Traangoot filler in Rotterdam

1 januari 2022
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle klinieken en artsen voor een traangoot behandeling in Rotterdam. Bekijk prijzen en reviews, maak direct een afspraak.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

De meeste mensen kiezen voor traangoot fillers omdat zij wallen onder de ogen hebben. Een traangoot filler behandeling wordt uitgevoerd door een arts. De arts verdeeld met een dun naaldje zorgvuldig de hyaluronzuur filler in de huid. Vanaf hartje Rotterdam zijn er in een straal van 15 kilometer meer dan 190 artsen en klinieken die zich bezig houden met injectables. Vergelijk alle klinieken en artsen in Rotterdam op Injectablesbooking.nl. Lees in dit artikel alle informatie over traangoot fillers Rotterdam.

traangoot-filler-rotterdam

Traangoot behandeling Rotterdam

Wallen (ook wel donkere kringen genoemd) zorgen ervoor dat sommige mensen vinden dat zij er ouder of vermoeider uitzien dan dat zij zich voelen. Een traangoot fillerbehandeling is dan een oplossing. Het is raadzaam om te kiezen voor een gespecialiseerde arts, zoals een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een arts die al langer injectables behandelingen uitvoert. Vergelijk alle cosmetisch artsen in Rotterdam op Injectablesbooking.nl.

Wat is een traangoot filler Rotterdam?

Fillers in de traangoten behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Traangoten zijn de geultjes die vanuit de ooghoeken onder de ogen langs lopen. Wanneer je daar een dunne huid hebt, vermoeid bent of wanneer de traangoten iets ingevallen zijn, dan ontstaan ‘wallen’. Traangoten worden behandeld met hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al in de huid voor. Deze stof is ca. 9 maanden effectief als filler. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. Het is belangrijk om een A-Merk filler te gebruiken. A-merken traangoot fillers zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero. Wil je weten met welk merk traangoot filler jouw kliniek in Rotterdam werkt? Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

Traangoot filler prijzen Rotterdam

De prijzen voor cosmetische behandelingen liggen vaak flink uit elkaar. Zo varieert een milliliter hyaluronzuur filler tussen de € 250 en € 550. Dit is niet voor niks. Vaak zijn ‘dure’ artsen erg ervaren. Zij hebben tevreden cliënten en gevulde agenda’s. Een vaardige cosmetisch arts kan met 1 ML een fantastisch resultaat behalen, terwijl een minder vaardige arts soms wel meerdere milliliters nodig heeft. Lees deze blog over traangoot filler voor en na. Het resultaat luistert bij injectables behandelingen erg nauw. Het is toch je aangezicht! Vergelijk alle klinieken en artsen op Injectablesbooking.nl

Traangoot filler voor en na Rotterdam

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon Brunssum (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Stephanie's Salon Brunssum (na)
Deze foto's zijn van Stephanie's Salon Brunssum
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Den Haag (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Den Haag (na)
Deze foto's zijn van Skin+Surgery Clinics Den Haag
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Skin+Surgery Clinics Bergschenhoek (na)

Traangoot filler reviews rotterdam

Ooit bij Annemarie van Rosmalen terecht gekomen vanwege spanningshoofdpijnen, botox bleek voor mij een hele goeie oplossing. Inmiddels kom ik hier al sinds 2015 voor een kleine touch up per half jaar. Botox frons en traangootjes voor een frisse look, heel blij ook met dr Shai die nooit meer zal doen dan nodig is. Waardoor je een natuurlijke look behoud. Prof... Toon meer »
Ooit bij Annemarie van Rosmalen terecht gekomen vanwege spanningshoofdpijnen, botox bleek voor mij een hele goeie oplossing. Inmiddels kom ik hier al sinds 2015 voor een kleine touch up per half jaar. Botox frons en traangootjes voor een frisse look, heel blij ook met dr Shai die nooit meer zal doen dan nodig is. Waardoor je een natuurlijke look behoud. Professionele begeleiding en vriendelijke begeleiding en klantenservice en goed advies in producten. Toon minder »
4 september 2023 13:01
Ik ben vandaag voor de 2e keer bij doc Nadia geweest. Eerder voor lippen en vandaag voor het eerst traangoot bij haar gedaan. Doc Nadia is super kundig en eerlijk. Kijkt goed mee wat er bij je past. Ik ben heel fijn geholpen, de behandeling deed geen pijn en ze heeft haar tijd voor me genomen. 5 sterren doc!
29 mei 2023 16:04
Prima ! Zeer fijn geholpen traangoot vulling. Resultaat is heel mooi.
Zeer tevreden.
4 maart 2023 17:05

Zijn er veel Rotterdammers met traangoot fillers?

Wanneer je je stoort aan een donkere kring onder je ogen, dan kun je kiezen voor een consult met een cosmetisch arts. Hij of zij kan dan een traangoot filler adviseren. In Rotterdam worden jaarlijks zo een 20.000 injectables behandelingen toegepast. Dat zijn behandelingen met fillers, botulinetoxine of skinboosters, uitgevoerd door een arts. Hoeveel er daarvan in Rotterdam precies traangootfillers zijn, is niet exact bekend. Maar het is een substantieel aantal. 

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Rotterdam

Botoxbehandeling Rotterdam
Profhilo Rotterdam
Filler behandeling Rotterdam
Lipfillers Rotterdam
Injectables Rotterdam

-----------------------

Hoe ontstaan wallen?

Niet iedereen krijgt wallen. Genetische aanleg ligt daar vaak aan ten grondslag. Bijvoorbeeld wanneer je traangoot ‘iets naar binnen valt’. Wallen onder de ogen worden ook verergerd door bijvoorbeeld vermoeidheid, alcohol gebruik, vocht tekort en structurele stress. Wanneer je er door deze wallen vermoeider of ouder uitziet dan dat jij je voelt, dan kun je een traangoot filler behandeling overwegen. Vergelijk op Injectablesbooking.nl alle artsen en klinieken die traangoot fillers uitvoeren in Rotterdam.

-------------------

Meer traangoot filler informatie

Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler prijs
Traangoot filler complicaties
Traangoot filler ervaringen

-------------------

Beste kliniek voor traangoot filler Rotterdam!

Het cosmetisch resultaat luistert nauw. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts met ruime ervaring. Daarnaast is een kliniek die al jaren bestaat en met een A-Merk hyaluronzuur werkt, te adviseren. 

Cosmetische klinieken in Rotterdam met een goede reputatie zijn:
Van Rosmalen Kliniek
Kliniek Dokter Robert
Kliniek Dokter Alex Heezen
Medica Estetica Rotterdam

Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Rotterdam vergelijken. 

Adres Injectablesbooking Rotterdam:

Injectablesbooking.nl Rotterdam
Weena 690
3012 CN Rotterdam

Lees hier een persoonlijke ervaring met een traangoot filler behandeling

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Rotterdam

Natural Beauty Kliniek
5
Natural Beauty Kliniek
Rotterdam, Bierstraat 6
<1 km
Botox zone v.a.
€ 180,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Polikliniek De Blaak Rotterdam
3.2
Polikliniek De Blaak Rotterdam
Rotterdam, Blaak 243
<1 km
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 319,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
4.7
Van Rosmalen Kliniek Rotterdam
Rotterdam, Wijnhaven 10A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 225,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs geboekt
V-Cosmetics
4.6
V-Cosmetics
Rotterdam, Schiedamsedijk 53A
<1 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs geboekt

Veelgestelde vragen over traangoot fillers Rotterdam

1. Hoe duur is een traangoot filler in Rotterdam?

De goedkoopste traangoot behandeling in Rotterdam kost € 179. De gemiddeld prijs is tussen de € 300 - € 500. Het is raadzaam om voor een consult een professionele kliniek met BIG geregistreerde arts te bezoeken. Vergelijk alle professionele klinieken op Injectablesbooking.nl.

2. Is een traangoot behandeling gevaarlijk?

Een traangoot filler is niet gevaarlijk, maar ook niet zonder risico's. Erkende risico's van een tear trough behandeling zijn:

 1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
 2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
 3. Oedeem (vocht) vorming op de behandelde plek. Dit komt voor als je van nature (bijvoorbeeld bij het wakker worden) vaak dikke (vocht) ogen hebt. Ook kan vochtvorming worden getriggered door een behandeling.
 4. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
 5. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
 6. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
 7. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
 8. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

3. Welke kliniek in Rotterdam voor traangootjes?

3 tips om kliniek in Rotterdam voor traangoot behandeling te kiezen.

 1. Kies een kliniek met ervaren cosmetisch artsen
 2. Kies een cosmetische kliniek die over langere periode positieve reviews ontvangt
 3. Kies een kliniek die met A-Merk fillers werkt

Vergelijk alle artsen en klinieken voor traangoot fillers in Rotterdam op deze website.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt