Botox Rotterdam

Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Van plan om een botox behandeling te ondergaan? Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Rotterdam. Vergelijk tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Rotterdam in de afgelopen periode
3.543
Gemiddelde prijs per zone Botox in Rotterdam
€ 128,90
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Rotterdam
260
Vergelijk prijzen in de buurt van Rotterdam

De prijs voor een Botox behandeling in de omgeving van Rotterdam is gemiddeld € 128,90 per zone. Dit is 9% lager dan de landelijk gemiddelde (€ 141,41) Botox prijs.

Botox behandeling in een notendop

Kleine rimpeltjes zoals de fronsrimpels en kraaienpootjes worden veroorzaakt door een samentrekkend spiertje. Bij een Botox behandeling wordt Botox in een spiertje gespoten die je tijdelijk wilt uitschakelen. 2-5 dagen na een behandeling worden de rimpels niet meer geactiveerd. Rimpels die worden getoond door spieractiviteit noemen we ook wel dynamische rimpels. Botox wordt o.a. ook toegepast tegen overmatig zweten van de handen en oksels en tegen tandenknarsen. Kijk hier voor alle Botox indicaties.

Hoelang werkt Botox?

Botox is tegen rimpels gemiddeld 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich 3x per jaar behandelen. Naarmate je de behandeling vaker hebt gedaan zal het resultaat langer zichtbaar zijn. Lees verder: Hoe lang werkt Botox?

Is Botox veilig?

Botulinetoxine werd in 1989 goedgekeurd voor medisch gebruik door de FDA. Sindsdien zijn er honderden miljoenen behandelingen uitgevoerd met Botox. Botulinetoxine is wereldwijd één van de meest wetenschappelijk onderzochte behandelingen. Over het algemeen wordt botulinetoxine bij professionele toepassing door een bevoegde professional als zeer veilig beschouwd. In Nederland worden ca. 450.000 rimpelbehandelingen per jaar uitgevoerd met Botox.

Bekijk alle cosmetische klinieken in Rotterdam

Vergelijk Botox prijzen en lees reviews van klinieken bij jou in de omgeving. Vul je adres in en kies direct een kliniek:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Professionele cosmetische klinieken in Rotterdam

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Rotterdam worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Dream Clinics Delft
9ADE4C68-A999-4597-8001-2FEAD77EF3FF
Wordt nu
bekeken
5
Dream Clinics Delft
Delft, Olof Palmestraat 20
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 34x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo
Gesponsord
Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Screenshot_20230130-163424
Wordt nu
bekeken
5
Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Ridderkerk, Geerlaan 29a
Botox zone v.a.
€ 95,00
Filler per ml v.a.
€ 245,00
Profiel bekijken
THE MAGIC BEGINS HERE!
Bekijk agenda
Onlangs 53x geboekt
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Drs. Samana Clinics
Drs.S.Clinics-beeldmerk-Roze
Wordt nu
bekeken
4.5
Drs. Samana Clinics
Rotterdam, Weena-Zuid 152
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Dé high-end kliniek voor huidtherapie/fillers en Botox
Bekijk agenda
Onlangs 33x geboekt

Cosmetisch arts in Rotterdam

In de buurt van Rotterdam zijn 174 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Rotterdam

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Rotterdam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken voor een botox behandeling in Rotterdam

In de omgeving van Rotterdam zijn 260 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Rotterdam is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Rotterdam zijn 86klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Populaire botox behandelingen in Rotterdam

In 1989 kreeg Botox goedkeuring van de FDA als medicijn voor de behandeling van scheelzien, en sindsdien wordt het gebruikt bij vele andere behandelingen. Momenteel zijn er vier merken goedgekeurd voor cosmetische ingrepen, waaronder Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt ook gebruikt in de neurologie en urologie voor diverse medische behandelingen. In Rotterdam zijn er 10 populaire Botox-behandelingen beschikbaar.

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

 

De prijs voor een botox behandeling in Rotterdam

In Rotterdam kost één zone Botox ongeveer  € 128,90. Een zone kan bijvoorbeeld bestaan uit fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels. Er is echter een aanzienlijk prijsverschil tussen verschillende klinieken, met prijzen variërend van € 90 tot € 250 per zone. Dit verschil kan worden verklaard door factoren zoals ervaring, reputatie, locatie, het merk botulinetoxine en de kwaliteit van de behandeling. De effectiviteit van een behandeling blijft ongeveer 12 tot 16 weken aanhouden. Meer informatie over hoe lang Botox werkt kan hier gevonden worden.

Botox aanbieding in Rotterdam

Hoewel de wetenschappelijke vereniging het niet toestaat om korting te geven op botulinetoxine, bieden veel klinieken toch aanbiedingen aan. Het is belangrijk dat mensen niet onder tijdsdruk moeten beslissen en daarom wordt aangeraden om te kiezen voor een kliniek die één van de drie A-merk botulinetoxines (Azzalure/Dysport, Bocouture en Botox) gebruikt, met een goede reputatie en met een Cosmetisch Arts KNMG. Omdat er steeds meer klinieken en artsen zijn die Botox behandelingen aanbieden, kan het lonen om regelmatig de prijzen in Rotterdam te vergelijken op Injectablesbooking.nl. Op deze site kunnen mensen hun locatie invoeren en alle artsen en klinieken in hun buurt vergelijken voordat ze hun volgende goedkope Botox behandeling boeken in Rotterdam

Informatie voor, tijdens en na een behandeling

Ben jij goed voorbereid op een Botox behandeling in Rotterdam? Lees verder in onze kennisbank:

Boek een Botox behandeling in Rotterdam. Vergelijk klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Rotterdam

Informatie over Botox in Rotterdam! Rotterdam is een wereldstad met een prachtige skyline. Rotterdammers houden van hard werken en van schoonheid. Misschien is Rotterdam dankzij haar inwoners wel de stad waar de meeste interesse in Botox en fillers is. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere in Nederland gangbare merknamen zijn Azzalure/Dysport en Xeomin/Bocouture. Ben je op zoek naar een rimpelbehandeling in Rotterdam? Vergelijk alle klinieken en cosmetisch artsen die Botox behandelingen in Rotterdam uitvoeren op deze pagina!

botox-kliniek-rotterdam

Botox Rotterdam prijzen

Bekijk de gemiddelde prijzen van de diverse Botox behandelingen in Rotterdam. Let op! De prijzen verschillen per kliniek en per behandeling. Dit zijn de gemiddelde prijzen in Rotterdam. Vul je locatie in om de tarieven per Botox kliniek in Rotterdam te vergelijken.

Botox prijzen in Rotterdam  
ProductEenheidGemiddelde prijs
Botox, Bocouture of Azzalure1 zone€ 128
 2 zones€ 228
 3 zones€ 324
Fronsrimpels € 128
Kraaienpootjes € 128
Voorhoofd rimpels (horizontaal) € 128
Wenkbrauwlift € 82
Baby Botox0,5 zone€ 82
Botox zweetoksels € 389

Beste Botox kliniek Rotterdam

De beste gewaardeerde Botox klinieken van Rotterdam zijn: 
-Skin+Surgery Bergschenhoek
-Van Rosmalen Kliniek
-Kliniek Dokter Robert
-Velthuis Kliniek Rotterdam
-Medica Estetica

Botox Rotterdam aanbieding

Artsen hebben als reclamecode afgesproken dat zij geen Botox aanbiedingen promoten. Lees hier alles over de goedkoopste Botox kliniek. Toch zijn er geregeld acties en prijswijzigingen. Hou injectablesbooking.nl in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Rotterdam

Rotterdammers hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Er zijn in een straal van 15 km rondom hartje Rotterdam meer dan 190 artsen en klinieken die zich bezig met cosmetische behandelingen. Naar schatting worden er jaarlijks bijna 20.000 behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters uitgevoerd. Waarschijnlijk laten ook veel mensen in jouw omgeving zich behandelen met injectables. De populairste Botox behandelingen in Rotterdam zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Ook wordt botulinetoxine gebruikt voor andere cosmetische behandelingen. Hyperhidrosis (overmatig zwetende oksels, de lipflip, gummy smile, migraine en tandenknarsen worden ook veelvuldig behandeld met botulinetoxine. 

Injectables Rotterdam

Injectables is de verzamelnaam van botox en filler behandelingen. Met injectables worden over het algemeen cosmetische behandelingen uitgevoerd. In geval van verlamming, na een ongeval of assymetrie worden injectables ook wel reconstructief toegepast. In Rotterdam kun je voor een injectables behandeling het beste terecht bij een cosmetische kliniek. Er zijn tientallen cosmetische klinieken in en om Rotterdam. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken met elkaar vergelijken. 

Botox behandeling Rotterdam

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken botulinetoxine zijn Bocouture en Azzalure. Een Botox behandeling is vrij normaal. In o.a. Rotterdam Zuid, Centrum, Kralingen en Rhoon) zijn tientallen klinieken, locaties en artsen te vinden die Botox behandelingen aanbieden.

Een behandeling met botulinetoxine is ca. 12-16 weken effectief. Na een behandeling kun je op de plek van het prikje een blauw plekje krijgen. Dit valt vaak reuze mee en is desnoods goed te camoufleren. Botulinetoxine behandelingen worden met name als rimpelbehandeling toegepast tegen kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. 

botox-rotterdam

Botox Rotterdam ervaringen

Alle klinieken in Rotterdam verzamelen reviews. Lees alle injectables ervaringen in Rotterdam. Voer je locatie in en bekijk alle reviews bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fronsrimpel Botox Rotterdam

Met een toxine behandeling kunnen rimpels zoals de frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden behandeld. De behandeling duurt effectief enkele seconden, vaak duurt de volledige afspraak ongeveer 15 minuten.

Injectables in Rotterdam

Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken die botulinetoxine en/of filler behandelingen uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je per locatie eenvoudig en snel een behandeling boeken. Heeft de arts veel ervaring? Van welke beroepsvereniging is zij lid? Van welk merk hyaluronzuur filler maakt die kliniek gebruikt? Ook is het eenvoudig om de fillers en Botox tarieven in Rotterdam te vergelijken via deze website.

In Rotterdam zijn fillers ongekend populair. Met name 'contour verbeterende' fillers. Dit zijn bijvoorbeeld lipfillers, maar ook fillers in de kaaklijn en in de traangoten of jukbeenderen. Modellen en celebs die het in Rotterdam goed doen zijn bijvoorbeeld Kim Kadashian, Ariana Grande en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Zij zijn rolmodellen voor Rotterdamse mannen en vrouwen. 

Rotterdam Zuid

In Rotterdam Zuid zijn meer dan 30 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met injectables. Voer je locatie in Rotterdam Zuid in en vind alle klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Rotterdam

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs staat bovenaan deze pagina. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

Beste cosmetisch arts in Rotterdam

In het centrum, Rotterdam Zuid, Rhoon, Vlaardingen en het chique Hillegersberg; je bent nooit ver bij een cosmetische kliniek vandaan. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij jouw arts. Is de locatie hygiënisch? Wordt je vriendelijk te woord gestaan? Kloppen de tarieven wel? Maar wie is nu de beste Botox arts in Rotterdam?

Er zijn veel ervaren cosmetisch artsen gevestigd in Rotterdam. Behandelingen met injectables zijn een ervaringsvak. Een getalenteerde arts heeft minder product nodig om een optimaal resultaat te behalen dan een minder getalenteerde cosmetisch arts. De botuline toxine en fillers prijs is dan ondergeschikt, omdat de prijs lager wordt zodra er minder filler nodig is. Een cosmetisch arts KNMG is in ieder geval een garantie voor ervaring. Lees dit artikel over hoe je de beste Botox arts selecteert. 

Fronsrimpel behandeling Rotterdam

De fronsrimpel is één van de meest storende rimpels. Hij verschijnt als je boos kijkt of met je ogen knijpt. De fronsrimpel behandeling is ook in Rotterdam één van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Met één zone botox ben je 12-16 weken van je fronsrimpels verlost. Kies een cosmetische kliniek in Rotterdam op Injectablesbooking.nl.

Wat is het adres van Injectablesbooking Rotterdam?

Het adres van Injectablesbooking.nl in Rotterdam is:

Weena 690
3012 CN Rotterdam (Zuid-Holland)
info@injectablesbooking.nl

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Rotterdam

Injectables Rotterdam
Lipfillers Rotterdam
Traangoot filler Rotterdam
Filler behandeling Rotterdam
Profhilo Rotterdam

-----------------------

Botox afspraak maken Rotterdam

Wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend consult  voor een Botox behandeling in Rotterdam? Voer je adres in en vind alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek een injectablesconsult op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Rotterdam

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Rotterdam. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Rotterdam goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox voor en na foto's

In de omgeving van Rotterdam kun je terecht voor een cosmetische behandeling met injectables. De meeste mensen vergelijken klinieken voordat zij een kliniek kiezen. Voor en na foto's worden ook wel 'de handtekening van de cosmetisch arts' genoemd. Bekijk hier voor en na foto's van Botox behandelingen in Rotterdam.

Botox reviews Rotterdam

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Rotterdam. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 260 praktijken in de omgeving van Rotterdam.

Lees ervaringen:

Goede service!! Is schoon netjes kliniek. Warm welkom door de arts. Is erg kundig!! En ervaren. Stelde mij op mijn gemak!! Je wordt echt als een prinses behandeld!!. Zijn niet te duur in Botox. Betaalbaar. Prik doet geen pijn. Nergens last van. Echt een aanrader!! Ik ga zeker terug de volgende keer.
Groet, nadja
7 augustus 2023 12:12
Ik ben bij de Van Rosmalen Kliniek geweest voor subtiele lipfillers en botox tegen mijn frons. Ik vond dokter Michèle heel behulpzaam en vriendelijk. Ik ben heel tevreden met het resultaat; mijn lippen zijn heel mooi en natuurlijk met subtiel wat meer volume. Niemand ziet dat ik ben behandeld, wel is mijn zelfvertrouwen een stuk gestegen!
2 maart 2022 13:01
Een mooie kliniek. 10 jaar geleden begonnen met mijn eerste botox injectie. In de loop van de jaren kundig advies gekregen op het gebied van skincare, huidtherapie en waar nodig fillers met een natuurlijk en fris resultaat. Ik raad deze kliniek zeker aan.
20 mei 2022 14:02
Bekijk meer Botox ervaringen in Rotterdam

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Rotterdam
5
De Gezichtskliniek - Rotterdam
Rotterdam, Boompjes 543
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs 49x geboekt
Natural Beauty Kliniek
5
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
<1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
4.7
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Wijnhaven 10A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
V-Cosmetics
4.6
V-Cosmetics
Rotterdam, Schiedamsedijk 53A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Rotterdam

Wat kost een behandeling met Botox in Rotterdam?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Rotterdam € 128,90. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Rotterdam?

Binnen 15 kilometer van Rotterdam zijn 86 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Rotterdam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Wat is Botox precies?

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere merknamen zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. Botulinetoxine zorgt ervoor dat het spiertje tijdelijk geen signaal meer krijgt om samen te knijpen. Behandelingen worden al bijna 40 jaar uitgevoerd in hoge dosering (bij medische behandelingen, bijvoorbeeld tegen spasmes) en in kleinere dosering (bij cosmetische behandelingen). 

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!

Heeft Botox nadelen?

5 nadelen van Botox:-Er wordt te weinig gebruikt >werkt niet optimaal-Er wordt te veel gebruikt >mimiek is weg, dit gebeurt niet gauw en is tijdelijk-Een ooglid gaat hangen >op het verkeerde plekje geïnjecteerd, duurt maximaal enkele weken-De huid wordt dunner >dit komt voor, meestal bij vijftigplussers, na vele jaren van intensief gebruik-Je bent zo blij met het resultaat dat je weer behandeld wilt worden zodra het is uitgewerkt >grootste risicoTip. Kies een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle bevoegde artsen in Vlaanderen en Nederland op Injectablesbooking.Nadelen, risico's en complicaties van Botox