Rimpels onder ogen verwijderen

7 februari 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk eenvoudig behandelingen tegen rimpels onder de ogen op Injectablesbooking.

Hoe ouder je huid, hoe meer rimpels je krijgt. Ook in je gezicht. Veel mensen storen zich aan rimpels, de slappe huid en oneffenheden. Huidveroudering begint onder de ogen. Laat de rimpels onder je ogen verdwijnen door fillers. Lees alles over deze behandeling en vind een kliniek bij jou in de buurt.

Voor/na foto's

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam (na)
Deze foto's zijn van Kliniek Dokter Brandt - Amsterdam
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (na)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics

Bekijk de klinieken bij jou in de buurt

Fillers onder ogen behandeling informatie

Prijs
vanaf €250
Behandeltijd
30 minuten
Hoelang effect?
9-12 maanden
Pijnscore 1-10
2

Wat is een filler behandeling tegen rimpels onder ogen?

Rimpels of lijntjes, waar jij je aan ergert als je in de spiegel kijkt, kun je laten verwijderen met fillers. De fillers op basis van hyaluronzuur, een stof die van nature al voorkomt in je lichaam, worden door de arts in de huid onder de ogen ingebracht. Met meer volume als resultaat. Dankzij dit volume zijn de lijntjes en rimpels minder of zelfs helemaal niet meer zichtbaar. Na de behandeling zie je, als je in de spiegel kijkt, direct resultaat. Je hoeft je niet meer te storen aan de slappe huid onder je ogen. En je ziet er weer een stuk jonger uit.

Stoor jij je aan de veroudering van je huid? Je vindt de rimpels en diepe lijntjes onder je ogen niet mooi. En ook de slappe huid en oneffenheden zie je liever verdwijnen. Huidveroudering toont zich als eerste rond de ogen. Daarom is een behandeling om rimpels onder je ogen te laten verdwijnen één van de populairste en meest uitgevoerde behandelingen bij een cosmetische kliniek.

Filler behandeling onder ogen tegen rimpels

Waarom een filler behandeling tegen rimpels?

Stoor je je aan de lijntjes en rimpels onder je ogen als je in de spiegel kijkt? Vind je dat je er ouder uitziet dan hoe je je voelt? Daar is wat aan te doen. Een behandeling met hyaluronzuur fillers maakt de huid onder je ogen strak; de rimpels en lijntjes verdwijnen en blijven weg tot soms wel twaalf maanden.

Na je 25ste neemt de productie van collageen en elastine in je huid af. De huid wordt minder stevig, dunner en ook minder elastisch. Onder de ogen is je huid het dunst. Hier zie je de huidveroudering het eerst optreden. Dit veroorzaakt lijntjes en rimpels. En deze verdwijnen na een filler behandeling of traangoot filler.

Laserbehandeling tegen rimpels

Een effectieve manier tegen rimpels is een filler behandeling. Sommigen kiezen voor een laserbehandeling. De laser richt zich op een bepaalde chromofoor (groep atomen) in de huid. Dit triggert vervolgens de aanmaak van collageen. Ook kan een laserbehandeling zorgen voor huidvernieuwing.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler onder je ogen reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen die de rimpels onder hun ogen hebben laten verwijderen? In de reviews beschrijven andere consumenten hun ervaringen over de kliniek en de arts, maar ook over het resultaat van de filler behandeling. Laat de reviews meewegen in het maken van een keuze voor een kliniek.

Rimpels onder ogen verwijderen reviews

Al jaren lang met klachten gelopen bij verschillende dermatologen. Totdat ik uiteindelijk bij de rooseveltkliniek kwam. Eindelijk weet ik wat er aan de hand is en heb ik er iets voor.
Wat een fijne kliniek! Hoefde niet lang te wachten voor een afspraak. Hele fijne arts, die heel goed alles heeft uitgelegd. Wat mij betreft, top!!
Gerda Dekkers
Roosevelt Kliniek Leiden
18 oktober 2020 22:10
Ik heb 4 weken geleden mijn ogen laten laseren bij Dutch eye clinic.
Na een vakkundig oogonderzoek en uitgebreide uitleg kon ik snel terecht voor een Intra Lasik laserbehandeling. Ik zie weer perfect en dat zonder bril. Jaren eerder moeten doen!
Wesley
Dutch Clinic
23 februari 2022 18:06
Wederom mogen genieten van een heerlijke behandeling van Jenny! Fantastische salon met mooie producten en uitstekend advies!
Judith Asbreuk
Skin Balance Haaksbergen
31 oktober 2023 20:08

Filler behandeling onder ogen voor en na

Wat is het resultaat van een filler behandeling tegen lijntjes en rimpels onder je ogen? Voor de behandeling stoor je je aan de slappe huid onder je ogen en de zichtbare rimpels. Na de behandeling met fillers is je huid weer strak en minder slap. Je wordt blij als je in de spiegel kijkt. De voor en na foto’s geven je een goed beeld van het resultaat.

rimpels-onder-ogen-verwijderen

Vind de beste arts voor behandeling van rimpels onder ogen (3 tips)

  1. Kies een arts met een relevante titel: Dermatoloog, plastisch chirurg of cosmetisch arts KNMG.
  2. Kies een arts met de nodige ervaring (hoe lang voert diegene al cosmetische behandelingen uit?)
  3. Kies een arts die met regelmaat over een langere periode positieve reviews heeft ontvangen.

Bekijk alle artsen en klinieken in de buurt en ga aan de slag met deze tips!

Prijzen van een filler behandeling tegen storende lijntjes onder de ogen

De prijs van een filler behandeling bij een cosmetische kliniek begint bij €250. Een ervaren arts kan als het ware toveren met slechts 1 ml hyaluronzuur filler, een onervaren art heeft soms wel 4 ml nodig voor hetzelfde resultaat. Dit levert een enorm prijsverschil op. Vergelijk zelf heel eenvoudig online de prijzen van alle klinieken. En laat je niet alleen leiden door de laagste prijs. Kies voor een kliniek die door anderen wordt aanbevolen en laat daar de rimpels onder je ogen verwijderen.

Vul hier je adres in

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vind een kliniek bij jou in de buurt voor een filler behandeling tegen rimpels onder ogen

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

Hoe werkt een filler behandeling onder de ogen?

Fillers onder je ogen laten plaatsen is een heel effectieve behandeling tegen ongewenste lijntjes en rimpels onder de ogen. We worden allemaal ouder, en hoe ouder we worden hoe meer rimpels we krijgen. De huid veroudert met rimpels en huidverslapping als gevolg.

Na een eerste consult bij de kliniek maak je een afspraak voor de behandeling met fillers. In Nederland zijn meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables behandelingen.

De fillers met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, worden onder de ogen ingespoten. Een kundig en ervaren arts behaalt met slechts 1 of 2 ml hyaluronzuur filler geweldige resultaten. De rimpels en lijntjes onder de ogen verdwijnen direct na het inbrengen van de fillers. Er zijn ook fillers die de aanmaak van collageen stimuleren, maar deze fillers zijn niet geschikt om onder de ogen te gebruiken. De huid is hier te dun voor deze fillers. Alleen fillers met hyaluronzuur zijn geschikt voor dit tere gebied van het gezicht.

Voor en na foto filler behandeling tegen rimpels onder ogen

Beste kliniek voor een filler behandeling tegen rimpels onder de ogen

Welke kliniek is de beste kliniek voor een filler behandeling tegen lijntjes en rimpels onder je ogen? Baseer je keuze niet alleen op de laagste prijs, maar kijk ook naar de ervaring en kundigheid van de behandelend arts. Lees ook de reviews van andere consumenten; dat geeft je ook een goed en compleet beeld over de kliniek. Boek een eerste consult waarin je al je vragen kunt stellen.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Stappenplan filler behandeling zodat rimpels onder ogen verdwijnen

  1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerste consult
  2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult en worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
  3. 3 Behandeling
  4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Nadelen en risico’s van een behandeling tegen rimpels onder je ogen

Het resultaat van de filler behandeling is direct zichtbaar; de lijntjes en rimpels onder je ogen zijn weg. Dit mooie resultaat houdt negen tot soms wel twaalf maanden aan. Het nadeel van deze behandeling is dat hij niet permanent is. Wil je voorgoed af van die rimpels onder je ogen? Dan is een vervolgbehandeling nodig.

De kans op complicaties is klein, maar bij elke behandeling of ingreep is er een risico. Er kunnen na de behandeling wat blauwe plekken ontstaan onder de ogen, deze trekken vanzelf weg.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen rimpels onder ogen verwijderen

1. Wat kan ik doen tegen rimpels onder mijn ogen?

Een laserbehandeling of een fillerbehandeling is de meest toegepaste effectieve behandeling om rimpels onder je ogen te laten verdwijnen. Door een laserbehandeling wordt de huid verstrakt. Bij een filler behandeling wordt de huid opgevuld. 

2. Hoe ontstaan rimpels onder ogen?

Rimpels onder de ogen ontstaan door huidveroudering. Hoe ouder je wordt, hoe meer rimpels je krijgt en dat begint bijna altijd onder je ogen. Het proces van huidveroudering wordt versneld door de zonneschade, slechte voeding, te weinig water drinken en slaaptekort.

3. Kun je Botox onder je ogen laten zetten?

Nee, helaas kun je geen Botox onder je ogen laten inbrengen. Rimpels onder de ogen worden meestal behandeld met een laser of fillers.

4. Hoeveel kost een Botox behandeling tegen rimpels onder de ogen?

Met Botox kunnen rimpels onder de ogen helaas niet worden behandeld. Met Botox worden wel andere soorten rimpels zoals fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels behandeld. Rimpels onder de ogen kunnen worden behandeld met fillers. De prijs van een filler behandeling begint bij €250. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

5. Wat kun je doen aan de slappe huid onder de ogen?

Met een filler behandeling kan er volume in de huid worden gebracht. Daardoor is de verslapping van de huid minder zichtbaar. Als je veel last hebt van verslapping onder de ogen dan kan een onder ooglidcorrectie een uitkomst zijn.

6. Waar kan ik fillers onder mijn ogen laten plaatsen?

In Nederland zijn er meer dan 600 locaties waar je terecht kunt voor injectables. Injectables is de verzamelnaam voor botulinetoxine en filler behandelingen. Deze rimpelbehandelingen worden vaak toegepast bij cosmetische klinieken. De prijzen van cosmetische behandelingen variëren enorm bij de diverse klinieken. De tarieven zijn vaak gebaseerd op de vaardigheid van de arts, de locatie en reputatie van de kliniek en het merk injectable dat wordt gebruikt. Over het algemeen is het raadzaam om voor een vrijblijvend consult naar een adequaat opgeleide arts met de nodige ervaring te gaan. Alleen een keuze maken op basis van de tarieven bevelen we niet aan. Een getalenteerde cosmetisch arts kan met 1 a 2 ml filler een fantastisch resultaat behalen, terwijl een minder vaardige arts 4 ml filler zou kunnen laten verdwijnen zonder enig resultaat. Kies daarom voor een vrijblijvend consult bij een ervaren cosmetisch arts. Vervolgens kun je beslissen of je het een prettige arts vindt.

7. Welke behandeling is effectief tegen lijntjes onder de ogen?

Om lijntjes en rimpels onder ogen te verwijderen kunnen verschillende behandelingen worden uitgevoerd. Het doel van deze behandelingen is de huid steviger te maken en/of meer volume te geven. Dit kan worden bereikt met laserbehandelingen of met fillers. Laserbehandelingen richten zich op een bepaalde chromofoor in de huid. Door deze chromofoor (bijvoorbeeld de fibroblasten) te triggeren wordt collageenaanmaak gestimuleerd. Andere laserbehandelingen kunnen ook zorgen voor huidvernieuwing. 

Rimpels en lijntjes onder ogen verwijderen kan ook met fillers. Er bestaan hyaluronzuur fillers en fillers die de collageenaanmaak stimuleren. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook al in de huid voorkomt. Door deze gelijkmatig in de huid te verdelen worden lijntjes onder ogen verwijderd. Fillers die collageen aanmaken kunnen niet in de dunne huid onder ogen worden toegepast. Daar is de huid te dun voor, dit kan voor problemen zorgen.

8. Wat is de oorzaak van rimpels en lijntjes onder de ogen?

Rimpels en lijntjes zijn het eerst zichtbaar waar de huid het dunst is. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen en elastine af. Vanaf dat moment wordt de huid minder stevig, dunner en verliest het aan elasticiteit. Omdat de huid onder ogen het dunst is, toont huidveroudering zich daar het snelst. Dit veroorzaakt lijntjes onder ogen. Deze lijntjes zijn vaak goed te behandelen met een traangoot filler.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Amersfoort

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
12 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
profhilo-logostylage logo
Bekijk agenda
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
11 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 29x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Barneveld
City Clinics Barneveld
Barneveld, Churchillstraat 50
14 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 23x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
5 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 5x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
5 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 20x geboekt
Van Dijk Clinic
Van Dijk Clinic
Amersfoort, Weverssingel 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 0,00
Profiel bekijken
Tulip Clinic
Tulip Clinic
Amersfoort, Kamp 68
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
David Njoo Skin & Laser Clinics
David Njoo Skin & Laser Clinics
Amersfoort, Vondelplein 4D
1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 600,00
Profiel bekijken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt