Profhilo Eindhoven

15 juni 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Ben je op zoek naar Profhilo Eindhoven? Vergelijk alle Profhilo klinieken in de omgeving van Eindhoven op Injectablesbooking.nl.

Vind een kliniek in Eindhoven

Profhilo is één van de populairste cosmetische behandelingen in de afgelopen 10 jaar. Met een Profhilo behandeling wordt de huid geactiveerd huidverslapping te voorkomen. Iedereen krijgt vroeg of laat een slappe huid. Dit is vaak erfelijk bepaald. Ook heb je er zelf invloed op. Bijvoorbeeld met behulp van goede huidverzorging. Profhilo bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur. De arts spuit dit met een heel dun naaldje met een paar prikjes in de huid. De Profhilo activeert vervolgens de huid met de productie van collageen en elastine. Profhilo is geen filler, het is wel een werkzame stof die prima past in de huidige duurzaamheidstrend. 

De basis van de huid bestaat uit elastine (soepelheid) en collageen (stevigheid). Profhilo behandelingen kun je ook al preventief laten uitvoeren. Voordat er sprake is van huidverslapping. Dit artikel over Profhilo Eindhoven geeft informatie over klinieken en behandelingen in Eindhoven.

profhilo-eindhoven

Profhilo behandeling?

Profhilo wordt met een dun naaldje in de huid verdeeld. In het gelaat krijg je meestal 10 prikjes, 5 per gezichtszijde. Dat noemt men de BAP-techniek. De Profhilo wordt op strategische plekken in de huid gebracht en verdeeld zichzelf. De Profhilo wordt volledig door de huid opgenomen, activeert het collageen en elastine en is na een paar dagen niet meer terug te vinden in de huid.

Resultaat van Profhilo

Het resultaat van een Profhilo behandeling is dat de verslapte huid iets verstrakt en dat er een 'glow' ontstaat.

Profhilo risico's

Profhilo is gemaakt van ultrapuur hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Profhilo wordt gezien als heel veilig en bevat geen chemische toevoegingen. Een blauw plekje door het prikken of een klein bobbeltje voor een paar dagen (als er te oppervlakkig wordt geprikt) zijn complicaties die af en toe voorkomen. Dat heeft geen invloed op het resultaat.

-----------------------

Profhilo locaties in Eindhoven

Cosmetique Totale Eindhoven
BM Clinics Eindhoven
Blush Best
Alex BeautyStudio

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo reviews in Eindhoven

Ik ga al jaren naar deze kliniek voor botox, fillers, huidtherapie en sinds kort ook profhilo. Ik ben door diverse artsen en therapeuten behandeld en altijd tevreden. De informatie vooraf, nazorg, hygiëne, gezelligheid en persoonlijke aandacht zijn altijd top! Ook de producten die ze gebruiken zijn erg fijn. Kortom, ik zie mijzelf hier nog heel lang komen :-... Toon meer »
Ik ga al jaren naar deze kliniek voor botox, fillers, huidtherapie en sinds kort ook profhilo. Ik ben door diverse artsen en therapeuten behandeld en altijd tevreden. De informatie vooraf, nazorg, hygiëne, gezelligheid en persoonlijke aandacht zijn altijd top! Ook de producten die ze gebruiken zijn erg fijn. Kortom, ik zie mijzelf hier nog heel lang komen :-D Toon minder »
3 mei 2022 13:01
zeer tevreden over het resultaat van de Profhilo behandeling bij dr. Njoo! Zou het van harte aanbevelen.
Parisa Skin Clinic
David Njoo Skin & Laser Clinics
10 januari 2023 20:08
Ik ben in barendrecht al een paar keer geweest voor behandeling van botox en filler en profhilo door Merel en ik ben uiterst tevreden door de vakkundigheid en profesionaliteit waarmee ik geholpen ben en heb ook volledig vertrouwen in de behandelaar Merel .. ze begrijpt altijd precies wat ik wil …en voel me erg op mijn gemak daardoor… bedankt!!
Bianca Brouwers
Faceland Barendrecht
23 juli 2022 18:06

Vergelijk alle Profhilo klinieken in Eindhoven!

Injectablesbooking is een vergelijkingswebsite. Vul je adres in en bekijk alle Profhilo klinieken in de omgeving van Eindhoven.

Profhilo behandeling Eindhoven

Mensen in Eindhoven hechten waarde aan verzorging en zien er graag goed uit. Van Stratumseind tot Veldhoven en Oud Tongelre tot aan Best; overal in Eindhoven kun je terecht voor een Injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van Botox, fillers en skinbooster behandelingen. Dit zijn allemaal cosmetische behandelingen die door een arts worden uitgevoerd. De meeste van deze klinieken in Eindhoven voeren ook Profhilo behandelingen uit tegen een verslapte huid. 

Er zijn in de omgeving van Eindhoven meer dan 10 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Vergelijk alle artsen en klinieken die Profhilo in Eindhoven uitvoeren op deze website (link).

Profhilo Body Eindhoven

Profhilo Body behandelingen zijn huidverstrakkende behandelingen voor het lichaam. Bijvoorbeeld verslapte huid op de bovenbenen, handen, decolleté, billen, buik of bovenarmen. Profhilo Body is de nieuwe trend. Profhilo is al enige jaren succesvol tegen verslapte huid in het gezicht en in de hals. Profhilo Body is dé introductie in 2022. Vergelijk alle Profhilo Body klinieken in Eindhoven op Injectablesbooking.nl.

Wat is de prijs van een Profhilo behandeling in Eindhoven

De prijs van een Profhilo behandeling start in Eindhoven bij € 250. De gemiddelde prijs is tussen de € 275 en € 325 per behandeling van 2ML. Dit is de prijs voor behandeling met 2 ML Profhilo waarbij de BAP-techniek wordt toegepast. De BAP-techniek bestaat uit 10 prikjes waarbij 0,2 ML wordt geinjecteerd. 5 prikjes op je linkerwang en 5 prikjes op je rechterwang. Vergelijk de prijzen van alle Profhilo klinieken in Eindhoven op deze website.

MerkPrijs per behandeling
Profhilo€ 275 - € 325
Profhilo Body (3 ML)€ 350 - € 425
Profhilo Body (6 ML)€ 650 - € 750

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Slappe huid buik Eindhoven

Veel mensen hebben er last van: Slappe huid op de buik. Zij hebben op zich een strakke buik. Er is geen sprake van overgewicht. Maar het laatste beetje slappe huid is niet weg te krijgen. Slappe huid benen verstevigen is in Eindhoven een veelvuldig uitgevoerde Profhilo Body behandeling. Met Profhilo Body kunnen ook de billen worden verstevigd. Het is belangrijk om te weten of er sprake is van huidoverschot of van een verslapte huid. Huidoverschot kan namelijk niet anders worden gecorrigeerd dan chirurgisch. Verslapte huid op de benen of billen kunnen worden behandeld met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Profhilo Body activeert de aanmaak van collageen en elastine. Vergelijk alle Profhilo Body klinieken in Eindhoven op Injectablesbooking.nl.

Slappe huid verstevigen Eindhoven

Slappe huid verstevigen kan met Profhilo bij meerdere klinieken in Eindhoven. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie. Bijvoorbeeld een kliniek die werkt met gekwalificeerde dermatologen, plastisch chirurgen of cosmetisch artsen. Wanneer Profhilo Body dan niet de geschikte oplossing is, kan de arts mogelijk een andere (operatieve) ingreep adviseren.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Eindhoven

Botox Eindhoven
Fillers Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven

-----------------------

Huidverstrakking kliniek Eindhoven

Bijvoorbeeld na een bevallin g kan de huid op de buik wat verslapt blijven. Maar je kunt het ook gewoon ‘in je genen’ hebben. Je sport zoveel als je maar wilt, maar het laatste beetje verslapte huid krijg je niet verstrakt. Verslapte huid kan worden behandeld met diverse behandelingen. Bijvoorbeeld met behulp van Cryo lipolyse, Ulthera therapie, Profhilo Body of de Accent XL Ultra. Het is raadzaam om voor een kliniek te kiezen die meerdere behandelmogelijkheden voor huidverstrakking heeft. Dan kan de specialist onafhankelijk adviseren. Vergelijk alle klinieken in Eindhoven die Profhilo behandelingen aanbieden op Injectablesbooking.nl.

Klinieken in Eindhoven:
Art de la Beauté Best
Doctors at Soap Eindhoven
DermaClinic Den Bosch
Blush Injectables Best

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

Doctors at Soap Eindhoven
4.3
Doctors at Soap Eindhoven
Eindhoven, Nieuwe Emmasingel 15A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Skinfinity Eindhoven
5
Skinfinity Eindhoven
Eindhoven, Rechtestraat 50B
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
MKA Kliniek Eindhoven
3.7
MKA Kliniek Eindhoven
Eindhoven, Ten Hagestraat 10
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Jected Eindhoven
Jected Eindhoven
Eindhoven, Grote Berg 28
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over Profhilo in Eindhoven

Welke kliniek in Eindhoven voor Profhilo?

In de omgeving van Eindhoven zijn er meer dan 20 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie, goede Google reviews en waar ervaren cosmetisch artsen werken. Vergelijk alle Profhilo klinieken in de omgeving van Eindhoven op deze website.

Wat kost Profhilo in Eindhoven?

De prijs van een Profhilo behandeling ligt in de omgeving van Eindhoven tussen de € 250 - € 350 per behandeling. Het loont dus de moeite om de klinieken te vergelijken. Vergelijk klinieken op prijs en kwaliteit. Maak direct een afspraak bij een kliniek naar keuze.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt