Lipfillers prijs

1 mei 2022
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Lipfillers worden al meer dan 20 jaar toegepast als cosmetische behandeling. Iedere kliniek hanteert andere prijzen. Vergelijk prijzen per kliniek en per lip filler merk. Bekijk ook lopende aanbiedingen en acties bij alle klinieken.

Lipfiller tarieven informatie

Prijs
v.a € 149 per ML
Behandeltijd
30 minuten
Effect
6-9 maanden
Resultaat
direct, na 1 week optimaal

Lip fillers prijzen

De prijzen van lipfillers liggen bij de cosmetische klinieken in Nederland ver uit elkaar. De goedkoopste kliniek kost v.a. € 149 per ML.

Bekijk in de tabel de gemiddelde prijs per ML lipfiller per merk:

Lipfillers merkLipfiller prijs per ML (gemiddeld)
Saypha€ 225 - € 300
Stylage€ 250 - € 325
Aliaxin€ 275 - € 350
Belotero€ 275 - € 350
Restylane€ 325 - € 400
Teosyal€ 325 - € 400
Juvéderm€ 400 - € 475

 

Kies voor kwaliteit

Let op. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk de klinieken, artsen en lipfiller merken met de volgende stappen:

1. Kies een arts met de juiste opleiding, voldoende ervaring (600+ behandelingen per jaar) en over langere periode regelmatig positieve Google reviews
2. Wees er zeker van dat je met een A-Merk filler wordt behandeld
3. Vergelijk acties en aanbiedingen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in en klik in de zoekresultaten op "Acties"

Vul je adres in en vergelijk klinieken

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

lipfiller-prijzen-vergelijken

Stappenplan voor beste lipfiller prijs

In Nederland kun je bij meer dan 1000 locaties terecht voor een botulinetoxine behandeling. Om zelf een goede kliniek te kiezen kun je jezelf de volgende 5 vragen stellen:

1. Wat is de beste lipfiller prijs?

De prijs van een lipfillerbehandeling is niet zaligmakend. Te goedkoop is meestal geen goed nieuws. Dan wordt er vaak een onbekend filler merk gebruikt, of heeft de arts misschien nog weinig ervaring als cosmetisch arts. Talentvolle artsen kunnen ook met minder filler een beter resultaat bereiken. Het is dus raadzaam om op kwaliteit te vergelijken. De goedkoopste lipfiller op Injectablesbooking wordt voor € 149 per ML aangeboden. 

2. Krijgt de kliniek regelmatig positieve reviews over lipfiller tarieven?

Niet alle reviews zijn even betrouwbaar. Toch kun je er wel iets uit opmaken. Wanneer klanten uiteindelijk onaangenaam verrast zijn door de behandelprijs, dan zullen ze dit laten weten in hun reviews.

3. Werken er gerenommeerde en ervaren artsen?

Talentvolle artsen bereiken soms met minder filler een beter resultaat. Cosmetische geneeskunde is een ervaringsvak, maar je moet er ook gevoel voor hebben. Wanneer een arts veel ervaring heeft en lokaal een goede reputatie, dan kun je daar veel informatie uit halen.

4. Hoelang bestaat de kliniek al?

Een kliniek die al meerdere jaren goede reviews krijgt over lipfiller behandelingen heeft wel bewezen kwaliteit te leveren.

5. Is er een kliniek bij mij in de buurt?

Er zijn in Nederland meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Altijd één bij jou in de buurt.

Voer je locatie in en vind alle klinieken bij jou in de omgeving:

Waarom lipfillers?

Met lipfillers kunnen lippen functioneel en esthetisch worden verbeterd. Zo willen veel mensen hun lippen symmetrisch, mooi vol, het volume van weleer of weer zonder rimpeltjes. Dat kan worden bereikt met lipfillers. 

Sinds 2015 zijn lipfillers ongekend populair. In dat jaar maakte influencer Kyle Jenner bekend dat zij gebruikt maakt van lipfillers. Lipfillers geven gemiddeld 6-9 maanden resultaat, daarna is het effect verdwenen.

Lip fillers prijs reviews

Er is een verband tussen de prijs van lip fillers en de ontvangen reviews. Met andere woorden; goedkope lipfillers zijn niet altijd de beste. Het is belangrijk om reviews van andere cliënten te lezen. Een lip filler behandeling is behoorlijk bepalend in het gezicht. 

Lees hier het verhaal van Elise (36) over haar ervaring met lipfillers

Vergelijk Google reviews over lip filler behandelingen van alle klinieken:

Lip filler reviews

Perfecte service , leggen alles goed uit voor het beginnen. Ik ben super blij met mij lip fillers . Ik woon in Bonaire en zag ze op instagram en ben helemaal naar Nederland gevlogen voor mij perfect lippen ! ❤️‍🔥
Shaina Offerman
Drs. Samana Clinics
28 maart 2023 10:10
Dr Renate is heel aardig en ze doet uitstekend haar best om haar klanten tevreden te stellen. Ik ben echt super tevreden met mijn ervaring met haar! Ze geeft een eerlijke opinie en veel goede, nuttige informatie en uitleg voorafgaand. Mijn behandeling (lip fillers) verliep prettiger dan ik had verwacht. Vond het specifiek heel erg fijn dat ze tussendoor nog... Toon meer »
Dr Renate is heel aardig en ze doet uitstekend haar best om haar klanten tevreden te stellen. Ik ben echt super tevreden met mijn ervaring met haar! Ze geeft een eerlijke opinie en veel goede, nuttige informatie en uitleg voorafgaand. Mijn behandeling (lip fillers) verliep prettiger dan ik had verwacht. Vond het specifiek heel erg fijn dat ze tussendoor nog even checkte of het nog oké ging met me. Ben uiteraard ook heel blij met het eindresultaat. Ik raad het écht aan om bij haar kliniek langs te gaan!! Toon minder »
24 januari 2022 01:01
Voor de 2de keer voor mijn lip fillers en mijn moeder haar eerste keer. De dame achter de balie was super lief en we werden goed geïnformeerd. De arts zelf was ook top. Luistert goed naar wat wij willen en wat reëel is. Geholpen door dr Saya Abdullah.
Tosja's Trimsalon
Liquid Beauty Nootdorp
21 juni 2023 17:05
lipfiller resultaat

Prijs lipfillers vergelijken

De prijs lipfillers wordt bepaald door diverse factoren. Ervaren cosmetisch artsen hebben vaak een goed lopende praktijk. Zij zijn meestal niet het goedkoopst. Deze artsen hebben echter wel veel ervaring. Dankzij deze ervaring weten zij exact hoe zij een optimaal resultaat van de behandeling kunnen bereiken. Dankzij deze ervaring hebben zij vaak minder ML lipfiller nodig. Zij weten exact waar zij moeten injecteren. Daardoor zijn behandelingen van ervaren cosmetisch artsen effectiever en duurzamer.

Hoeveel kost een lipfiller?

In onderstaande video geeft dokter Margaritha Adams antwoord op de vraag: Hoeveel kost een lipfiller?

Lipfillers aanbieding

Online zijn regelmatig lipfiller aanbiedingen te vinden. Injectablesbooking.nl brengt alle wijzigingen zo zorgvuldig mogelijk in kaart. Injectablesbooking.nl biedt daarbij direct de informatie over de opleiding en titel van de arts, hoeveel ervaring een arts heeft, of hij/zij bij een gerenommeerde kliniek werkt én met welk merk filler die arts het liefst behandeld. Wil je dus lipfillers vergelijken? Check Injectablesbooking.nl.

-----------------------
Vind een kliniek bij jou in de buurt

Lipfillers prijs Groningen
Lipfillers prijs Amsterdam
Lipfillers prijs Eindhoven
Lipfillers prijs Utrecht
Lipfillers prijs Den Haag
Lipfillers prijs Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Lipfiller kosten

Lipfiller kosten worden soms ook nog opgesplitst in 2 categorieën. Veel mensen denken bij lippen opvullen direct aan overdreven grote lippen. Dat is niet terecht. Eigenlijk zijn er 2 groepen van consumenten die gebruik maken van lipfillers. Groep 1 zijn de 40-plussers. Bij hun neemt het volume van de lippen af. Zij laten vaak heel subtiel de liplijn opvullen. Eventuele rimpeltjes op de bovenlip zijn dan vaak ook verleden tijd. Groep 2 bestaat uit jonge vrouwen tussen de 20 en 40 jaar. Zij wensen volle lippen. Dat is nu eenmaal momenteel het schoonheidsideaal. Vele (inter-)nationaal bekende mensen pronken ook met hun volle lippen. Het mooie van hyaluronzuur fillers is dat het resultaat tijdelijk is. Na ca. 6-15 maanden is de hyaluronzuur filler uitgewerkt, dan geeft het geen resultaat meer.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfiller kosten per ML

Injectablesbooking.nl brengt de lipfiller kosten van alle klinieken in Nederland in kaart. De prijzen worden genoemd per milliliter. De meeste lipfiller spuitjes zijn per ML verpakt. Soms heb je voldoende aan een halve milliliter lip filler. Bijvoorbeeld bij een kleine behandeling, een touch-up, of wanneer alleen de liplijn wordt behandeld. Een specifieke behandelmethode zijn Russian method lipfillers. Vergelijk alle behandelingen en lip filler kosten op Injectablesbooking.nl.

Lippen opvullen duur?

Lippen opvullen is bij de ene kliniek duurder dan bij de andere kliniek. Dat hangt grotendeels af van de ervaring van de behandelend arts en het merk filler. Het is raadzaam om goed de ervaring van de diverse artsen met elkaar te vergelijken. Lees ook deze blog over de diverse behandeltechnieken: Doen lipfillers pijn?

-----------------------

Lees verder:

Lipfiller complicaties
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Ervaringen over lipfillers
Informatie over lipfillers
Lipfillers ervaringen
Lipfiller voor en na
Nazorg na een behandeling

-----------------------

Lipfillers prijs

De lipfillers kosten variëren in Nederland tussen de € 149 en € 500 per ML. Dat is een fors prijsverschil. Het is belangrijk om te weten welk merk filler wordt gebruikt. In Nederland zijn de bekende A-Merk lipfillers: Stylage, Juvéderm, Teosyal, Belotero, Restylane en Aliaxin. Deze merken worden geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten die veel aandacht besteden aan onderzoek.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste variant lipfiller van het A-merk te gebruiken. De meeste merken hebben hele zachte fillers (voor bijvoorbeeld in de dunne huid onder de ogen) maar ook hele dikke fillers (voor de kin en kaaklijn). De meeste merken hebben een specifieke lijn lipfillers. Deze zorgt voor volume, maar houden de lippen wel zacht en dynamisch. Dat is de bedoeling. 

lipfiller-prijzen

Lippen opvullen korting

Diverse klinieken hebben regelmatig lippen opvullen korting. Een behandeling van 0,5 ML is vanaf € 99 beschikbaar. Check Injectablesbooking.nl regelmatig en kies de arts of kliniek die bij jou past.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen lipfiller prijs

Hoe duur is 1 ML lipfiller?

De goedkoopste prijs per ML is € 149. De gemiddelde prijs is ca. € 350 per 1 ML.  Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Waarom is het prijsverschil tussen lipbehandelingen bij klinieken zo groot?

Dit komt doordat sommige klinieken al heel lang bestaan en met heel ervaren cosmetisch artsen werken. Zij hebben het erg druk en dan worden de tarieven vaak wat hoger. 

Wat kost een lip filler?

De goedkoopste prijs per ML is € 149. De gemiddelde prijs is ca. € 350 per 1 ML. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Boek direct!

Hoelang gaan lipfillers mee?

Gemiddeld geeft een lip filler 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is wel afhankelijk van het gekozen merk filler. Na deze periode kun je een nieuwe behandeling overwegen. Een tweede keer gaat een filler vaak langer mee.

Hoe komen lipfiller prijzen tot stand?

Verschillende elementen spelen daarin een rol. Klinieken bepalen zelf hun prijs. Enkele relevante elementen zijn in ieder geval het merk hyaluronzuur lipfiller, de ervaring en reputatie van de arts (is het een Cosmetisch Arts KNMG?) en de vestigingsplaats van de kliniek (bijvoorbeeld Amsterdam of Veendam).

Hoe vergelijk je lip filler prijzen?

Injectablesbooking.nl heeft ervoor gekozen om niet sorteerbaar te zijn op 'prijs'. Wij zijn namelijk van mening dat de kwaliteit van de arts de doorslaggevende factor moet zijn. Het is toch je aangezicht, en ook al zijn de risico's op complicaties niet mega groot, je wilt wel dat de behandeling veilig én cosmetisch optimaal wordt uitgevoerd. 

Hoeveel kost 0 5 ML lipfiller?

De goedkoopste prijs per ML is € 149. De gemiddelde prijs is ca. € 350 per 1 ML. 

Hoe duur is een lipfiller?

De goedkoopste prijs per ML is € 149. De gemiddelde prijs is ca. € 350 per 1 ML. Vergelijk alle prijzen en boek direct bij alle klinieken.

Wat kun je met 0,5 ML lip filler bereiken?

Met 0,5 ML kun je de lippen een fraaie touch-up geven. Zeker wanneer je lippen al een beetje volume hebben kan 0,5 ML een uitkomst zijn. Bespreek je wens met een deskundige cosmetisch arts. 

Wat is de goedkoopste lip filler kliniek?

Er zijn diverse klinieken die elkaar concurreren op de prijs. Voorbeelden van goedkope lip filler klinieken zijn:

Faceland
House of Bratz
M1 Med Beauty

Wat kost fillers bovenlip?

De goedkoopste prijs per ML is € 149. De gemiddelde prijs is ca. € 350 per 1 ML. 

Waar kun je lip filler prijzen vergelijken?

Prijzen van lipfiller behandelingen kun je vergelijken op deze website (Injectablesbooking). Vul je adres in en bekijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt