Rimpels onder ogen verwijderen

0 februari 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig behandelingen tegen rimpels onder de ogen op Injectablesbooking.

Hoe ouder je huid, hoe meer rimpels je krijgt. Ook in je gezicht. Veel mensen storen zich aan rimpels, de slappe huid en oneffenheden. Huidveroudering begint onder de ogen. Laat de rimpels onder je ogen verdwijnen door fillers. Lees alles over deze behandeling en vind een kliniek bij jou in de buurt.

Voor/na foto's

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Den Haag (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Den Haag (na)
Deze foto's zijn van SkinSurgery Clinics Den Haag
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Bergschenhoek (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Bergschenhoek (na)
Deze foto's zijn van SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Bekijk de klinieken bij jou in de buurt

Fillers onder ogen behandeling informatie

Prijs
vanaf €250
Behandeltijd
30 minuten
Hoelang effect?
9-12 maanden
Pijnscore 1-10
2

Wat is een filler behandeling tegen rimpels onder ogen?

Rimpels of lijntjes, waar jij je aan ergert als je in de spiegel kijkt, kun je laten verwijderen met fillers. De fillers op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature al voorkomt in je lichaam, worden door de arts in de huid onder de ogen ingebracht. Met meer volume als resultaat. Dankzij dit volume zijn de lijntjes en rimpels minder of zelfs helemaal niet meer zichtbaar. Na de behandeling zie je, als je in de spiegel kijkt, direct resultaat. Je hoeft je niet meer te storen aan de slappe huid onder je ogen. En je ziet er weer een stuk jonger uit.

Stoor jij je aan de veroudering van je huid? Je vindt de rimpels en diepe lijntjes onder je ogen niet mooi. En ook de slappe huid en oneffenheden zie je liever verdwijnen. Huidveroudering toont zich als eerste rond de ogen. Daarom is een behandeling om rimpels onder je ogen te laten verdwijnen één van de populairste en meest uitgevoerde behandelingen bij een cosmetische kliniek.

Filler behandeling onder ogen tegen rimpels

Waarom een filler behandeling tegen rimpels?

Stoor je je aan de lijntjes en rimpels onder je ogen als je in de spiegel kijkt? Vind je dat je er ouder uitziet dan hoe je je voelt? Daar is wat aan te doen. Een behandeling met hyaluronzuur fillers maakt de huid onder je ogen strak; de rimpels en lijntjes verdwijnen en blijven weg tot soms wel twaalf maanden.

Na je 25ste neemt de productie van collageen en elastine in je huid af. De huid wordt minder stevig, dunner en ook minder elastisch. Onder de ogen is je huid het dunst. Hier zie je de huidveroudering het eerst optreden. Dit veroorzaakt lijntjes en rimpels. En deze verdwijnen na een filler behandeling of traangoot filler.

Laserbehandeling tegen rimpels

Een effectieve manier tegen rimpels is een filler behandeling. Sommigen kiezen voor een laserbehandeling. De laser richt zich op een bepaalde chromofoor (groep atomen) in de huid. Dit triggert vervolgens de aanmaak van collageen. Ook kan een laserbehandeling zorgen voor huidvernieuwing.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler onder je ogen reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen die de rimpels onder hun ogen hebben laten verwijderen? In de reviews beschrijven andere consumenten hun ervaringen over de kliniek en de arts, maar ook over het resultaat van de filler behandeling. Laat de reviews meewegen in het maken van een keuze voor een kliniek.

Rimpels onder ogen verwijderen reviews

Al vele jaren kom ik in deze kliniek, zeer ervaren en aardige arts, heel veel advies gekregen voor het behoud van een goede huid. Begonnen met gezichtshaar te laseren en microneedling nu op het ogenblik mesotherapie, ik ben zeker zeer tevreden en kan het een ieder aanbevelen.
13 januari 2023 14:02
Wat een fijn nieuws dat jullie samen met het team dermatologen ook in Utrecht zijn gestart met SKN2! Nog dichterbij. Ik wens jullie veel succes!
Marlies Aalders
SKN2 Utrecht
8 maart 2022 21:09
hoi ik ben Anita en ben zeer tevreden met de behandeling van mijn neus fillers . Rogier stelt mij gerust en legt alles goed uit. Hij kent zijn vak met gesloten ogen. Dat zocht ik en heb het gevonden een eerlijke en betrouwbare arts. dankjewel Rogier !! Tot gauw
24 oktober 2023 13:01

Filler behandeling onder ogen voor en na

Wat is het resultaat van een filler behandeling tegen lijntjes en rimpels onder je ogen? Voor de behandeling stoor je je aan de slappe huid onder je ogen en de zichtbare rimpels. Na de behandeling met fillers is je huid weer strak en minder slap. Je wordt blij als je in de spiegel kijkt. De voor en na foto’s geven je een goed beeld van het resultaat.

rimpels-onder-ogen-verwijderen

Vind de beste arts voor behandeling van rimpels onder ogen (3 tips)

  1. Kies een arts met een relevante titel: Dermatoloog, plastisch chirurg of cosmetisch arts KNMG.
  2. Kies een arts met de nodige ervaring (hoe lang voert diegene al cosmetische behandelingen uit?)
  3. Kies een arts die met regelmaat over een langere periode positieve reviews heeft ontvangen.

Bekijk alle artsen en klinieken in de buurt en ga aan de slag met deze tips!

Prijzen van een filler behandeling tegen storende lijntjes onder de ogen

De prijs van een filler behandeling bij een cosmetische kliniek begint bij €250. Een ervaren arts kan als het ware toveren met slechts 1 ml hyaluronzuur filler, een onervaren art heeft soms wel 4 ml nodig voor hetzelfde resultaat. Dit levert een enorm prijsverschil op. Vergelijk zelf heel eenvoudig online de prijzen van alle klinieken. En laat je niet alleen leiden door de laagste prijs. Kies voor een kliniek die door anderen wordt aanbevolen en laat daar de rimpels onder je ogen verwijderen.

Vul hier je adres in

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vind een kliniek bij jou in de buurt voor een filler behandeling tegen rimpels onder ogen

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

Hoe werkt een filler behandeling onder de ogen?

Fillers onder je ogen laten plaatsen is een heel effectieve behandeling tegen ongewenste lijntjes en rimpels onder de ogen. We worden allemaal ouder, en hoe ouder we worden hoe meer rimpels we krijgen. De huid veroudert met rimpels en huidverslapping als gevolg.

Na een eerste consult bij de kliniek maak je een afspraak voor de behandeling met fillers. In Nederland zijn meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables behandelingen.

De fillers met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, worden onder de ogen ingespoten. Een kundig en ervaren arts behaalt met slechts 1 of 2 ml hyaluronzuur filler geweldige resultaten. De rimpels en lijntjes onder de ogen verdwijnen direct na het inbrengen van de fillers. Er zijn ook fillers die de aanmaak van collageen stimuleren, maar deze fillers zijn niet geschikt om onder de ogen te gebruiken. De huid is hier te dun voor deze fillers. Alleen fillers met hyaluronzuur zijn geschikt voor dit tere gebied van het gezicht.

Voor en na foto filler behandeling tegen rimpels onder ogen

Beste kliniek voor een filler behandeling tegen rimpels onder de ogen

Welke kliniek is de beste kliniek voor een filler behandeling tegen lijntjes en rimpels onder je ogen? Baseer je keuze niet alleen op de laagste prijs, maar kijk ook naar de ervaring en kundigheid van de behandelend arts. Lees ook de reviews van andere consumenten; dat geeft je ook een goed en compleet beeld over de kliniek. Boek een eerste consult waarin je al je vragen kunt stellen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Stappenplan filler behandeling zodat rimpels onder ogen verdwijnen

  1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerste consult
  2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult en worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
  3. 3 Behandeling
  4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Nadelen en risico’s van een behandeling tegen rimpels onder je ogen

Het resultaat van de filler behandeling is direct zichtbaar; de lijntjes en rimpels onder je ogen zijn weg. Dit mooie resultaat houdt negen tot soms wel twaalf maanden aan. Het nadeel van deze behandeling is dat hij niet permanent is. Wil je voorgoed af van die rimpels onder je ogen? Dan is een vervolgbehandeling nodig.

De kans op complicaties is klein, maar bij elke behandeling of ingreep is er een risico. Er kunnen na de behandeling wat blauwe plekken ontstaan onder de ogen, deze trekken vanzelf weg.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen rimpels onder ogen verwijderen

1. Wat kan ik doen tegen rimpels onder mijn ogen?

2. Hoe ontstaan rimpels onder ogen?

3. Kun je Botox onder je ogen laten zetten?

4. Hoeveel kost een Botox behandeling tegen rimpels onder de ogen?

5. Wat kun je doen aan de slappe huid onder de ogen?

6. Waar kan ik fillers onder mijn ogen laten plaatsen?

7. Welke behandeling is effectief tegen lijntjes onder de ogen?

8. Wat is de oorzaak van rimpels en lijntjes onder de ogen?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Amersfoort

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 8x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 6x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
5 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 16x geboekt
Van Dijk Clinic
Van Dijk Clinic
Amersfoort, Weverssingel 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 260,00
Profiel bekijken
Tulip Clinic
Tulip Clinic
Amersfoort, Kamp 68
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
David Njoo Skin & Laser Clinics
David Njoo Skin & Laser Clinics
Amersfoort, Vondelplein 4D
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 600,00
Profiel bekijken
Skinfinity Amersfoort
Skinfinity Amersfoort
Amersfoort, Koningin Wilhelminalaan 1
1 km
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Cosmetic Clinics Amersfoort
Cosmetic Clinics Amersfoort
Amersfoort, Leusderweg 214
1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 399,00
Profiel bekijken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt