Wallen onder ogen verwijderen

01-05-2022

Wat te doen tegen wallen? Wallen onder je ogen verdwijnen na een behandeling met fillers. Veel mensen storen zich aan hun wallen. Je ziet er moe uit, terwijl je dat niet bent. Wat is eraan te doen? Lees alles over de behandeling met de traangoot filler en vind een kliniek bij jou in de buurt.

Behandeling wallen onder ogen laten verwijderen

Prijs
vanaf €350
Behandeltijd
15 minuten
Hoelang effect?
9-12 maanden
Pijnscore 1-10
2

Bekijk de klinieken bij jou in de buurt

Wallen onder je ogen, wat is eraan te doen? 

Soms is een onder ooglidcorrectie de oplossing, soms een fillerbehandeling en soms een laserbehandeling. Vergelijk alle klinieken en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. 

Zijn jouw wallen donkere kringen onder je ogen die worden veroorzaakt door stress, roken, weinig slaap, slecht eten of ouder worden? Dan kunnen fillers dit aanpakken. De filler van het lichaamseigen stof, hyaluronzuur, vult de huid onder het oog op waardoor je de donkere kring niet meer ziet. De donkere kring onder je oog ontstaat doordat de huid dun is waardoor je het bloed door de huid heen ziet. Na de behandeling zie je er weer fris en stralend uit, omdat de donkere kringen onder je ogen weg zijn. 

filler-wallen-onder-ogen

Waarom een filler behandeling tegen wallen?

Wallen onder je ogen kunnen enorm storen. Heb jij wallen als gevolg van donkere kringen? Fillers vullen de ruimte onder je ogen op, waardoor je er niet meer moe of getekend uitziet. Een cosmetisch arts bespreekt tijdens het eerste consult wat de mogelijkheden zijn voor jouw wallen. Wallen met fillers behandelen noemt men ook wel traangoot fillers. Als dat geen optie voor je is, dan is misschien een laserbehandeling of een onderooglidcorrectie een passende oplossing voor jou.

Een behandeling met fillers is een populaire behandeling tegen wallen onder de ogen.

Kun je wallen opvullen met fillers?

Wallen onder de ogen kun je in sommige gevallen laten opvullen met fillers. Wanneer er geen sprake is van oedeem (vochtvorming) en geen sprake is van huidoverschot dan kan een fillerbehandeling een oplossing zijn. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt

Vind een kliniek bij jou in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillers onder ogen reviews

Fillers onder ogen is een populaire cosmetische behandeling om wallen onder ogen te verwijderen. Voordat je een kliniek kiest is het fijn om de ervaringen van andere consumenten te lezen. Hoe hebben zij de behandeling ervaren en zijn ze tevreden over het resultaat? Zijn de wallen weg?

Lees de ervaringen van fillers onder de ogen en vind een kliniek bij jou in de buurt. Vul je locatie in en lees reviews van alle klinieken bij jouw in de buurt.

Wallen onder ogen door schaduw

Heb je wallen onder je ogen die worden veroorzaakt door schaduw van de oogkas? Ook dan kan een behandeling met fillers de wallen, of in dit geval de schaduw, verminderen of weghalen. Doordat de huid wordt opgevuld komt de huid hoger te liggen, waardoor je holle ogen, die wat dieper liggen, sprekende kijkers worden zonder donkere rand eronder.

Wallen verwijderen voor en na 

Wat is het resultaat van een behandeling met fillers onder je ogen? Voor de behandeling zijn soms diepe wallen zichtbaar. Of zijn de kringen donker onder de ogen. Na een behandeling met fillers maak je geen vermoeide indruk meer. Het resultaat is goed zichtbaar op de foto’s. De wallen onder de ogen zijn zo goed als verdwenen en dit mooie effect blijft zeker 9-12 maanden. Bekijk de voor en na foto van het behandelen van de wallen:

Voor en na foto wallen onder ogen verwijderen

Prijzen van een behandeling wallen onder ogen verwijderen 

Wil je van de wallen onder je ogen af? Een behandeling met fillers onder je ogen verminderd de wallen of laat ze zelfs volledig verdwijnen. De gemiddelde kosten van een fillers onder de ogen behandeling liggen tussen €350 en €500. Kies altijd voor een arts met een BIG-registratie, zodat je zeker weet dat een specialist jou behandelt. Dit verkleint de kans op complicaties. Vergelijk zelf heel eenvoudig online de prijzen van alle klinieken.

Oorzaak van wallen onder ogen

Wallen onder de ogen ontstaan door verschillende redenen. Sommige mensen hebben last van vetophoping, van vochtophoping of van schaduw door de oogkas. Vetophoping is erfelijk; wallen ontstaan door een ophoping van onderhuids vet. Om dit aan te pakken is een onderooglidcorrectie nodig; een operatieve ingreep. Vochtophoping kan ontstaan door bijvoorbeeld vermoeidheid, buikslapen of na een operatie.

Vul je adres hier in

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vind een kliniek tegen wallen onder ogen bij jou in de buurt

Hoe werkt een wallen onder de ogen verwijderen behandeling?

Een arts brengt fillers onder de ogen in. Dat is een heel effectieve behandeling om de wallen onder je ogen te verwijderen. Dit is alleen zo als de wallen onder je ogen donkere kringen zijn. In geval van wallen door vetophoping of vochtophoping is een laserbehandeling of een operatieve onderooglidcorrectie een beter alternatief. Het gaat tenslotte om het resultaat. En dat is goed zichtbaar na een behandeling met fillers. Je wallen, en de donkere kringen, onder je ogen zijn verdwenen waardoor je er weer energiek en fris uitziet.

Kies voor de uitvoering van deze behandeling voor een arts met ervaring. Zoek, vergelijk en boek de beste arts via Injectablesbooking.nl

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste kliniek voor een filler onder de ogen behandeling 

Welke kliniek is de beste kliniek voor het laten verwijderen van de wallen onder de ogen? Kies niet alleen voor een kliniek bij jou in de buurt, maar kijk ook naar de ervaring en specialisatie van de arts die jouw wallen weg gaat halen. Reviews van anderen geven ook een goed beeld. Boek een eerste consult en bespreek met de arts jouw wensen.

Stappenplan voor aanvraag behandeling wallen onder de ogen verwijderen

  1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerste consult
  2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult? Worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
  3. 3 Behandeling
  4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Nadelen en risico’s van een wallen onder de ogen verwijderen behandeling

Als je de wallen onder je ogen laat verwijderen door een kundig arts dan is de kans op risico’s klein. Maar een ingreep blijft een ingreep. Zo kunnen er blauwe plekken ontstaan, omdat het gebied onder de ogen relatief gevoelig is voor het ontstaan van blauwe plekken. Gelukkig zijn deze blauwe plekken, als ze al optreden, slechts tijdelijk.

Een nadeel van de behandeling van hyaluronzuurfillers is dat de werking tijdelijk is. Wil je een blijvend resultaat? Dan moet je een behandeling blijven herhalen voor een definitief effect.

Wallen onder ogen verwijderen

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen wallen fillers

1. Wat kosten wallen fillers?

De gemiddelde prijs voor een filler tegen wallen ligt in Nederland tussen de € 350 en € 500. Het is raadzaam om te kiezen voor een BIG-geregistreerde arts. Kies een kliniek bij jou in de buurt.

2. Ik wil fillers onder de ogen, wat is de prijs?

De gemiddelde prijs voor fillers onder de ogen ligt in Nederland tussen de € 350 en € 500. Het is raadzaam om te kiezen voor een BIG-geregistreerde arts die ervaring heeft met het verwijderen van wallen. Kies een kliniek bij jou in de buurt.

3. Hoelang blijven fillers onder ogen zitten?

Het resultaat van de filler behandeling houdt gemiddeld 9-12 maanden aan. In sommige gevallen kan het zelfs 18-20 maanden een mooi resultaat geven. Dit is onder meer afhankelijk van het merk filler wat de arts heeft gebruikt. Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek waar ze werken met A-merk fillers.

4. Hoe krijg ik de wallen onder de ogen weg?

Wallen en donkere kringen worden vaak door elkaar gehaald. Wanneer je last hebt van wallen als in donkere kringen, dan kan een traangoot filler behandeling een oplossing zijn. Vraag een ervaren arts om advies. Kies een kliniek bij jou in de buurt via Injectablesbooking. Wallen door vetophoping of vochtophoping moeten op een andere manier dan met fillers worden aangepakt. Denk dan aan een laserbehandeling of een onderooglidcorrectie. Er is dus niet één manier voor het verwijderen van alle soorten wallen onder de ogen.

5. Wat kost wallen onder ogen verwijderen?

Een behandeling om wallen onder de ogen te verwijderen met een filler behandeling door een cosmetisch arts kost tussen de € 350 en € 500 per behandeling. Kies een kliniek bij jou in de buurt voor een vrijblijvend consult.

6. Hoe voorkom ik wallen onder mijn ogen?

Wallen voorkomen kun je doen door goed en voldoende te slapen, gezond te eten, niet te roken en veel water te drinken. Maar dit is geen garantie voor het voorkomen van wallen. Soms is een filler behandeling nodig om het gewenste resultaat te krijgen. Na het zetten van de fillers, zijn de donkere kringen onder de ogen verdwenen. En zie je er niet meer vermoeid of getekend uit. Eén à twee keer per jaar een traangoot filler behandeling is een goede optie om blijvend fris en fruitig te blijven!

7. Wallen wegwerken met fillers

Hyaluronzuur fillers, fillers op basis van een lichaamseigen stof, bieden vaak een oplossing voor wallen onder ogen. Toch kan het zijn dat dit voor jou niet de juiste behandeling is. Hiervoor heb je een consult nodig met een ervaren cosmetisch arts. Hij kan jou ook informeren over het merk hyaluronzuur en de kosten die aan de behandeling verbonden zijn.

8. Ik zoek een behandeling tegen donkere kringen of donkere wallen onder m’n ogen

Dat kan eenvoudig online via de website. Voer je locatie in op Injectablesbooking.nl en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt.

9. Wat zijn de verschillende behandelingen tegen wallen onder de ogen?

Als je donkere kringen hebt doordat je huid onder de ogen te dun is en daardoor doorschijnend, dan kun je de traangoot heel subtiel op laten vullen met fillers. De fillers die tegenwoordig worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt. Dit zuur is een vochtbinder. Daardoor kan de huid heel soft en op een natuurlijke manier worden opgevuld. Daarna is de huid niet meer doorschijnend en zijn de donkere kringen onder de ogen verleden tijd. 

Als je donkere wallen onder je ogen hebt, doordat er altijd schaduwwerking is in je gezicht, dan kunnen fillers ervoor zorgen dat de gezichtscontour, de hoek van jukbeenderen/traangoot/oogkas, minimaal wordt verbeterd. Dit kan heel subtiel en biedt vrij snel succes.

10. Hoe laat ik mijn wallen verwijderen?

Wallen kun je laten opvullen met fillers. Dit wordt gedaan met traangoot fillers. Wallen zijn vervolgens niet meer zichtbaar. Je wallen zijn weg en verwijderd. Tijdens een vrijblijvend consult bekijkt een cosmetisch arts of je in aanmerking komt voor een behandeling om je wallen te verwijderen.

Als je last hebt van wallen door vochtophoping (vocht onder je ogen), dan kun je verschillende dingen doen. Je kunt wat ijsklontjes in een doek of washand wikkelen en deze een paar minuten op je ogen leggen. Het vocht in de wallen onder ogen wordt door de kou sneller afgevoerd. Ook het wegmasseren van het vocht is een optie. Dit noemt men oedeemtherapie. Dit is een optie als de vochtwallen structureel zijn. Een huidtherapeute beheerst deze techniek, die kun je online vinden op huidtherapie.nl.

Wat werkt het beste tegen wallen?

Wallen kunnen worden verwijderd met een onder ooglidcorrectie, fillerbehandeling of lasertherapie. Wanneer je geen huidoverschot of oedeemvorming (vocht) onder je ogen hebt dan is een filler behandeling een goede optie. Bezoek een erkende arts voor persoonlijk advies. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt