Traangoot filler in Utrecht

1 april 2022
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk klinieken voor een traangoot filler behandeling in Utrecht. Bekijk reviews en prijzen, maak direct een afspraak.

Informatie

Prijs
Vanaf € 179
Behandeltijd
30 minuten
Resultaat
8-12 maanden
Pijnscore (1-10)
2-3

Traangoot fillers zijn één van de populairste cosmetische behandelingen. Traangoot fillers worden toegepast wanneer de onderoogleden zijn ingevallen of als er sprake is van donkere kringen onder de ogen. De meeste mensen zien er dan vermoeider uit dan dat zij zich voelen. Vanaf hartje Utrecht zijn er in een straal van 15 kilometer meer dan 100 artsen en klinieken actief die traangootfiller behandelingen aanbieden. In dit artikel lees je alle informatie over deze behandeling in Utrecht.

traangoot filler utrecht

Tearthrough filler Utrecht

Traangoot filler, de term is uit het Engels vertaald van ‘tear trough’, is een filler specifiek ontwikkeld om de traangoten te behandelen. Omdat de huid van de traangoten erg dun is, zijn deze fillers ook erg dun. Deze behandeling is populair geworden dankzij haar goede resultaten. Voor veel mensen is deze behandeling toegankelijk, omdat iedereen zich kan voorstellen dat je je stoort aan een vermoeide blik. Traangoot fillers worden in Utrecht meestal met een dunne canule ingebracht. Zo kan de filler veilig en wel optimaal verdeeld worden in de huid. Na een behandeling is de vermoeide blik en de donkere kring verleden tijd. Het is een dankbare behandeling met een hoge cliënttevredenheid. 

Donkere kringen behandelen Utrecht

Een traangoot filler is ongeveer 9 maanden effectief. Daarna kun je je weer laten behandelen. In de omgeving van Utrecht zijn er meer dan 100 artsen en klinieken die zich bezighouden met Injectables. In 2021 worden er naar schatting meer dan 600.000 injectables behandelingen uitgevoerd. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken die injectables behandelingen in Utrecht uitvoeren met elkaar vergelijken.

Wat zijn traangoot fillers?

Fillers in de traangoten behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Sinds het online vergaderen de norm is, zijn het aantal traangoot filler behandelingen enorm toegenomen. Iedereen ziet zichzelf namelijk in beeld. Een traangoot is het geultje die vanuit de ooghoek bij de neus onder het oog langs loopt. Wanneer je vermoeid bent, een dunne huid hebt, vermoeid bent of wanneer de traangoten iets ingevallen zijn, dan kun je er vermoeid uitzien. Traangoot fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Deze stof is ca. 9 maanden effectief. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. Hyaluronzuur fillers worden oa ook toegepast als filler voor een neuscorrectie of om de marionetlijnen te behandelen.
Het is belangrijk om een goed merk filler te gebruiken. Verschillende merken hebben specifieke traangoot fillers ontwikkeld. Dit zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero. Wil je weten met welk merk filler jouw kliniek in Utrecht werkt? Vergelijk hier alle klinieken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler reviews

Hele fijne en goede kliniek! De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed! Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet. Ben tot nu erg tevreden en superblij met... Toon meer »
Hele fijne en goede kliniek!
De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed!
Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet.
Ben tot nu erg tevreden en superblij met het resultaat! Het is netjes, vakkundig en met eerlijk advies gedaan. Toon minder »
17 maart 2023 15:03
Zo fijne ervaring met Dikrama Clinics! Voor mijn traangootbehandeling. Super resultaat ! Mijn vermoeide blik is verdwenen
Sandy De Graaf
Dikrama Clinics
21 februari 2022 10:10
Onlangs bij Petra Dikrama van Dikrama Clinics mijn traangootjes laten opvullen. Dit was een lang gekoesterde wens van mij waarmee ik jaren heb gewacht, omdat de behandeling mijzelf vrij pijnlijk leek en ik op zoek was naar een deskundige die ik volledig kan vertrouwen op basis van expertise en ervaring. Vooropgesteld wil ik aangeven dat de behandeling zelf... Toon meer »
Onlangs bij Petra Dikrama van Dikrama Clinics mijn traangootjes laten opvullen. Dit was een lang gekoesterde wens van mij waarmee ik jaren heb gewacht, omdat de behandeling mijzelf vrij pijnlijk leek en ik op zoek was naar een deskundige die ik volledig kan vertrouwen op basis van expertise en ervaring.

Vooropgesteld wil ik aangeven dat de behandeling zelf echt pijnloos is. Petra Dikrama werkt met precisie en licht mondeling tijdens de behandeling elke stap toe, waardoor je precies weet wat er gaat gebeuren en dat is geruststellend.

Overigens, laat ze je niet uit de stoel gaan totdat er een perfect resultaat is bereikt. Het resultaat is boven mijn verwachting geworden en ik ben er superblij mee. De ontvangst in de kliniek, de behandeling en expertise van het personeel zijn uitmuntend. Betrouwbare en veilige kliniek om aan je beauty te werken, zij doen dat echt vanuit hun passie. Toon minder »
Maya Gesser
Dikrama Clinics
29 april 2021 17:05

Vergelijk artsen in Utrecht

In de omgeving van Utrecht zijn meer dan 65 artsen en klinieken waar je terecht kunt voor een behandeling. Behandeling van donkere kringen is technisch een lastige behandeling met fillers. Je moet veel verstand van de anatomie hebben en voldoende vaardigheid voor deze behandeling. Kies daarom een arts met voldoende ervaring en een goede reputatie (goede Google reviews). 

Traangoot fillers kosten Utrecht

De prijzen van traangoot fillers variëren in Utrecht tussen de € 300 en € 500 per ML. Voor deze behandeling is het belangrijk om te kiezen voor een ervaren arts. Vergelijk alle artsen en klinieken op Injectablesbooking. Hierbij een overzicht van traangoot filler kosten per merk. 

MerkPrijs per ML in Utrecht
Saypha€ 250 - € 350
Stylage€ 275 - € 375
Aliaxin€ 300 - € 400
Belotero€ 300 - € 400
Restylane€ 350 - € 450
Teosyal€ 350 - € 450
Juvéderm   € 400 - € 500

Vergelijk de tarieven van alle klinieken in Utrecht via onderstaande button:

Traangoot filler Utrecht voor en na

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon Brunssum (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon Brunssum (na)
Deze foto's zijn van Stephanie's Salon Brunssum
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (na)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Traangoot behandelen in Utrecht

Wallen worden ook wel donkere kringen genoemd. Veel mensen vinden dat zij er vermoeid uitzien of dat zij er dankzij de wallen ouder uitzien dan dat zij zich voelen. Een traangoot behandeling is dan een oplossing. Het is raadzaam om te kiezen voor een arts met de nodige ervaring. Traangoten hebben namelijk een dunne huid. Iedere millimeter is belangrijk, de behandeling moet dus zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Een gespecialiseerde arts, zoals een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog is dan een goede keuze. Vergelijk alle artsen in Utrecht op Injectablesbooking.nl.

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Utrecht

Botoxbehandeling Utrecht
Fillers Utrecht
Profhilo Utrecht
Injectables Utrecht
Lipfillers Utrecht

-----------------------

Wanneer kies je voor een traangoot filler?

Wanneer je je stoort aan een donkere kring onder je ogen, dan kun je kiezen voor een consult met een cosmetisch arts. Hij of zij kan dan een traangoot filler adviseren. Niet iedereen krijgt wallen. Genetische aanleg is daarin belangrijk. Bijvoorbeeld als je anatomie zo is dat je traangoot ‘iets naar binnen valt’. Wallen onder de ogen worden ook verergerd door bijvoorbeeld vermoeidheid, alcohol gebruik, vocht tekort en structurele stress. Wanneer je er door deze wallen vermoeider of ouder uitziet dan dat jij je voelt, dan kun je een traangoot filler behandeling overwegen. Vergelijk hier alle klinieken in Den Haag.

-------------------

Meer traangoot filler informatie

Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler prijs
Traangoot filler voor en na
Traangoot filler complicaties
Traangoot filler ervaringen

-------------------

Beste kliniek voor traangoot fillers in Utrecht?

Het cosmetisch resultaat luistert nauw. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts met ruime ervaring. Daarnaast is een kliniek die al jaren bestaat en met een A-Merk hyaluronzuur werkt, te adviseren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Utrecht met elkaar vergelijken. 
De volgende gerenommerde klinieken zijn een goede keuze in Den Haag:
Dikrama Clinics
De Gezichtskliniek
Derma Clinic Utrecht
Jeannette Hessels Heatlh and Beauty
Anne de Reus

Adres Injectablesbooking Utrecht

Injectablesbooking.nl Utrecht
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Lees hier een persoonlijke ervaring met een traangoot filler behandeling

Boek je injectables behandeling in Utrecht

Wordt nu
bekeken
Dikrama Clinics
5
Dikrama Clinics
Utrecht, Zakkendragerssteeg 13
<1 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Best gewaardeerde en meest holistische kliniek van Nederland
profhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs 29x geboekt
Doctors at Soap Utrecht
5
Doctors at Soap Utrecht
Utrecht, Oudkerkhof 48
<1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
bsure-filler-testprofhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Botox Injectables Utrecht
5
Botox Injectables Utrecht
Utrecht, Kromme Nieuwegracht 9
<1 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 395,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Derma Medical Clinics Utrecht
3.9
Derma Medical Clinics Utrecht
Utrecht, Moskeeplein 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 200,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen over traangoot fillers in Utrecht

1. Wat is de beste traangoot filler kliniek in Utrecht?

Vergelijk de reviews van alle klinieken in Utrecht op deze website. Kies een professionele kliniek waar deskundige artsen werken. Maak direct een afspraak.

2. Wat kost een traangoot filler in Utrecht?

De prijs van een traangoot filler in Utrecht varieert tussen de € 300 - € 500 per ML. Bekijk de prijzen van alle klinieken in Utrecht en maak direct een afspraak.

3. Is een traangoot filler gevaarlijk?

Een traangoot filler is niet gevaarlijk, maar ook niet zonder risico's. Erkende risico's van een tear trough behandeling zijn:

  1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
  2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
  3. Oedeem (vocht) vorming op de behandelde plek. Dit komt voor als je van nature (bijvoorbeeld bij het wakker worden) vaak dikke (vocht) ogen hebt. Ook kan vochtvorming worden getriggered door een behandeling.
  4. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
  5. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
  6. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
  7. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
  8. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt