Traangoot filler in Amsterdam

25 juli 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle klinieken en artsen voor een traangoot behandeling in Amsterdam op Injectablesbooking.

Informatie

Prijs
V.a. € 179
Behandeltijd
30 minuten
Resultaat
8-12 maanden
Pijnscore (1-10)
2-3

Traangoot filler Amsterdam

Traangoot fillers zijn populair in Amsterdam. De meeste mensen kiezen voor fillers in de traangoten omdat zij wallen onder de ogen hebben. Een traangoot filler behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts. De cosmetisch arts verdeeld heel zorgvuldig een hyaluronzuur filler in ‘de traangoot’. In de omgeving van Amsterdam zijn er meer dan 260 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen. Ben je op zoek naar een traangoot filler Amsterdam? Vergelijk alle klinieken en cosmetisch artsen op Injectablesbooking.nl. Lees hier algemene informatie over traangoot behandelingen.

traangoot-filler-amsterdam

Traangoot behandeling Amsterdam

Wallen worden ook wel donkere kringen genoemd. Veel mensen vinden dat zij er vermoeid uitzien of dat zij er dankzij de wallen ouder uitzien dan dat zij zich voelen. Een traangoot behandeling is dan een oplossing. Het is raadzaam om te kiezen voor een gespecialiseerde arts, zoals een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een arts die al langer injectables behandelingen uitvoert. Vergelijk alle artsen in Amsterdam op Injectablesbooking.nl.

Wat zijn traangoot fillers?

Fillers in de traangoten behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Traangoten zijn de geultjes die vanuit de ooghoeken onder de ogen langs lopen. Wanneer je daar een dunne huid hebt, vermoeid bent of wanneer de traangoten iets ingevallen zijn, dan ontstaan ‘wallen’. Traangoten worden behandeld met hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al in de huid voor. Deze stof is ca. 9 maanden effectief als filler. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. Het is belangrijk om een A-Merk filler te gebruiken. A-merken traangoot fillers zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero. Wil je weten met welk merk traangoot filler jouw kliniek in Amsterdam werkt? Vergelijk hier alle klinieken.

Traangoot behandeling Amsterdam Reviews

Net een filler behandeling gehad voor m’n traangootjes bij de geweldige dr. Nina! Absolute aanrader!! Goed, rustig alles uitgelegd en mij gerustgesteld over de behandeling. Was met 10 minuutjes klaar, zonder verdoving was prima te doen. Kom gauw weer terug!! ❤️❤️❤️
11 november 2022 09:09
Net een filler behandeling gehad voor m’n traangootjes bij de geweldige dr. Nina! Absolute aanrader!! Goed, rustig alles uitgelegd en mij gerustgesteld over de behandeling. Was met 10 minuutjes klaar, zonder verdoving was prima te doen. Kom gauw weer terug!! ❤️❤️❤️
11 november 2022 09:09
Vandaag heb ik mij eerste cosmetische ingreep gehad (traangootjes) bij Skin and the city en zeker niet mijn laatste! Mijn keuze was op deze kliniek gevallen, om de warme en huiselijke sfeer die je direct voelt bij binnenkomst. Naast het warme ontvangt, voelde het heel even alsof ik mij in Marrakech bevond met rustgevende muziek op de achtergrond. Hoewel ik h... Toon meer »
Vandaag heb ik mij eerste cosmetische ingreep gehad (traangootjes) bij Skin and the city en zeker niet mijn laatste! Mijn keuze was op deze kliniek gevallen, om de warme en huiselijke sfeer die je direct voelt bij binnenkomst. Naast het warme ontvangt, voelde het heel even alsof ik mij in Marrakech bevond met rustgevende muziek op de achtergrond.
Hoewel ik het vooraf erg spannend vond heeft de arts Kajal al haar tijd voor mij genomen en mij erg op mijn gemak gesteld. Voorafgaand aan de ingreep kreeg ik een uitgebreide uitleg en bespraken wij samen wat het beste bij mijn wensen en gezicht past.
Het resultaat was direct zichtbaar en verbluffend! Ik kan niet stoppen met in de spiegel kijken.
De ingreep was vrijwel pijnloos en bleken de zenuwen achteraf nergens voor nodig.
Na het ondergaan van de ingreep was er nog ruimte voor een afsluitend gesprek, waarin de arts nog wat tips en advies gaf.
Voor een ieder die nog twijfelt…. Skin in the city is the place to be!! Toon minder »
8 november 2022 13:01

Wanneer kies je voor een traangoot filler?

Wanneer je je stoort aan een donkere kring onder je ogen, dan kun je kiezen voor een consult met een cosmetisch arts. Hij of zij kan dan een traangoot filler adviseren. Niet iedereen krijgt wallen. Genetische aanleg is daarin belangrijk. Bijvoorbeeld als je anatomie zo is dat je traangoot ‘iets naar binnen valt’. Wallen onder de ogen worden ook verergerd door bijvoorbeeld vermoeidheid, alcohol gebruik, vocht tekort en structurele stress. Wanneer je er door deze wallen vermoeider of ouder uitziet dan dat jij je voelt, dan kun je een traangoot filler behandeling overwegen. Vergelijk hier alle klinieken in Amsterdam.

Lees verder: 

Traangoot filler kosten
Traangoot filler voor en na
Traangoot ervaringen
Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler complicaties

Traangoot filler Amsterdam prijs

De goedkoopste kliniek in Amsterdam biedt traangoot fillers aan voor € 179. De gemiddelde prijs ligt tussen de € 350 en € 500 per ml filler. De prijs voor een traangoot filler behandeling ligt in Amsterdam behoorlijk uit elkaar. Dit heeft te maken met de ervaring van de arts. Traangoten zijn gevoelige behandelgebieden. Iedere millimeter valt namelijk op. Daarom moet er voor het juiste merk filler worden gekozen en moet dit op de beste plaats onder de huid worden verdeeld. Hierbij een overzicht van traangoot filler kosten per merk. 

MerkPrijs per ML in Amsterdam
Saypha€ 250 - € 350
Stylage€ 275 - € 375
Aliaxin€ 300 - € 400
Belotero€ 300 - € 400
Restylane€ 350 - € 450
Teosyal€ 350 - € 450
Juvéderm   € 400 - € 500

Vergelijk de tarieven van alle klinieken in Utrecht via onderstaande button:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

traangoot reviews Amsterdam

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

Profhilo Amsterdam

Filler behandeling Amsterdam

Injectables Amsterdam

-----------------------

Beste kliniek voor traangoot fillers in Amsterdam?

In Amsterdam zijn er meer dan 260 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. 

Het cosmetisch resultaat luistert nauw. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts met ruime ervaring. Daarnaast is een kliniek die al jaren bestaat en met een A-Merk hyaluronzuur werkt, te adviseren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Amsterdam vergelijken. 

Lees hier een persoonlijke ervaring met een traangoot filler behandeling

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs 23x geboekt
BLOY Institute Amsterdam
4.7
BLOY Institute Amsterdam
Amsterdam, Willemsparkweg 168
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
Bey Clinics Amsterdam
Bey Clinics Amsterdam
Amsterdam, Willemsparkweg 142
<1 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
CLAUSHOLTZ aesthetics
5
CLAUSHOLTZ aesthetics
Amsterdam, Willemsparkweg 151a
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over traangoot behandelingen Amsterdam

1. Wat kost een traangoot filler in Amsterdam?

De goedkoopste kliniek kost v.a. € 179. De gemiddeld prijs is tussen de € 300 - € 500. Het is raadzaam om voor een consult een professionele kliniek met BIG geregistreerde arts te bezoeken. Vergelijk alle professionele klinieken op Injectablesbooking.nl.

2. Wat is de beste filler voor traangoot in Amsterdam?

De gerenommeerde filler merken zijn Teosyal, Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vraag je arts of hij/zij met één van deze merken werkt.

3. Wat is de beste traangoot filler kliniek in Amsterdam

Vergelijk alle klinieken in Amsterdam. Kies een kliniek met een goede reputatie, goede Google reviews en BIG-geregistreerde specialisten die veel ervaring hebben met cosmetische behandelingen. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

4. Is een traangoot filler gevaarlijk?

Een traangoot filler is niet gevaarlijk, maar ook niet zonder risico's. Erkende risico's van een tear trough behandeling zijn:

  1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
  2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
  3. Oedeem (vocht) vorming op de behandelde plek. Dit komt voor als je van nature (bijvoorbeeld bij het wakker worden) vaak dikke (vocht) ogen hebt. Ook kan vochtvorming worden getriggered door een behandeling.
  4. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
  5. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
  6. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
  7. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
  8. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt