Botox lippen behandeling voor volle lippen

Margaritha Adams
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Margaritha Adams
 1. 1 Lipbehandeling door een cosmetisch arts
 2. 2 Krijg de gewenste volle lippen
 3. 3 Vergelijk cosmetische klinieken
 4. 4 Maak direct een afspraak

Botox lippen is een populaire term. Is jouw wens volle lippen met meer volume? Volle lippen krijg je niet door Botox in te laten spuiten, maar door fillers te laten zetten. Mooie volle lippen zijn het resultaat na een lip filler behandeling. Lees alles over deze behandeling en vind een kliniek bij jou in de buurt.

Prijs
vanaf €70
Behandeltijd
15 minuten
Hoelang effect?
3-4 maanden
Pijnscore 1-10
3

Wat is een Botox lippen behandeling?

Veel mensen verwarren Botox met fillers. Botox wordt ingespoten om rimpels te voorkomen of weg te werken. Met fillers breng je volume toe aan de huid. Wil je dus vollere lippen met meer volume? Dan heb je geen Botox nodig, maar lipfillers. Dit is een populaire behandeling waarmee de lippen subtiel worden vergroot of waardoor de contour van de lippen worden verbeterd. Deze lipvergroting wordt gedaan met hyaluronzuur fillers.

Je kunt de bovenlip wel met Botox behandelen. Maar dan creëer je geen vollere lip maar een naar buiten gekantelde lip. Deze behandeling heet de zogenaamde lipflip.

De lipfillers geven je lippen meet volume en dit resultaat is gemiddeld negen maanden te zien. Wil je ook je lippen op laten spuiten? Kies voor een ervaren cosmetisch arts met de juiste expertise. Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt. Maak een eerste afspraak en bespreek jouw wensen. De arts kan dan bepalen of je een behandeling met lipfillers krijgt of Botox in de bovenlip, voor de lipflip.

Top 5 Botox lippen tips

Lees 5 onmisbare tips over deze behandeling

 1. Laat je goed informeren over het verschil tussen Botox en fillers
 2. Kies voor een informatie consult bij een professionele kliniek
 3. Bespreek goed jouw wensen en angsten met de arts
 4. Denk goed over het advies na. Kies pas thuis of je eventueel behandeld wilt worden, beslis niet overhaast
 5. Geniet van jouw mooiste lippen!

Lippen voor en na

Lippen voor en na foto's van JECT Clinics Amsterdam (voor)
Lippen voor en na foto's van JECT Clinics Amsterdam (na)
Deze foto's zijn van JECT Clinics Amsterdam
Lippen voor en na foto's van JECT Clinics Den Haag (voor)
Lippen voor en na foto's van JECT Clinics Den Haag (na)
Deze foto's zijn van JECT Clinics Den Haag
Lippen voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (voor)
Lippen voor en na foto's van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek (na)
Deze foto's zijn van Dokter Lylian Logtenberg Kliniek
Lippen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Lippen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Lippen voor en na foto's van ANC Clinics (voor)
Lippen voor en na foto's van ANC Clinics (na)
Deze foto's zijn van ANC Clinics

Waarom een Botox lippen of lipfillers behandeling?

Wil je volle lippen en lippen met een mooi contour? Dan zijn lipfillers de oplossing voor jou. Wil je alleen een bovenlip die iets naar buiten kantelt en hierdoor voller lijkt, dan is een Botox lippen behandeling de beste keuze voor jou.

Lipfillers geven je lippen een natuurlijke en subtiele volheid en een mooi contour. De hyaluronzuur fillers zijn fillers die door het lichaam worden opgenomen en weer afgebroken. Het is namelijk een stof die van nature al voorkomt in je lichaam. De lipfillers geven ongeveer negen maanden resultaat.

Lipflip behandeling

Een lipflip behandeling met Botox laat de spiertjes in de bovenlip ontspannen, waardoor de lip iets naar buiten kantelt en voller lijkt. Er worden dus geen fillers ingebracht, maar een klein beetje botulinetoxine. Deze behandeling komt minder vaak voor dan een behandeling met lipfillers. Deze geven beide lippen meer volume.

botox-lippen

Natuurlijke lippen

Onderzoek wijst uit dat meer dan 90% van den Nederlanders niet wil dat een cosmetische behandeling opvalt, zij wensen natuurlijke volle lippen. Dit bereik je het beste door kleine beetjes te behandelen. Op deze manier blijft de filler op zijn plek, hij migreert dan niet. Je kunt beter 2x met 0,5 ML worden behandeld dan in 1x te veel. het weefsel in je lip (spiertjes, bloedvaatjes) wennen op deze manier ook aan het volume. 

Botox lippen reviews

Ben je benieuwd naar de reviews over lipfillers behandelingen van andere consumenten? Die geven je vaak een goed en eerlijk beeld van wat je kunt verwachten van de behandeling maar ook van het resultaat. Zijn zij tevreden over de kliniek en de arts? Lees de reviews en maak een afspraak bij een kliniek bij jou in de buurt.

Reviews

Zo blij dat ik de stap heb genomen om bij Paulien iets aan mijn neuslippenplooi te laten doen na een goed gesprek besloten om ook voor Profilo behandeling te gaan…
Nu al zo blij met het resultaat 🤩🤩🤩
Paulien is een ster in haar vak
5 sterren waard
28 november 2023 15:03
Dokter JasperTruyens is een super goeie dokter,die rekening houd met je wensen maar ook vooral wat het beste voor je is.Ik kwam met vreselijke lipfiller en hij heeft mij prachtige lippen bezorgd! Ik ben je super dankbaar!!
Yasmine Andreas
Faceland Antwerpen
1 juni 2023 17:05
Uitstekend geholpen door Merel! Super blij met het resultaat, de lippen zien er al een dagje na de behandeling mooi uit.
14 mei 2022 12:12

Botox lippen voor en na

Wat is het resultaat van een behandeling? Voor de behandeling zijn je lippen dun en smal. Ook het contour van de lippen is niet meer mooi. Na de behandeling met lipflip hebben je lippen weer volume, zijn ze vol en hebben een prachtig contour. Ze zijn weer de blikvanger van je gezicht. De voor en na foto’s geven je een goed beeld. Bekijk hier de lipfiller voor en na informatie..

Prijzen van een Botox lippen behandeling (2024)

Wil je volle lippen met een mooi contour? Kies voor een behandeling met lipfillers; je ziet ruim negen maanden resultaat. Een behandeling met lipfillers begint bij een prijs vanaf €140 (0,5 ML lipfiller) en kan oplopen tot €350.

Heb je geen last van dunne lippen en wil je alleen een vollere bovenlip? Dan is een 'lipflip' behandeling mogelijk voor jou geschikt. Deze behandeling kost tussen de €70 en €120 per behandeling. Het resultaat is veel korter zichtbaar dan een behandeling met lipfillers, namelijk maar zes tot twaalf weken. Het is raadzaam om voor persoonlijk advies een ervaren cosmetisch arts te bezoeken.

Lipbehandeling prijzen (gemiddeld)

 

 

Eenheid

Gemiddelde prijs

Hyaluronzuur filler

0,5 ML

€ 267

 

1,0 ML

€ 350

Lipflip (Botox lippen)

Per behandeling

€ 90

Botox lippen deals en acties

Bekijk actuele lip behandeling aanbiedingen en korting bij alle klinieken: Klik hier.

Vergelijk zelf de prijzen per behandeling bij jou in de buurt. Vul je adres in:

Hoe werkt een lipfillers behandeling?

Wil je zichtbaar volle lippen met volume en een mooi contour? Dan is een behandeling met lipfillers heel effectief. Je kunt ook kiezen voor een lipflip met Botox, maar daarbij kantelt de bovenlip door de Botox alleen wat naar buiten waardoor hij voller lijkt. Maar het volume neemt niet toe.

Dat is wel het geval bij een behandeling met lipfillers. Beide lippen krijgen injecties met hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Na deze behandeling zie je ruim negen maanden resultaat. Wil je een blijvend resultaat met volle lippen? Kies dan voor een vervolgbehandeling met fillers. Kies voor een arts die de juiste expertise en ervaring heeft met injectiebehandelingen. Zoek, vergelijk en boek de beste cosmetisch arts via injectablesbooking.nl

Beste kliniek voor een Botox lipflip behandeling of een behandeling met lipfillers

Welke kliniek is de beste kliniek voor een Botox lippen behandeling? Niet alle cosmetische artsen doen een lipflip behandeling. Oriënteer je vooraf goed en lees alle informatie over deze behandeling voor Botox lippen.

En welke kliniek voor een behandeling met lipfillers? Laat je lippen alleen opspuiten door een ervaren cosmetisch arts die de juiste expertise heeft. Lees de reviews van andere consumenten en lees je in over de behandeling. Maak altijd een eerste afspraak waarbij je al je wensen kunt bespreken. De arts kan jou dan ook de juiste behandeling adviseren.

Stappenplan lipfillers behandeling

 1. 1 Selecteer één of twee klinieken voor een informatief eerste consult
 2. 2 Heb je een goed gevoel bij de arts tijdens het consult en worden je vragen beantwoord? Denk er goed over na. Plan een behandeling als je dat graag wilt.
 3. 3 Behandeling
 4. 4 Herstel, nazorg en resultaat

Nadelen en risico’s van een Botox lippen behandeling

Na een lipflip kan (een deel van) je lip gevoelloos zijn. Ook kunnen sommige mensen hun lippen niet volledig bewegen zolang de Botox effectief is. Het resultaat is maar zes tot twaalf weken zichtbaar. Daarna zou je je opnieuw moeten laten behandelen met Botox.

Na een behandeling met lipfillers kunnen eventueel blauwe plekken ontstaan of een lichte zwelling, maar dat trekt na een aantal dagen weg.

Het is raadzaam om je goed en volledig te laten voorlichten door een ervaren cosmetisch arts. Vul je locatie in en kies een kliniek bij jou in de buurt.

Meer lezen over Botox?

Veelgestelde vragen Botox lippen behandeling en lipfillers

1. Kan Botox in de lippen voor volle lippen?

2. Kun je een lipflip laten uitvoeren met botulinetoxine?

3. Hoelang blijft Botox in de lippen?

4. Hoe duur is Botox in de lippen?

5. Wat zijn Botox lippen?

6. Wat zijn de risico's van Botox lippen?

7. Doet Botox in de lippen pijn?

8. Botox of fillers in lippen?

9. Wat doet Botox in lippen?

10. Wat is een goede kliniek voor een behandeling aan mijn lippen?

11. Welke verschillende lipbehandelingen zijn er?

12. Waarom zijn Botox lippen gewild?

13. Wat is het resultaat van Botox lippen?

Boek je injectables behandeling in Nederland

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Perfect Lines Utrecht
Perfect Lines Utrecht
Utrecht, Biltstraat 397
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 225,00
Profiel bekijken
Al 20 jaar toonaangevend binnen cosmetische geneeskunde
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneStylage
Bekijk agenda
Onlangs 13x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek de Pauw
Kliniek de Pauw
Zeist, Stationslaan 10A
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Een mooi uiterlijk en een gezond lijf
Profhilo (2 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)Stylage
Bekijk agenda
Onlangs 8x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Medikos Huid- & Laserkliniek Amersfoort
Amersfoort, Lage Boog 126
10 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Onlangs 6x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Kliniek Heihof
Kliniek Heihof
Hilversum, Laapersveld 1
12 km
Botox zone v.a.
€ 89,00
Filler per ml v.a.
€ 195,00
Profiel bekijken
Voor natuurlijke schoonheid & eerlijke prijzen.
BeloteroProfhilo (2 ML)Stylage
Onlangs 76x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
OranjeKlinieken Amersfoort
OranjeKlinieken Amersfoort
Amersfoort, Heideweg 244
11 km
Botox zone v.a.
€ 145,00
Filler per ml v.a.
€ 374,99
Profiel bekijken
OranjeKlinieken is inmiddels alweer 14 jaar lang een begrip
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 16x geboekt
Medical Beauty Clinic
Medical Beauty Clinic
Huis ter Heide, Amersfoortseweg 57
3 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
City Clinics Zeist
City Clinics Zeist
Zeist, Bergweg 173
4 km
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 249,00
Profiel bekijken
1 ml Belotero filler van €319 voor €225! ✨
BeloteroProfhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)
Onlangs 8x geboekt
Kliniek Cosmetiek Zeist
Kliniek Cosmetiek Zeist
Zeist, Jagersingel 1
5 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 400,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt