Wat is een liquid facelift?

28-01-2021

Ben je op zoek naar een arts of kliniek voor een liquid facelift? Voer je adres in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Een liquid facelift wordt bij bijna iedere kliniek wel aangeboden. Maar wat is het eigenlijk? Een liquid facelift is een facelift met injectables. Een liquid facelift wordt vooral toegepast bij mensen vanaf 40 jaar. Deze behandeling is een oplossing tegen veroudering van het hele gelaat. Door middel van injectables wordt het gezicht frisser en jonger gemaakt. Wil je weten hoe een liquid facelift precies werkt? En wat je kunt verwachten van een liquid facelift? In dit artikel lees je alle informatie over een whole face behandeling of filler facelift behandeling.

Wat is een liquid facelift?

Wie komt in aanmerking voor een liquid facelift?

Waar tegenwoordig enorm veel mensen tussen de 20 en 30 jaar zich bezighouden met injectables, is een liquid facelift, ook wel ‘filler facelift’ genoemd, bij uitstek een behandeling voor mensen bij wie er daadwerkelijk sprake is van veroudering.

Bij het ouder worden wordt de huid dunner, slapper en minder elastisch. Daarnaast verliest het bot in het gelaat volume. Dit heet botresorptie. Deze elementen van veroudering gaan vroeg of laat opvallen in het gezicht. Een ervaren cosmetisch arts neemt bij een liquid facelift consult uitgebreid de tijd voor een gezichtsanalyse. Daaruit ontstaat een behandelplan waarbij de in kaart gebrachte veroudering volledig wordt behandeld. 

Hoe werkt een liquid facelift?

Een ervaren cosmetisch arts kijkt bij een liquid facelift consult naar het volledige gezicht, die moet fris en fruitig en in harmonie zijn. Daarnaast kijkt de arts natuurlijk naar elementen waar met name de veroudering zichtbaar is. Bij sommige mensen vallen de wallen onder de ogen als eerste op, bij andere de hangende mondhoeken (marionetlijnen) en bij een derde wordt de huid dun en slap zodat de jukbeender slinkt en de huid naar de kaaklijn toe slap wordt. En zo zijn er nog meer elementen die potentieel storend zijn. Iedereen is uniek, dus iedereen verouderd ook op een unieke manier.

Het is dus bij iedereen anders hoe een liquid facelift consult of behandeling er uit ziet.

Van een cosmetisch arts wordt verwacht dat hij/zij dokter is, maar ook een kunstenaar is. Waar is volume nodig? Hoe bereiken we bij deze cliënt huidverbetering? Wat zijn de gewenste verhoudingen? Het is sculpting op de millimeter.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Liquid facelift behandeling

Een whole face filler behandeling ziet er bij iedere cliënt anders uit. Vaak bestaat de behandeling uit diverse hyaluronzuur fillers. Er zijn diverse merken en varianten hyaluronzuur fillers. Je kunt je vast voorstellen dat een hyaluronzuur filler voor de traangoot (onder het oog, waar de huid dun is) anders is dan een hyaluronzuur filler voor de kaaklijn. Voor de kin en kaaklijn is een stevigere hyaluronzuur nodig, omdat de huid daar vaak een stuk steviger is.

De meeste A-merken hyaluronzuur fillers hebben alle gewenste hyaluronzuur varianten. Zo hebben Juvéderm, Restylane en Aliaxin voor iedere indicatie een ideale filler. Klik hier voor een compleet overzicht van A-merk hyaluronzuur fillers in Nederland.

-----------------------
Vind een kliniek voor een liquid facelift bij jou in de buurt

Liquid facelift Groningen

Liquid facelift Amsterdam

Liquid facelift Eindhoven

Liquid facelift Utrecht

Liquid facelift Den Haag
Liquid facelift Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Liquid facelift kliniek

Vele cosmetische klinieken bieden de ‘filler facelift’ aan. Toch is het belangrijk om vooral te kiezen voor een goede cosmetisch arts. Cosmetisch arts KNMG is een beschermde titel voor cosmetisch artsen. Deze titel garantie voor adequate kennis van injectables en veel ervaring met injectables. Op Injectablesbooking.nl kun je de door jouw gewenste medisch specialist selecteren.

Kosten liquid facelift behandeling

De prijzen van liquid facelift behandelingen variëren flink bij de diverse klinieken in Nederland. Omdat iedereen uniek is, en iedereen op een andere fase in de veroudering zit, zijn deze tarieven echt appels met peren vergelijken. Voor deze behandeling geldt bovendien de wijsheid; Een ervaren en vaardige cosmetisch arts kan met 2 ML iets prachtigs bereiken. Terwijl een minder vaardige arts 4 ML volledig kan laten verdwijnen. Het is dus niet zinvol om alléén tarieven te vergelijken. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek met een goede reputatie waar een ervaren cosmetisch arts werkzaam is. Tijdens een vrijblijvend liquid facelift consult krijg je dan ongetwijfeld een voorstel op maat. 

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling