Liquid facelift behandeling voor een rimpelloos gezicht

29 november 2023
Thanya Tha-In
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Dr. Thanya Tha-In
 1. 1 Haal de vermoeidheid en veroudering uit je hele gezicht
 2. 2 Gemiddeld 12-18 maanden resultaat
 3. 3 Geen lange herstelperiode
 4. 4 Vergelijk reviews en prijzen van alle klinieken

Bekijk alle behandelingen.

Wat is een liquid facelift? Dat is een behandeling met fillers in het hele gezicht die een cosmetisch arts uitvoert zonder te opereren. Deze filler facelift behandeling heeft als resultaat: rimpels verdwijnen en het gezicht ziet er weer stralend en fris uit. Lees alles over deze behandeling en vind een kliniek bij jou in de buurt.

Prijs
vanaf €990
Behandeltijd
60-75 minuten
Hoelang effect?
12-18 maanden
Pijnscore (1-10)
3

Wat is een liquid facelift behandeling?

Een liquid facelift, of een filler facelift, is een behandeling met fillers op meerdere plaatsen tegelijk in het gezicht. Tijdens deze behandeling zet de cosmetisch arts niet op slechts één plek een filler, maar op meerdere. Zo hoef je maar één keer naar de kliniek te komen en wordt je hele gezicht behandeld.

Op meerdere strategische plekken in het gezicht worden de fillers met hyaluronzuur gezet. Op deze plekken waar de huid dun, verslapt of verzakt is wordt volume toegevoegd. Met als resultaat een gelifte huid. Je ziet er jong en stralend uit, doordat de huid weer glad en strak is. Vooral mensen vanaf 40 jaar kiezen voor deze totaalbehandeling van hun gezicht.

Deze behandeling is een oplossing tegen veroudering van het hele gezicht. Door middel van injectables wordt het gezicht frisser en jonger gemaakt. Wil je weten hoe een liquid facelift precies werkt en wat je kunt verwachten van een liquid facelift? Op deze pagina lees je alle informatie over een whole face behandeling of filler facelift behandeling. En vind je een kliniek bij jou in de buurt.

liquid_facelift

Waarom een liquid facelift behandeling?

Ben je boven de 40 en stoor je je aan de rimpels in je gezicht? Wil je er graag weer wat jonger en frisser uitzien? Dat kan dankzij een full-face behandeling met fillers. De behandelend arts bekijkt je gezicht en analyseert de huidveroudering. Waar verliest je huid volume, waar collageen of elastine? Een liquid facelift begint altijd met een persoonlijk behandelplan, omdat de huidveroudering bij iedereen anders is. Zijn het de wallen onder de ogen die opvallen, of juist de jukbeenderen of hangende mondhoeken?

Wanneer kies je voor een filler facelift behandeling?

Tegenwoordig beginnen mensen steeds jonger met injectables. Een liquid facelift, of filler facelift, is een behandeling voor mensen bij wie daadwerkelijk sprake is van huidveroudering. In de meeste gevallen is dat vanaf 40 jaar. Hoe ouder we worden, hoe slapper en dunner onze huid. Zeker in ons gezicht. Een cosmetisch arts kan na beoordeling van het gezicht een plan opstellen waarin staat hoe de huidveroudering kan worden aangepakt en welke fillers nodig zijn.

Liquid facelift foto

Liquid facelift voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Ivy clinics Amsterdam (na)
Deze foto's zijn van Ivy clinics Amsterdam
Liquid facelift voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van De Huidkliniek Arnhem (na)
Deze foto's zijn van De Huidkliniek Arnhem
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Liquid facelift voor en na foto's van Beautifier (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Beautifier (na)
Deze foto's zijn van Beautifier
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Liquid facelift voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Liquid facelift reviews

Wat zijn de ervaringen van andere consumenten die een liquid facelift hebben laten doen? Lees het in de reviews. Daarin staat wat hun bevindingen zijn over de kliniek en de cosmetisch arts. Maar ook of ze tevreden zijn over het resultaat van de filler facelift. Was de arts ervaren en heeft hij waargemaakt wat hij beloofde?

Liquid facelift ervaringen

Vandaag bij Aestec geweest voor een aeslift. Dat is een filler behandeling, of beter gezegd een liquid facelift met Juvederm fillers. Hierdoor krijg je een strakkere kaaklijn en kin. Ik had van tevoren niet verwacht dat het zo mooi kon zijn! De behandeling deed geen pijn, je wordt op je gemak gesteld voor en tijdens de behandeling. En het resultaat is super.... Toon meer »
Vandaag bij Aestec geweest voor een aeslift. Dat is een filler behandeling, of beter gezegd een liquid facelift met Juvederm fillers. Hierdoor krijg je een strakkere kaaklijn en kin. Ik had van tevoren niet verwacht dat het zo mooi kon zijn! De behandeling deed geen pijn, je wordt op je gemak gesteld voor en tijdens de behandeling. En het resultaat is super. Een heel natuurlijk verschil. Dat vind ik erg belangrijk! Heel blij mee dus! Toon minder »
21 juli 2023 13:01
Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn liquid facelift met Juvederm fillers! Ik werd heel fijn ontvangen en snel geholpen. De arts keek zorgvuldig naar mijn gezicht en heeft me goed uit kunnen leggen wat er allemaal mogelijk was. Ik stoorde mij al een tijdje aan de verslappingen rond mijn kaaklijn. Mijn wangen gingen daar wat hangen en dat vond ik... Toon meer »
Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn liquid facelift met Juvederm fillers!
Ik werd heel fijn ontvangen en snel geholpen.
De arts keek zorgvuldig naar mijn gezicht en heeft me goed uit kunnen leggen wat er allemaal mogelijk was.
Ik stoorde mij al een tijdje aan de verslappingen rond mijn kaaklijn. Mijn wangen gingen daar wat hangen en dat vond ik zonde aangezien de rest van mijn gezicht best jeugdig oogt voor mijn leeftijd (44)
Ook tijdens de behandeling werden de stappen goed uitgelegd.
Mijn kaaklijn is nu super strak. Mijn jukbeenderen weer zoals ze waren en mijn kin is mooier. Ik ben iedere dag blij als ik in de spiegel kijk. T is echt heel mooi geworden! Toon minder »
3 mei 2022 07:07
Ik ben heel goed geholpen door dr Amra echt een hele lieve goede arts. Ze luistert naar je geeft goede adviezen. En het resultaat van de liquid facelift is echt heel erg mooi geworden. Ik lijk wel jaren jonger!
Cindy de Jong - van Damme
Skin+Surgery Clinics Den Haag
27 juli 2023 16:04

Liquid facelift voor en na

Wat is het resultaat van een liquid facelift? Voor de behandeling zag je gezicht er ouder uit door alle rimpels, lijntjes en oneffenheden. Door de huidveroudering was de huid slapper geworden en gaan hangen. Na de behandeling met fillers op verschillende plaatsen in het gezicht, is de huid weer glad en strak en zijn de rimpels verdwenen. Bekijk de voor en na foto’s van de filler facelift behandeling en oordeel zelf.

Credits voor onderstaande liquid facelift resultaat gaan naar Skin+Surgery Den Haag en Skin+Surgery Bergschenhoek.

liquid-facelift-voor-en-na

Prijzen van een liquid facelift behandeling

Wil je van de rimpels in je gezicht af? Een liquid facelift is dan de uitkomst. Wat zijn de prijzen van deze behandeling met fillers? De gemiddelde kosten voor een filler facelift in een Nederlandse kliniek liggen tussen de €990 en €2000. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt, van het merk filler en het aantal plekken waar de filler geplaatst wordt. Bij de meeste klinieken is de prijs van een liquid facelift op aanvraag, omdat het per persoon anders is. Vergelijk zelf heel eenvoudig en snel online de prijzen van alle klinieken.

Liquid facelift korting en acties

Bekijk actuele whole face treatment aanbiedingen en deals bij alle klinieken: Klik hier.

Voor en na foto liquid facelift behandeling

Vergelijk klinieken:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vind een kliniek voor een filler facelift behandeling bij jou in de buurt

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

Hoe werkt een liquid facelift behandeling?

Hoe ouder je bent, hoe meer huidveroudering en dus rimpels. Voordat de arts jou behandelt, stelt hij eerst een persoonlijk behandelplan op. Hierin staat heel specifiek beschreven welke gebieden behandeld gaan worden. Hoe jonger je bent, hoe minder rimpels. De arts hoeft dan minder filler, volume, toe te voegen als compensatie.

Ga naar twee klinieken voor een vrijblijvend consult. Maak een afspraak bij de kliniek waar je het beste gevoel hebt. Daarna kan de arts op basis van het behandelplan de liquid facelift bij je uitvoeren. Na het zetten van de fillers kun je soms wat last hebben van blauwe plekken maar die trekken vanzelf weer weg. Op elke plek waar de arts filler heeft ingespoten is meer volume waardoor de rimpels verdwijnen. Kies voor een arts die de juiste expertise en ervaring heeft met injectiebehandelingen. Zoek, vergelijk en boek de beste Botox arts via injectablesbooking.nl

Beste kliniek voor een filler facelift behandeling

Wat is de beste kliniek voor een liquid facelift behandeling? Let bij het maken van een keuze voor een kliniek niet alleen op de laagste prijs. Kijk ook naar de ervaring en expertise van de behandelend arts. Vergeet niet de reviews van andere consumenten te lezen, daarin beschrijven zij hun ervaringen en lees je hoe tevreden ze zijn over de behaalde resultaten. Boek eerst een vrijblijvend consult voordat je een afspraak maakt voor een behandeling.

-----------------

Populaire behandelingen op Injectablesbooking

 1. Profhilo behandeling
 2. Botox oksels
 3. Wallen onder ogen
 4. Lipflip
 5. Gummy smile
 6. Neus- lippenplooi

-----------------

Stappenplan filler facelift behandeling

 1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerst consult
 2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult en worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
 3. 3 Behandeling
 4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Nadelen en risico’s van een filler facelift behandeling

Aan elke ingreep aan je lichaam zijn risico’s verbonden. Kies dus altijd voor een gediplomeerd arts voor een cosmetische behandeling. Na de behandeling met fillers kunnen de geïnjecteerde gebieden wat gezwollen zijn of je kunt blauwe plekken krijgen. Dit trekt vanzelf weer weg. De meeste klinieken bieden na een liquid facelift een controle-afspraak aan na ongeveer drie weken.

Voor een blijvend resultaat zijn vervolgbehandelingen nodig, omdat de fillers na ongeveer 12-18 maanden volledig door het lichaam zijn opgenomen.

Veelgestelde vragen liquid facelift behandeling

1. Hoelang resultaat na een liquid facelift?

Een liquid facelift geeft gemiddeld 12-18 maanden resultaat. Met Sculptra of Radiesse kan dat zelfs nog wat langer zijn. Het is belangrijk om te weten dat de huidveroudering door blijft gaan, maar dat je op een zeker moment voor een vervolgbehandeling kunt kiezen. Een vervolgbehandeling is vaak minder uitgebreid dan de eerste liquid facelift. Je moet je dus realiseren dat een filler facelift niet permanent is.

2. Wat kost een liquid facelift?

Gemiddeld kost een liquid facelift in een Nederlandse kliniek tussen de €1200 en €1800. Vergelijk online zelf de prijzen van alle klinieken.

De prijzen van liquid facelift behandelingen variëren flink bij de diverse klinieken in Nederland. Omdat iedereen uniek is, en iedereen op een andere fase in de veroudering zit, zijn deze tarieven echt appels met peren vergelijken. Voor deze behandeling geldt bovendien: een ervaren en gespecialiseerde cosmetisch arts kan met 2 ml iets prachtigs bereiken. Terwijl een minder ervaren arts 4 ml volledig kan laten verdwijnen. Het is dus niet zinvol om alléén tarieven te vergelijken. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie waar een ervaren cosmetisch arts werkzaam is. Tijdens een vrijblijvend liquid facelift consult krijg je dan ongetwijfeld een voorstel op maat.

3. Hoe werkt een liquid facelift?

Tijdens een vrijblijvend consult bespreek je met de arts je wensen en hij vertelt je de mogelijkheden. Voor een liquid facelift beoordeelt de arts je volledige gezicht. Waardoor ontstaat het vermoeide of verouderde uiterlijk? Vervolgens wordt een behandelplan + kostenindicatie met jou besproken. Als je daarmee akkoord bent wordt de liquid facelift behandeling ingepland. Dit is een behandeling gebaseerd op fillers van hyaluronzuur met als doel volumeherstel, zodat de verouderde huid of vermoeide uiterlijk verleden tijd is. De rimpels zijn na de behandeling met fillers, die rechtstreeks in de huid op de juiste plek worden ingespoten, verdwenen.

4. Hoeveel ml filler is nodig bij een liquid facelift?

Wanneer je nog niet eerder met fillers bent behandeld en je hebt een leeftijd tussen de 35 en 45 jaar, dan wordt de liquid facelift vaak uitgevoerd met 3-6 ml filler. Als jouw leeftijd tussen de 45 en 55 jaar is, dan wordt de liquid facelift vaak uitgevoerd met 6-9 ml filler. Hoe ouder de huid, hoe meer volumeverlies en diepere rimpels. Dan is meer filler nodig om de huid weer glad en strak te krijgen.

5. Welke filler wordt gebruikt voor een liquid facelift?

De liquid facelift wordt vaak uitgevoerd met Restylane, Juvéderm of Belotero. Sommige artsen prefereren collageen versterkende fillers zoals Sculptra of Radiesse. Een ‘whole face filler’ behandeling ziet er bij iedere cliënt anders uit. Vaak bestaat de behandeling uit diverse hyaluronzuur fillers. Er zijn diverse merken en varianten hyaluronzuur fillers. Je kunt je vast voorstellen dat een hyaluronzuur filler voor de traangoot (onder het oog, waar de huid dun is) anders is dan een hyaluronzuur filler voor de kaaklijn. Voor de kin en kaaklijn is een stevigere hyaluronzuur nodig, omdat de huid daar vaak een stuk steviger is.

De meeste A-merken hyaluronzuur fillers hebben alle gewenste hyaluronzuur varianten. Zo hebben Juvéderm, Restylane en Aliaxin voor iedere indicatie een ideale filler. Klik hier voor een compleet overzicht van A-merk hyaluronzuur fillers in Nederland.

6. Voor wie is een liquid filler behandeling geschikt?

Een ervaren cosmetisch arts kijkt tijdens het eerste liquid facelift consult naar het volledige gezicht. Daarnaast kijkt de arts natuurlijk naar elementen waar met name de veroudering zichtbaar is. De meeste mensen die behandeld worden voor een liquid facelift zijn 40 jaar of ouder.

Bij sommige mensen vallen de wallen onder de ogen als eerste op, bij andere de hangende mondhoeken (marionetlijnen) en bij een derde wordt de huid dun en slap zodat de jukbeender slinkt en de huid naar de kaaklijn toe slap wordt. En zo zijn er nog meer elementen die als storend ervaren kunnen worden. Iedereen is uniek, dus iedereen verouderd ook op een unieke manier. Het is dus bij iedereen anders hoe een liquid facelift consult of behandeling er uit ziet.

Van een cosmetisch arts wordt verwacht dat hij/zij dokter is, maar ook een kunstenaar is. Waar is volume nodig? Hoe bereiken we bij deze cliënt huidverbetering? Wat zijn de gewenste verhoudingen? Het is sculpting op de millimeter.

7. Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een full-face benadering door de cosmetisch arts. De arts analyseert de huidveroudering in jouw gezicht. Waar verliest je huid volume? Waar verliest je huid collageen of elastine? Hoe kunnen we de contour verbeteren zodat de vermoeide en verouderde uitstraling verdwijnt? Een liquid facelift begint altijd met een persoonlijk plan, omdat de veroudering bij iedereen anders is. Van een liquid facelift heb je gemiddeld 12-18 maanden effect. 

8. Welke kliniek kies ik?

Veel cosmetische klinieken bieden de ‘filler facelift’ aan. Toch is het belangrijk om vooral te kiezen voor een goede cosmetisch arts. Cosmetisch arts KNMG is een beschermde titel voor cosmetisch artsen. Deze titel is een garantie voor adequate kennis van injectables en veel ervaring met injectables. Op Injectablesbooking.nl kun je de door jouw gewenste medisch specialist selecteren.

Klinieken die goed bekend staan om hun liquid facelift behandelingen zijn:
Elzen Kliniek
Van Lennep Kliniek
Skin+Surgery Clinics
Van Rosmalen Kliniek
ABC Clinic Breda
Joost Kroon Kliniek

9. Voor wie is de behandeling liquid facelift geschikt?

Een ervaren cosmetisch arts kijkt bij een liquid facelift consult naar het volledige gezicht, die moet in harmonie zijn. Daarnaast kijkt de arts natuurlijk naar elementen waar met name de veroudering zichtbaar is. Bij sommige mensen vallen de wallen onder de ogen als eerste op, bij andere de hangende mondhoeken (marionetlijnen) en bij een derde wordt de huid dun en slap zodat de jukbeenderen slinken en de huid naar de kaaklijn toe slap wordt. En zo zijn er nog meer elementen die als potentieel storend worden ervaren. Iedereen is uniek, dus iedereen verouderd ook op een unieke manier. Het is dus bij iedereen anders hoe een liquid facelift consult of behandeling er uit ziet. Van een cosmetisch arts wordt verwacht dat hij/zij dokter is, maar ook een kunstenaar is. Waar is volume nodig? Hoe bereiken we bij deze cliënt huidverbetering? Wat zijn de gewenste verhoudingen? Het is sculpting op de millimeter.

10. Wie komt in aanmerking voor een liquid facelift?

Waar tegenwoordig enorm veel mensen tussen de 20 en 30 jaar zich bezighouden met injectables, is een liquid facelift, ook wel ‘filler facelift’ genoemd, bij uitstek een behandeling voor mensen bij wie daadwerkelijk sprake is van veroudering. Bij het ouder worden wordt de huid dunner, slapper en minder elastisch. Daarnaast verliest het bot in het gelaat volume. Dit heet botresorptie. Deze elementen van veroudering gaan vroeg of laat opvallen in het gezicht. Een ervaren cosmetisch arts neemt bij een liquid facelift consult uitgebreid de tijd voor een gezichtsanalyse. Daaruit ontstaat een behandelplan waarbij de in kaart gebrachte veroudering volledig wordt behandeld. 

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logostylage logo
Bekijk agenda
Onlangs 7x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
profhilo-logostylage logo
Bekijk agenda
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 29x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Utrecht
City Clinics Utrecht
Utrecht, Oudwijk 27
11 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 11x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Hilversum
City Clinics Hilversum
Hilversum, Oude Enghweg 2
13 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 15x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 5x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 79,00
Filler per ml v.a.
€ 165,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
Belotero logoprofhilo-logostylage logo
Onlangs 42x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 20x geboekt

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt