Lipflip Botox

17-02-2021

Ben je op zoek naar een arts of kliniek voor een Lipflip Botox? Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Een lipflip is een Botox behandeling van de spiertjes van de bovenlip. Daardoor kantelt deze iets naar buiten waardoor de bovenlip voller lijkt. Met deze behandeling krijg je dus geen fillers in je lippen, hij wordt alleen iets gekanteld. Is deze behandeling voor jou geschikt? Of zijn lipfillers geschikter voor jou? Wat zijn de voor en nadelen? In dit artikel lees je alle informatie over een lipflip botox behandeling.

Lipflip Botox

Lipflip Botox

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn o.a. Dysport, Azzalure en Bocouture. Lippen opvullen met Botox kan niet. Botox wordt al bijna 40 jaar toegepast om overmatig gespannen spiertjes te ontspannen. In de cosmetische geneeskunde wordt botuline voornamelijk toegepast als rimpelbehandeling bij dynamische rimpels, bijvoorbeeld tegen fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Lippen opvullen kan met fillers. Met Botox lippen bedoeld men dus eigenlijk de Lipflip. Een lipflip is een behandeling die minder vaak voor komt en die niet door alle cosmetisch artsen wordt uitgevoerd. Een lipflip is een behandeling van de spiertjes van de bovenlip met botulinetoxine. Daardoor kantelt de bovenlip iets naar buiten waardoor de bovenlip voller lijkt.

Voordelen van een lipflip

De lip flip is een minder ingrijpende behandeling voor lipverbetering. Het versterkt de natuurlijke vorm van je lippen door deze alleen iets naar buiten te kantelen. Daardoor lijkt de bovenlip voller.

Een lipflip is vaak minder duur dan lipfillers. Een lipflip heeft vaak de prijs van een Baby Botox of Mini Botox behandeling.

Een lipflip heeft geen downtime. Fillers kunnen nog wel eens wat zwelling of blauwe plekken geven, dit is bij een botulinetoxine behandeling veel minder het geval.

Vaak is de tandvlees glimlach na een lipflip behandeling ook verleden tijd.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Nadelen van een lipflip met botulinetoxine

De behandeling is slechts ca. 6-12 weken effectief. Het resultaat van de behandeling is na ca. 6 dagen zichtbaar.

Tijdelijke gevoelloosheid en verminder vermogen om de mond te bewegen zijn voorkomende complicaties. Dit zijn wel echt vervelende complicaties die mogelijk 6-12 weken aanhouden, totdat de botulinetoxine is uitgewerkt.

-----------------------
Vind een lipflip behandeling bij jou in de buurt

Lipflip Groningen

Lipflip Amsterdam

Lipflip Eindhoven

Lipflip Utrecht

Lipflip Den Haag
Lipflip Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Lipflip kliniek

Overweeg je een behandeling aan je lippen? Denk er goed over na en bespreek al je vragen met de cosmetisch arts. Vaar bij het kiezen van een kliniek niet blind op de Botox prijs, maar kies voor een arts met ruime ervaring en een goede reputatie.

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling