Botox Rotterdam

Bekijk alle Botox klinieken in de buurt van Rotterdam. Vergelijk alle tarieven en boek direct een gratis consult!

Aantal behandelingen in Rotterdam (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Rotterdam in de afgelopen periode
1.988
Gemiddelde prijs per zone Botox in Rotterdam
€ 130,89
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Rotterdam
243
Vind een kliniek in de buurt van Rotterdam

De gemiddelde prijs in de omgeving van Rotterdam voor een Botox behandeling is € 130,89 per zone. Dit is 9% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 144,33).

Kraaienpootjes verwijderen in Rotterdam

Bij alle cosmetische klinieken kun je terecht voor een Botox behandeling van de kraaienpootjes. Ook de volgende behandelingen kun je bij de diverse botox klinieken in Rotterdamlaten uitvoeren:
Fronsrimpels
Voorhoofdsrimpels
Hyperhidrosis
Lipflip
Baby Botox
Wenkbrauwlift

Bekijk alle cosmetische klinieken in Rotterdam

Vergelijk Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Rotterdam

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Rotterdam worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Gesponsord
Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek
skin-surgery-257x100
Wordt nu
bekeken
4.8
Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Afspraak maken
Onlangs 13x geboekt
profhilo-logoRadiesse logo
Gesponsord
Signé Clinics Rotterdam
logo
Wordt nu
bekeken
4.5
Signé Clinics Rotterdam
Rotterdam, Pannekoekstraat 54A
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Injectables • huidtherapie • cosmetische dermatologie & meer
Afspraak maken
Onlangs 12x geboekt
Gesponsord
Huid & Laser kliniek Delft
fe3a4f51-b139-4be3-a33b-60c8305eefa6
Wordt nu
bekeken
4.8
Huid & Laser kliniek Delft
Delft, Estland
Botox zone v.a.
€ 85,00
Filler per ml v.a.
€ 425,00
Profiel bekijken
Voor ons team sta jij altijd centraal
Afspraak maken
Onlangs 14x geboekt
Belotero logoprofhilo-logo

Cosmetisch arts in Rotterdam

In de buurt van Rotterdam zijn 164 cosmetischartsen werkzaam waar je een afspraak kunt maken voor een cosmetische behandeling. Lees reviews reviews en ervaringen over cosmetisch artsen op Injectablesbooking.

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Rotterdam

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Rotterdam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Cosmetische klinieken in Rotterdam

In de omgeving van Rotterdam zijn 243 Botox klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met Botox of fillers. In de buurt van Rotterdam is ook veel behoefte aan esthetische behandelingen. Binnen 15 km rond Rotterdam zijn 79klinieken waar je een afspraak kunt maken voor een injectables behandeling. 

Google reviews lezen

Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Rotterdam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Rotterdam wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Lees op deze pagina alle info over Botox klinieken in Rotterdam. Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Populaire botox behandelingen in Rotterdam

Eind 1989 werd Botox door de FDA goedgekeurd als medicijn voor een behandeling tegen scheelzien. Sindsdien wordt het bij vele behandelingen toegepast. Inmiddels zijn er 4 merken goedgekeurd voor enkele cosmetische behandelingen. Dat zijn: Botox, Alluzience, Azzalure en Bocouture. Botulinetoxine wordt o.a. in de neurologie en urologie bij diverse medische behandelingen toegepast. 10 populaire Botox behandelingen in Rotterdam zijn:

  1. Fronsrimpels
  2. Kraaienpootjes
  3. Voorhoofdsrimpels
  4. Lippen
  5. Kaakspier
  6. Hangende mondhoeken
  7. Hyperhidrosis (overmatig zweten)
  8. Nefertitilift
  9. Baby Botox
  10. Wenkbrauwlift

Boek een Botox behandeling in Rotterdam. Vergelijk klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Rotterdam

Informatie over Botox in Rotterdam! Rotterdam is een wereldstad met een prachtige skyline. Rotterdammers houden van hard werken en van schoonheid. Misschien is Rotterdam dankzij haar inwoners wel de stad waar de meeste interesse in Botox en fillers is. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere in Nederland gangbare merknamen zijn Azzalure/Dysport en Xeomin/Bocouture. Ben je op zoek naar een rimpelbehandeling in Rotterdam? Vergelijk alle klinieken en cosmetisch artsen die Botox behandelingen in Rotterdam uitvoeren op deze pagina!

botox-kliniek-rotterdam

Botox Rotterdam prijzen

De gemiddelde prijs van een zone Botox is in Rotterdam € 133,65. Omdat de Botox prijzen van de diverse klinieken behoorlijk uit elkaar liggen, loont het de moeite om regelmatig de kosten te vergelijken. Voorbeelden Botox zones zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. In Rotterdam liggen de tarieven van één zone Botox tussen de € 80 en € 220. Dat prijsverschil is er groot. Vergelijk regelmatig de Botox kosten in Rotterdam op Injectablesbooking.nl.

Beste Botox kliniek Rotterdam

De beste gewaardeerde Botox klinieken van Rotterdam zijn: 
-Skin+Surgery Bergschenhoek
-Van Rosmalen Kliniek
-Kliniek Dokter Robert
-Velthuis Kliniek Rotterdam
-Medica Estetica

Botox Rotterdam aanbieding

Artsen hebben als reclamecode afgesproken dat zij geen Botox aanbiedingen promoten. Lees hier alles over de goedkoopste Botox kliniek. Toch zijn er geregeld acties en prijswijzigingen. Hou injectablesbooking.nl in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Rotterdam

Rotterdammers hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Er zijn in een straal van 15 km rondom hartje Rotterdam meer dan 190 artsen en klinieken die zich bezig met cosmetische behandelingen. Naar schatting worden er jaarlijks bijna 20.000 behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters uitgevoerd. Waarschijnlijk laten ook veel mensen in jouw omgeving zich behandelen met injectables. De populairste Botox behandelingen in Rotterdam zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Ook wordt botulinetoxine gebruikt voor andere cosmetische behandelingen. Hyperhidrosis (overmatig zwetende oksels, de lipflip, gummy smile, migraine en tandenknarsen worden ook veelvuldig behandeld met botulinetoxine. 

Injectables Rotterdam

Injectables is de verzamelnaam van botox en filler behandelingen. Met injectables worden over het algemeen cosmetische behandelingen uitgevoerd. In geval van verlamming, na een ongeval of assymetrie worden injectables ook wel reconstructief toegepast. In Rotterdam kun je voor een injectables behandeling het beste terecht bij een cosmetische kliniek. Er zijn tientallen cosmetische klinieken in en om Rotterdam. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken met elkaar vergelijken. 

Botox behandeling Rotterdam

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken botulinetoxine zijn Bocouture en Azzalure. Een Botox behandeling is vrij normaal. In o.a. Rotterdam Zuid, Centrum, Kralingen en Rhoon) zijn tientallen klinieken, locaties en artsen te vinden die Botox behandelingen aanbieden.

Een behandeling met botulinetoxine is ca. 12-16 weken effectief. Na een behandeling kun je op de plek van het prikje een blauw plekje krijgen. Dit valt vaak reuze mee en is desnoods goed te camoufleren. Botulinetoxine behandelingen worden met name als rimpelbehandeling toegepast tegen kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. 

botox-rotterdam

Botox Rotterdam ervaringen

Alle klinieken in Rotterdam verzamelen reviews. Lees alle injectables ervaringen in Rotterdam. Voer je locatie in en bekijk alle reviews bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fronsrimpel Botox Rotterdam

Met een toxine behandeling kunnen rimpels zoals de frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden behandeld. De behandeling duurt effectief enkele seconden, vaak duurt de volledige afspraak ongeveer 15 minuten.

Injectables in Rotterdam

Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken die botulinetoxine en/of filler behandelingen uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je per locatie eenvoudig en snel een behandeling boeken. Heeft de arts veel ervaring? Van welke beroepsvereniging is zij lid? Van welk merk hyaluronzuur filler maakt die kliniek gebruikt? Ook is het eenvoudig om de fillers en Botox tarieven in Rotterdam te vergelijken via deze website.

In Rotterdam zijn fillers ongekend populair. Met name 'contour verbeterende' fillers. Dit zijn bijvoorbeeld lipfillers, maar ook fillers in de kaaklijn en in de traangoten of jukbeenderen. Modellen en celebs die het in Rotterdam goed doen zijn bijvoorbeeld Kim Kadashian, Ariana Grande en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Zij zijn rolmodellen voor Rotterdamse mannen en vrouwen. 

Rotterdam Zuid

In Rotterdam Zuid zijn meer dan 30 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met injectables. Voer je locatie in Rotterdam Zuid in en vind alle klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Rotterdam

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs staat bovenaan deze pagina. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

Beste cosmetisch arts in Rotterdam

In het centrum, Rotterdam Zuid, Rhoon, Vlaardingen en het chique Hillegersberg; je bent nooit ver bij een cosmetische kliniek vandaan. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij jouw arts. Is de locatie hygiënisch? Wordt je vriendelijk te woord gestaan? Kloppen de tarieven wel? Maar wie is nu de beste Botox arts in Rotterdam?

Er zijn veel ervaren cosmetisch artsen gevestigd in Rotterdam. Behandelingen met injectables zijn een ervaringsvak. Een getalenteerde arts heeft minder product nodig om een optimaal resultaat te behalen dan een minder getalenteerde cosmetisch arts. De botuline toxine en fillers prijs is dan ondergeschikt, omdat de prijs lager wordt zodra er minder filler nodig is. Een cosmetisch arts KNMG is in ieder geval een garantie voor ervaring. Lees dit artikel over hoe je de beste Botox arts selecteert. 

Fronsrimpel behandeling Rotterdam

De fronsrimpel is één van de meest storende rimpels. Hij verschijnt als je boos kijkt of met je ogen knijpt. De fronsrimpel behandeling is ook in Rotterdam één van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Met één zone botox ben je 12-16 weken van je fronsrimpels verlost. Kies een cosmetische kliniek in Rotterdam op Injectablesbooking.nl.

Wat is het adres van Injectablesbooking Rotterdam?

Het adres van Injectablesbooking.nl in Rotterdam is:

Weena 690
3012 CN Rotterdam (Zuid-Holland)
info@injectablesbooking.nl

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Rotterdam

Injectables Rotterdam
Lipfillers Rotterdam

Traangoot filler Rotterdam

Filler behandeling Rotterdam

Profhilo Rotterdam

-----------------------

Botox afspraak maken Rotterdam

Wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend consult  voor een Botox behandeling in Rotterdam? Voer je adres in en vind alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek een injectablesconsult op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Vergelijk 8 cosmetische klinieken in de buurt van Rotterdam

Bekijk 8 injectables klinieken in de omgeving van Rotterdam. In de afgelopen 90 dagen zijn deze klinieken regelmatig geboekt via Injectablesbooking:

Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Risico van Botox

Aan iedere medische behandeling zitten risico's, zo ook aan een Botox behandeling. Zo komt een klein blauw plekje regelmatig voor na een behandeling. Zeldzamer is het als er een infectie optreedt (als er onhygiënisch is gewerkt) of als er een hangend ooglid ontstaat. Dat komt niet zo vaak voor en herstelt zichzelf binnen enkele weken. Het is daarom verstandig om de Botox artsen in Rotterdam goed te vergelijken voordat je een behandeling kiest.

Botox reviews Rotterdam

Bekijk reviews van andere mensen die met Botox zijn behandeld in Rotterdam. Wat is hun ervaring bij een esthetische kliniek? Wat vonden zij van hun esthetische behandeling? Lees reviews van 243 praktijken in de omgeving van Rotterdam.

Lees ervaringen:

Ik ben bij de Van Rosmalen Kliniek geweest voor subtiele lipfillers en botox tegen mijn frons. Ik vond dokter Michèle heel behulpzaam en vriendelijk. Ik ben heel tevreden met het resultaat; mijn lippen zijn heel mooi en natuurlijk met subtiel wat meer volume. Niemand ziet dat ik ben behandeld, wel is mijn zelfvertrouwen een stuk gestegen!
2 maart 2022 13:01
Een mooie kliniek. 10 jaar geleden begonnen met mijn eerste botox injectie. In de loop van de jaren kundig advies gekregen op het gebied van skincare, huidtherapie en waar nodig fillers met een natuurlijk en fris resultaat. Ik raad deze kliniek zeker aan.
20 mei 2022 14:02
Onlangs ging ik langs om mijn kraaienpootjes te laten wegwerken met botox bij HOUDE OF BRATZ . Één woord WAUW! Ik ben 30 jaar en had al enkele jaren last van kraaienpootjes , de laatste maanden vond ik het steeds feller opvallen en voelde ik me meer en meer onzeker. Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen. Er werd met mij besproken wat er zou gebeuren , welke r... Toon meer »
Onlangs ging ik langs om mijn kraaienpootjes te laten wegwerken met botox bij HOUDE OF BRATZ . Één woord WAUW! Ik ben 30 jaar en had al enkele jaren last van kraaienpootjes , de laatste maanden vond ik het steeds feller opvallen en voelde ik me meer en meer onzeker. Ik zou het onmiddellijk opnieuw doen. Er werd met mij besproken wat er zou gebeuren , welke resultaten ik kon verwachten,wanneer er best wordt terug gegaan en ook duidelijke informatie voor na de behandeling. Heel professioneel dus! Ik ga er zeker terug !!! Toon minder »
Evy Willemarck
House of Bratz Rotterdam
12 september 2022 10:10
Bekijk meer Botox ervaringen in Rotterdam

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Wordt nu
bekeken
De Gezichtskliniek - Rotterdam
De Gezichtskliniek - Rotterdam
Rotterdam, Boompjes 543
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 199,00
Profiel bekijken
5* Rated boutique cosmetische klinieken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 25x geboekt
Natural Beauty Kliniek
5
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
<1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
4.6
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Wijnhaven 10A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
V-Cosmetics
4.3
V-Cosmetics
Rotterdam, Schiedamsedijk 53A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen in Rotterdam

Wat kost een behandeling met Botox in Rotterdam?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Rotterdam € 130,89. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Rotterdam?

Binnen 15 kilometer van Rotterdam zijn 79 klinieken beschikbaar. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Rotterdam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Rotterdam?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Rotterdam vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Rotterdam en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is het verschil tussen een Botox of een spierontspanner behandeling?

Cosmetische spierontspanner is een ander woord voor Botox. Botox is een merknaam botulinetoxine. Sommige klinieken noemen een behandeling met botulinetoxine tegen fronsrimpels of voorhoofdsrimpels 'spierontspanners'. What's in a name!