Over injectablesbooking.nl

Injectablesbooking.nl is een onafhankelijk platform. Het streven is om informatie over injectables behandelingen inzichtelijk te maken voor consumenten. 

Een consumenten platform voor de cosmetische geneeskunde bestond nog niet. In vele branches maken consumenten natuurlijk al gebruik van platforms. De opkomst van platforms is onomkeerbaar. Injectablesbooking.nl kan waardevol zijn voor consumenten, artsen en klinieken.

Wat doet Injectablesbooking.nl?

-Injectablesbooking.nl publiceert alle beschikbare openbare informatie over artsen en klinieken die injectablesbehandelingen toepassen. Hierdoor ontstaat een compleet overzicht van alle behandellocaties in Nederland. Een consument kan op deze manier zijn/haar buurt verkennen.
-Een profielpagina kan door de arts en kliniek zelf (gratis) worden ingevuld.
-Consumenten kunnen zoeken, vergelijken en boeken.
-Boekingen worden (bij de meeste klinieken) rechtstreeks de online agenda van de kliniek ingeschoten.

Kwaliteit

Injectablesbooking.nl streeft ernaar om consumenten te begeleiden naar kwaliteit. Om die reden wordt er veel aandacht gegeven aan elementen als opleiding, titel, beroepsvereniging en keurmerken. Injectablesbooking.nl maakt inzichtelijk hoe lang een arts of kliniek ervaring heeft. Daarnaast maakt Injectablesbooking.nl transparant welke merken injectables bij de diverse klinieken worden gebruikt. Hiermee geven we consumenten inzicht in diverse kwaliteitscriteria, zodat er een bewuste keuze voor een kliniek of arts wordt gemaakt.

Groei

Het is de verwachting dat consumenten hiermee weloverwogen voor een kliniek of arts kiezen. Consumenten hebben behoefte aan transparante informatie. Dat laten de bezoekerscijfers wel zien.

Wij staan open voor vragen, opmerkingen en suggesties. U kunt ons bereiken via info@injectablesbooking.nl.

 

Injectablesbooking.nl is een initiatief van Lex van Vliet.

https://injectablesbooking.nl