Filler Amsterdam

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Amsterdam

Kengetallen Amsterdam (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Amsterdam in de afgelopen periode
3.236
Gemiddelde prijs per ml Filler in Amsterdam
€ 364,65
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Amsterdam
408
Vind een kliniek in de buurt van Amsterdam

De gemiddelde prijs in Amsterdam voor behandeling met één ML filler is € 364,65. Een behandeling met één ML filler in Amsterdam  is gemiddeld 3% duurder dan het landelijk gemiddelde (€ 355,55).

Top 5 populaire fillerbehandelingen in Nederland

In de omgeving van Amsterdam zijn fillers populair. Top 5 van fillerbehandelingen:

Traangoot fillers
Lippen opvullen
Kaaklijn fillers
Neuscorrectie met fillers
Kin fillers

Vergelijk cosmetische klinieken in Amsterdam

Vergelijk de filler prijzen in de buurt van Amsterdam. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lippen opvullen Amsterdam

In de buurt van Amsterdam kun je bij cosmetische klinieken ook terecht voor lippen opvullen. Een lipbehandeling kan waardevol zijn om rimpeltjes te verwijderen, hangende mondhoeken te behandelen of om de lippen een mooi contour te geven. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts

Lees reviews over artsen en klinieken en maak direct een afspraak!

Aanbevolen klinieken in Amsterdam

De volgende filler klinieken in de omgeving van Amsterdam staan momenteel in de spotlight. 
Advertentie:

Gesponsord
SkinSensible
skinsensible logo
Wordt nu
bekeken
5
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Afspraak maken
Onlangs 30x geboekt
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Daria Voropai Amsterdam
Daria Voropai
Wordt nu
bekeken
5
Daria Voropai Amsterdam
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
’the beauty world´s best kept secret’
Afspraak maken
Onlangs 4x geboekt
Gesponsord
Clinic The Golden Glow
thegoldenglow_facebooklogo
Wordt nu
bekeken
5
Clinic The Golden Glow
Amsterdam, Kerkstraat 147
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Professional and Experienced Cosmetic Doctor KNMG Amsterdam
Afspraak maken
Onlangs 11x geboekt
Belotero logoRadiesse logo

Geboekte afspraken in de buurt van Amsterdam

De volgende 5 filler klinieken in de buurt van Amsterdam zijn onlangs geboekt via Injectablesbooking.

Fillerklinieken in Amsterdam

Een behandeling met Botox in Amsterdam is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Amsterdam. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Amsterdam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Amsterdam?

Vergelijk fillerklinieken in Amsterdam:

Informatie:

Prijs
v.a. € 169
Behandeltijd
30-45 minuten
Resultaat
9-18 maanden
Pijnscore (1-10)
2-4

Fillers Amsterdam

Amsterdam is ook de cosmetische hoofdstad van Nederland, het is dan ook de stad met de meeste injectables klinieken. Fillers zijn al jaren zeer populair. Waar in 2012 ca. 60.000 mensen kozen voor fillers, zijn dat er in 2020 naar schatting meer dan 200.000. In Amsterdam bevinden zich meer dan 30 locaties waar je heen kunt voor een fillers behandeling.

fillers-amsterdam

Filler kliniek Amsterdam

Waar je ook bent in Amsterdam, je bent vrijwel altijd in de buurt van één van de injectables klinieken. In Amsterdam Zuid en Amsterdam West zijn momenteel de meeste filler klinieken in Amsterdam. Maar ook in Amsterdam Noord en tot in Zaandam zijn er veel injectables klinieken. Nu er meer filler artsen en injectables klinieken zijn in Amsterdam, kun jij beter een kliniek kiezen die bij jou past.

Vooraanstaande filler klinieken in Amsterdam zijn:

Amstelzijde Kliniek Amstelveen
Kalea Clinic
Doctors at Soap Amsterdam
Oran Aesthetics
Easy Cosmetics
Xavier Clinics
Joost Kroon Kliniek

Lees filler reviews:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lip filler Amsterdam

Lipfillers zijn fillers voor de lippen. Deze behandeling wordt toegepast bij veroudering (dan verliezen de lippen volume). Lip fillers worden ook toegepast bij mensen die vollere lippen wensen. In Amsterdam zijn vele artsen en klinieken gespecialiseerd in lipbehandelingen. Momenteel is de Russian Technique populair. De Russian Techniek accentueert de cupidoboog van de bovenlip. Door extra volume in het midden van de lippen toe te voegen krijgt de bovenlip enigszins een hartvorm. Dit wordt bereikt door extra volume in het midden van de lippen te brengen terwijl aan de buitenkanten relatief minder volume wordt gebracht. 

Lees meer over Lipfillers Amsterdam.

Fillers kosten Amsterdam

De gemiddelde filler prijs is in Amsterdam € 390 per ML. De prijs varieert tussen de € 250 en € 550 per ML. De prijs voor lip fillers is ook gemiddelDeze tarieven veranderen worden vaak aangepast, dus het is aan te raden de filler prijzen regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Meer informatie over filler prijzen.

Filler Amsterdam

Filler behandelingen in Amsterdam

Met fillers op basis van hyaluronzuur kun je verschillende behandelingen uitvoeren. In Amsterdam zijn het opvullen van lippen en traangoot fillers het populairst. Bij een traangoot filler wordt het gebied onder je oog iets opgevuld, waardoor de donkere kringen verdwijnen en je er fitter uitziet. Met lip fillers kun je de liplijn accentueren, maar ook een lipvergroting laten uitvoeren. Zorg dat je door een ervaren arts wordt behandeld en met een A merk lipfiller. Bekijk hier alle klinieken en artsen voor filler behandelingen in Amsterdam:

Hyaluronzuur behandeling Amsterdam

Hyaluronzuur is de basis van de meeste fillers. Het is een stof die van nature al in je lichaam voorkomt. Na een behandeling blijft het resultaat 6-18 maanden optimaal. Dit hangt af van het merk hyaluronzuur, de ervaring van de arts en van de locatie van de hyaluronzuur fillers. Over het algemeen zijn lipfillers iets sneller uitgewerkt dan fillers in de neus-lippenplooi. Lippen zijn sterk doorbloed en bewegen over het algemeen veel. Daarnaast is de juiste lipfiller vaak iets minder cohesief dan de filler voor de neus-lippenplooi. Veel gebruikte A-merken hyaluronzuur Amsterdam zijn Restylane, Juvéderm, Stylage en Belotero.  Voor alle informatie over hyaluronzuur fillers, klik hier.

Vind een kliniek in Amsterdam

Profhilo Amsterdam

Behandelingen met Profhilo zijn de nieuwste cosmetische trend in Amsterdam. Profhilo is hyaluronzuur in de zuiverste vorm. Wanneer je op meerdere plekjes in het gezicht, hals of decolleté een minimale hoeveelheid Profhilo krijgt ingespoten, dan krijgt de huid daar een volledige boost. De huid krijgt meer volume, ziet er gezonder uit en rimpeltjes en lijntjes verdwijnen. Echt revolutionair, zeker bij mensen die last hebben van een dunne huid, craquelé huid of heel veel kleine rimpeltjes. Sinds 2022 is de nieuwe hit Profhilo Body. Dit is een behandeling tegen verslapte huid op het lichaam. Bekijk alle Profhilo Body klinieken in Amsterdam.

filler-kliniek-amsterdam

Injectables Amsterdam

Injectables is de verzamelnaam van Botox (botulinetoxine) en fillers. Met Botox kun je ervoor zorgen dat je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes niet meer verschijnen. Lees hier alles over Botox behandelingen. Met fillers kun je rimpels en groeven opvullen en de contour van je gezicht verbeteren.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

Traangoot behandeling Amsterdam

Profhilo behandeling Amsterdam

Injectables Amsterdam

-----------------------

Lees reviews in Amsterdam

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

8 cosmetische klinieken in de omgeving van Amsterdam!

Dit zijn 8 van onlangs geboekte fillerklinieken in de de buurt van Amsterdam in willekeurige volgorde:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Amsterdam in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Amsterdam

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Amsterdam die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Amsterdam

Welke arts voor lippen opvullen in Amsterdam?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Amsterdam

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Amsterdam

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Amsterdam

Ik kom al een aantal jaar bij Vitalderma voor Botox en fillers en ben heel erg tevreden. Je wordt vriendelijk ontvangen en geholpen. Er wordt tijd genomen voor je en goed naar je gezicht gekeken ipv dat het lopende handwerk is. Ze zijn eerlijk en oprecht. Wanneer ik denk iets nodig te hebben en dat is helemaal niet nodig houden ze mij tegen wat ervoor zorgt... Toon meer »
Ik kom al een aantal jaar bij Vitalderma voor Botox en fillers en ben heel erg tevreden. Je wordt vriendelijk ontvangen en geholpen. Er wordt tijd genomen voor je en goed naar je gezicht gekeken ipv dat het lopende handwerk is. Ze zijn eerlijk en oprecht. Wanneer ik denk iets nodig te hebben en dat is helemaal niet nodig houden ze mij tegen wat ervoor zorgt dat ik er natuurlijk jong uit blijf zien. Ik raad iedereen Vitalderma aan. Toon minder »
Latoya Leach
Vitalderma
6 december 2022 06:06
Zeer ontspannen sfeer ,je voelt je direct op je gemak.En mijn complimenten aan Sina, je hebt mijn lippen super mooi gemaakt erg blij mee en vooral omdat mijn lippen best erg moeilijk in 'model te brengen zijn. Vrij dun en de neiging om naar binnen te krullen ipv naar buiten maar door de ' lipflip' behandeling toe te passen en fillers ziet het er heel mooi ui... Toon meer »
Zeer ontspannen sfeer ,je voelt je direct op je gemak.En mijn complimenten aan Sina, je hebt mijn lippen super mooi gemaakt erg blij mee en vooral omdat mijn lippen best erg moeilijk in 'model te brengen zijn. Vrij dun en de neiging om naar binnen te krullen ipv naar buiten maar door de ' lipflip' behandeling toe te passen en fillers ziet het er heel mooi uit.THANKS DOKTER SINA EN TEAM FACELAND LOCATIE OVERTOOM. Toon minder »
Babette van Emmerik
Faceland Amsterdam Overtoom
5 oktober 2022 01:01
Floor Steenwinkel is oprecht 1 van de beste cosmetische cq Filler en botox artsen van Nederland, ze is zeer vriendelijk, geeft je goede en eerlijk advies, legt alles netjes duidelijk uit, ze neemt de tijd voot je en zorgt echt dat je op je gemak voelt. Ze is een topper. Ik laat mij door niemand anders meer behandelen behalve Floor Steenwinkel. BEHANDELINGEN... Toon meer »
Floor Steenwinkel is oprecht 1 van de beste cosmetische cq Filler en botox artsen van Nederland, ze is zeer vriendelijk, geeft je goede en eerlijk advies, legt alles netjes duidelijk uit, ze neemt de tijd voot je en zorgt echt dat je op je gemak voelt. Ze is een topper.
Ik laat mij door niemand anders meer behandelen behalve Floor Steenwinkel. BEHANDELINGEN DIE IK (meerdere keer) BIJ FLOOR HEB LATEN DOEN : LIppen opvullen (russian techniek), Botox: voorhoofd, frons, wenkbrauwlift, lipflip, neuspunt lift, face slimming/tegen tandenknarsen.

Als je een uitstekende cosmetische arts zoekt dan moet echt bij Floor Steenwinkel, Faceland Amsterdam overtoom zijn. 10+ Toon minder »
Laila That's me
Faceland Amsterdam Overtoom
24 november 2022 05:05
Bekijk meer Filler ervaringen in Amsterdam

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
SkinSensible
5
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
<1 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 30x geboekt
AcuVitae
5
AcuVitae
Amsterdam, Valkenburgerstraat 188E
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Wordt nu
bekeken
Face Institute Amsterdam
5
Face Institute Amsterdam
Amsterdam, Frederiksplein 47B
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
THE ART OF AESTHETICS
Afspraak maken
Onlangs 6x geboekt

Veelgestelde vragen in Amsterdam

Wat zijn de kosten van één ML filler in Amsterdam?

De prijs van een behandeling met 1 ML filler in Amsterdam is gemiddeld € 364,65. Één ML filler is vaak voldoende voor een eerste behandeling. Dit hangt wel af van jouw persoonlijke behoefte. De prijs per behandeling ligt bij fillerklinieken behoorlijk uit elkaar. De prijs voor 1 ML filler varieert in Nederland bij alle klinieken tussen de € 190 en € 525 per milliliter filler. Vergelijk op Injectablesbooking.nl de filler prijzen van alle klinieken in Amsterdam.

Wat is de beste filler kliniek in Amsterdam?

In de omgeving van Amsterdam (straal van 15 km) zijn 408 cosmetisch artsen en filler klinieken gevestigd. Het is verstandig om te kiezen voor een filler kliniek die tientallen positieve Google reviews heeft. Maak een afspraak bij 2 klinieken in de omgeving van Amsterdam en bekijk waar je een goed gevoel hebt. Vergelijk alle filler klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking.nl.

Wie is de beste filler arts in Amsterdam?

Kies de beste cosmetisch arts in Amsterdam op Injectablesbooking.nl. Het is verstandig om te kiezen voor een arts met voldoende ervaring met cosmetische behandelingen. Daarnaast is het raadzaam om voor een arts in de omgeving van Amsterdam te kiezen met veel positieve Google reviews. Lees filler ervaringen van consumenten bij alle artsen in Nederland op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak in de agenda van de arts.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Amsterdam?

Er zijn 263 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Amsterdam die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.