Traangoot filler in Utrecht

30 januari 2024
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk traangoot behandelingen eenvoudig op Injectablesbooking.

Voor en na foto's

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Liquid Beauty Tilburg (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Liquid Beauty Tilburg (na)
Deze foto's zijn van Liquid Beauty Tilburg
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon (na)
Deze foto's zijn van Stephanie's Salon
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Traangoot fillers zijn één van de populairste cosmetische behandelingen. Traangoot fillers worden toegepast wanneer de onderoogleden zijn ingevallen of als er sprake is van donkere kringen onder de ogen. De meeste mensen zien er dan vermoeider uit dan dat zij zich voelen. Vanaf hartje Utrecht zijn er in een straal van 15 kilometer meer dan 100 artsen en klinieken actief die traangootfiller behandelingen aanbieden. In dit artikel lees je alle informatie over deze behandeling in Utrecht.

Informatie

Prijs
Vanaf € 179
Behandeltijd
30 minuten
Resultaat
8-12 maanden
Pijnscore (1-10)
2-3
traangoot filler utrecht

Tearthrough filler Utrecht

Traangoot filler, de term is uit het Engels vertaald van ‘tear trough’, is een filler specifiek ontwikkeld om de traangoten te behandelen. Omdat de huid van de traangoten erg dun is, zijn deze fillers ook erg dun. Deze behandeling is populair geworden dankzij haar goede resultaten. Voor veel mensen is deze behandeling toegankelijk, omdat iedereen zich kan voorstellen dat je je stoort aan een vermoeide blik. Traangoot fillers worden in Utrecht meestal met een dunne canule ingebracht. Zo kan de filler veilig en wel optimaal verdeeld worden in de huid. Na een behandeling is de vermoeide blik en de donkere kring verleden tijd. Het is een dankbare behandeling met een hoge cliënttevredenheid. 

Donkere kringen behandelen Utrecht

Een traangoot filler is ongeveer 9 maanden effectief. Daarna kun je je weer laten behandelen. In de omgeving van Utrecht zijn er meer dan 100 artsen en klinieken die zich bezighouden met Injectables. In 2021 worden er naar schatting meer dan 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken die injectables behandelingen in Utrecht uitvoeren met elkaar vergelijken.

Wat zijn traangoot fillers?

Fillers in de traangoten behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Sinds het online vergaderen de norm is, zijn het aantal traangoot filler behandelingen enorm toegenomen. Iedereen ziet zichzelf namelijk in beeld. Een traangoot is het geultje die vanuit de ooghoek bij de neus onder het oog langs loopt. Wanneer je vermoeid bent, een dunne huid hebt, vermoeid bent of wanneer de traangoten iets ingevallen zijn, dan kun je er vermoeid uitzien. Traangoot fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Deze stof is ca. 9 maanden effectief. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. Hyaluronzuur fillers worden oa ook toegepast als filler voor een neuscorrectie of om de marionetlijnen te behandelen.
Het is belangrijk om een goed merk filler te gebruiken. Verschillende merken hebben specifieke traangoot fillers ontwikkeld. Dit zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero. Wil je weten met welk merk filler jouw kliniek in Utrecht werkt? Vergelijk hier alle klinieken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler reviews

Hele fijne en goede kliniek! De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed! Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet. Ben tot nu erg tevreden en superblij met... Toon meer »
Hele fijne en goede kliniek!
De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed!
Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet.
Ben tot nu erg tevreden en superblij met het resultaat! Het is netjes, vakkundig en met eerlijk advies gedaan. Toon minder »
17 maart 2023 15:03
Zo fijne ervaring met Dikrama Clinics! Voor mijn traangootbehandeling. Super resultaat ! Mijn vermoeide blik is verdwenen
Sandy De Graaf
Dikrama Clinics
21 februari 2022 10:10
Onlangs bij Petra Dikrama van Dikrama Clinics mijn traangootjes laten opvullen. Dit was een lang gekoesterde wens van mij waarmee ik jaren heb gewacht, omdat de behandeling mijzelf vrij pijnlijk leek en ik op zoek was naar een deskundige die ik volledig kan vertrouwen op basis van expertise en ervaring. Vooropgesteld wil ik aangeven dat de behandeling zelf... Toon meer »
Onlangs bij Petra Dikrama van Dikrama Clinics mijn traangootjes laten opvullen. Dit was een lang gekoesterde wens van mij waarmee ik jaren heb gewacht, omdat de behandeling mijzelf vrij pijnlijk leek en ik op zoek was naar een deskundige die ik volledig kan vertrouwen op basis van expertise en ervaring.

Vooropgesteld wil ik aangeven dat de behandeling zelf echt pijnloos is. Petra Dikrama werkt met precisie en licht mondeling tijdens de behandeling elke stap toe, waardoor je precies weet wat er gaat gebeuren en dat is geruststellend.

Overigens, laat ze je niet uit de stoel gaan totdat er een perfect resultaat is bereikt. Het resultaat is boven mijn verwachting geworden en ik ben er superblij mee. De ontvangst in de kliniek, de behandeling en expertise van het personeel zijn uitmuntend. Betrouwbare en veilige kliniek om aan je beauty te werken, zij doen dat echt vanuit hun passie. Toon minder »
Maya Gesser
Dikrama Clinics
29 april 2021 17:05

Vergelijk artsen in Utrecht

In de omgeving van Utrecht zijn meer dan 65 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een behandeling. Behandeling van donkere kringen is technisch een lastige behandeling met fillers. Je moet veel verstand van de anatomie hebben en voldoende vaardigheid voor deze behandeling. Kies daarom een arts met voldoende ervaring en een goede reputatie (goede Google reviews). 

Traangoot fillers kosten 2024 Utrecht

De prijzen van traangoot fillers variëren in Utrecht tussen de € 300 en € 500 per ML. Voor deze behandeling is het belangrijk om te kiezen voor een ervaren arts. Vergelijk alle artsen en klinieken op Injectablesbooking. Hierbij een overzicht van gemiddelde traangoot filler kosten per merk in Utrecht in 2024.

Traangoot filler prijzen in Utrecht

 

 

Merk

Eenheid

Gemiddelde prijs

Hyaluronzuur filler

Per behandeling      

€ 426

Belotero filler

Per behandeling

€ 430

Aliaxin GP filler

Per behandeling

€ 404

Teosyal Redensity 2

Per behandeling

€ 511

Vergelijk de tarieven van alle klinieken in Utrecht via onderstaande button:

Traangoot behandelen in Utrecht

Wallen worden ook wel donkere kringen genoemd. Veel mensen vinden dat zij er vermoeid uitzien of dat zij er dankzij de wallen ouder uitzien dan dat zij zich voelen. Een traangoot behandeling is dan een oplossing. Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met de nodige ervaring. Traangoten hebben namelijk een dunne huid. Iedere millimeter is belangrijk, de behandeling moet dus zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Een gespecialiseerde arts, zoals een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog is dan een goede keuze. Vergelijk alle artsen in Utrecht op Injectablesbooking.nl.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Botoxbehandeling Utrecht
Fillers Utrecht
Profhilo Utrecht
Injectables Utrecht
Lipfillers Utrecht

-----------------------

Wanneer kies je voor een traangoot filler?

Wanneer je je stoort aan een donkere kring onder je ogen, dan kun je kiezen voor een consult met een cosmetisch arts. Hij of zij kan dan een traangoot filler adviseren. Niet iedereen krijgt wallen. Genetische aanleg is daarin belangrijk. Bijvoorbeeld als je anatomie zo is dat je traangoot ‘iets naar binnen valt’. Wallen onder de ogen worden ook verergerd door bijvoorbeeld vermoeidheid, alcohol gebruik, vocht tekort en structurele stress. Wanneer je er door deze wallen vermoeider of ouder uitziet dan dat jij je voelt, dan kun je een traangoot filler behandeling overwegen. Vergelijk hier alle klinieken in Den Haag.

-------------------

Meer traangoot filler informatie

Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler prijs
Traangoot filler voor en na
Traangoot filler complicaties
Traangoot filler ervaringen

-------------------

Beste kliniek voor traangoot fillers in Utrecht?

Het cosmetisch resultaat luistert nauw. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts met ruime ervaring. Daarnaast is een kliniek die al jaren bestaat en met een A-Merk hyaluronzuur werkt, te adviseren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Utrecht met elkaar vergelijken. 
De volgende gerenommerde klinieken zijn een goede keuze in Den Haag:
Dikrama Clinics
De Gezichtskliniek
Derma Clinic Utrecht
Jeannette Hessels Heatlh and Beauty
Anne de Reus

Adres Injectablesbooking Utrecht

Injectablesbooking.nl Utrecht
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Lees hier een persoonlijke ervaring met een traangoot filler behandeling

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
1 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 13x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
9 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 8x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
14 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 77x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Dikrama Clinics
Dikrama Clinics
Utrecht, Zakkendragerssteeg 13
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Best gewaardeerde en meest holistische kliniek van Nederland
Profhilo (2 ML)Restylane
Onlangs 12x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aever Clinics Utrecht
Aever Clinics Utrecht
Utrecht, Boven Vredenburgpassage 7
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 189,00
Profiel bekijken
Cosmetische behandelingen, toegankelijk en betaalbaar
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 25x geboekt
Injection Queen Utrecht
Injection Queen Utrecht
Utrecht, Smakkelaarshoek 5
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
Doctors at Soap Utrecht
Doctors at Soap Utrecht
Utrecht, Oudkerkhof 48
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Botox Injectables Utrecht
Botox Injectables Utrecht
Utrecht, Kromme Nieuwegracht 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over traangoot fillers in Utrecht

1. Wat is de beste traangoot filler kliniek in Utrecht?

2. Wat kost een traangoot filler in Utrecht?

3. Is een traangoot filler gevaarlijk?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt