Profhilo Eindhoven

15-06-2021

Ben je op zoek naar Profhilo Eindhoven? Vergelijk alle kliniek in de omgeving van Eindhoven op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo is één van de populairste cosmetische behandelingen in de afgelopen 5 jaar. Met een Profhilo behandeling wordt de huid geactiveerd huidverslapping te voorkomen. Iedereen krijgt vroeg of laat een slappe huid. Dit is vaak erfelijk bepaald. Ook heb je er zelf invloed op. Bijvoorbeeld met behulp van goede huidverzorging. Profhilo bestaat uit ultrapuur hyaluronzuur. De arts spuit dit met een heel dun naaldje met een paar prikjes in de huid. De Profhilo activeert vervolgens de huid met de productie van collageen en elastine. Profhilo is geen filler, het is wel een werkzame stof die prima past in de huidige duurzaamheidstrend. 

De basis van de huid bestaat uit elastine (soepelheid) en collageen (stevigheid). Profhilo behandelingen kun je ook al preventief laten uitvoeren. Voordat er sprake is van huidverslapping. Dit artikel over Profhilo Eindhoven geeft informatie over klinieken en behandelingen in Eindhoven.

Profhilo Eindhoven

Profhilo behandeling Eindhoven

Mensen in Eindhoven hechten waarde aan verzorging en zien er graag goed uit. Van Stratumseind tot Veldhoven en Oud Tongelre tot aan Best; overal in Eindhoven kun je terecht voor een Injectables behandeling. Injectables is de verzamelnaam van Botox, fillers en skinbooster behandelingen. Dit zijn allemaal cosmetische behandelingen die door een arts worden uitgevoerd. De meeste van deze klinieken in Eindhoven voeren ook Profhilo behandelingen uit tegen een verslapte huid. 

Er zijn in de omgeving van Eindhoven meer dan 10 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Vergelijk alle artsen en klinieken die Profhilo in Eindhoven uitvoeren op deze website (link).

Profhilo Body Eindhoven

Profhilo Body behandelingen zijn huidverstrakkende behandelingen voor het lichaam. Bijvoorbeeld verslapte huid op de bovenbenen, handen, decolleté, billen, buik of bovenarmen. Profhilo Body is de nieuwe trend. Profhilo is al enige jaren succesvol tegen verslapte huid in het gezicht en in de hals. Profhilo Body is dé introductie in 2022. Vergelijk alle Profhilo Body klinieken in Eindhoven op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Slappe huid buik Eindhoven

Veel mensen hebben er last van: Slappe huid op de buik. Zij hebben op zich een strakke buik. Er is geen sprake van overgewicht. Maar het laatste beetje slappe huid is niet weg te krijgen. Slappe huid benen verstevigen is in Eindhoven een veelvuldig uitgevoerde Profhilo Body behandeling. Met Profhilo Body kunnen ook de billen worden verstevigd. Het is belangrijk om te weten of er sprake is van huidoverschot of van een verslapte huid. Huidoverschot kan namelijk niet anders worden gecorrigeerd dan chirurgisch. Verslapte huid op de benen of billen kunnen worden behandeld met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Profhilo Body activeert de aanmaak van collageen en elastine. Vergelijk alle Profhilo Body klinieken in Eindhoven op Injectablesbooking.nl.

Slappe huid verstevigen Eindhoven

Slappe huid verstevigen kan met Profhilo bij meerdere klinieken in Eindhoven. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie. Bijvoorbeeld een kliniek die werkt met gekwalificeerde dermatologen, plastisch chirurgen of cosmetisch artsen. Wanneer Profhilo Body dan niet de geschikte oplossing is, kan de arts mogelijk een andere (operatieve) ingreep adviseren.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Eindhoven

Botox Eindhoven
Fillers Eindhoven
Traangoot fillers Eindhoven
Lipfillers Eindhoven

-----------------------

Huidverstrakking kliniek Eindhoven

Bijvoorbeeld na een bevallin g kan de huid op de buik wat verslapt blijven. Maar je kunt het ook gewoon ‘in je genen’ hebben. Je sport zoveel als je maar wilt, maar het laatste beetje verslapte huid krijg je niet verstrakt. Verslapte huid kan worden behandeld met diverse behandelingen. Bijvoorbeeld met behulp van Cryo lipolyse, Ulthera therapie, Profhilo Body of de Accent XL Ultra. Het is raadzaam om voor een kliniek te kiezen die meerdere behandelmogelijkheden voor huidverstrakking heeft. Dan kan de specialist onafhankelijk adviseren. Vergelijk alle klinieken in Eindhoven die Profhilo behandelingen aanbieden op Injectablesbooking.nl.

Klinieken in Eindhoven:
Art de la Beauté Best
Doctors at Soap Eindhoven
DermaClinic Den Bosch
Blush Injectables Best

Boek je injectables behandeling in Eindhoven

Doctors at Soap Eindhoven
4.3
Doctors at Soap Eindhoven
Eindhoven
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Skinfinity Eindhoven
5
Skinfinity Eindhoven
Eindhoven
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 7x geboekt
MKA Kliniek Eindhoven
3.8
MKA Kliniek Eindhoven
Eindhoven
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Jected Eindhoven
Jected Eindhoven
Eindhoven
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt