Traangoot filler in Utrecht

01-04-2022

Ben je op zoek naar een traangoot fillers Utrecht? Klik hier om alle klinieken en artsen in Utrecht met elkaar te vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot fillers zijn één van de populairste cosmetische behandelingen. Traangoot fillers worden toegepast wanneer de onderoogleden zijn ingevallen of als er sprake is van donkere kringen onder de ogen. De meeste mensen zien er dan vermoeider uit dan dat zij zich voelen. Vanaf hartje Utrecht zijn er in een straal van 15 kilometer meer dan 100 artsen en klinieken actief die traangootfiller behandelingen aanbieden. In dit artikel lees je alle informatie over deze behandeling in Utrecht.

Traangoot filler in Utrecht

Tearthrough filler Utrecht

Traangoot filler, de term is uit het Engels vertaald van ‘tear trough’, is een filler specifiek ontwikkeld om de traangoten te behandelen. Omdat de huid van de traangoten erg dun is, zijn deze fillers ook erg dun. Deze behandeling is populair geworden dankzij haar goede resultaten. Voor veel mensen is deze behandeling toegankelijk, omdat iedereen zich kan voorstellen dat je je stoort aan een vermoeide blik. Traangoot fillers worden in Utrecht meestal met een dunne canule ingebracht. Zo kan de filler veilig en wel optimaal verdeeld worden in de huid. Na een behandeling is de vermoeide blik en de donkere kring verleden tijd. Het is een dankbare behandeling met een hoge cliënttevredenheid. 

Donkere kringen behandelen Utrecht

Een traangoot filler is ongeveer 9 maanden effectief. Daarna kun je je weer laten behandelen. In de omgeving van Utrecht zijn er meer dan 100 artsen en klinieken die zich bezighouden met Injectables. In 2021 worden er naar schatting meer dan 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken die injectables behandelingen in Utrecht uitvoeren met elkaar vergelijken.

Wat zijn traangoot fillers?

Fillers in de traangoten behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Sinds het online vergaderen de norm is, zijn het aantal traangoot filler behandelingen enorm toegenomen. Iedereen ziet zichzelf namelijk in beeld. Een traangoot is het geultje die vanuit de ooghoek bij de neus onder het oog langs loopt. Wanneer je vermoeid bent, een dunne huid hebt, vermoeid bent of wanneer de traangoten iets ingevallen zijn, dan kun je er vermoeid uitzien. Traangoot fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Deze stof is ca. 9 maanden effectief. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. Hyaluronzuur fillers worden oa ook toegepast als filler voor een neuscorrectie of om de marionetlijnen te behandelen.
Het is belangrijk om een goed merk filler te gebruiken. Verschillende merken hebben specifieke traangoot fillers ontwikkeld. Dit zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero. Wil je weten met welk merk filler jouw kliniek in Utrecht werkt? Vergelijk hier alle klinieken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot behandelen in Utrecht

Wallen worden ook wel donkere kringen genoemd. Veel mensen vinden dat zij er vermoeid uitzien of dat zij er dankzij de wallen ouder uitzien dan dat zij zich voelen. Een traangoot behandeling is dan een oplossing. Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met de nodige ervaring. Traangoten hebben namelijk een dunne huid. Iedere millimeter is belangrijk, de behandeling moet dus zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Een gespecialiseerde arts, zoals een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog is dan een goede keuze. Vergelijk alle artsen in Utrecht op Injectablesbooking.nl.

Traangoot fillers kosten Utrecht

De prijzen van fillerbehandelingen zijn afhankelijk van de ervaring van de arts, reputatie van de kliniek en het merk filler. Wij raden aan om alle klinieken te vergelijken op basis van deze elementen. Vul je adres in en vindt klinieken bij jou in de buurt.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Botoxbehandeling Utrecht

Fillers Utrecht
Profhilo Utrecht
Injectables Utrecht

Lipfillers Utrecht

-----------------------

Wanneer kies je voor een traangoot filler?

Wanneer je je stoort aan een donkere kring onder je ogen, dan kun je kiezen voor een consult met een cosmetisch arts. Hij of zij kan dan een traangoot filler adviseren. Niet iedereen krijgt wallen. Genetische aanleg is daarin belangrijk. Bijvoorbeeld als je anatomie zo is dat je traangoot ‘iets naar binnen valt’. Wallen onder de ogen worden ook verergerd door bijvoorbeeld vermoeidheid, alcohol gebruik, vocht tekort en structurele stress. Wanneer je er door deze wallen vermoeider of ouder uitziet dan dat jij je voelt, dan kun je een traangoot filler behandeling overwegen. Vergelijk hier alle klinieken in Den Haag.

Lees verder: 
Traangoot filler kosten
Traangoot filler voor en na
Traangoot ervaringen

Beste kliniek voor traangoot fillers in Utrecht?

Het cosmetisch resultaat luistert nauw. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts met ruime ervaring. Daarnaast is een kliniek die al jaren bestaat en met een A-Merk hyaluronzuur werkt, te adviseren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Utrecht met elkaar vergelijken. 
De volgende gerenommerde klinieken zijn een goede keuze in Den Haag:
Dikrama Clinics
De Gezichtskliniek
Derma Clinic Utrecht
Jeannette Hessels Heatlh and Beauty
Anne de Reus

Adres Injectablesbooking Utrecht

Injectablesbooking.nl Utrecht
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Dikrama Clinics
5
Dikrama Clinics
Utrecht
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 5x geboekt
Doctors at Soap Utrecht
5
Doctors at Soap Utrecht
Utrecht
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 3x geboekt
Botox Injectables Utrecht
5
Botox Injectables Utrecht
Utrecht
<1 km
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Derma Medical Clinics Utrecht
3.9
Derma Medical Clinics Utrecht
Utrecht
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs 2x geboekt

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt