Botox Rotterdam

Vind alle Botox klinieken bij jou in de buurt. Vergelijk alle cosmetische klinieken in Rotterdam. Boek direct een gratis consult!

Aantal afspraken in Rotterdam in de afgelopen periode
1.300
Gemiddelde prijs per zone Botox in Rotterdam
€ 149,52
Aantal artsen en klinieken binnen 10 km van Rotterdam
237
Bekijk klinieken in Rotterdam

De gemiddelde prijs in Rotterdam voor een Botox behandeling per zone ligt 4% lager dan het landelijk gemiddelde (€ 155,47).

Bekijk alle cosmetische klinieken in Rotterdam

Vergelijk de Botox prijzen van injectables klinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste Botox klinieken in Rotterdam

De volgende Botox klinieken in de omgeving van Rotterdam worden momenteel gerecommandeerd: 
Advertentie:

Kliniek
Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek
skin-surgery-257x100

Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek

Leeuwenhoekweg 4, Bergschenhoek
4.7
Behandelingen per jaar
10000
Kliniek opgericht
2011

Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand

Kliniek
Filler Cottage Rotterdam
KIRSTEN EN AYLEEN

Filler Cottage Rotterdam

Heemraadssingel 137, Rotterdam
4.8
Behandelingen per jaar
7500
Kliniek opgericht
2016

Spannend he zo'n eerste botox of filler behandeling?

Kliniek
Next Cosmetic Clinics
Logovierkant400x400

Next Cosmetic Clinics

Goudsesingel 227, Rotterdam
4.9
Behandelingen per jaar
12000
Kliniek opgericht
2022

"A luxury approach of esthetical treatments'

Onlangs gemaakte afspraken in de omgeving van Rotterdam

Bij welke 5 cosmetische klinieken in de buurt van Rotterdam is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Botox klinieken in Rotterdam

Een behandeling met Botox in Rotterdam is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de omgeving van Rotterdam. Vergelijk de reviews, gemiddelde prijs per botox behandeling en het aantal boekingen bij alle klinieken in Rotterdam. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een zone Botox per kliniek? Kies een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Rotterdam?

Boek een Botox behandeling in Rotterdam. Vergelijk klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox behandeling Rotterdam

Informatie over Botox in Rotterdam! Rotterdam is een wereldstad met een prachtige skyline. Rotterdammers houden van hard werken en van schoonheid. Misschien is Rotterdam dankzij haar inwoners wel de stad waar de meeste interesse in Botox en fillers is. Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere in Nederland gangbare merknamen zijn Azzalure/Dysport en Xeomin/Bocouture. Ben je op zoek naar een rimpelbehandeling in Rotterdam? Vergelijk alle klinieken en cosmetisch artsen die Botox behandelingen in Rotterdam uitvoeren op deze pagina!

Botox Rotterdam

Botox Rotterdam prijzen

De gemiddelde prijs van een zone Botox is in Rotterdam € 133,65. Omdat de Botox prijzen van de diverse klinieken behoorlijk uit elkaar liggen, loont het de moeite om regelmatig de kosten te vergelijken. Voorbeelden Botox zones zijn de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. In Rotterdam liggen de tarieven van één zone Botox tussen de € 80 en € 220. Dat prijsverschil is er groot. Vergelijk regelmatig de Botox kosten in Rotterdam op Injectablesbooking.nl.

Beste Botox kliniek Rotterdam

De beste gewaardeerde Botox klinieken van Rotterdam zijn: 
-Skin+Surgery Bergschenhoek
-Van Rosmalen Kliniek
-Kliniek Dokter Robert
-Velthuis Kliniek Rotterdam
-Medica Estetica

Botox Rotterdam aanbieding

Artsen hebben als reclamecode afgesproken dat zij geen Botox aanbiedingen promoten. Lees hier alles over de goedkoopste Botox kliniek. Toch zijn er geregeld acties en prijswijzigingen. Hou injectablesbooking.nl in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische klinieken in Rotterdam

Rotterdammers hechten waarde aan uiterlijke verzorging. Er zijn in een straal van 15 km rondom hartje Rotterdam meer dan 190 artsen en klinieken die zich bezig met cosmetische behandelingen. Naar schatting worden er jaarlijks bijna 20.000 behandelingen met botulinetoxine, fillers, Profhilo en skinboosters uitgevoerd. Waarschijnlijk laten ook veel mensen in jouw omgeving zich behandelen met injectables. De populairste Botox behandelingen in Rotterdam zijn de fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Ook wordt botulinetoxine gebruikt voor andere cosmetische behandelingen. Hyperhidrosis (overmatig zwetende oksels, de lipflip, gummy smile, migraine en tandenknarsen worden ook veelvuldig behandeld met botulinetoxine. 

Injectables Rotterdam

Injectables is de verzamelnaam van botox en filler behandelingen. Met injectables worden over het algemeen cosmetische behandelingen uitgevoerd. In geval van verlamming, na een ongeval of assymetrie worden injectables ook wel reconstructief toegepast. In Rotterdam kun je voor een injectables behandeling het beste terecht bij een cosmetische kliniek. Er zijn tientallen cosmetische klinieken in en om Rotterdam. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken met elkaar vergelijken. 

Botox behandeling Rotterdam

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken botulinetoxine zijn Bocouture en Azzalure. Een Botox behandeling is vrij normaal. In o.a. Rotterdam Zuid, Centrum, Kralingen en Rhoon) zijn tientallen klinieken, locaties en artsen te vinden die Botox behandelingen aanbieden.

Een behandeling met botulinetoxine is ca. 12-16 weken effectief. Na een behandeling kun je op de plek van het prikje een blauw plekje krijgen. Dit valt vaak reuze mee en is desnoods goed te camoufleren. Botulinetoxine behandelingen worden met name als rimpelbehandeling toegepast tegen kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels. 

Botox Rotterdam

Botox Rotterdam ervaringen

Alle klinieken in Rotterdam verzamelen reviews. Lees alle injectables ervaringen in Rotterdam. Voer je locatie in en bekijk alle reviews bij jou in de buurt.

Fronsrimpel Botox Rotterdam

Met een toxine behandeling kunnen rimpels zoals de frons- en voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes worden behandeld. De behandeling duurt effectief enkele seconden, vaak duurt de volledige afspraak ongeveer 15 minuten.

Injectables in Rotterdam

Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken die botulinetoxine en/of filler behandelingen uitvoeren op een rij gezet. Op deze manier kun je per locatie eenvoudig en snel een behandeling boeken. Heeft de arts veel ervaring? Van welke beroepsvereniging is zij lid? Van welk merk hyaluronzuur filler maakt die kliniek gebruikt? Ook is het eenvoudig om de fillers en Botox tarieven in Rotterdam te vergelijken via deze website.

In Rotterdam zijn fillers ongekend populair. Met name 'contour verbeterende' fillers. Dit zijn bijvoorbeeld lipfillers, maar ook fillers in de kaaklijn en in de traangoten of jukbeenderen. Modellen en celebs die het in Rotterdam goed doen zijn bijvoorbeeld Kim Kadashian, Ariana Grande en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Zij zijn rolmodellen voor Rotterdamse mannen en vrouwen. 

Rotterdam Zuid

In Rotterdam Zuid zijn meer dan 30 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een cosmetische behandeling met injectables. Voer je locatie in Rotterdam Zuid in en vind alle klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox kosten Rotterdam

Injectablesbooking.nl heeft onderzoek gedaan naar de prijs van een Botox behandeling in de grote steden.
De gemiddelde prijs staat bovenaan deze pagina. Één zone botulinetoxine staat bij de meeste klinieken voor een behandeling van de kraaienpootjes of fronsrimpels of voorhoofdsrimpels. 

Beste cosmetisch arts in Rotterdam

In het centrum, Rotterdam Zuid, Rhoon, Vlaardingen en het chique Hillegersberg; je bent nooit ver bij een cosmetische kliniek vandaan. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij jouw arts. Is de locatie hygiënisch? Wordt je vriendelijk te woord gestaan? Kloppen de tarieven wel? Maar wie is nu de beste Botox arts in Rotterdam?

Er zijn veel ervaren cosmetisch artsen gevestigd in Rotterdam. Behandelingen met injectables zijn een ervaringsvak. Een getalenteerde arts heeft minder product nodig om een optimaal resultaat te behalen dan een minder getalenteerde cosmetisch arts. De botuline toxine en fillers prijs is dan ondergeschikt, omdat de prijs lager wordt zodra er minder filler nodig is. Een cosmetisch arts KNMG is in ieder geval een garantie voor ervaring. Lees dit artikel over hoe je de beste Botox arts selecteert. 

Fronsrimpel behandeling Rotterdam

De fronsrimpel is één van de meest storende rimpels. Hij verschijnt als je boos kijkt of met je ogen knijpt. De fronsrimpel behandeling is ook in Rotterdam één van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Met één zone botox ben je 12-16 weken van je fronsrimpels verlost. Kies een cosmetische kliniek in Rotterdam op Injectablesbooking.nl.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Rotterdam

Injectables Rotterdam
Lipfillers Rotterdam

Traangoot filler Rotterdam

Filler behandeling Rotterdam

Profhilo Rotterdam

-----------------------

Botox afspraak maken Rotterdam

Wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend consult  voor een Botox behandeling in Rotterdam? Voer je adres in en vind alle artsen en klinieken bij jou in de buurt. Zoek, vergelijk en boek een injectablesconsult op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De 8 meest geboekte cosmetische klinieken in de buurt van Rotterdam

Bekijk de top-8 van de meeste geboekte klinieken -in willekeurige volgorde- in de omgeving van Rotterdam:

Het overzicht van de meest geboekte klinieken in Rotterdam berust op het aantal gemaakte afspraken in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Botox reviews in Rotterdam

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor Botox of fillers. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Tip! Kies een kliniek in de buurt van Rotterdam die over een langere periode regelmatig positieve Botox reviews heeft gekregen van klanten. 

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Kliniek
Natural Beauty Kliniek

Natural Beauty Kliniek

5
Bierstraat 6, Rotterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
2009
Prijs botox per zone
v.a. € 180
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Elly Alizadeh Fanaeilou

Drs. Elly Alizadeh Fanaeilou

Natural Beauty Kliniek (<1 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1000
Ervaring
9 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 180
Prijs filler per ml
v.a. € 400
Profiel bekijkenAfspraak maken
Kliniek
van_rosmalen_kliniek_logo
Belotero logoprofhilo-logo

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam

4.5
Wijnhaven 10A, Rotterdam (<1 km)
Kliniek opgericht
2011
Prijs botox per zone
v.a. € 225
Prijs filler per ml
v.a. € 495
Kliniek bekijkenAfspraak maken
Arts
Michele Nonahal

Drs. Michele Nonahal

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam (<1 km) Van Rosmalen Kliniek Nijmegen (95 km)
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Prijs botox per zone
v.a. € 225
Prijs filler per ml
v.a. € 495
Profiel bekijken
Afspraak maken

Veelgestelde vragen in Rotterdam

Wat kost een behandeling met Botox in Rotterdam?

De gemiddelde prijs voor één zone Botox is in Rotterdam € 149,52. Één regio (of zone) is bijvoorbeeld de kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels of fronsrimpels. Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste cosmetische kliniek in Rotterdam?

In Rotterdam zijn 237 injectables klinieken gevestigd. Bekijk reviews van alle Botox klinieken in Rotterdam op Injectablesbooking.nl. Kies een kliniek met positieve Google reviews en ervaren cosmetisch artsen. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste botox behandelaar in Rotterdam?

Op Injectablesbooking.nl kun je alle cosmetische artsen in Rotterdam vergelijken. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met een goede reputatie en werkt met een A-Merk botulinetoxine (Botox, Bocouture of Alluzience). Lees Botox reviews van alle klinieken in Rotterdam en bekijk voor en na informatie. Vul je locatie in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.