Botox voor en na

01-04-2021

Ben je op zoek naar Botox voor en na voorbeelden? Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox voor en na foto

Botox voor en na foto’s zijn belangrijk voor geïnteresseerden. Botox behandelingen zijn erg populair. De meeste mensen die zoeken naar Botox voor en na foto’s willen weten wat zij kunnen verwachten van een behandeling. Op deze website kun je alle artsen en klinieken eenvoudig en overzichtelijk met elkaar vergelijken. Onderstaande voor en na foto's dienen ter inspiratie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Consulteer een cosmetisch arts voor goed advies.

Botox voor en na

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox voorhoofd voor en na

Een Botox voorhoofd voor en na foto laat vaak zien dat de diagonale lijnen van het voorhoofd niet meer zichtbaar zijn. Dat wordt aangeduid als één zone botulinetoxine. Het voorhoofd is één van de populairste botulinetoxine behandelingen. Het resultaat is vaak 12-16 weken effectief. In deze periode kun je de rimpels op het voorhoofd niet activeren. Lees hier alles over Botox reviews.

Botox voor en na

-----------------------

Lees verder:

Botox aanbieding
Botox voor mannen
Goedkope Botox
Hoelang werkt Botox?
Complicaties
Beste Botox kliniek
Lipflip
Botox prijs vergelijken
Wat is Botox?

-----------------------

Botox fronsrimpel voor en na

Een Botox frons voor en na foto laat zien dat de verticale fronsrimpels zijn uitgeschakeld. Ook deze behandeling is 12-16 weken effectief. In deze periode worden de spiertjes die de fronsrimpels veroorzaken niet geactiveerd. 

Botox voor en na

-----------------------
Vind Botox voor en na bij jou in de buurt

Groningen

Eindhoven

Amsterdam

Utrecht

Den Haag

Aanbieding Botox Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Botox kraaienpootjes voor en na

Botox kraaienpootjes voor en na foto’s tonen dat de uitwaaierende lijnen vanaf de ooghoeken naar buiten zijn verdwenen. Ook de kraaienpootjes kunnen 12-16 weken effectief worden uitgeschakeld. 

Veel klinieken tonen Botox voor en na resultaten. Het is belangrijk dat je je daar niet blind op staart. Soms zijn die foto’s zelfs niet van die kliniek. Belangrijkste is dat jij kiest voor een arts met de juiste opleiding en ervaring. Een arts die jouw begrijpt! Vergelijk alle artsen en kliniek op Injectablesbooking.nl.

Botox voor en na

Botox voor en na foto’s

Botox voor en na foto’s vergelijken is een methode om klinieken met elkaar te vergelijken. Iedereen is echter uniek, jouw situatie komt niet overeen met de getoonde voor/na foto. Voor en na foto's dienen meer ter inspiratie van de mogelijkheden. Er zijn nog meer elementen waarop klinieken en artsen vergeleken kunnen worden. De volgende overwegingen kunnen ook relevant zijn voor een keuze van de kliniek. 

  1. De kwaliteit van de behandeling wordt grotendeels bepaald door de vaardigheid van de arts. Welke opleiding heeft de arts gevolgd? Heeft de arts al jarenlange ervaring met botulinetoxine?
  2. Het merk botulinetoxine is belangrijk voor de veiligheid, resultaat en duurzaamheid van de behandeling. In Nederland zijn er 3 bekende en vertrouwde botulinetoxine merken; Bocouture, Azzalure/Dysport en Botox. Deze merken staan bekend om hun veiligheid en kwaliteit. Het is aan te raden om je ervan te vergewissen dat je met één van deze 3 merken wordt behandeld.
  3. Het eerste consult. Is de kliniek wat jou betreft een veilige omgeving? Luistert de arts naar jouw wens? Wordt er goed uitgelegd wat je kunt verwachten van een behandeling? Als je een klik voelt met de arts dan kun je kiezen of je de behandeling wilt.

Lees verder:

Informatie over nazorg na een behandeling.

Veelgestelde vragen Botox voor en na

Wat zijn botox voor en na foto's?

Botox voor en na foto's tonen aan wat de mogelijkheden zijn. Vaak zie je een foto met fronsrimpels en een foto zonder fronsrimpels. Of een foto met voorhoofdsrimpels en een foto zonder voorhoofdsrimpels. Deze foto's zijn vaak niet representatief voor jou. Jij ziet er anders uit dan de persoon op de foto. Bezoek een deskundige arts voor persoonlijk advies. Voer je locatie in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Wat te verwachten na botox?

Na een eerste behandeling kan het zijn dat je het gevoel hebt dat de letters in je boek wat dansen. Dit is na een nachtje slapen verleden tijd. Een blauwe plek kan ontstaan op de injectieplek. Na 3-7 dagen gaat de botulinetoxine werken. Na 14 dagen werkt het optimaal. Je kunt dan je rimpels niet meer activeren. Fronsen is dan verleden tijd. Je voorhoofd voelt meer ontspannen aan.

Hoe lang mag je niet wrijven na botox?

De eerste 24 uur na een behandeling wordt wrijven afgeraden.

Kan ik nog steeds fronsen na een behandeling?

Dat is afhankelijk van jouw wens. Als je een zachtere frons wilt, dan wordt er minder botox ingespoten. Wil je helemaal geen frons? Dan wordt de dosering daar op aangepast.  De behandeling is gemiddeld 12-16 weken effectief.

Is er een botox voor en na foto?

Ja, bekijk de foto's op deze pagina. Aan deze foto's kun je geen rechten ontlenen. Consulteer een medische professional voor persoonlijk deskundig advies. Voer je locatie in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt