Profhilo Amsterdam

6 april 2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo in Amsterdam

Vergelijk alle Profhilo klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking. Profhilo is dé skinbooster tegen huidverslapping en daarmee dé hit van 2023.

Profhilo is een injectable op basis van ultrapuur hyaluronzuur tegen huidverslapping. Huidverslapping start vanaf het 25e levensjaar, maar is vaak nog niet direct zichtbaar. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt steeds trager. Na verloop van tijd worden rimpeltjes en verslapte huid zichtbaar. Dit komt doordat de huid dunner wordt. De productie van collageen (stevigheid) en elastine (soepelheid) gaat namelijk steeds langzamer. Profhilo is een werkzame stof dat door een cosmetisch arts met kleine prikjes in de huid wordt gespoten. Profhilo is geen filler, maar zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. In dit artikel lees je alles over Profhilo Amsterdam. Vervolgens kun je op deze website alle klinieken die Profhilo Amsterdam aanbieden met elkaar vergelijken.

Profhilo Amsterdam

Profhilo behandeling Amsterdam

In Amsterdam zijn er meer dan 25 klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Een Profhilo behandeling Amsterdam is dan ook nooit ver weg. Amsterdam is op het gebied van cosmetische geneeskunde ook de hoofdstad van Nederland.

Duurzaamheid is in de hele maatschappij een belangrijk item. Ook bij cosmetische behandelingen zie je deze trend. Consumenten willen het liefst niet eindeloos ‘gevuld’ worden met fillers. Profhilo is een werkzame stof op basis van ultrapuur hyaluronzuur, die de huid activeert tot het aanmaken van collageen en elastine. Profhilo past in die zin perfect bij een gezonde en natuurlijke leefstijl. Profhilo behandeling Amsterdam is erg populair bij mensen met een verzorgd uiterlijk en een bewuste leefstijl.

Slappe huid behandeling Amsterdam

Een slappe huid heeft vaak meerdere oorzaken. Genetische aanleg speelt daar natuurlijk een rol in. Vaak zegt de huid van één van je (groot-) ouders wel iets over wat jou te wachten staat. Maar lifestyle ook. Te weinig slaap, stress, drugs, ongezond eten, roken, overmatig alcohol gebruik en zonneschade zijn belangrijke redenen van huidveroudering. Met huidverslapping tot gevolg. En dan is het zaak om het fundament weer te verstevigen. De huid sterker maken. Het liefst begin je daar preventief mee. Preventieve behandelingen om de huid te verbeteren met bijvoorbeeld Profhilo kun je al vanaf je 25e levensjaar doen. Beter op tijd onderhouden, dan te laat zijn en proberen te herstellen.

Als de huid slapper wordt dan zakt de huid wat naar beneden. Er verschijnen ook wat rimpeltjes, bijvoorbeeld op de wangen of op de hals.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo Amsterdam prijzen

De gemiddelde prijs van een Profhilo behandeling varieert tussen de € 275 en € 325 bij de diverse klinieken. De goedkoopste kliniek biedt Profhilo behandelingen in Amsterdam voor ca. € 240 aan. Het loont de moeite om de injectables prijzen te vergelijken. Het is raadzaam om voor een ervaren cosmetisch arts te kiezen. Vergelijk alle artsen op Injectablesbooking.nl.

Bekijk Profhilo aanbiedingen

Profhilo Body Amsterdam

Profhilo Body is een Profhilo behandeling voor het lichaam. Het is de ideale en toegankelijke behandeling voor als je je stoort aan een klein beetje verslapte huid. Bijvoorbeeld verslapte huid rondom de navel, bovenarmen, bovenbenen, billen of decolleté

In de video een Profhilo behandeling door Drs. David Mosmuller bij Doctors at Soap in Amsterdam

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

Traangoot behandeling Amsterdam

Filler behandeling Amsterdam

Injectables Amsterdam

-----------------------

Profhilo Amsterdam

Slappe huid benen behandeling Amsterdam

Verslapte huid op de benen of billen verstrakken is een veelvuldig toegepaste cosmetische behandeling. Het is belangrijk om goed duidelijk te hebben of er sprake is van ‘huid overschot’, of van ‘verslapte huid’. Huid overschot moet namelijk altijd gecorrigeerd worden met chirurgie. Dat is vaak veel ingrijpender. Slappe huid benen Amsterdam kunnen ook worden gecorrigeerd met Profhilo Body. Dat is een injectable op basis van Ultrapuur hyaluronzuur. Deze werkzame stof verdeeld zichzelf in de dermis en activeert daar de aanmaak van collageen en elastine. 

Slappe huid verstevigen Amsterdam

Slappe huid verstevigen kan bij meer dan 400 klinieken in Nederland. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Slappe huid buik Amsterdam

Een slappe buik ontstaat vaak door genetische aanleg. Ook al eet je nog zo gezond en sport je regelmatig, het kan zijn dat de huid op je buik slap is. Veel klinieken kunnen dit behandelen met Cryo lipolyse, Ulthera therapie, radiofrequentie devices of Profhilo Body. Het is raadzaam om voor een kliniek te kiezen die diverse behandelmogelijkheden heeft. In Amsterdam zijn veel klinieken gespecialiseerd in de behandeling van verslapte huid op de buik.

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
3 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt
Wordt nu
bekeken
SkinSensible
5
SkinSensible
Amsterdam, Rapenburg 45
<1 km
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 335,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen door dermatologen
Belotero logobsure-filler-testprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 26x geboekt
AcuVitae
5
AcuVitae
Amsterdam, Valkenburgerstraat 188E
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 
Wordt nu
bekeken
Face Institute Amsterdam
5
Face Institute Amsterdam
Amsterdam, Frederiksplein 47B
1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
THE ART OF AESTHETICS
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt

Veelgestelde vragen over Profhilo Amsterdam

Wat kost een Profhilo behandeling in Amsterdam?

De gemiddelde prijs van een Profhilo behandeling in Amsterdam is tussen € 275 en € 325 per behandeling van 2ML. Het loont de moeite om de Profhilo prijzen en reviews van de diverse klinieken in Amsterdam te vergelijken. Kijk daarvoor op Injectablesbooking.nl. 

Wat mag je niet doen na een Profhilo behandeling?

De eerste 12 uur na de behandeling niet sporten (of zwaar tillen)
De eerste 48 uur na de behandeling geen andere behandelingen (schoonheidsspecialiste, massage ed)
Vermijd de de eerste 48 uur na de behandeling de zon (of bescherm met SPF 50)
Ga de eerste 48 uur na de behandeling niet in de sauna of stoombad.

Wat is de beste Profhilo kliniek in Amsterdam?

Het is raadzaam om te kiezen voor een kliniek waar ervaren cosmetisch artsen werken. Lees de reviews van alle Profhilo klinieken in Amsterdam op Injectablesbooking. Maak direct een afspraak.

Wie is de beste arts voor Profhilo in Amsterdam?

In de omgeving van Amsterdam zijn meer dan 200 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een Profhilo behandeling. Lees de reviews van alle klinieken en artsen die Profhilo in Amsterdam aanbieden op Injectablesbooking.nl. Maak direct een afspraak. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt