Botox lippen

11-08-2020

Overweeg je een Botox lippen behandeling? Vind alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox lippen

Botox lippen is een populaire zoekterm in Google. Daarmee wordt bedoeld 'lippen opvullen'. Lippen worden niet opgevuld met botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine). Lippen worden opgevuld met lipfillers. In deze blog leggen we uit hoe een botox lippen behandeling werkt, wat de voor en nadelen zijn en hoe je de beste lippen arts vindt. Mooie volle lippen zijn een schoonheidsideaal. Met name bij jong volwassenen van 20-40 jaar zijn volle lippen erg populair. Mensen die van nature volle lippen hebben accentueren dit graag. Anderen laten de lippen opspuiten door een cosmetisch arts. Op Injectablesbooking.nl kun je alle artsen en klinieken met elkaar vergelijken.

Botox lippen

Botox in lippen

Met botox kunnen lippen niet worden opgevuld. Veel mensen verwarren botox met fillers. Met botox kun je rimpels voorkomen (zoals fronsrimpels of kraaienpootjes). Met fillers kun je volume toevoegen aan de huid. Lippen opvullen doe je dus met fillers. Lees hier alle informatie over lippen opvullen.

Je kunt met Botox wel de lip behandelen. Deze wordt door de botulinetoxine iets naar buiten gekanteld. De lip lijkt daardoor iets voller. Dit heet een 'lipflip'. 

Botox lippen kosten

De prijs van Botox lippen (lipflip) kost gemiddeld € 70 - € 120 per behandeling. 

Lippen opspuiten

Met fillers kun je volume toevoegen in je lippen. Het resultaat is gemiddeld 9 maanden effectief. In de volksmond wordt dit ook wel lippen opspuiten genoemd. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Volle Botox lippen?

Eigenlijk kun je in je lippen geen botulinetoxine doen. Een populaire behandeling voor de lippen zijn lipfillers. Met lipfillers kun je de lippen subtiel vergroten of de contour verbeteren. Een lipvergroting doet je cosmetisch arts met hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur fillers worden vanzelf door het lichaam opgenomen. Hyaluronzuur is namelijk een stof die van nature ook in het lichaam voor komt. Lipfillers hebben een tijdelijke werking van ca. 9 maanden. Wel zo veilig! Daarna kun je opnieuw voor een behandeling kiezen. Op Injectablesbooking.nl kun je een kliniek bij jou in de omgeving zoeken, vergelijken en boeken.

Botox lippen voor en na

Tijdens een consult met een cosmetisch arts kun jij je wensen en verwachtingen bespreken. De cosmetisch arts kan vervolgens uitleggen wat het beste bij jou past en wat je kunt verwachten. Het is belangrijk dat de cosmetisch arts aan jou uitlegt met welk merk hyaluronzuur jij wordt behandeld. Er zijn namelijk gerenommeerde A-Merk lipfillers, maar er zijn ook minder gerenommeerde lipfillers. In dit overzicht lees je informatie over de bekende merken hyaluronzuur fillers. Bekijk hier een botox lippen voor en na foto:

Botox lippen

Waarom zijn Botox lippen gewild?

Omdat lippen qua volume afnemen naarmate je ouder wordt, zijn Botox lippen een schoonheidsideaal. Veel modellen, YouTubers en Social Media sterren pronken met volle lippen. Toch moet je realistisch zijn. Modellen en Social Media sterren worden perfect gefotografeerd en verdienen hun geld daarmee. Denk goed na of je daadwerkelijk volle lippen door een lipbehandeling wilt. Wanneer je écht graag een lipbehandeling wilt, zoek dan de beste arts bij jou in de omgeving op. Stel daar al je brandende vragen. Vraag ook zeker naar het merk hyaluronzuur dat wordt gebruikt.

Met Botox worden namelijk alleen rimpels in het voorhoofd behandeld. Daarmee wordt voorkomen dat je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes zichtbaar worden.

Wil je meer informatie over hyaluronzuur behandelingen? Klik hier.
Wil je meer informatie over Botox behandelingen?

Verschillende lipbehandelingen

Voor veel consumenten is er verwarring over tussen lipfillers en de lipflip. Met botulinetoxine kun je lippen niet opvullen. Wel kun je met botulinetoxine andere cosmetische behandelingen uitvoeren. Botulinetoxine zorgt ervoor dat een spiertje tijdelijk wordt uitgeschakeld. Bijvoorbeeld om tijdelijk niet te fronsen. Of tijdelijk niet je voorhoofdsrimpels te activeren. Botulinetoxine wordt in de medische wereld al bijna 40 jaar gebruikt tegen spasmes. Maar je kunt het ook toepassen om hyperhidrosis, tandenknarsen of een tandvlees glimlach te voorkomen. Maar je kunt botulinetoxine dus ook toepassen voor de lipflip. De lip flip is een behandeling met botulinetoxine waarbij de bovenlip iets naar buiten wordt gekanteld. De botulinetoxine manipuleert het spiertje dusdanig dat het tijdelijk iets naar buiten kantelt. Sommige mensen die geen lipfillers willen, kiezen voor de lipflip.  

-----------------------

Lees verder:

Botox voor en na
Botox aanbieding
Beste botox arts
Goedkope Botox
Hoelang werkt Botox?
Btx voor man
Beste Botox kliniek
Afspraak maken
Botox prijs vergelijken
Wat is Botox?

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox lips

Daarnaast is Botox geen ‘productcategorie’, maar een merknaam. Vergelijking: ‘Schoenen’ is de productcategorie, en Adidas, Nike en Sketchers zijn de merken. ‘Botulinetoxine’ is dus de categorie, en de merknamen zijn Bocouture, Botox en Azzalure. 

Botulinetoxine en fillers worden gezamenlijk injectables genoemd. Vandaar deze website injectablesbooking.nl. Zoek, vergelijk en boek jouw volgende injectables behandeling!

Veel gestelde vragen over Botox lippen

Kan botox in de lippen?

Nee, dat kan niet. Lippen worden opgevuld met lipfillers.

Kun je een lipflip laten uitvoeren met botulinetoxine?

Ja, dat kan. Bij een lipflip kantelt de lip iets naar buiten zodat deze voller lijkt. Een lipflip behandeling is ca. 3 maanden effectief.

Hoe lang blijft botox in de lippen?

Gemiddeld 12 weken. Wanneer je tevreden bent kun je daarna kiezen voor een vervolgebehandeling.

Hoe duur is Botox in de lippen?

Gemiddeld kost een behandeling tussen de € 70 en € 120 per behandeling.

 

 

Wat zijn botox lippen?

Botox lippen zijn lippen die behandeld zijn met Botox. Men noemt dit ook wel een lipflip. Daardoor lijkt de lip voller. Deze behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetische arts.

Lees verder: 
Jukbeenderen met fillers
Ingevallen wangen

Veelgestelde vragen Botox lippen

Kun je botox in lippen doen?

Ja, voor een lipflip kan dat. Daardoor kantelt de lip een fractie naar buiten waardoor de lippen optisch voller lijken.

Nee, om je lippen meer volume te geven kun je geen botox gebruiken. Huid fillers worden gebruikt om lippen op te vullen.

Wat kost botox in de lippen?

Botox in de lippen kost bij diverse klinieken v.a. € 65. 
De gemiddelde prijs van een lipflip is € 100 - € 115. 

Hoe lang blijft botox in je lippen zitten?

Een lipflip is gemiddeld 3 maanden effectief. Daarna kun je kiezen voor een vervolgebehandeling, als je dat wilt.

Wat zijn de risico's van botox lippen?

Na een lipflip kan (een deel van) je lip gevoelloos zijn. Ook kunnen sommige mensen hun lippen niet volledig bewegen zolang de botox effectief is. Het is raadzaam om je te laten voorlichten door een ervaren cosmetisch arts. Vul je locatie in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Hoe duur is botox in je lippen?

Bij diverse klinieken is de prijs v.a. € 65. De gemiddelde prijs is € 100 - € 115 per behandeling. Vul je locatie in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Doet Botox lippen pijn?

Een lipflip is een gevoelige behandeling, maar is zo gepiept. De volledige behandeling bestaat uit enkele prikjes met een ultradun naaldje.

Botox of fillers in lippen?

Wanneer je het volume van je lippen wilt verbeteren, dan kies je voor fillers. Deze behandeling is 6-9 maanden effectief. 

Wanneer je blij bent met je lippen maar ze iets volle wilt laten lijken, dan kun je dankzij een lipflip je lip iets naar buien laten kantelen. Je lippen lijken daardoor optisch iets voller. Deze behandeling wordt niet door iedere arts uitgevoerd. Het is raadzaam om te kiezen voor een goede kliniek. 

Wat zijn botox lippen?

Botox lippen zijn lippen die behandeld zijn met Botox. Men noemt dit ook wel een lipflip. Daardoor lijkt de lip voller. Deze behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetische arts.

Wat doet Botox in lippen?

Botox is een spierontspanner. Bij fronsrimpels kan botox ervoor zorgen dat de spiertjes die zorgen dat je 'fronst' tijdelijk worden uitgeschakeld. Bij een lipbehandeling zorgt de botulinetoxine ervoor dat t spiertje van je lippen iets ontspant, waardoor de lip iets naar buiten kantelt. De lippen lijken daardoor optisch iets voller, zonder dat er een filler wordt gebruikt. 

Wat is een goede kliniek voor lippen?

Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts die een adequate opleiding heeft gevolgd. (bijvoorbeeld tot Cosmetisch Arts KNMG, Plastisch Chirurg of Dermatoloog)