Lemonbottle behandeling

Lemonbottle behandeling is de nieuwe cosmetische internet hype. Dankzij Lemon bottle wordt lokaal vet opgelost met enkele injecties. Maar wat is het precies? Bij welke klinieken kun je allemaal terecht? Lees hieronder de antwoorden op 14 veel gestelde vragen. TIP: Lees het antwoord op vraag 14: Een Lemonbottle behandeling is op dit moment nog illegaal, niet CE goedgekeurd en er zijn nog geen lange termijn effecten bekend. De redactie van Injectablesbooking raadt deze behandeling momenteel nog af.

lemon-bottle-behandeling

1. Wat is lemonbottle?

Lemon Bottle bestaat uit een mix van natuurlijke ingrediënten zoals riboflavine (vitamine B2), lecithine en bromelaïne. Lemon Bottle is een lipolyse behandeling om vetcellen in probleemgebieden af te breken. Populaire behandelgebieden zijn onderkin, kaaklijn, buik, lovehandles, benen en armen.

2. Hoe werkt Lemon Bottle?

Tijdens de behandeling wordt lemonbottle geinjecteerd in gebieden met overmatige vetophoping. Deze oplossing breekt de vetcellen waarna ze worden opgeruid door het lichaam. Lemonbottle claimt ook dat het de stofwisseling stimuleert en de productie van collageen stimuleert, waardoor de elasticiteit van uw huid wordt verbeterd en de verschijning van cellulitis wordt verminderd.

3. Doet een lemonbottle behandeling pijn?

Ook zonder gebruik van lokale verdoving (lidocaïne) doet een behandeling niet tot nauwelijks pijn. Dit komt doordat de PH-waarde goed wordt verdragen door de huid. Andere lipolyse behandelingen kunnen pijnlijk zijn.

4. Wat is de dosering van lemonbottle?

De exacte dosering is afhankelijk van de mate van vetophoping. Generiek kun je uitgaan van de volgende hoeveelheden. Voor exact advies adviseren wij een consult met de cosmetisch arts.

Behandelgebied      

Aantal injecties      

Dosering per injectie      

Totaal ML lemonbottle      

Onderkin

5 tot 8

1.5 – 2

10 tot 15 ML

Buik

8 tot 10

3 a 4 ML

30 tot 40 ML

Love Handles

4 tot 6 per zijde

3 a 4 ML

15 tot 25 ML per zijde

Boven armen

3 tot 4 per zijde

4 a 5 ML

10 tot 15 ML per zijde

Buitenkant dijen

5 tot 7 per zijde

2 tot 4 ML

10 tot 20 ML per zijde

Binnenkant dijen

5 tot 7 per zijde

2 tot 4 ML

10 tot 20 ML per zijde

Zoek, vergelijk en boek!

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

5. Wat zijn de voordelen van Lemonbottle?

Concurrerende producten zijn op zuurbasis. Naast effectief geeft het vaak een brandend en pijnlijk gevoel en een flinke zwelling. Lemon bottle heeft naast de vetoplossende werking verstrakkend effect op de huid. Ook de vermindering van cellulitis kan het resultaat zijn van een behandeling.

-----------------------

6. Welke kliniek is gespecialiseerd in deze behandeling?

Gezichtskliniek Amsterdam
Gezichtskliniek Rotterdam
Gezichtskliniek Utrecht
House of Bratz Maastricht
House of Bratz Antwerpen

-----------------------

7. Wie is geschikt voor een behandeling?

Ideale cliënten zitten maximaal 15% boven hun ideale lichaamsgewicht. Ideale cliënten moeten binnen 15% van hun ideale lichaamsgewicht zitten. Deze cliënten kunnen al na minimaal 3 sessies merkbare resultaten verwachten, afhankelijk van hun lichaam en levensstijl. Cliënten die meer dan 15% van hun ideale lichaamsgewicht hebben, komen ook in aanmerking voor de behandeling, maar hebben mogelijk meer sessies nodig om merkbare resultaten te bereiken. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.

8. Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Er wordt over het algemeen 3 behandelingen geadviseerd. Veel mensen zien binnen 24 uur na de eerste behandeling al resultaat.

9. Wie is fabrikant van Lemon Bottle?

SID Medicos uit Zuid-Korea is eigenaar en distributeur van het merk lemonbottle.

10. Kan Lemonbottle worden gecombineerd met hyaluronidase?

Uit studies blijkt dat lipolyse behandelingen effectiever zijn in combinatie met aanvullingen zoals vitamin E, collagenase en hyaluronidase. Bij een lemonbottle behandeling leidt het resultaat zonder aanvullingen in veel gevallen al tot tevredenheid.

11. Zit er in lemonbottle PPC (phosphatidylcholine)?

Nee, PPC (phosphatidylcholine) is geen ingrediënt

12. Zijn bestanddelen zoals steroïden of Natriumdeoxycholaat toegevoegd?

Nee, hormonen zoals steroïden en toevoegingen zoals natriumdeoxycholaat zijn geen onderdeel van Lemonbottle.

13. Wat kun je verwachten na een lemonbottle behandeling?

Lemon bottle beloofd geen brandend gevoel, geen zwelling en snel resultaat.

14. Is een lemonbottle behandeling veilig?

Lemonbottle heeft nog geen lange historie van onderzoeken en publicaties. Effect op lange termijn is nog onduidelijk. Lemonbottle heeft geen CE marketing en is niet FDA approved. Een Lemonbottle behandeling is in feite op dit moment nog illegaal. Ga voor medisch advies altijd naar een gekwalificeerde arts.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt