hydroxyapatite (Radiess en Ellansé) of polymelkzuur (Sculptra). 

Profhilo is in meer dan 80 landen al een aantal jaar zeer populair. Profhilo is gemaakt van ultrapuur hyaluronzuur (een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt) en die volledig weer verdwijnt. Deze stof stimuleert het collageen en elastine tot herstel.

Jukbeenderen opvullen met fillers?

Kosten jukbeenderen fillers

Er is behoorlijk prijsverschil in filler behandelingen. Het is belangrijk om je niet blind te staren op de prijs van jukbeenderen opvullen. Ervaren en/of getalenteerde artsen kunnen toveren met 1 ML, terwijl onervaren en/of minder getalenteerde artsen wel 5 ML kunnen gebruiken zonder dat je resultaat ziet. 

Beste arts jukbeenderen opvullen

Het is belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de arts die jou gaat behandelen. Wij raden altijd aan om bij jou in de buurt 2 a 3 filler klinieken te zoeken waarbij je een goed gevoel krijgt van hun communicatie, uitstraling, artsen en prijzen. Vervolgens is het handig om een vrijblijvend consult te boeken waar je je wens/klacht kunt bespreken. Ten slotte kun je thuis een keuze maken voor de kliniek waar jij je het beste bij voelt. Het is raadzaam om niet voor de goedkoopste filler te kiezen. Een optimaal cosmetisch resultaat is belangrijk. Het wordt aangeraden om voor een ervaren cosmetisch arts te kiezen.

Lees verder:

Lipofilling gezicht

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen Fillers jukbeenderen

Hoeveel filler nodig voor jukbeenderen?

Dat is afhankelijk van jouw huidveroudering. Als je er op tijd bij bent dan kom je een eind met 1 ML. Is er sprake van forse volumeverlies dan is al gauw 2 ML filler nodig.

Wat is jukbeenderen filler?

Een jukbeen filler brengt volume terug op de jukbeenderen. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de huid af. De jukbeenderen zijn het kapstokje van het gezicht. Als de jukbeenderen zijn verdwenen dan gaat de huid omlaag hangen. 

Welke filler voor jukbeenderen?

Het is raadzaam om altijd met een A-merk filler behandeld te worden. Naar deze merken is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. A-Merken filler in Nederland zijn: Belotero, Juvéderm, Restylane, Teosyal, Stylage en Aliaxin.

Hoe lang blijven fillers in jukbeen?

Een jukbeen filler is gemiddeld 9-12 maanden effectief. Als je daarna kiest voor een vervolg behandeling dan is deze vaak langer effectief. Ook is er dan vaak minder milliliter filler nodig.

Waarom jukbeenderen opvullen?

Wanneer de zwaartekracht gaat winnen dan zakt de huid verticaal naar beneden. De huid zakt doordat het collageen en de elastine in de huid afnemen. Wanneer er volume op de jukbeenderen wordt toegevoegd dan wordt de huid gelift. De huid wordt als het ware op de jukbeenderen 'opgehangen'. Fillers in jukbeenderen is een erg populaire behandeling.

Hoeveel filler voor jukbeenderen?

In de jukbeenderen is vaak minimaal 1-2 mm nodig. De behoefte verschilt van persoon tot persoon en is afhankelijk van de mate van veroudering (en volumeverlies). Vraag een arts naar persoonlijk en deskundig advies. 

Wat kosten filler jukbeenderen?

De goedkoopste kliniek kost € 250 per ML. De gemiddelde prijs is tussen de € 300 en € 400 per ML. Het kan zijn dat 1 ML voor jouw situatie niet voldoende is. Kies een kliniek bij jou in de buurt die bij jou past.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt