Traangoot filler in Amsterdam

25 juli 2021
Imraan Muradin
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Drs. Imraan Muradin

Vergelijk alle traangoot filler behandelingen in Amsterdam eenvoudig op Injectablesbooking. Voer je adres in en vergelijk alle klinieken in de buurt. Een informatie consult is bij de meeste klinieken gratis.

Traangoot filler Amsterdam

Traangoot fillers zijn populair in Amsterdam. De meeste mensen kiezen voor fillers in de traangoten omdat zij wallen onder de ogen hebben. Een traangoot filler behandeling wordt uitgevoerd door een cosmetisch arts. De cosmetisch arts verdeeld heel zorgvuldig een hyaluronzuur filler in ‘de traangoot’. In de omgeving van Amsterdam zijn er meer dan 260 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen. Ben je op zoek naar een traangoot filler Amsterdam? Vergelijk alle klinieken en cosmetisch artsen op Injectablesbooking.nl. Lees hier algemene informatie over traangoot behandelingen.

Informatie

Prijs
V.a. € 179
Behandeltijd
30 minuten
Resultaat
8-12 maanden
Pijnscore (1-10)
2-3
traangoot-filler-amsterdam

Traangoot behandeling Amsterdam

Wallen worden ook wel donkere kringen genoemd. Veel mensen vinden dat zij er vermoeid uitzien of dat zij er dankzij de wallen ouder uitzien dan dat zij zich voelen. Een traangoot behandeling is dan een oplossing. Het is raadzaam om te kiezen voor een gespecialiseerde arts, zoals een cosmetisch arts KNMG, plastisch chirurg of dermatoloog. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een arts die al langer injectables behandelingen uitvoert. Vergelijk alle artsen in Amsterdam op Injectablesbooking.nl.

Wat zijn traangoot fillers?

Fillers in de traangoten behoren tot de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Traangoten zijn de geultjes die vanuit de ooghoeken onder de ogen langs lopen. Wanneer je daar een dunne huid hebt, vermoeid bent of wanneer de traangoten iets ingevallen zijn, dan ontstaan ‘wallen’. Traangoten worden behandeld met hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al in de huid voor. Deze stof is ca. 9 maanden effectief als filler. Daarna is de hyaluronzuur volledig door het lichaam opgenomen. Het is belangrijk om een A-Merk filler te gebruiken. A-merken traangoot fillers zijn onder andere Aliaxin, Teosyal en Belotero. Wil je weten met welk merk traangoot filler jouw kliniek in Amsterdam werkt? Vergelijk hier alle klinieken.

Traangoot filler Amsterdam voor en na

Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (voor)
Traangoot / wallen onder ogen voor en na foto's van Dikrama Clinics (na)
Deze foto's zijn van Dikrama Clinics

Traangoot behandeling Amsterdam Reviews

Vandaag heb ik mij eerste cosmetische ingreep gehad (traangootjes) bij Skin and the city en zeker niet mijn laatste! Mijn keuze was op deze kliniek gevallen, om de warme en huiselijke sfeer die je direct voelt bij binnenkomst. Naast het warme ontvangt, voelde het heel even alsof ik mij in Marrakech bevond met rustgevende muziek op de achtergrond. Hoewel ik h... Toon meer »
Vandaag heb ik mij eerste cosmetische ingreep gehad (traangootjes) bij Skin and the city en zeker niet mijn laatste! Mijn keuze was op deze kliniek gevallen, om de warme en huiselijke sfeer die je direct voelt bij binnenkomst. Naast het warme ontvangt, voelde het heel even alsof ik mij in Marrakech bevond met rustgevende muziek op de achtergrond.
Hoewel ik het vooraf erg spannend vond heeft de arts Kajal al haar tijd voor mij genomen en mij erg op mijn gemak gesteld. Voorafgaand aan de ingreep kreeg ik een uitgebreide uitleg en bespraken wij samen wat het beste bij mijn wensen en gezicht past.
Het resultaat was direct zichtbaar en verbluffend! Ik kan niet stoppen met het kijken in de spiegel.
De ingreep was vrijwel pijnloos en bleken de zenuwen achteraf nergens voor nodig.
Na het ondergaan van de ingreep was er nog ruimte voor een afsluitend gesprek, waarin de arts nog wat tips en advies gaf.
Voor een ieder die nog twijfelt…. Skin in the city is the place to be!! Toon minder »
5 juni 2022 15:03
Ik ben vandaag langs geweest voor de traangoot behandeling. Dit is mijn eerste keer dat ik filler heb gebruikt en de best decision ever! Ben er al super blij mee en ging weg met een grote smile, het eindresultaat is pas te zien over 2 weken. Dr bruin heeft mij heel goed ingelicht over de behandeling en super fijn geholpen en daarom kom ik hier zeker terug 😁... Toon meer »
Ik ben vandaag langs geweest voor de traangoot behandeling. Dit is mijn eerste keer dat ik filler heb gebruikt en de best decision ever! Ben er al super blij mee en ging weg met een grote smile, het eindresultaat is pas te zien over 2 weken. Dr bruin heeft mij heel goed ingelicht over de behandeling en super fijn geholpen en daarom kom ik hier zeker terug 😁. Oh en wees niet zenuwachtig het doet totaal geen pijn 😜 Toon minder »
Galaxy Universe
JECT Clinics Amsterdam
8 april 2023 14:02
ik had de beste ervaring! Ik kwam voor een traangoot behandeling voor de eerste keer, ik was super nerveus. Het moment dat ik binnen stapte werd ik met open arme verwelkomd. Ik had voor mijn behandeling een intake gesprek met lief en geduldige vrouw, ze vertelde me alles wat ik moest weten over mijn behandeling om er voor te zorgen of ik dit wel echt wou. Ge... Toon meer »
ik had de beste ervaring!
Ik kwam voor een traangoot behandeling voor de eerste keer, ik was super nerveus.
Het moment dat ik binnen stapte werd ik met open arme verwelkomd.
Ik had voor mijn behandeling een intake gesprek met lief en geduldige vrouw, ze vertelde me alles wat ik moest weten over mijn behandeling om er voor te zorgen of ik dit wel echt wou.
Gezondheid staat bij hun op nummer 1, ik moest een aantal vragen invullen, waar ik geen problemen mee had want ik ben een gezond persoon.
Alleen ik kwam met keelpijn binnen en toen zeiden ze als je denkt dat je ziek gaat worden is het beter dat we de afspraak verplaatsen.
Wat ik zo fijn vond om te horen , het was niet van toepassing want het was gelukkig alleen een beetje keelpijn maar het feit dat jouw gezondheid op nummer 1 staat, laat zien dat ze het beste willen voor jou en het mooiste resultaat mogelijk willen aanbieden.
Na mijn intake gesprek mocht ik naar de behandeling kamer waar ik Claire ontmoeten die de traangoot behandeling doet.
Ze heeft me de best ervaring gegeven, beter had ik niet kunnen wensen.
Voordat ze begon met de behandeling heeft ze alles met me door genomen over hoe de handeling gaat en wat de resultaten zullen zijn.
Zo als ik al eerder zei ik was super nerveus maar ze heeft me op me gemak laten voelen!
Het resultaat is prachtig!
Dus zeker herhaalvatbaar.

Bedankt xanadu clinic ! Toon minder »
Gabriella Faverus
Xanadu Clinic
13 augustus 2018 09:09

Wanneer kies je voor een traangoot filler?

Wanneer je je stoort aan een donkere kring onder je ogen, dan kun je kiezen voor een consult met een cosmetisch arts. Hij of zij kan dan een traangoot filler adviseren. Niet iedereen krijgt wallen. Genetische aanleg is daarin belangrijk. Bijvoorbeeld als je anatomie zo is dat je traangoot ‘iets naar binnen valt’. Wallen onder de ogen worden ook verergerd door bijvoorbeeld vermoeidheid, alcohol gebruik, vocht tekort en structurele stress. Wanneer je er door deze wallen vermoeider of ouder uitziet dan dat jij je voelt, dan kun je een traangoot filler behandeling overwegen. Vergelijk hier alle klinieken in Amsterdam.

Lees verder: 

Traangoot filler kosten
Traangoot filler voor en na
Traangoot ervaringen
Traangoot filler behandeling voor mannen
Traangoot filler complicaties

Traangoot filler Amsterdam prijs 2024

De goedkoopste kliniek in Amsterdam biedt traangoot fillers aan voor € 179. De gemiddelde prijs ligt tussen de € 350 en € 500 per ml filler. De prijs voor een traangoot filler behandeling ligt in Amsterdam behoorlijk uit elkaar. Dit heeft te maken met de ervaring van de arts. Traangoten zijn gevoelige behandelgebieden. Iedere millimeter valt namelijk op. Daarom moet er voor het juiste merk filler worden gekozen en moet dit op de beste plaats onder de huid worden verdeeld. Hierbij een overzicht van traangoot filler kosten per merk. 

Traangoot filler prijzen in Amsterdam

 

 

Merk

Eenheid

Gemiddelde prijs

Hyaluronzuur filler

Per behandeling        

€ 398

Belotero filler

Per behandeling

€ 402

Aliaxin GP filler

Per behandeling

€ 378

Teosyal Redensity 2

Per behandeling

€ 478

Vergelijk de tarieven van alle klinieken in Utrecht via onderstaande button:

Vergelijk klinieken in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

ervaringen_traangoot_behandeling_amsterdam

-----------------------
Meer cosmetische behandelingen in Amsterdam

Botox behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam
Profhilo Amsterdam
Filler behandeling Amsterdam
Injectables Amsterdam

-----------------------

Beste kliniek voor traangoot fillers in Amsterdam?

In Amsterdam zijn er meer dan 260 artsen en klinieken die zich bezig houden met cosmetische behandelingen met injectables. 

Het cosmetisch resultaat luistert nauw. Het is daarom raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts met ruime ervaring. Daarnaast is een kliniek die al jaren bestaat en met een A-Merk hyaluronzuur werkt, te adviseren. Op Injectablesbooking.nl kun je alle klinieken in de omgeving van Amsterdam vergelijken. 

Lees hier een persoonlijke ervaring met een traangoot filler behandeling

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Boek je injectables behandeling in Amsterdam

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Waterland kliniek Amsterdam
Waterland kliniek Amsterdam
Amsterdam, Palestrinastraat 1
<1 km
Botox zone v.a.
€ 90,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken
Verfijnde en gebalanceerde cosmetische behandelingen
profhilo-logoRadiesse logo
Bekijk agenda
Onlangs 25x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
AcuVitae
AcuVitae
Amsterdam, Valkenburgerstraat 188E
3 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Fillers, Botox, Lipolytics, Sculptra voor gezicht en lichaam
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 32x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Annebethkroeskop.com BV
Annebethkroeskop.com BV
Amsterdam, Prins Hendriklaan 28
<1 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 540,00
Profiel bekijken
Op een natuurlijke wijze jonger, vrouwelijker, aantrekkelijk
profhilo-logoRadiesse logo
Onlangs 26x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Aēstec Cosmetische Kliniek Amsterdam
Amsterdam, George Gershwinlaan 687
2 km
Botox zone v.a.
€ 195,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
BLOY Institute Amsterdam
BLOY Institute Amsterdam
Amsterdam, Willemsparkweg 168
<1 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
Bey Clinics Amsterdam
Bey Clinics Amsterdam
Amsterdam, Willemsparkweg 142
<1 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
CLAUSHOLTZ aesthetics
CLAUSHOLTZ aesthetics
Amsterdam, Willemsparkweg 151a
<1 km
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 485,00
Profiel bekijken
JECT Clinics Amsterdam
JECT Clinics Amsterdam
Amsterdam, Cornelis Schuytstraat 39
<1 km
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen over traangoot behandelingen Amsterdam

1. Wat kost een traangoot filler in Amsterdam?

De goedkoopste kliniek kost v.a. € 179. De gemiddeld prijs is tussen de € 300 - € 500. Het is raadzaam om voor een consult een professionele kliniek met BIG geregistreerde arts te bezoeken. Vergelijk alle professionele klinieken op Injectablesbooking.nl.

2. Wat is de beste filler voor traangoot in Amsterdam?

De gerenommeerde filler merken zijn Teosyal, Belotero, Juvéderm, Restylane en Aliaxin. Vraag je arts of hij/zij met één van deze merken werkt.

3. Wat is de beste traangoot filler kliniek in Amsterdam

Vergelijk alle klinieken in Amsterdam. Kies een kliniek met een goede reputatie, goede Google reviews en BIG-geregistreerde specialisten die veel ervaring hebben met cosmetische behandelingen. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.

4. Is een traangoot filler gevaarlijk?

Een traangoot filler is niet gevaarlijk, maar ook niet zonder risico's. Erkende risico's van een tear trough behandeling zijn:

  1. Een rode of gevoelige huid na een behandeling.
  2. Een blauwe plek vanaf dag 2 tot dag 7 na de behandeling.
  3. Oedeem (vocht) vorming op de behandelde plek. Dit komt voor als je van nature (bijvoorbeeld bij het wakker worden) vaak dikke (vocht) ogen hebt. Ook kan vochtvorming worden getriggered door een behandeling.
  4. Tyndall effect; er kan een blauwe gloed ontstaan op de plek van de filler. De filler is dan zichtbaar. Dit komt met name voor op plekken waar de huid duns is, of als filler te oppervlakkig wordt ingespoten. Deze verkleuring verdwijnt als de filler is opgenomen (kan tot een jaar duren) of na een hyaluronidase behandeling (filler wordt opgelost).
  5. Na een filler behandeling kunnen er kleine bobbeltjes ontstaan. Deze bobbeltjes ontstaan als de filler te veel in bulk wordt gespoten of wanneer het lichaam besluit de filler in te kapselen. Dit is op te lossen met hyaluronidase.
  6. Bij een ontsteking elders in het lichaam kan ook de filler in de huid een reactie geven. Het lichaam reageert dan heftiger op lichaamsvreemd materiaal (de ontsteking of filler). Dit is meestal goed op te lossen met een onstekingsremmer. Raadpleeg altijd je behandelend arts voor advies.
  7. Als er een bloedvat wordt geraakt dan kan de doorbloeding van een klein deel van de huid stagneren. Dit komt zelden voor, maar is in potentie een heftige complicatie.
  8. Een slecht resultaat is eigenlijk ook een complicatie. Dit uit zich bijvoorbeeld in asymmetrie of in vulling op een ongewenste plek.

Ernstige complicaties komen in minder dan 2% van alle filler behandelingen voor.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt