Lipfillers prijs

01-05-2022

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip fillers prijs

Lipfillers worden al meer dan 20 jaar toegepast als cosmetische behandeling. In de loop der jaren winnen lipfillers aan populariteit. En sinds 2015 zijn lipfillers helemaal ongekend populair. In dat jaar maakte influencer Kyle Jenner bekend dat zij gebruikt maakt van lipfillers. Sindsdien erkennen steeds meer bekende mensen dat zij lipfillers laten toepassen. De prijs van lipfillers ligt ver uit elkaar bij de diverse klinieken. Waarom zit er zo een prijsverschil in lipfiller behandeli ngen? Hoe komt de prijs van lip fillers tot stand? In dit artikel lees je alles over de lipfillers prijzen. Op deze website kun je vervolgens alle klinieken in Nederland met elkaar vergelijken. Klik daarvoor hier.

Lipfillers prijs

Prijs lipfillers vergelijken

De prijs lipfillers wordt bepaald door diverse factoren. Ervaren cosmetisch artsen hebben vaak een goed lopende praktijk. Zij zijn meestal niet het goedkoopst. Deze artsen hebben echter wel veel ervaring. Dankzij deze ervaring weten zij exact hoe zij een optimaal resultaat van de behandeling kunnen bereiken. Dankzij deze ervaring hebben zij vaak minder ML lipfiller nodig. Zij weten exact waar zij moeten injecteren. Daardoor zijn behandelingen van ervaren cosmetisch artsen effectiever en duurzamer.

Lipfiller kosten per ML

Injectablesbooking.nl brengt de lipfiller kosten van alle klinieken in Nederland in kaart. De prijzen worden genoemd per milliliter. De meeste lipfiller spuitjes zijn per ML verpakt. Soms heb je voldoende aan een halve milliliter lip filler. Bijvoorbeeld bij een kleine behandeling, een touch-up, of wanneer alleen de liplijn wordt behandeld. Een specifieke behandelmethode zijn Russian method lipfillers. Vergelijk alle behandelingen en lip filler kosten op Injectablesbooking.nl.

Lippen opvullen duur?

Lippen opvullen is bij de ene kliniek duurder dan bij de andere kliniek. Dat hangt grotendeels af van de ervaring van de behandelend arts en het merk filler. Het is raadzaam om goed de ervaring van de diverse artsen met elkaar te vergelijken. Lees ook deze blog over de diverse behandeltechnieken: Doen lipfillers pijn?

-----------------------

Lees verder:

Lipfiller complicaties
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Ervaringen over lipfillers
Informatie over lipfillers
Lipfillers ervaringen
Lipfiller voor en na
Nazorg na een behandeling

-----------------------

Lipfillers prijs

De lipfillers kosten variëren in Nederland tussen de € 250 en € 500 per ML. Dat is een fors prijsverschil. Het is belangrijk om te weten welk merk filler wordt gebruikt. In Nederland zijn de bekende A-Merk lipfillers: Stylage, Juvéderm, Teosyal, Belotero, Restylane en Aliaxin. Deze merken worden geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten die veel aandacht besteden aan onderzoek.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste variant lipfiller van het A-merk te gebruiken. De meeste merken hebben hele zachte fillers (voor bijvoorbeeld in de dunne huid onder de ogen) maar ook hele dikke fillers (voor de kin en kaaklijn). De meeste merken hebben een specifieke lijn lipfillers. Deze zorgt voor volume, maar houden de lippen wel zacht en dynamisch. Dat is de bedoeling. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers aanbieding

Online zijn regelmatig lipfiller aanbiedingen te vinden. Injectablesbooking.nl brengt alle wijzigingen zo zorgvuldig mogelijk in kaart. Injectablesbooking.nl biedt daarbij direct de informatie over de opleiding en titel van de arts, hoeveel ervaring een arts heeft, of hij/zij bij een gerenommeerde kliniek werkt én met welk merk filler die arts het liefst behandeld. Wil je dus lipfillers vergelijken? Check Injectablesbooking.nl.

-----------------------
Vind een kliniek bij jou in de buurt

Lipfillers prijs Groningen

Lipfillers prijs Amsterdam

Lipfillers prijs Eindhoven

Lipfillers prijs Utrecht

Lipfillers prijs Den Haag
Lipfillers prijs Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Lipfiller kosten

Lipfiller kosten worden soms ook nog opgesplitst in 2 categorieën. Veel mensen denken bij lippen opvullen direct aan overdreven grote lippen. Dat is niet terecht. Eigenlijk zijn er 2 groepen van consumenten die gebruik maken van lipfillers. Groep 1 zijn de 40-plussers. Bij hun neemt het volume van de lippen af. Zij laten vaak heel subtiel de liplijn opvullen. Eventuele rimpeltjes op de bovenlip zijn dan vaak ook verleden tijd. Groep 2 bestaat uit jonge vrouwen tussen de 20 en 40 jaar. Zij wensen volle lippen. Dat is nu eenmaal momenteel het schoonheidsideaal. Vele (inter-)nationaal bekende mensen pronken ook met hun volle lippen. Het mooie van hyaluronzuur fillers is dat het resultaat tijdelijk is. Na ca. 6-15 maanden is de hyaluronzuur filler uitgewerkt, dan geeft het geen resultaat meer.

Lipfillers prijs

Lippen opvullen korting

Diverse klinieken hebben regelmatig lippen opvullen korting. Check Injectablesbooking.nl regelmatig en kies de arts of kliniek die bij jou past.

Wat zijn de veelgestelde vragen over lip filler prijs?

Waarom is het prijsverschil zo groot tussen verschillende klinieken?

Dit komt doordat sommige klinieken al heel lang bestaan en met heel ervaren cosmetisch artsen werken. Zij hebben het erg druk en dan worden de tarieven vaak wat hoger. 

Wat is de gemiddelde prijs van lip fillers?

De gemiddelde pijs is € 300 - 400 per milliliter lip filler.

Hoe komen de lip filler prijzen tot stand?

Verschillende elementen spelen daarin een rol. Klinieken bepalen zelf hun prijs. Enkele relevante elementen zijn in ieder geval het merk hyaluronzuur lipfiller, de ervaring en reputatie van de arts (is het een Cosmetisch Arts KNMG?) en de vestigingsplaats van de kliniek (bijvoorbeeld Amsterdam of Veendam).

Hoe vergelijk je lip filler prijzen?

Injectablesbooking.nl heeft ervoor gekozen om niet sorteerbaar te zijn op 'prijs'. Wij zijn namelijk van mening dat de kwaliteit van de arts de doorslaggevende factor moet zijn. Het is toch je aangezicht, en ook al zijn de risico's op complicaties niet mega groot, je wilt wel dat de behandeling veilig én cosmetisch optimaal wordt uitgevoerd. 

Lipfillers prijs

Hoe duur is 1ML lipfiller?

De gemiddeld prijs is € 300 - € 400 per ML. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Wat is de goedkoopste lip filler kliniek?

Er zijn diverse klinieken die elkaar concurreren op de prijs. Voorbeelden van goedkope lip filler klinieken zijn:

Faceland
House of Bratz
M1 Med Beauty

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling