Cosmetische behandeling

Ben je op zoek naar een cosmetische behandeling? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische behandelingen

Een cosmetische behandeling is erg populair tegenwoordig. Voorbeelden van een cosmetische behandeling zijn: Huidverbetering door middel van een peeling, laserbehandeling, skinbooster of Profhilo. Rimpelbehandeling door middel van botulinetoxine of fillers. En plastische chirurgie zoals een ooglidcorrectie, (mid) facelift of borstvergroting. In deze blog bespreken wij cosmetische behandelingen die ‘injectables’ worden genoemd, zoals botulinetoxine, fillers, skinboosters en Profhilo. 

Cosmetische behandeling

Cosmetische behandeling in de kliniek

Het mooiste is als een kliniek meerdere disciplines in huis heeft. Wanneer een restaurant alleen biefstuk maakt, dan zullen zij nooit zalm adviseren. Wanneer een cosmetische kliniek meerdere disciplines aanbiedt, dan werken de specialisten vaak ook samen. Het betreft dan vaak een samenwerking tussen cosmetische artsen, huidtherapeuten en plastisch chirurgen. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de kliniek waar je behandeld gaat worden. Heb je een klik met de arts of de huidtherapeut? Was het advies genuanceerd? Biedt de locatie vertrouwen? Zijn de voor en nadelen en alternatieve behandelingen besproken? Zijn de kosten van de behandeling volledig duidelijk? Krijg je de tijd om er thuis over na te denken? Vervolgens is het aan jou om de keuze te maken.

Cosmetische behandelingen met injectables

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merken botulinetoxine zijn Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt medische gebruikt tegen scheelzien, hyperhidrosis, migraine en vele urologische, dermatologische en neurologische behandelingen. Daarnaast wordt botulinetoxine als cosmetische behandeling ingezet als rimpelbehandeling. Bijvoorbeeld de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels kun je laten behandelen met botulinetoxine. 

Filler behandelingen worden toegepast om rimpels op te vullen, om verslapte huid op te vullen en om de gezichtscontour te verbeteren. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft het vermogen om water te binden. De huid bestaat voor 80% uit water. Wanneer hyaluronzuur onder een rimpel wordt ingespoten, wordt de huid gelift door het hyaluronzuur en water uit de huid. De gezichtscontour kan ook worden verbeterd met fillers, bijvoorbeeld de kaaklijn, jukbeenderen of lippen. Ook de symmetrie kan met fillers worden hersteld, bijvoorbeeld na een ongeluk, operatie of aangeboren ongelijkheid. Lees hier alles over een filler behandeling.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste cosmetische behandeling

Skinboosters zijn veelvuldig toegepaste injectables. Skinboosters geven de huid van binnenuit een ‘oppepper’. De meeste skinboosters zijn op basis van hyaluronzuur. Met zeer veel kleine injecties wordt hyaluronzuur in de huid gebracht. Omdat hyaluronzuur de capaciteit heeft om water te binden, krijgt de huid meer volume, wordt gezonder en rimpeltjes verdwijnen.

Profhilo is dé cosmetische trend van de laatste jaren. Ultrapuur hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid verbeterd. Omdat de hyaluronzuur geen crosslinking proces heeft en er geen andere ingrediënten aan zijn toegevoegd, verstrakt de huid zichtbaar. Het volume neemt toe én collageen wordt gestimuleerd. Een Profhilo behandeling is ook geschikt voor (jonge) mensen met (startende) huidveroudering door zon en roken.

Ander onderwerp:
Lip flip behandeling

Cosmetische behandeling bij jou in de buurt

Alle klinieken op deze website bieden cosmetische behandelingen aan. Voor een cosmetische botulinetoxine behandeling kun je bij alle artsen en klinieken terecht. Voor fillers bij bijna alle klinieken. Voor Profhilo ook bij meer dan 100 klinieken. En voor skinboosters ook bij een flink aantal. Vergelijk de artsen en klinieken op basis van hun ervaring, merk injectable, opleiding en tarief. Zoek, vergelijk en boek een cosmetische behandeling bij jou in de buurt.

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Amsterdam
Den Haag
Rotterdam
Utrecht
Haarlem
Eindhoven

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Veelgestelde vragen cosmetische behandeling

Wat is een cosmetische behandeling?

Welke cosmetische behandelingen zijn er?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt