Botox lippen behandeling voor volle lippen

11 augustus 2020

Botox lippen is een populaire zoekterm. Is jouw wens volle lippen met meer volume? Volle lippen krijg je niet door Botox in te laten spuiten, maar door fillers te laten zetten. Mooie volle lippen zijn het resultaat na een lip filler behandeling. Lees alles over deze behandeling en vind een kliniek bij jou in de buurt.

Botox lippen behandeling informatie

Prijs
vanaf €70
Behandeltijd
15 minuten
Hoelang effect?
3-4 maanden
Pijnscore 1-10
3

Wat is een Botox lippen behandeling?

Veel mensen verwarren Botox met fillers. Botox wordt ingespoten om rimpels te voorkomen of weg te werken. Met fillers breng je volume toe aan de huid. Wil je dus vollere lippen met meer volume? Dan heb je geen Botox nodig, maar lipfillers. Dit is een populaire behandeling waarmee de lippen subtiel worden vergroot of waardoor de contour van de lippen worden verbeterd. Deze lipvergroting wordt gedaan met hyaluronzuur fillers.

Je kunt de bovenlip wel met Botox behandelen. Maar dan creëer je geen vollere lip maar een naar buiten gekantelde lip. Deze behandeling heet de zogenaamde lipflip.

De lipfillers geven je lippen meet volume en dit resultaat is gemiddeld negen maanden te zien. Wil je ook je lippen op laten spuiten? Kies voor een ervaren cosmetisch arts met de juiste expertise. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt. Maak een eerste afspraak en bespreek jouw wensen. De arts kan dan bepalen of je een behandeling met lipfillers krijgt of Botox in de bovenlip, voor de lipflip.

Top 5 Botox lippen tips

Lees 5 onmisbare tips over deze behandeling

  1. Laat je goed informeren over het verschil tussen Botox en fillers
  2. Kies voor een informatie consult bij een professionele kliniek
  3. Bespreek goed jouw wensen en angsten met de arts
  4. Denk goed over het advies na. Kies pas thuis of je eventueel behandeld wilt worden, beslis niet overhaast
  5. Geniet van jouw mooiste lippen!
botox-lippen

Waarom een Botox lippen of lipfillers behandeling?

Wil je volle lippen en lippen met een mooi contour? Dan zijn lipfillers de oplossing voor jou. Wil je alleen een bovenlip die iets naar buiten kantelt en hierdoor voller lijkt, dan is een Botox lippen behandeling de beste keuze voor jou.

Lipfillers geven je lippen een natuurlijke en subtiele volheid en een mooi contour. De hyaluronzuur fillers zijn fillers die door het lichaam worden opgenomen en weer afgebroken. Het is namelijk een stof die van nature al voorkomt in je lichaam. De lipfillers geven ongeveer negen maanden resultaat.

Lipflip behandeling

Een lipflip behandeling met Botox laat de spiertjes in de bovenlip ontspannen, waardoor de lip iets naar buiten kantelt en voller lijkt. Er worden dus geen fillers ingebracht, maar een klein beetje botulinetoxine. Deze behandeling komt minder vaak voor dan een behandeling met lipfillers. Deze geven beide lippen meer volume.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Natuurlijke lippen

Onderzoek wijst uit dat meer dan 90% van den Nederlanders niet wil dat een cosmetische behandeling opvalt, zij wensen natuurlijke volle lippen. Dit bereik je het beste door kleine beetjes te behandelen. Op deze manier blijft de filler op zijn plek, hij migreert dan niet. Je kunt beter 2x met 0,5 ML worden behandeld dan in 1x te veel. het weefsel in je lip (spiertjes, bloedvaatjes) wennen op deze manier ook aan het volume. 

Botox lippen reviews

Ben je benieuwd naar de reviews over lipfillers behandelingen van andere consumenten? Die geven je vaak een goed en eerlijk beeld van wat je kunt verwachten van de behandeling maar ook van het resultaat. Zijn zij tevreden over de kliniek en de arts? Lees de reviews en maak een afspraak bij een kliniek bij jou in de buurt.

Reviews

Alex is een super lieve meid, en is echt super goed in het vak dat ze doet. Ze is secuur en ben weer heel blij met mijn wenkbrauwen. Ik kom ook een keer in de twee jaar bij haar voor mijn lippen met de mesogun, ze blijven super lang mooi! 🥰
Anouk Ruhrup
Alex' Beautystudio
22 juni 2022 10:10
Super ervaring gehad, ik was een beetje teleurgesteld omdat mijn afspraak afgelope zaterdag werd geannuleerd ergens anders door ziekte van de dokter maar de super vriendelijke drs.Gyselinck heeft mij er uiteindelijk last minute bijgenomen.
Mijn lippen zijn heel natuurlijk gedaan !
Het was mijn eerste keer hier en zeker voor herhaling vatbaar!
Alicia Pauwels
Imagine Clinic
26 februari 2020 11:11
Voor mijn vakantie geweest bij Clinic63 bij de hoofdstraat in Velp voor mijn lippen. Eerst consult gehad en daarna terug gebeld om de afspraak in te plannen. Aardige arts die mij goed geadviseerd heeft in de behandeling. Met 1mililiter al heel mooi resultaat!
sanne peeters
Clinic63 Velp
16 augustus 2019 10:10

Botox lippen voor en na

Wat is het resultaat van een behandeling? Voor de behandeling zijn je lippen dun en smal. Ook het contour van de lippen is niet meer mooi. Na de behandeling met lipflip hebben je lippen weer volume, zijn ze vol en hebben een prachtig contour. Ze zijn weer de blikvanger van je gezicht. De voor en na foto’s geven je een goed beeld. Bekijk hier de lipfiller voor en na informatie..

Lippen voor en na

Lippen voor en na foto's van Cosmetology Laser & Beauty Clinic (voor)
Lippen voor en na foto's van Cosmetology Laser & Beauty Clinic (na)
Deze foto's zijn van Cosmetology Laser & Beauty Clinic
Lippen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Lippen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics
Lippen voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Lippen voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Deze foto's zijn van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek

Prijzen van een Botox lippen behandeling

Wil je volle lippen met een mooi contour? Kies voor een behandeling met lipfillers; je ziet ruim negen maanden resultaat. Een behandeling met lipfillers begint bij een prijs vanaf €140 (0,5 ML lipfiller) en kan oplopen tot €350.

Heb je geen last van dunne lippen en wil je alleen een vollere bovenlip? Dan is een 'lipflip' behandeling mogelijk voor jou geschikt. Deze behandeling kost tussen de €70 en €120 per behandeling. Het resultaat is veel korter zichtbaar dan een behandeling met lipfillers, namelijk maar zes tot twaalf weken. Het is raadzaam om voor persoonlijk advies een ervaren cosmetisch arts te bezoeken.

Lipbehandeling prijzen (gemiddeld)

 

 

Eenheid

Gemiddelde prijs

Hyaluronzuur filler

0,5 ML

€ 267

 

1,0 ML

€ 350

Lipflip (Botox lippen)

Per behandeling

€ 90

Vergelijk zelf de prijzen per behandeling bij jou in de buurt. Vul je adres in:

Vul hier je adres in

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hoe werkt een lipfillers behandeling?

Wil je zichtbaar volle lippen met volume en een mooi contour? Dan is een behandeling met lipfillers heel effectief. Je kunt ook kiezen voor een lipflip met Botox, maar daarbij kantelt de bovenlip door de Botox alleen wat naar buiten waardoor hij voller lijkt. Maar het volume neemt niet toe.

Dat is wel het geval bij een behandeling met lipfillers. Beide lippen krijgen injecties met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Na deze behandeling zie je ruim negen maanden resultaat. Wil je een blijvend resultaat met volle lippen? Kies dan voor een vervolgbehandeling met fillers. Kies voor een arts die de juiste expertise en ervaring heeft met injectiebehandelingen. Zoek, vergelijk en boek de beste cosmetisch arts via injectablesbooking.nl

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste kliniek voor een Botox lipflip behandeling of een behandeling met lipfillers

Welke kliniek is de beste kliniek voor een Botox lippen behandeling? Niet alle cosmetische artsen doen een lipflip behandeling. Oriënteer je vooraf goed en lees alle informatie over deze behandeling voor Botox lippen.

En welke kliniek voor een behandeling met lipfillers? Laat je lippen alleen opspuiten door een ervaren cosmetisch arts die de juiste expertise heeft. Lees de reviews van andere consumenten en lees je in over de behandeling. Maak altijd een eerste afspraak waarbij je al je wensen kunt bespreken. De arts kan jou dan ook de juiste behandeling adviseren.

Stappenplan lipfillers behandeling

  1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerste consult
  2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult en worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
  3. 3 Behandeling
  4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Nadelen en risico’s van een Botox lippen behandeling

Na een lipflip kan (een deel van) je lip gevoelloos zijn. Ook kunnen sommige mensen hun lippen niet volledig bewegen zolang de Botox effectief is. Het resultaat is maar zes tot twaalf weken zichtbaar. Daarna zou je je opnieuw moeten laten behandelen met Botox.

Na een behandeling met lipfillers kunnen eventueel blauwe plekken ontstaan of een lichte zwelling, maar dat trekt na een aantal dagen weg.

Het is raadzaam om je goed en volledig te laten voorlichten door een ervaren cosmetisch arts. Vul je locatie in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Meer lezen over Botox?

Veelgestelde vragen Botox lippen behandeling en lipfillers

1. Kan Botox in de lippen voor volle lippen?

Nee, dat kan niet. Lippen worden opgevuld met lipfillers. Botox kan wel in de bovenlip worden geïnjecteerd zodat de bovenlip iets naar buiten kantelt en hierdoor wat voller lijkt. Ze krijgen door de Botox niet meer volume, dat doen alleen fillers.

2. Kun je een lipflip laten uitvoeren met botulinetoxine?

Ja, dat kan. Bij een lipflip kantelt de lip iets naar buiten zodat deze voller lijkt. Een lipflip behandeling is ongeveer maanden effectief.

3. Hoelang blijft Botox in de lippen?

Gemiddeld 12 weken. Wanneer je tevreden bent kun je daarna kiezen voor een vervolgbehandeling.

4. Hoe duur is Botox in de lippen?

Gemiddeld kost een behandeling tussen de €70 en €120 per keer.

5. Wat zijn Botox lippen?

Botox lippen zijn lippen die behandeld zijn met Botox. Men noemt dit ook wel een lipflip. Daardoor lijkt de lip voller. Deze behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts.

6. Wat zijn de risico's van Botox lippen?

Na een lipflip kan (een deel van) je lip gevoelloos zijn. Ook kunnen sommige mensen hun lippen niet volledig bewegen zolang de Botox effectief is.

7. Doet Botox in de lippen pijn?

Een lipflip is een gevoelige behandeling, maar is zo gepiept. De volledige behandeling bestaat uit enkele prikjes met een ultradun naaldje.

8. Botox of fillers in lippen?

Eigenlijk kun je in je lippen geen botulinetoxine doen. Een populaire behandeling voor de lippen is een behandeling met lipfillers. Met lipfillers kun je de lippen subtiel vergroten of de contour verbeteren. Een lipvergroting doet je cosmetisch arts met hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur fillers worden vanzelf door het lichaam opgenomen. Hyaluronzuur is namelijk een stof die van nature ook in het lichaam voor komt. Lipfillers hebben een tijdelijke werking van ongeveer negen maanden. Daarna kun je opnieuw voor een behandeling kiezen. Op Injectablesbooking.nl kun je een kliniek bij jou in de omgeving zoeken, vergelijken en boeken.

Wanneer je het volume van je lippen wilt verbeteren en vergroten, dan kies je voor fillers. Deze behandeling is zes tot negen maanden effectief. Je hebt geen smalle dunne lippen meer.

Als je blij bent met je lippen, maar ze iets voller wilt laten lijken, dan kun je dankzij een lipflip je bovenlip iets naar buiten laten kantelen. Je lippen lijken daardoor optisch iets voller. Deze behandeling wordt niet door iedere arts uitgevoerd. Het is raadzaam om te kiezen voor een goede kliniek.

9. Wat doet Botox in lippen?

Botox is een spierontspanner. Bij fronsrimpels kan Botox ervoor zorgen dat de spiertjes, die zorgen dat je 'fronst', tijdelijk worden uitgeschakeld. Bij een lipbehandeling zorgt de botulinetoxine ervoor dat het spiertje van je lippen iets ontspant, waardoor de lip iets naar buiten kantelt. De zogenaamde lipflip. De lippen lijken daardoor optisch iets voller, zonder dat er een filler wordt gebruikt.

Botox lippen zijn lippen die behandeld zijn met Botox. Daardoor lijkt de lip voller. Deze lipflip behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts.

10. Wat is een goede kliniek voor een behandeling aan mijn lippen?

Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl. Het is raadzaam om te kiezen voor een ervaren cosmetisch arts die een adequate opleiding heeft gevolgd. (Bijvoorbeeld tot cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog)

11. Welke verschillende lipbehandelingen zijn er?

Voor veel consumenten is er verwarring over het verschil tussen lipfillers en de lipflip. Met botulinetoxine, Botox, kun je lippen niet opvullen. Wel kun je met botulinetoxine andere cosmetische behandelingen uitvoeren. Botulinetoxine zorgt ervoor dat een spiertje tijdelijk wordt uitgeschakeld. Bijvoorbeeld om tijdelijk niet te fronsen. Of tijdelijk niet je voorhoofdsrimpels te activeren.

Botulinetoxine wordt in de medische wereld al bijna 40 jaar gebruikt tegen spasmes. Maar je kunt het ook toepassen om hyperhidrosis, tandenknarsen of een tandvlees glimlach te voorkomen. Maar je kunt botulinetoxine dus ook toepassen voor de lipflip. De lipflip is een behandeling met botulinetoxine waarbij de bovenlip iets naar buiten wordt gekanteld. De botulinetoxine manipuleert het spiertje dusdanig dat het tijdelijk iets naar buiten kantelt. Sommige mensen die geen lipfillers willen, kiezen voor de lipflip. Deze behandeling geeft minder lang zichtbaar resultaat.

12. Waarom zijn Botox lippen gewild?

Omdat lippen qua volume afnemen naarmate je ouder wordt, zijn Botox lippen een schoonheidsideaal. Veel modellen, YouTubers en Social Media sterren pronken met volle lippen. Toch moet je realistisch zijn. Modellen worden perfect gefotografeerd en verdienen hun geld daarmee. Denk goed na of je daadwerkelijk volle lippen door een lipbehandeling wilt. Wanneer je écht graag een lipbehandeling wilt, zoek dan de beste arts bij jou in de omgeving op. Stel daar al je brandende vragen. Vraag ook zeker naar het merk hyaluronzuur dat wordt gebruikt.

Met Botox worden namelijk alleen rimpels in het voorhoofd behandeld. Daarmee wordt voorkomen dat je fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of kraaienpootjes zichtbaar worden.

13. Wat is het resultaat van Botox lippen?

Je wilt volle lippen. Botox is niet geschikt voor dit resultaat, maar lipfillers wel. Tijdens een consult met een cosmetisch arts kun jij je wensen en verwachtingen bespreken. De cosmetisch arts kan vervolgens uitleggen wat het beste bij jou past en wat je kunt verwachten. Het is belangrijk dat de cosmetisch arts aan jou uitlegt met welk merk hyaluronzuur, lipfiller, jij wordt behandeld. Er zijn namelijk gerenommeerde A-merk lipfillers, maar er zijn ook minder gerenommeerde lipfillers. In dit overzicht lees je informatie over de bekende merken hyaluronzuur fillers.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt