Profhilo Amsterdam

12 januari 2024
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk Profhilo behandelingen eenvoudig op Injectablesbooking.nl.

Voor & na foto's

Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
Profhilo voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Profhilo voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Profhilo voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Deze foto's zijn van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek
Profhilo voor en na foto's van Beautifier (voor)
Profhilo voor en na foto's van Beautifier (na)
Deze foto's zijn van Beautifier
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics

Profhilo in Amsterdam

Vergelijk alle Profhilo klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking. Profhilo is dé skinbooster tegen huidverslapping en daarmee dé hit van 2024. Bekijk ervaringen, prijzen en lees informatie over Profhilo behandelingen bij alle klinieken in Amsterdam. Maak direct een afspraak.

profhilo-behandeling-amsterdam

Profhilo behandeling Amsterdam

In Amsterdam zijn er meer dan 25 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Een Profhilo behandeling Amsterdam is dan ook nooit ver weg. Amsterdam is op het gebied van cosmetische geneeskunde ook de hoofdstad van Nederland.

Duurzaamheid is in de hele maatschappij een belangrijk item. Ook bij cosmetische behandelingen zie je deze trend. Consumenten willen het liefst niet eindeloos ‘gevuld’ worden met fillers. Profhilo is een werkzame stof op basis van ultrapuur hyaluronzuur, die de huid activeert tot het aanmaken van collageen en elastine. Profhilo past in die zin perfect bij een gezonde en natuurlijke leefstijl. Profhilo behandeling Amsterdam is erg populair bij mensen met een verzorgd uiterlijk en een bewuste leefstijl.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een injectable op basis van ultrapuur hyaluronzuur tegen huidverslapping. Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt steeds trager. Na verloop van tijd worden rimpeltjes en verslapte huid zichtbaar. Dit komt doordat de huid dunner wordt. De productie van collageen (stevigheid) en elastine (soepelheid) gaat namelijk steeds langzamer. Profhilo is een werkzame stof dat door een cosmetisch arts met kleine prikjes in de huid wordt gespoten. Profhilo is geen filler, maar zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. 

Hoe werkt een behandeling?

Profhilo wordt met behulp van de BAP-tecnhiek geïnjecteerd. De BAP techniek bestaat uit 5 prikjes per gezichtshelft. De Profhilo wordt op strategische plekken in de huid gebracht en verdeeld zichzelf. De Profhilo wordt volledig door de huid opgenomen, activeert het collageen en elastine en is na een paar dagen niet meer terug te vinden in de huid.

Welk resultaat kun je verwachten?

Het resultaat van een Profhilo behandeling is dat de verslapte huid iets verstrakt en dat er een 'glow' ontstaat.

Risico's van Profhilo

Profhilo bevat geen chemische toepassingen en wordt gezien als heel veilig. Een blauw plekje door het prikken of een klein bobbeltje voor een paar dagen (als er te oppervlakkig wordt geprikt zijn complicaties die af en toe voorkomen. Dat heeft geen invloed op het resultaat.

Profhilo Amsterdam ervaringen

Bekijk reviews van Profhilo behandelingen bij diverse cosmetische klinieken in Amsterdam.

Profhilo Amsterdam reviews

Ik kom nu al enige tijd bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam voor mijn Fillers, Botox en Profhilo behandelingen en word altijd op een zeer vriendelijke manier ontvangen. Drs. Leanne Wong is ontzettend kundig en professioneel, ze geeft een uitstekende en eerlijke uitleg/advies, ze neemt de tijd voor je en je word op een zeer prettige manier behandeld. Kortom ik... Toon meer »
Ik kom nu al enige tijd bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam voor mijn Fillers, Botox en Profhilo behandelingen en word altijd op een zeer vriendelijke manier ontvangen. Drs. Leanne Wong is ontzettend kundig en professioneel, ze geeft een uitstekende en eerlijke uitleg/advies, ze neemt de tijd voor je en je word op een zeer prettige manier behandeld. Kortom ik ben enorm over deze Clinic te spreken en kan het zeker aanbevelen !! Toon minder »
5 november 2020 21:09
Ik ben hier meerdere keer geweest voor botox, profhilo, peelings en cryolipolize. Elke keer ben ik tevreden over het resultaat. Het personeel is vriendelijk en heel professioneel. In tegenstelling tot andere klinieken, geven zij eerlijk advies en proberen zij niet om je onnodige behandelingen te verkopen.
Elisabeth vB
Docveer Clinic
2 september 2020 22:10
Five clinics is een prachtige kliniek met kundige artsen! Ik heb een profhilo behandeling gehad voor mijn decolleté waar ik ontzettend blij mee ben! Helaas was mijn decolleté door o.a. zonschade flink verouderd en voelde het niet als een geheel met mijn gezicht en de rest van mijn lijf. Na de behandelingen durf ik mijn decolleté weer te laten zien! De profhi... Toon meer »
Five clinics is een prachtige kliniek met kundige artsen! Ik heb een profhilo behandeling gehad voor mijn decolleté waar ik ontzettend blij mee ben! Helaas was mijn decolleté door o.a. zonschade flink verouderd en voelde het niet als een geheel met mijn gezicht en de rest van mijn lijf. Na de behandelingen durf ik mijn decolleté weer te laten zien! De profhilo behandelingen zijn uitgevoerd door Dr.Marwah. Zij luistert goed naar jouw wensen en verwachtingen, legt duidelijk uit en heeft oog voor detail! Kortom echt een aanrader!👍🏻🤩Dank voor de goede zorgen en tot de volgende keer🤗 Toon minder »
10 januari 2022 09:09

-----------------------

Bekende Profhilo klinieken in Amsterdam

Xavier Clinics
Oran Aesthetics
YourFace Amsterdam
Cosmetique Totale Amsterdam
SkinSensible
Ivy Clinics

-----------------------

Wie is geschikt voor Profhilo?

Na een analyse van  de profhilo klinieken in Amsterdam blijkt dat consumenten om de volgende redenen kiezen voor een Profhilo behandeling:

  • Verslapte huid in het gezicht, hals of decolleté
  • Mensen die geen fillers willen
  • Zonverouderde huid
  • Mensen die verslapte huid willen voorkomen (preventief)
  • Voor de Profhilo glow

Profhilo wordt voornamelijk toegepast bij mensen tussen de 28 en 58 jaar. 

Slappe huid behandeling Amsterdam

Een slappe huid heeft vaak meerdere oorzaken. Genetische aanleg speelt daar natuurlijk een rol in. Vaak zegt de huid van één van je (groot-) ouders wel iets over wat jou te wachten staat. Maar lifestyle ook. Te weinig slaap, stress, drugs, ongezond eten, roken, overmatig alcohol gebruik en zonneschade zijn belangrijke redenen van huidveroudering. Met huidverslapping tot gevolg. En dan is het zaak om het fundament weer te verstevigen. De huid sterker maken. Het liefst begin je daar preventief mee. Preventieve behandelingen om de huid te verbeteren met bijvoorbeeld Profhilo kun je al vanaf je 25e levensjaar doen. Beter op tijd onderhouden, dan te laat zijn en proberen te herstellen.

Als de huid slapper wordt dan zakt de huid wat naar beneden. Er verschijnen ook wat rimpeltjes, bijvoorbeeld op de wangen of op de hals.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Amsterdam prijzen 2024

Bekijk de gemiddelde Profhilo prijzen in Amsterdam. Druk op bovenstaande button om de prijzen per kliniek in Amsterdam te vergelijken.

Profhilo prijzen in Amsterdam 2024

 

 

Merk

Eenheid

Gemiddelde prijs

Profhilo (laagste prijs in de buurt)

2 ML

€ 175

Profhilo (gemiddelde prijs)

2 ML

€ 305

Profhilo Body

3 ML

€ 412

Profhilo Body

4 ML

€ 488

Profhilo Body

6 ML

€ 747

De gemiddelde prijs van een Profhilo behandeling varieert tussen de € 275 en € 325 bij de diverse klinieken. De goedkoopste kliniek biedt Profhilo behandelingen in Amsterdam voor ca. € 240 aan. Het loont de moeite om de injectables prijzen te vergelijken. Het is raadzaam om voor een ervaren cosmetisch arts te kiezen. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Profhilo deals en korting

Bekijk actuele Profhilo aanbiedingen en acties in Amsterdam: Klik hier.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

In de video een Profhilo behandeling door Drs. David Mosmuller bij Doctors at Soap in Amsterdam

Profhilo Body Amsterdam

Profhilo Body is een Profhilo behandeling voor het lichaam. Het is de ideale en toegankelijke behandeling voor als je je stoort aan een klein beetje verslapte huid. Bijvoorbeeld verslapte huid rondom de navel, bovenarmen, bovenbenen, billen of decolleté

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam
Traangoot behandeling Amsterdam
Filler behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

-----------------------

profhilo-behandeling-amsterdam

Slappe huid benen behandeling Amsterdam

Verslapte huid op de benen of billen verstrakken is een veelvuldig toegepaste cosmetische behandeling. Het is belangrijk om goed duidelijk te hebben of er sprake is van ‘huid overschot’, of van ‘verslapte huid’. Huid overschot moet namelijk altijd gecorrigeerd worden met chirurgie. Dat is vaak veel ingrijpender. Slappe huid benen Amsterdam kunnen ook worden gecorrigeerd met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Deze werkzame stof verdeeld zichzelf in de dermis en activeert daar de aanmaak van collageen en elastine. 

Slappe huid verstevigen Amsterdam

Slappe huid verstevigen kan bij meer dan 400 klinieken in Nederland. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Slappe huid buik Amsterdam

Een slappe buik ontstaat vaak door genetische aanleg. Ook al eet je nog zo gezond en sport je regelmatig, het kan zijn dat de huid op je buik slap is. Veel klinieken kunnen dit behandelen met Cryo lipolyse, Ulthera therapie, radiofrequentie devices of Profhilo Body. Het is raadzaam om voor een kliniek te kiezen die diverse behandelmogelijkheden heeft. In Amsterdam zijn veel klinieken gespecialiseerd in de behandeling van verslapte huid op de buik.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Bekijk informatie in andere steden

Profhilo Den Haag
Profhilo Rotterdam
Profhilo Utrecht
Profhilo Eindhoven
Profhilo Groningen

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Tom and Bart Esthetics
Tom and Bart Esthetics
Amsterdam, Valeriusstraat 55
3 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Your Amsterdam injectable clinic to stay naturally beautiful
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs 17x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Amsterdam
Waterland Kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 36x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Amsterdam, George Gershwinlaan 687
5 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Amsterdam Oud-Zuid
City Clinics Amsterdam Oud-Zuid
Amsterdam, Sophialaan 21
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 22x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Amsterdam IJburg
City Clinics Amsterdam IJburg
Amsterdam, Eef Kamerbeekstraat 503
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 18x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Amsterdam Buitenveldert
City Clinics Amsterdam Buitenveldert
Amsterdam, Noordhollandstraat 71
6 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Deals: Botox: €99→€89 // Profhilo: €275→€199
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 20x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Annebethkroeskop.com BV
Annebethkroeskop.com BV
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Op een natuurlijke wijze jonger, vrouwelijker, aantrekkelijk
profhilo-logoRadiesse logo
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSensible
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
<1 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 34x geboekt

Veelgestelde vragen over Profhilo Amsterdam

Wat kost een Profhilo behandeling in Amsterdam?

De gemiddelde prijs van een Profhilo behandeling in Amsterdam is tussen € 275 en € 325 per behandeling van 2ML. Het loont de moeite om de Profhilo prijzen en reviews van de diverse klinieken in Amsterdam te vergelijken. Kijk daarvoor op Injectablesbooking.nl. 

Wat mag je niet doen na een Profhilo behandeling?

De eerste 12 uur na de behandeling niet sporten (of zwaar tillen)
De eerste 48 uur na de behandeling geen andere behandelingen (schoonheidsspecialiste, massage ed)
Vermijd de de eerste 48 uur na de behandeling de zon (of bescherm met SPF 50)
Ga de eerste 48 uur na de behandeling niet in de sauna of stoombad.

Wat is de beste Profhilo kliniek in Amsterdam?

Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek waar ervaren cosmetisch artsen werken. Lees de reviews van alle Profhilo klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking. Maak direct een afspraak.

Wie is de beste arts voor Profhilo in Amsterdam?

In de omgeving van Amsterdam zijn meer dan 200 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Lees de reviews van alle klinieken en artsen die Profhilo in Amsterdam aanbieden op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt