Traangoot filler in Amsterdam

25 juli 2021

Lees in onderstaand artikel alle informatie over traangoot filler behandelingen in Amsterdam. Of voer je locatie in en vergelijk alle klinieken:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Traangoot filler Amsterdam

Traangoot fillers zijn populair in Amsterdam. De meeste mensen kiezen voor fillers in de traangoten omdat zij wallen onder de ogen hebben. Een traangoot filler behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts. De cosmetisch arts verdeeld heel zorgvuldig een hyaluronzuur filler in ‘de traangoot’. In de omgeving van Amsterdam zijn er meer dan 260 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen. Ben je op zoek naar een traangoot filler Amsterdam? Vergelijk alle klinieken en cosmetisch artsen op Injectablesbooking.nl. Lees hier algemene informatie over traangoot behandelingen.

Traangoot filler in Amsterdam

Traangoot behandeling Amsterdam

Wallen worden ook wel donkere kringen genoemd. Veel mensen vinden dat zij er vermoeid uitzien of dat zij er dankzij de wallen ouder uitzien dan dat zij zich voelen. Een traangoot behandeling is dan een oplossing. Het is raadzaam om te kiezen voor een gespecialiseerde arts, zoals een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een arts die al langer injectables behandelingen uitvoert. Vergelijk alle artsen in Amsterdam op Injectablesbooking.nl.

Wat zijn traangoot fillers?

Fillers in de traangoten behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Traangoten zijn de geultjes die vanuit de ooghoeken onder de ogen langs lopen. Wanneer je daar een dunne huid hebt, vermoeid bent of wanneer de traangoten iets ingevallen zijn, dan ontstaan ‘wallen’. Traangoten worden behandeld met hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al in de huid voor. Deze stof is ca. 9 maanden effectief als filler. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. Het is belangrijk om een A-Merk filler te gebruiken. A-merken traangoot fillers zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero. Wil je weten met welk merk traangoot filler jouw kliniek in Amsterdam werkt? Vergelijk hier alle klinieken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Wanneer kies je voor een traangoot filler?

Wanneer je je stoort aan een donkere kring onder je ogen, dan kun je kiezen voor een consult met een cosmetisch arts. Hij of zij kan dan een traangoot filler adviseren. Niet iedereen krijgt wallen. Genetische aanleg is daarin belangrijk. Bijvoorbeeld als je anatomie zo is dat je traangoot ‘iets naar binnen valt’. Wallen onder de ogen worden ook verergerd door bijvoorbeeld vermoeidheid, alcohol gebruik, vocht tekort en structurele stress. Wanneer je er door deze wallen vermoeider of ouder uitziet dan dat jij je voelt, dan kun je een traangoot filler behandeling overwegen. Vergelijk hier alle klinieken in Amsterdam.

Lees verder: 

Traangoot filler kosten
Traangoot filler voor en na
Traangoot ervaringen
Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler complicaties

Traangoot filler Amsterdam prijs

De goedkoopste kliniek in Amsterdam biedt traangoot fillers aan voor € 179. De gemiddelde prijs ligt tussen de € 350 en € 500 per ml filler. De prijs voor een traangoot filler behandeling ligt in Amsterdam behoorlijk uit elkaar. Dit heeft te maken met de ervaring van de arts. Traangoten zijn gevoelige behandelgebieden. Iedere millimeter valt namelijk op. Daarom moet er voor het juiste merk filler worden gekozen en moet dit op de beste plaats onder de huid worden verdeeld.

Traangoot filler in Amsterdam

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

Profhilo Amsterdam

Filler behandeling Amsterdam

Injectables Amsterdam

-----------------------

Beste kliniek voor traangoot fillers in Amsterdam?

In Amsterdam zijn er meer dan 260 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. 

Het cosmetisch resultaat luistert nauw. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts met ruime ervaring. Daarnaast is een kliniek die al jaren bestaat en met een A-Merk hyaluronzuur werkt, te adviseren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Amsterdam vergelijken. 

FAQ Traangoot fillers Amsterdam

Wat kost een traangoot filler in Amsterdam?

De goedkoopste kliniek kost v.a. € 179. De gemiddeld prijs is tussen de € 350 - € 500. Het is raadzaam om voor een consult een professionele kliniek met BIG geregistreerde arts te bezoeken. Vergelijk alle professionele klinieken op Injectablesbooking.nl.

Wat is de beste filler voor traangoot in Amsterdam?

De gerenommeerde filler merken zijn Teosyal, Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vraag je arts of hij/zij met één van deze merken werkt.

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
 
BLOY Institute Amsterdam
4.7
BLOY Institute Amsterdam
Amsterdam, Willemsparkweg 168
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
Radiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Bey Clinics Amsterdam
Bey Clinics Amsterdam
Amsterdam, Willemsparkweg 142
<1 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
CLAUSHOLTZ aesthetics
5
CLAUSHOLTZ aesthetics
Amsterdam, Willemsparkweg 151a
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt