Over Injectablesbooking.nl

Injectablesbooking.nl is een onafhankelijk platform. Op dit platform staan alle klinieken die injectables behandelingen aanbieden. Consumenten kunnen op Injectablesbooking.nl alle artsen en klinieken vergelijken die injectables behandelingen uitvoeren.

Wat doet Injectablesbooking.nl?

-Een profielpagina voor artsen en klinieken is gratis.
-Een profielpagina kan worden ingevuld en beheerd door de arts of kliniek zelf.
-Consumenten kunnen zoeken, vergelijken en boeken.
-Consumenten vinden via Injectablesbooking.nl artsen en klinieken bij hun in de buurt.
-Boekingen worden (bij de meeste klinieken) rechtstreeks de online agenda van de kliniek ingeschoten.

Kwaliteit

Injectablesbooking.nl streeft ernaar om consumenten te begeleiden naar kwaliteit. Om die reden is er op de profielpagina's ruimte voor elementen als opleiding, titel, beroepsvereniging en keurmerken. En om deze reden kan er niet worden gesorteerd op het element ‘prijs’. 

Consumenten hebben behoefte aan complete en transparante informatie. Dat laten de bezoekers- en boekingscijfers wel zien. Uit onze data blijkt bovendien dat consumenten op Injectablesbooking.nl vaak een keuze maken op basis van kwalitatieve argumenten. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Niet alle klinieken zijn even transparant. Met welke merken fillers wordt er gewerkt? Welke arts is daar werkzaam? Welke opleiding heeft deze arts gevolgd? Is de arts lid van een beroepsvereniging? Wat is de BIG registratie van de arts? Hoeveel jaar ervaring heeft de arts met injectables? Wat zijn de tarieven van de diverse behandelingen? In welke behandelingen is de arts gespecialiseerd? Hoelang bestaat de kliniek al? Welke reviews zijn er over de arts en kliniek geschreven? Is er dagelijks, wekelijks of slechts ‘af en toe’ een arts aanwezig? Consumenten waarderen het platform en gebruiken het veelvuldig.

Groei

Een consumenten platform voor de cosmetische geneeskunde bestond nog niet. In vele branches maken consumenten gebruik van platforms. Injectablesbooking.nl is waardevol voor consumenten, artsen en klinieken.

Er worden ca. 200 afspraken per week gepland via Injectablesbooking.nl.
Er zijn meer dan 400 profielpagina's geclaimd door artsen en klinieken.
Injectablesbooking.nl heeft meer dan 12K volgers op Instagram.

Contact

Wij staan open voor vragen, opmerkingen en suggesties. U kunt ons bereiken via info@injectablesbooking.nl.

Injectablesbooking.nl is een initiatief van Lex van Vliet.

https://injectablesbooking.nl

Zoek, vergelijk en boek een Botox of filler behandeling