Profhilo Amsterdam

12 januari 2024
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin
  1. 1 Profhilo behandeling in Amsterdam
  2. 2 Krijg de populaire Profhilo glow
  3. 3 Soepele en stevige huid
  4. 4 Vergelijk klinieken in Amsterdam

Profhilo in Amsterdam

Vergelijk alle Profhilo klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking. Profhilo is dé skinbooster tegen huidverslapping en daarmee dé hit van 2024. Bekijk ervaringen, prijzen en lees informatie over Profhilo behandelingen bij alle klinieken in Amsterdam. Maak direct een afspraak.

Voor & na foto's

Profhilo voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
Profhilo voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Den Haag (voor)
Profhilo voor en na foto's van SkinSurgery Clinics Den Haag (na)
Deze foto's zijn van SkinSurgery Clinics Den Haag
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (voor)
Profhilo voor en na foto's van Prof. Aesthetics (na)
Deze foto's zijn van Prof. Aesthetics
profhilo-behandeling-amsterdam

Profhilo behandeling Amsterdam

In Amsterdam zijn er meer dan 25 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Een Profhilo behandeling Amsterdam is dan ook nooit ver weg. Amsterdam is op het gebied van cosmetische geneeskunde ook de hoofdstad van Nederland.

Duurzaamheid is in de hele maatschappij een belangrijk item. Ook bij cosmetische behandelingen zie je deze trend. Consumenten willen het liefst niet eindeloos ‘gevuld’ worden met fillers. Profhilo is een werkzame stof op basis van ultrapuur hyaluronzuur, die de huid activeert tot het aanmaken van collageen en elastine. Profhilo past in die zin perfect bij een gezonde en natuurlijke leefstijl. Profhilo behandeling Amsterdam is erg populair bij mensen met een verzorgd uiterlijk en een bewuste leefstijl.

Wat is Profhilo?

Profhilo is een injectable op basis van ultrapuur hyaluronzuur tegen huidverslapping. Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt steeds trager. Na verloop van tijd worden rimpeltjes en verslapte huid zichtbaar. Dit komt doordat de huid dunner wordt. De productie van collageen (stevigheid) en elastine (soepelheid) gaat namelijk steeds langzamer. Profhilo is een werkzame stof dat door een cosmetisch arts met kleine prikjes in de huid wordt gespoten. Profhilo is geen filler, maar zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. 

Hoe werkt een behandeling?

Profhilo wordt met behulp van de BAP-tecnhiek geïnjecteerd. De BAP techniek bestaat uit 5 prikjes per gezichtshelft. De Profhilo wordt op strategische plekken in de huid gebracht en verdeeld zichzelf. De Profhilo wordt volledig door de huid opgenomen, activeert het collageen en elastine en is na een paar dagen niet meer terug te vinden in de huid.

Welk resultaat kun je verwachten?

Het resultaat van een Profhilo behandeling is dat de verslapte huid iets verstrakt en dat er een 'glow' ontstaat.

Risico's van Profhilo

Profhilo bevat geen chemische toepassingen en wordt gezien als heel veilig. Een blauw plekje door het prikken of een klein bobbeltje voor een paar dagen (als er te oppervlakkig wordt geprikt zijn complicaties die af en toe voorkomen. Dat heeft geen invloed op het resultaat.

Profhilo Amsterdam ervaringen

Bekijk reviews van Profhilo behandelingen bij diverse cosmetische klinieken in Amsterdam.

Profhilo Amsterdam reviews

Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al! Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend... Toon meer »
Gisteravond voor het eerst een behandeling bij SkinSensible gehad en ben heel erg blij...nu al!
Ik had in eerste instantie een profhilo behandeling geboekt, maar na een consult met Dr. Gamze Piskin werd duidelijk dat ik op dit moment met mijn 'klacht' meer geholpen zou zijn met een filler behandeling. Ik vond het echt een beetje eng, maar ze is zo ontzettend vriendelijk en geduldig, dat maakte echt het verschil. Ik kreeg 2 kleine verdovingsprikjes en daarna werd de filler ingebracht. De behandeling was geheel pijnloos.
Ik heb helemaal geen last van blauwe plekjes of zwelling en ik ben nu al heel blij met het resultaat (officieel duurt het een aantal weken voordat het eindresultaat zichtbaar is). Voortaan kom ik voor al mijn behandelingen naar Dr. Gamze! Toon minder »
Emina Dencic
SkinSensible
16 december 2022 10:10
Was mijn eerste keer bij Cosmopolitan Clinic. Wilde meer weten over de Profhilo body en het is gelukt. Een gedegen professioneel advies. Van intake tot aan de behandeling voelde ik me in goede handen!
20 augustus 2022 10:10
Ik kom nu al enige tijd bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam voor mijn Fillers, Botox en Profhilo behandelingen en word altijd op een zeer vriendelijke manier ontvangen. Drs. Leanne Wong is ontzettend kundig en professioneel, ze geeft een uitstekende en eerlijke uitleg/advies, ze neemt de tijd voor je en je word op een zeer prettige manier behandeld. Kortom ik... Toon meer »
Ik kom nu al enige tijd bij Cosmopolitan Clinic Amsterdam voor mijn Fillers, Botox en Profhilo behandelingen en word altijd op een zeer vriendelijke manier ontvangen. Drs. Leanne Wong is ontzettend kundig en professioneel, ze geeft een uitstekende en eerlijke uitleg/advies, ze neemt de tijd voor je en je word op een zeer prettige manier behandeld. Kortom ik ben enorm over deze Clinic te spreken en kan het zeker aanbevelen !! Toon minder »
5 november 2020 21:09

-----------------------

Bekende Profhilo klinieken in Amsterdam

Xavier Clinics
Oran Aesthetics
YourFace Amsterdam
Cosmetique Totale Amsterdam
SkinSensible
Ivy Clinics

-----------------------

Wie is geschikt voor Profhilo?

Na een analyse van  de profhilo klinieken in Amsterdam blijkt dat consumenten om de volgende redenen kiezen voor een Profhilo behandeling:

  • Verslapte huid in het gezicht, hals of decolleté
  • Mensen die geen fillers willen
  • Zonverouderde huid
  • Mensen die verslapte huid willen voorkomen (preventief)
  • Voor de Profhilo glow

Profhilo wordt voornamelijk toegepast bij mensen tussen de 28 en 58 jaar. 

Slappe huid behandeling Amsterdam

Een slappe huid heeft vaak meerdere oorzaken. Genetische aanleg speelt daar natuurlijk een rol in. Vaak zegt de huid van één van je (groot-) ouders wel iets over wat jou te wachten staat. Maar lifestyle ook. Te weinig slaap, stress, drugs, ongezond eten, roken, overmatig alcohol gebruik en zonneschade zijn belangrijke redenen van huidveroudering. Met huidverslapping tot gevolg. En dan is het zaak om het fundament weer te verstevigen. De huid sterker maken. Het liefst begin je daar preventief mee. Preventieve behandelingen om de huid te verbeteren met bijvoorbeeld Profhilo kun je al vanaf je 25e levensjaar doen. Beter op tijd onderhouden, dan te laat zijn en proberen te herstellen.

Als de huid slapper wordt dan zakt de huid wat naar beneden. Er verschijnen ook wat rimpeltjes, bijvoorbeeld op de wangen of op de hals.

Profhilo Amsterdam prijzen 2024

Bekijk de gemiddelde Profhilo prijzen in Amsterdam. Druk op bovenstaande button om de prijzen per kliniek in Amsterdam te vergelijken.

Profhilo prijzen in Amsterdam 2024

 

 

Merk

Eenheid

Gemiddelde prijs

Profhilo (laagste prijs in de buurt)

2 ML

€ 175

Profhilo (gemiddelde prijs)

2 ML

€ 305

Profhilo Body

3 ML

€ 412

Profhilo Body

4 ML

€ 488

Profhilo Body

6 ML

€ 747

De gemiddelde prijs van een Profhilo behandeling varieert tussen de € 275 en € 325 bij de diverse klinieken. De goedkoopste kliniek biedt Profhilo behandelingen in Amsterdam voor ca. € 240 aan. Het loont de moeite om de injectables prijzen te vergelijken. Het is raadzaam om voor een ervaren cosmetisch arts te kiezen. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Profhilo deals en korting

Bekijk actuele Profhilo aanbiedingen en acties in Amsterdam: Klik hier.

In de video een Profhilo behandeling door Drs. David Mosmuller bij Doctors at Soap in Amsterdam

Profhilo Body Amsterdam

Profhilo Body is een Profhilo behandeling voor het lichaam. Het is de ideale en toegankelijke behandeling voor als je je stoort aan een klein beetje verslapte huid. Bijvoorbeeld verslapte huid rondom de navel, bovenarmen, bovenbenen, billen of decolleté

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam
Traangoot behandeling Amsterdam
Filler behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

-----------------------

profhilo-behandeling-amsterdam

Slappe huid benen behandeling Amsterdam

Verslapte huid op de benen of billen verstrakken is een veelvuldig toegepaste cosmetische behandeling. Het is belangrijk om goed duidelijk te hebben of er sprake is van ‘huid overschot’, of van ‘verslapte huid’. Huid overschot moet namelijk altijd gecorrigeerd worden met chirurgie. Dat is vaak veel ingrijpender. Slappe huid benen Amsterdam kunnen ook worden gecorrigeerd met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Deze werkzame stof verdeeld zichzelf in de dermis en activeert daar de aanmaak van collageen en elastine. 

Slappe huid verstevigen Amsterdam

Slappe huid verstevigen kan bij meer dan 400 klinieken in Nederland. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Slappe huid buik Amsterdam

Een slappe buik ontstaat vaak door genetische aanleg. Ook al eet je nog zo gezond en sport je regelmatig, het kan zijn dat de huid op je buik slap is. Veel klinieken kunnen dit behandelen met Cryo lipolyse, Ulthera therapie, radiofrequentie devices of Profhilo Body. Het is raadzaam om voor een kliniek te kiezen die diverse behandelmogelijkheden heeft. In Amsterdam zijn veel klinieken gespecialiseerd in de behandeling van verslapte huid op de buik.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

Bekijk informatie in andere steden

Profhilo Den Haag
Profhilo Rotterdam
Profhilo Utrecht
Profhilo Eindhoven
Profhilo Groningen

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland Kliniek Amsterdam
Waterland Kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Bekijk agenda
 
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Amsterdam, George Gershwinlaan 687
5 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Tom and Bart Esthetics
Tom and Bart Esthetics
Amsterdam, Valeriusstraat 55
3 km
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 470,00
Profiel bekijken
Your Amsterdam injectable clinic to stay naturally beautiful
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 13x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Annebethkroeskop.com BV
Annebethkroeskop.com BV
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
4 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Op een natuurlijke wijze jonger, vrouwelijker, aantrekkelijk
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 3x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
ONE Aesthetics
ONE Aesthetics
Amsterdam, Pedro de Medinalaan 67
5 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 270,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSensible
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
<1 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 34x geboekt
Face Institute Amsterdam
Face Institute Amsterdam
Amsterdam, Frederiksplein 47B
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
By dokter Rutger Amsterdam
By dokter Rutger Amsterdam
Amsterdam, Spuistraat 239B
1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Profhilo (2 ML)Stylage
Bekijk agenda
 

Veelgestelde vragen over Profhilo Amsterdam

Wat kost een Profhilo behandeling in Amsterdam?

Wat mag je niet doen na een Profhilo behandeling?

Wat is de beste Profhilo kliniek in Amsterdam?

Wie is de beste arts voor Profhilo in Amsterdam?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt