Lipfillers prijs

01-05-2022

Lipfillers worden al meer dan 20 jaar toegepast als cosmetische behandeling. Iedere kliniek hanteert andere prijzen. Welke klinieken zijn er bij jou in de buurt? Wat zijn hun lipfiller tarieven? 

Vergelijk lipfiller prijzen:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers prijzen

Met lipfillers kunnen lippen functioneel en esthetisch worden verbeterd. Zo willen veel mensen hun lippen symmetrisch, mooi vol, het volume van weleer of weer zonder rimpeltjes. Dat kan worden bereikt met lipfillers. 

Sinds 2015 zijn lipfillers ongekend populair. In dat jaar maakte influencer Kyle Jenner bekend dat zij gebruikt maakt van lipfillers. Lipfillers geven gemiddeld 6-9 maanden resultaat, daarna is het effect verdwenen.

Lipfillers prijs

Stappenplan voor beste lipfiller prijs

In Nederland kun je bij meer dan 1000 locaties terecht voor een botulinetoxine behandeling. Om zelf een goede kliniek te kiezen kun je jezelf de volgende 5 vragen stellen:

1. Wat is de beste lipfiller prijs?

De prijs van een lipfillerbehandeling is niet zaligmakend. Te goedkoop is meestal geen goed nieuws. Dan wordt er vaak een onbekend filler merk gebruikt, of heeft de arts misschien nog weinig ervaring als cosmetisch arts. Talentvolle artsen kunnen ook met minder filler een beter resultaat bereiken. Het is dus raadzaam om op kwaliteit te vergelijken. De goedkoopste lipfiller op Injectablesbooking wordt voor € 200 per ML aangeboden. 

2. Krijgt de kliniek regelmatig positieve reviews over lipfiller tarieven?

Niet alle reviews zijn even betrouwbaar. Toch kun je er wel iets uit opmaken. Wanneer klanten uiteindelijk onaangenaam verrast zijn door de behandelprijs, dan zullen ze dit laten weten in hun reviews.

3. Werken er gerenommeerde en ervaren artsen?

Talentvolle artsen bereiken soms met minder filler een beter resultaat. Cosmetische geneeskunde is een ervaringsvak, maar je moet er ook gevoel voor hebben. Wanneer een arts veel ervaring heeft en lokaal een goede reputatie, dan kun je daar veel informatie uit halen.

4. Hoelang bestaat de kliniek al?

Een kliniek die al meerdere jaren goede reviews krijgt over lipfiller behandelingen heeft wel bewezen kwaliteit te leveren.

5. Is er een kliniek bij mij in de buurt?

Er zijn in Nederland meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling. Altijd één bij jou in de buurt.

Voer je locatie in en vind alle klinieken bij jou in de omgeving:

Lipfillers prijs

Prijs lipfillers vergelijken

De prijs lipfillers wordt bepaald door diverse factoren. Ervaren cosmetisch artsen hebben vaak een goed lopende praktijk. Zij zijn meestal niet het goedkoopst. Deze artsen hebben echter wel veel ervaring. Dankzij deze ervaring weten zij exact hoe zij een optimaal resultaat van de behandeling kunnen bereiken. Dankzij deze ervaring hebben zij vaak minder ML lipfiller nodig. Zij weten exact waar zij moeten injecteren. Daardoor zijn behandelingen van ervaren cosmetisch artsen effectiever en duurzamer.

Lipfillers aanbieding

Online zijn regelmatig lipfiller aanbiedingen te vinden. Injectablesbooking.nl brengt alle wijzigingen zo zorgvuldig mogelijk in kaart. Injectablesbooking.nl biedt daarbij direct de informatie over de opleiding en titel van de arts, hoeveel ervaring een arts heeft, of hij/zij bij een gerenommeerde kliniek werkt én met welk merk filler die arts het liefst behandeld. Wil je dus lipfillers vergelijken? Check Injectablesbooking.nl.

-----------------------
Vind een kliniek bij jou in de buurt

Lipfillers prijs Groningen

Lipfillers prijs Amsterdam

Lipfillers prijs Eindhoven

Lipfillers prijs Utrecht

Lipfillers prijs Den Haag
Lipfillers prijs Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Lipfiller kosten

Lipfiller kosten worden soms ook nog opgesplitst in 2 categorieën. Veel mensen denken bij lippen opvullen direct aan overdreven grote lippen. Dat is niet terecht. Eigenlijk zijn er 2 groepen van consumenten die gebruik maken van lipfillers. Groep 1 zijn de 40-plussers. Bij hun neemt het volume van de lippen af. Zij laten vaak heel subtiel de liplijn opvullen. Eventuele rimpeltjes op de bovenlip zijn dan vaak ook verleden tijd. Groep 2 bestaat uit jonge vrouwen tussen de 20 en 40 jaar. Zij wensen volle lippen. Dat is nu eenmaal momenteel het schoonheidsideaal. Vele (inter-)nationaal bekende mensen pronken ook met hun volle lippen. Het mooie van hyaluronzuur fillers is dat het resultaat tijdelijk is. Na ca. 6-15 maanden is de hyaluronzuur filler uitgewerkt, dan geeft het geen resultaat meer.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfiller kosten per ML

Injectablesbooking.nl brengt de lipfiller kosten van alle klinieken in Nederland in kaart. De prijzen worden genoemd per milliliter. De meeste lipfiller spuitjes zijn per ML verpakt. Soms heb je voldoende aan een halve milliliter lip filler. Bijvoorbeeld bij een kleine behandeling, een touch-up, of wanneer alleen de liplijn wordt behandeld. Een specifieke behandelmethode zijn Russian method lipfillers. Vergelijk alle behandelingen en lip filler kosten op Injectablesbooking.nl.

Lippen opvullen duur?

Lippen opvullen is bij de ene kliniek duurder dan bij de andere kliniek. Dat hangt grotendeels af van de ervaring van de behandelend arts en het merk filler. Het is raadzaam om goed de ervaring van de diverse artsen met elkaar te vergelijken. Lees ook deze blog over de diverse behandeltechnieken: Doen lipfillers pijn?

-----------------------

Lees verder:

Lipfiller complicaties
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Ervaringen over lipfillers
Informatie over lipfillers
Lipfillers ervaringen
Lipfiller voor en na
Nazorg na een behandeling

-----------------------

Lipfillers prijs

De lipfillers kosten variëren in Nederland tussen de € 250 en € 500 per ML. Dat is een fors prijsverschil. Het is belangrijk om te weten welk merk filler wordt gebruikt. In Nederland zijn de bekende A-Merk lipfillers: Stylage, Juvéderm, Teosyal, Belotero, Restylane en Aliaxin. Deze merken worden geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten die veel aandacht besteden aan onderzoek.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste variant lipfiller van het A-merk te gebruiken. De meeste merken hebben hele zachte fillers (voor bijvoorbeeld in de dunne huid onder de ogen) maar ook hele dikke fillers (voor de kin en kaaklijn). De meeste merken hebben een specifieke lijn lipfillers. Deze zorgt voor volume, maar houden de lippen wel zacht en dynamisch. Dat is de bedoeling. 

Lipfillers prijs

Lippen opvullen korting

Diverse klinieken hebben regelmatig lippen opvullen korting. Een behandeling van 0,5 ML is vanaf € 170 beschikbaar. Check Injectablesbooking.nl regelmatig en kies de arts of kliniek die bij jou past.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen lipfiller prijs

Hoe duur is 1 ML lipfiller?

De goedkoopste klinieken kosten ca. € 250 per ML. De gemiddeld prijs is € 300 - € 400 per ML. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Waarom is het prijsverschil tussen klinieken zo groot?

Dit komt doordat sommige klinieken al heel lang bestaan en met heel ervaren cosmetisch artsen werken. Zij hebben het erg druk en dan worden de tarieven vaak wat hoger. 

Wat kost een lip filler?

De goedkoopste prijs per 0,5 ML is € 149. De goedkoopste klinieken kosten ca. € 249 per 1 ML. De gemiddeld prijs is € 300 - € 400 per ML. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Boek direct!

Hoelang gaan lipfillers mee?

Gemiddeld geeft een lip filler 9-12 maanden resultaat. De duurzaamheid is wel afhankelijk van het gekozen merk filler. Na deze periode kun je een nieuwe behandeling overwegen. Een tweede keer gaat een filler vaak langer mee.

Hoe komen lipfiller prijzen tot stand?

Verschillende elementen spelen daarin een rol. Klinieken bepalen zelf hun prijs. Enkele relevante elementen zijn in ieder geval het merk hyaluronzuur lipfiller, de ervaring en reputatie van de arts (is het een Cosmetisch Arts KNMG?) en de vestigingsplaats van de kliniek (bijvoorbeeld Amsterdam of Veendam).

Hoe vergelijk je lip filler prijzen?

Injectablesbooking.nl heeft ervoor gekozen om niet sorteerbaar te zijn op 'prijs'. Wij zijn namelijk van mening dat de kwaliteit van de arts de doorslaggevende factor moet zijn. Het is toch je aangezicht, en ook al zijn de risico's op complicaties niet mega groot, je wilt wel dat de behandeling veilig én cosmetisch optimaal wordt uitgevoerd. 

Hoeveel kost 0 5 ML lipfiller?

0,5 ML lipfiller kost v.a. € 149. De gemiddelde prijs is € 200 - € 300 per 0,5 ML.

Hoe duur is een lipfiller?

De prijzen van lipfillers beginnen per € 149 voor 0,5 ML. De goedkoopste kliniek voor 1,0 ML kost € 249. Vergelijk alle prijzen en boek direct bij alle klinieken.

Wat kun je met 0,5 ML lip filler bereiken?

Met 0,5 ML kun je de lippen een fraaie touch-up geven. Zeker wanneer je lippen al een beetje volume hebben kan 0,5 ML een uitkomst zijn. Bespreek je wens met een deskundige cosmetisch arts. 

Wat is de goedkoopste lip filler kliniek?

Er zijn diverse klinieken die elkaar concurreren op de prijs. Voorbeelden van goedkope lip filler klinieken zijn:

Faceland
House of Bratz
M1 Med Beauty

Wat kost fillers bovenlip?

De goedkoopste prijs per 0,5 ML is € 149. De goedkoopste klinieken kosten ca. € 249 per 1 ML. De gemiddeld prijs is € 300 - € 400 per ML. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt